2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 03, 2021 1:06 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Απρ 02, 2021 4:20 pm
AlexD έγραψε:
Παρ Απρ 02, 2021 4:07 pm

Καλώς τον!

Το μόνο που δε μου αρέσει πολύ το 7 ξένοι σε αυτό το ρόστερ γιατί όποιος μείνει έξω από Α1 θα ρολάρει πολύ πιο αργά και δύσκολα. (Και για τον Μπόγρη έχω την εντύπωση πως από το προηγούμενο πέρασμα του υπάρχουν θέματα, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.) Αν έκανες μια αντικατάσταση ξένου με Έλληνα στο ρόστερ πως θα το έφτιαχνες;
Kαλώς σε βρήκα!
Νομίζω ότι είναι μονόδρομος οι 7 ξένοι (και για τις 2 ελληνικές) αν θέλουμε να παλέψουμε έστω για την 8η θέση.
Σε μας θα μπορούσε να παίξει ο Ζαν Σαρλ μονάχα στην Ευρώπη. Έχει ένα χρόνο που κάνει ακριβώς το ίδιο-οκ, μπορεί κανείς να κάνει υπόθεση εργασίας, ότι το έχει.

Αν έπρεπε (με το μαχαίρι στον λαιμό, λέμε :D ) να πάμε με 6 ξένους θα έφερνα πίσω τον Βάγγο τον Μάντζαρη.
Πλάκαααααααααα κάνω. :P

Τον Ντόρσεϊ στη θέση Λόιντ, το δίχως άλλο. Εννοείται ότι αν μπορούμε να πάμε για Μήτογλου (αντί Ζαν Σαρλ Ντε Γκωλ και Φρανσουά Μιτεράν μαζί εννοείται πως ψήνομαι. Αν και δεν είμαι πολύ της αναζωπύρωσης της κόντρας των λεγόμενων αιωνίων και θα προτιμούσα να μην ασχοληθούμε. Αν έπαιζε π.χ στον ¨Αρη, θα έλεγα με τα χίλια να πάμε.

* Ο Μπογρίνιο είναι Ολυμπιακός. Όχι "Ολυμπιακάρα". Εννοείται ότι έρχεται αν τον ζητήσουμε. Έχει και σπίτι στα νότια- όλα καλά. Ξέρει αυτός. Αν και στην Ισπανία πάλι μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Πολίτης του κόσμου πια.
Χμ, ναι το ακούω για Ζαν Σαρλ ότι μπορεί να μείνει και εκτός Α1. Και έτσι μου κάνει :D Γιατί νομίζω πως ο Λόιντ είναι πιο κόμπο, πιο ικανός και στον άσσο από Ντόρσει και νομίζω πως έχοντας Μακ, Παπ, Λάρε είναι ψιλό απαραίιτητο αυτό. Από Έλληνες σίγουρα τον Χουγκάζ θέλω αλλά δε ξέρω αν θα έβρισκε χρόνο και χώρο. Φαντάζομαι θα έπαιζε 4 αλλά και 3 (σε στυλ Βέζε), οπότε αν υπάρχει όντως θέμα με Παπ ίσως να υπάρχει χώρος από φέτος. Για Μπόγρη δείχνει να ξέρεις φουλ τι λες οπότε το αφήνω εκεί, οι πληροφορίες μου δεν ήταν καθόλου αξιόπιστες έτσι και αλλιώς.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 03, 2021 1:11 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Απρ 03, 2021 1:06 pm

Χμ, ναι το ακούω για Ζαν Σαρλ ότι μπορεί να μείνει και εκτός Α1. Και έτσι μου κάνει :D Γιατί νομίζω πως ο Λόιντ είναι πιο κόμπο, πιο ικανός και στον άσσο από Ντόρσει και νομίζω πως έχοντας Μακ, Παπ, Λάρε είναι ψιλό απαραίιτητο αυτό. Από Έλληνες σίγουρα τον Χουγκάζ θέλω αλλά δε ξέρω αν θα έβρισκε χρόνο και χώρο. Φαντάζομαι θα έπαιζε 4 αλλά και 3 (σε στυλ Βέζε), οπότε αν υπάρχει όντως θέμα με Παπ ίσως να υπάρχει χώρος από φέτος. Για Μπόγρη δείχνει να ξέρεις φουλ τι λες οπότε το αφήνω εκεί, οι πληροφορίες μου δεν ήταν καθόλου αξιόπιστες έτσι και αλλιώς.
Φίλε μου, δεν έχω πληροφορίες για Μπόγρη, είναι αλήθεια. Γενικά δεν έχω πληροφορίες. :D
Αλλά είναι δεδομένο ότι είναι Ολυμπιακός κι ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό.
Προτιμώ πάντως να πάρουμε τον Χουγκάζ (φαντάζομαι ότι δεν περισσεύουν τα χρήματα στην ΚΑΕ) κι ας πάμε κάπως στενεμένοι στο 5. Το πολύ- πολύ στην Α1 βάζουμε και τον Πρι στο 5 ή τον Χρηστίδη.

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Απρ 03, 2021 1:33 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 02, 2021 5:52 pm
Ο Μπρόκχοφ στα 4 πρώτα παιχνίδια στην Αυστραλιανή λίγκα ήταν έως και άφαντος αλλά χθες έκανε ένα καλό παιχνίδι:
https://nbl.com.au/player/113805/1640134/ryan-broekhoff
Λογικό βέβαια τόσο καιρό που είχε να παίξει, μ' αυτόν αποκτούμε και σταθερό σουτ επιτέλους από το 3, θεωρώ δεδομένο ότι ο Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να εντάξει περισσότερους σουτέρ στην ομάδα.
Ο Λαντέιλ είναι ίσως ο τύπος που γεφυρώνει την ανάγκη του Μπαρτζώκα για σέντερ που παίζουν με αλλαγές και τον απαραίτητο όγκο για να παίξουν άμυνα ψηλότερους παίκτες.
Κοίταζα λίγο και στην Αυστραλιανή Λίγκα με την συζήτηση για τον Λαντέιλ και τον Μπροκχόφ και στατιστικά ξεχωρίζει και ο
John Mooney https://nbl.com.au/player/3692/1573089/john-mooney
Έχουμε καμιά εικόνα γι΄ αυτόν;
Λοιπόν τον είδα τον Mooney. Δεν τον ήξερα και δεν είμαι και ο πλέον έμπειρος οπότε το σκάουτ ριπόρτ είναι προφανώς αναξιόπιστο.

Είναι 2,06 και σχετικά δυνατός, κτηναράκι.

Ξεκίνησα βλεπόντας χάιλαιτς από την χρονιά στην Notre Dame. Σε πρώτη όψη στα + του παίχτη είναι ότι ξέρει να κινείται στον χώρο (με Σλούκα θα έβρισκε πολλά εύκολα καλάθια), έχει αρκετά καλές ποστ κινήσεις (κυρίως με το δεξί αλλά και το αριστερό δεν είναι διασκοσμητικό), ενώ δειλά βλέπεις και κανένα τρίποντο. Συνέχισα βλέποντας χάιλαιτς από την Αυστραλιανή λίγκα και εκεί (1 χρόνο μετά) έχει σαφώς βελτιώσει το face up παιχνίδι του με πιο αξιόπιστο τρίποντο (1,3 προσπάθειες ανά ματς και 56%) και σουτ μέσης απόστασης. Παραμένει καλός με πλάτη και πικ εν ρολ. Το βασικό, κατά την γνώμη μου θετικό είναι πως βλέπει γήπεδο. Έχει καλή πάσα και παίρνει γρήγορες αποφάσεις, πράγμα που του δίνει την δυνατότητα να γίνει σημείο αναφοράς στο ποστ, αλλά και (επειδή είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ στο αμυντικό ριμπάουντ) στο τρανσίσιον παιχνίδι.

Αυτα είναι τα θετικά του.

Στα αρνητικά του είναι ότι είναι λίγο έως πολύ αργός. Σε όλα. Στο πικ εν ρολ στην ευρώπη, ακόμα και αν έκανε καλό σκριν και έπαιρνε καλή θέση και δεχόταν καλή πάσα, ίσως να τον κάλυπτε ο αμυντικός στην ταχύτητα αν δεν μπορούσε να εκτελέσει με την μια.
Είδα το σκάουτ ριπόρτ του ντραφτ και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι καλός ριμ προτέκτορας, ενώ -φαίνεται αυτό- δεν μπορεί με τίποτα να μαρκάρει κοντό, τον περνάει σαν σταματημένο. Αυτό σημαίνει πως αν τον φέρεις στον Ολυμπιακό και τον βάλεις να κυνηγάει γκαρντ, ούτε ένα γκαρντ της λίγκας δεν θα έχει πρόβλημα να τον περάσει απλά.

Στην ουσία όμως έχω την αίσθηση πως ο λόγος που είναι τόσο αργός, και κυρίως που δεν είναι καλός ριμ προτέκτορας είναι το σώμα του. Νομίζω πως δεν είναι επαρκώς γυμνασμένος και κουράζεται πολύ γρήγορα. Έτσι, κάνει από πολύ νωρίς εκπτώσεις στο παιχνίδι του. Δεν κουράζεται με το να κλείνει γρήγορα τον διάδρομο και να πηγαίνει στην επαφή (στο σκάουτ ριπόρτ τον δείχνει να μην προσπαθεί καν να το κάνει), και δεν χαμηλώνει όταν μαρκάρει γκαρντ, πάλι γιατί δεν έχει το περιθώριο να «σπαταλήσει» ενέργεια. Αν δουλέψει το σώμα του με τρόπο (όπως το έκανε, και χίλια μπράβο του ο Παπαγιάννης) που να μπορεί να αντέχει και να είναι πιο ευέλικτος, ίσως να μπορεί να γίνει πραγματικά καλός ριμ προτέκτορας και να μην είναι ο χειρότερος σε άμυνα αλλαγών.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός ευρωλιγκάτος στο 4-5. Αν δεν, λογικά το πολύ να γίνει Ντουμπλιεβιτς από τα λιντλ, για Γιούροκαπ πχ το πολύ.

Το τελευταίο και ελπιδοφόρο θετικό του είναι πως έδειξε βελτίωση φέτος (στο φέις απ παιχνίδι του). Ίσως αν ερχόταν Ευρώπη (σε ομάδα Γιούροκαπ το πολύ για φέτος) με σοβαρό προπονητή να βελτιωνόταν και στο κρίσιμο θέμα του κορμιού του. Από όσα διάβασα σε σχόλια από εδω και από κει δείχνει αποφασισμένος να τα καταφέρει και 'ίσως έχει καλό work ethic. Στον Ολυμπιακό φέτος πάντως θα τον έφερνα μόνο αν είχα θέση ξένου για το 3ο σέντερ και ήξερα από την αρχή πως την πρώτη χρονιά βασικά θα δουλεύει στι προπονήσεις και θα παίξει πολύ λίγο.

0
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Σάβ Απρ 03, 2021 4:04 pm

Μηπως τελικα παει για 3 ο βεζενκοφ μετα τα τελευταια καθαρα και αλλαξει λιγο ο σχεδιασμος?Κατι εγραψε και ο κοτζιας για βεζενκοφ στο 3 και γιαμπουζελ στο 4.Επισης διαβασα για ποθο του μπαρτζωκα με γκος.Αν υποθετικα παμε με αυτο το δεδομενο για ριχτε εφικτες προτασεις για τα κενα μας.
1)Σλουκας (μεταγραφη) νικολαιδης
2)(μεταγραφη) μακισικ λαρεντζακης
3)βεζενκοφ παπανικολαου χαραλαμπο
4)(μεταγραφη) πριντεζης ζαν σαρλ
5)(μεταγραφη) χασαν χρηστιδης
Με τη λογικη αυτη χρειαζομαστε δυο παιχτες στην περιφερεια η δυο κομπο η εναν ασο και ενα κομπο.Και στους ψηλους θεωρω ενα αθλητικο τεσσαροπενταρι και ενα καθαρο 5αρι με υψος δεινοσαυρο.Στους ψηλους ενα μικι σερμαντινι και στους κοντους ενα γκος ντορσει θα ταν ενα πολυ καλο σεναριο θεωρω με βαθος και τα παντα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 03, 2021 4:28 pm

Αμα το εγραψε ο κοντζιας τοτε ειναι σιγουρο ...οτι δεν θα γινει!
Να παιρνει λεπτα στο 3 ναι αλλα να γινει 3ρι δεν παιζει,σιγα μην το δεχτει και ο ιδιος τωρα που πηρε μπροστα..

Αν ισχυει οτι προσπαθει ο μπαρτζω να φερει τον γκος μετα χρειαζεσαι τον ντορσει μιας και δεν θα μεινει ο κουφος και λειπει ενα 5ρι βασικο..Ιδανικα θες μικι-ποριερ εκει αλλα θελουν πολλα λεφτα σιγουρα. Αλλαζεις και τον χαραλαμπο με χουγκαζ και τον κονιαρη με λουτζη και τελος.Με αυξηση 1-2εκ στο μπατζετ ειναι εφικτο το ροστερ..

Δεινοσαυρο δεν φαινεται να θελει ο κοουτς και στο 3 θεωρω θα μεινουμε με παπ-μακισικ-λαρι και λιγο απο βεζενκοφ.Αν εχεις σλουκα-γκος-ντορσει θα παιζεις και με 3 γκαρντ πολλες φορες και ο μακισικ θα παιρνει τον περισσοτερο χρονο στο 3 + οτι ο λαρι θα χει αναβαθμισμενο ρολο σε σχεση με φετος.

*πιστευω θα παρουμε και ρογκαβοπουλο..

0
tarp7

allstar
Reactions: 2125

Σάβ Απρ 03, 2021 4:58 pm

akistsok199333 έγραψε:
Μηπως τελικα παει για 3 ο βεζενκοφ μετα τα τελευταια καθαρα και αλλαξει λιγο ο σχεδιασμος?Κατι εγραψε και ο κοτζιας για βεζενκοφ στο 3 και γιαμπουζελ στο 4.Επισης διαβασα για ποθο του μπαρτζωκα με γκος.Αν υποθετικα παμε με αυτο το δεδομενο για ριχτε εφικτες προτασεις για τα κενα μας.
Με τη λογικη αυτη χρειαζομαστε δυο παιχτες στην περιφερεια η δυο κομπο η εναν ασο και ενα κομπο.Και στους ψηλους θεωρω ενα αθλητικο τεσσαροπενταρι και ενα καθαρο 5αρι με υψος δεινοσαυρο.Στους ψηλους ενα μικι σερμαντινι και στους κοντους ενα γκος ντορσει θα ταν ενα πολυ καλο σεναριο θεωρω με βαθος και τα παντα
Αν εξαιρέσεις Μικι και σερμαντίνι στα υπόλοιπα συμφωνώ . Χρειαζόματε καλό sevenfooter και χρειάζονται αρκετά χρήματα με σερμαντίνι βασικό ψηλό μη περιμένουμε καλύτερα πράγματα. Από τον σλούκα ευχαριστημένος είμαι, δεν περίμενα ότι θα γίνει σπανούλης κλπ. είναι μέσα στους 5 καλύτερους άσους στη διοργάνωση. Προφανώς και δεν θα σου βγουν όλα τα στοιχήματα πρέπει να πάρεις και έτοιμους παίκτες. Δεν νομίζω ότι μας έφταιγε ότι παίζαμε μόνο ευρωλίγκα, ίσα ισα αν γινόταν σωστή διαχείριση της ομάδας πλεονέκτημα θα ήταν για μας, μετά τα χριστούγεννα η ομάδα θα ήταν καλύτερη όχι χειρότερη.

0
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Δευ Απρ 05, 2021 12:13 am

Λοιπον θα γραψω την ιδανικη μου συνθεση του ροστερ της επομενης χρονιας.Απο εκει και επειτα θα απεχω απ το φορουμ μεχρι να γινει η πρωτη προσθηκη της χρονιας.

1)σλουκας χακετ
2)ντορσει ερικσον λουντζης
3)παπανικολαου μακισικ λαρεντζακης
4)βεζενκοφ πριντεζης ζαν σαρλ
5)πουαριε χασαν

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Απρ 05, 2021 7:28 am

Δεν ξέρω αν είναι καλός ο Mooney αλλά πρέπει κάποιος να τον πάρει για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στα πρωτοσέλιδα. Πχ φανταστείτε να χάσει βολές στην εκπνοή αγώνα:
"Mooney Καπέλο στην εκπνοή "

Ή να βγάλει μάτια και να του ζητήσουν να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του :
"Έλα Mooney στον τοπο σου"

Ή να βγει παιχτουρα και να σέρνει μόνος τούτην ομάδα
Το Mooney σέρνει το καράβι (του Ολυμπιακού)

Ή εκεί που είναι υποτονικος όλη τη σαιζόν, να του ρίξουν ξύλο σε ένα ματς, να αφυπνιστεί και μα μοιράζει τάπες σα χταπόδι
Το Mooney και το χταπόδι, όσο το χτυπάς απλώνει.

Απεριόριστες επιλογές, υπογράψτε τον τώρα.

3
3 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3563
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Απρ 05, 2021 9:22 am

yorgos έγραψε:
Δευ Απρ 05, 2021 7:28 am
Δεν ξέρω αν είναι καλός ο Mooney αλλά πρέπει κάποιος να τον πάρει για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στα πρωτοσέλιδα.

Απεριόριστες επιλογές, υπογράψτε τον τώρα.
Ήταν μια κοπέλα από το Βέλγιο που είχε έρθει στην Ελλάδα το μικρό της όνομα ήταν Μ....ί (και όμως) και για να προλάβω τους κακοπροαίρετους δεν ήταν...μορμόνισσα.
Είμασταν μια παρέα και αποφασίσαμε να της εξηγήσουμε τι σημαίνει το όνομα της στα Ελληνικά, κοκκίνησε και λίγο και μας πρότεινε να την φωνάζουμε....Μουνιέτα!

Μ' ΄άρεσε το scout report του @AlexD και από την μια τα θετικά του μ' αρέσουν πολύ και τα αρνητικά του δεν μ' αρέσουν καθόλου. Εν τω μεταξύ η σελίδα της Αυστραλιανής Λίγκας τον αναφέρει ως φόργουορντ όχι ως σέντερ, θα περίμενα να είναι πιο γρήγορος.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Δευ Απρ 05, 2021 11:41 am

2 υποσημειώσεις:
Το aussie δίδυμο που προτείνω (τον Μπρόκχοφ τον προτείνω από πέρσι, αλλά και από την πρώτη του χρονιά στο Κρασνοντάρ) δεν το κάνω για τα στατιστικά τους στο μακρινό NBL, αλλά γιατί έχουμε εικόνα των 2 παικτών από τότε που έπαιζε ο ένας στην Μπεσικτάς κι ο άλλος στην Παρτίζαν.
Ο Μπρόκχφοφ είναι ελίτ αμυντικός και στις 3 θέσεις της περιφέρειας (καλύτερος από τον πολύ καλό Μακίσικ που από τον ενθουσιασμό του όμως, κάνει φάουλ και λάθη)- κάτι που χρειαζόμαστε επιτακτικά. Επιπλέον καθιστά απαγορευτικά τα συνεχή νταπλ τιμ (στα όρια του μπούλιγκ) στον Σλούκα. Μαζί με τον Λόιντ ή έστω τον Ντόρσεϊ στην ίδια πεντάδα και τον Βεζένκοφ από το 4, η επίθεση αυτή θα κάνει τον Σλούκα να πιάνει τις 10 ασίστ μ.ο.
Έτσι για την πλάκα (δεν γίνεται δουλειά με τα χάιλαϊτς) ένα βιντεάκι από τότε που έπιανε τον ακόμα -καλύτερο και πιο γρήγορο, από τώρα- Ντε Κολό (αλλά και τον Κλάιμπερν).

Στα 6 (έξι) παιχνίδια που έχει δώσει στο ΝΒL παίρνει σχχεδόν 18 λεπτά μ.ο και σκοράρει σχεδόν 9 πόντους μ.ο με το ν κλασσικό μπροκχοφικό μ.ο 43% από το τρίποντο.

Ο δε Λαντέιλ έχει όσα λείπουν από τον Ολυμπιακό χρόνια τώρα. Δεν μπαίνει σε σύγκριση με κανέναν. Παίζει όλα τα 5ρια που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην επίθεση τους βάζει δύσκολα είτε από κοντά είτε τραβώντας τα όξω.
Αν τον πάρουν θα είναι η δεύτερη καλύτερη μεταγραφή (μετά τον Σλούκα) από τότε που πήραμε τον Χάκετ (την αλλαγή του Μάντζαρη, ντε :banghead: ) και τον Γιανγκ (άσχετα αν τον διέλυσε ο τραυματισμός του κόντρα στην Εφές και η απαράδεκτη απόφαση του τιμ, να τον βάλει ξανά μέσα στο ίδιο παιχνίδι!!! :shock: ).

Αυτά τα ολίγα και καλή μεταγραφική οφ σίζον (είθε και μακάρι μαζί).

basket72
Reactions:

Δευ Απρ 05, 2021 12:05 pm

Να επαναλάβω ότι, η μια χρονιά έξω από ΝΒΑ/Ευρωλίγκα σίγουρα τους καθιστά κομμάτι πιο φθηνούς. Το ξαναλέω γιατί το κομμάτι value for money είναι πρωταρχικής σημασίας σε αυτό εδώ το τόπικ αλλά και γενικότερα- πόσο μάλλον σε ομάδες σαν τον Ολυμπιακό που δεν τους τρέχουν από τα μπατζάκια.
Επιπροσθέτως ως κλασσικοί aussie (όπoιοι έχουν παίξει/αθληθεί με Αυστραλούς θα καταλάβουν) θα μετοχετεύσουν ψυχή/νεύρο/σκληράδα. Συγκριτικά με του ζαμανφού Χάρισσον, και τον Ζεν/Νιρβάνα/Ομμμ, Έλλις θα είναι ένεση αδρεναλίνης.

Ο Αϊζάια Γουάιτχεντ επίσης είναι μια πολύ καλή περίπτωση αν δεν βγουν τα κουκιά για Λόιντ/Ντόρσεϊ.
Καταπλητική πρώτη ύλη, πολύ μπάσκετ, πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή, σλάσερ. Είχε προδιαγραφές να καθιερωθεί στο ΝΒΑ (στο πανεπιστημικό ήταν ελίτ) και είναι παίκτης με κίνητρο. Έχει θέματα που τον κράτησαν μακριά από τον φυσικό του χώρο(ΝΒΑ) κι αυτό τον καθιστά στοίχημα συγκριτικά με τους Λόιντ/Ντόρσεϊ. ΚΑι σημαντικά πιο φθηνό όμως. :wink:

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Δευ Απρ 05, 2021 12:17 pm

akistsok199333 έγραψε:
Κάτι τόσο βαρύ ούτε ο Γιαννακόπουλος αν του έλεγαν κάνε κακό στον Ολυμπιακό δε θα το έκανε. Αν δω Σασα στο 3 θα χάσω και τις όποιες ελπίδες μου έχουν απομείνει πως η ομάδα μπορεί να ξανανέβει αγωνιστικά. Από τους Σλούκα-Σάσα πρέπει να ξεκινάει το ρόστερ του χρόνου. Ο ένας στον άσο κι ο άλλος στο 4.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3563
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Δευ Απρ 05, 2021 12:44 pm

basket72 έγραψε:
Δευ Απρ 05, 2021 11:41 am

Το aussie δίδυμο που προτείνω (τον Μπρόκχοφ τον προτείνω από πέρσι, αλλά και από την πρώτη του χρονιά στο Κρασνοντάρ) δεν το κάνω για τα στατιστικά τους στο μακρινό NBL, αλλά γιατί έχουμε εικόνα των 2 παικτών από τότε που έπαιζε ο ένας στην Μπεσικτάς κι ο άλλος στην Παρτίζαν.
Ο Μπρόκχφοφ είναι ελίτ αμυντικός και στις 3 θέσεις της περιφέρειας (καλύτερος από τον πολύ καλό Μακίσικ που από τον ενθουσιασμό του όμως, κάνει φάουλ και λάθη)- κάτι που χρειαζόμαστε επιτακτικά. Επιπλέον καθιστά απαγορευτικά τα συνεχή νταπλ τιμ (στα όρια του μπούλιγκ) στον Σλούκα. Μαζί με τον Λόιντ ή έστω τον Ντόρσεϊ στην ίδια πεντάδα και τον Βεζένκοφ από το 4, η επίθεση αυτή θα κάνει τον Σλούκα να πιάνει τις 10 ασίστ μ.ο.

Ο δε Λαντέιλ έχει όσα λείπουν από τον Ολυμπιακό χρόνια τώρα. Δεν μπαίνει σε σύγκριση με κανέναν. Παίζει όλα τα 5ρια που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και στην επίθεση τους βάζει δύσκολα είτε από κοντά είτε τραβώντας τα όξω.
Αν τον πάρουν θα είναι η δεύτερη καλύτερη μεταγραφή (μετά τον Σλούκα) από τότε που πήραμε τον Χάκετ (την αλλαγή του Μάντζαρη, ντε :banghead: ) και τον Γιανγκ (άσχετα αν τον διέλυσε ο τραυματισμός του κόντρα στην Εφές και η απαράδεκτη απόφαση του τιμ, να τον βάλει ξανά μέσα στο ίδιο παιχνίδι!!! :shock: ).
Μ' αρέσουν και οι 2 επιλογές, προσθέτουν στοιχεία που θα αρέσουν στον Μπαρτζώκα, σουτ, άμυνα, ενώ προσφέρουν και μέγεθος στην ρακέτα. Συνεχίζει να με προβληματίζει ο Χασάν βέβαια, δεν βρίσκω ότι ήταν κάποια περίοδος που ήταν πολύ καλός στην άμυνα, ίσως στην αρχή.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2702
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Απρ 05, 2021 1:05 pm

Ο Broekhoff ανέκαθεν ήταν από τις καψούρες του Μπαρτζώκα, από εποχές Kuban. Οπότε και φέτος το καλοκαίρι θα ακούσουμε το όνομα του σε ρεπορτάζ θαρρώ (σαν αντί-Harrison), είτε έντονα είτε σαν απλή αναφορά. Θα ήταν καλή λύση και ειδικά στο περιφερειακό σουτ, που δεν περιμένω να τελειώσει την σεζόν με 45-50%, αλλά ούτε και με το 30% του Harrison. Αν καταφέρει να έχει ένα 40-42% και ταυτόχρονα εκμεταλλεύεται λίγο και το ύψος του ώστε να μαζεύει και 2-3 ριμπάουντ, θα ήμασταν μια χαρά. Απλά λόγω σωματοδομής και έλλειψης ταχύτητας/αθλητικότητας, θα ήταν μάλλον κακό ένα σχήμα με Σλούκα-Broekhoff-Βεζένκοφ στην περιφέρεια στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. Πάντως και με Παπανικολάου και με McKissic θα κούμπωνε καλά στο 2-3, καλύπτοντας ο ένας τις αδυναμίες του άλλου.

Για τον Yabusele αν μιλάμε για συμβόλαιο πάνω από 450-500 χιλιάδες, μακριά από εμάς. Δεν είναι κακός ο Γάλλος αλλά ούτε και παικταράς. Ακόμα και τα νούμερα του αν δει κάποιος, είναι παρόμοια με τα περσινά του Jean-Charles. Αν με ρωτούσε κάποιος δηλαδή Jean-Charles με 300-350 χιλιάδες ή Yabusele με 500-600 χιλιάδες, θα επέλεγα τον Livio με κλειστά τα μάτια ώστε αυτά τα 200 χιλιάρικα της διαφοράς να δίνονταν για βασικό 2αρι ή 5αρι.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Απρ 05, 2021 2:00 pm

Μπροεκχοφ θα είναι φοβερή μεταγραφή και για τους δύο αιώνιους, αλλά ειδικά για τον Ολυμπιακό είναι ταμαμ.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”