Υπόθεση Γουόκαπ
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, ήταν θέμα χρόνου να φτάσουμε σε τέτοια "συμπεράσματα" από τύπους σαν αυτόν. Παραθέτω και εγώ προτάσεις:yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:00 pmανέβασε και ο Μπούκουρας άρθρο με τίτλο "Διαφορετικοί χειρισμοί, διαφορετικοί οργανισμοί, διαφορετικοί κόσμοι".
θα μπω να το διαβάσω το απόγευμα ώστε να είμαι προετοιμασμένος για αυτά που θα γραφτούν εδώ μέσα![]()
Ο Ολυμπιακός είναι πειρατική γαλέρα που έχει τους παίχτες του με κουπί-μαστίγιο, ο Παναθηναϊκός είναι κρουαζιερόπλοιο υπερ λουξ και τους έχει στα ώπα-ώπα.
Ο Ολυμπιακός είναι μικρομεσαιά αποτυχημένη ταβέρνα που έχει τους παίχτες του να δουλεύουν ως ανασφάλιστοι ψήστες και ζητάει βοήθεια από τον Μποτρίνι, ο Παναθηναϊκός είναι κυρηλάτο εστιατόριο με αστέρι μισελέν που οι παίχτες του τρώνε τζάμπα.
Ο Ολυμπιακός είναι αμάλγαμα γαλαξιακής αυτοκρατορίας Star wars με στρατιές ορκ που υπηρετούν τον Σαουρον, μια απόλυτη δυστοπία για τους παίχτες του. Ο Παναθηναϊκός είναι οι καλοί jedi μαζί με τη συντροφιά του δαχτυλιδιού, ένας ουτοπικός συντροφικός παράδεισος για τους παίχτες.
Τώρα κάτι δεκάδες σελίδες με εκατέρωθεν επιχειρηματολογία περι συμβολαίων και έννομων δικαιωμάτων που έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στο φόρουμ, χάσιμο χρόνου. Ρώτηστε ρε παιδιά τους έγκριτους να σας πουν κατευθείαν το μπουκουροσυμπέρασμα:
ερυθρόλευκο = φτου, τζιζ, κακό
πράσινο = άλλο επίπεδο , αλλος κόσμος, άλλη ποιότητα
μη κουραζόμεθα και τζάμπα δηλαδή
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο μπούκουρας γράφει οπαδικά παραληρήματα, όπως κάθε άλλος (άλλης ομάδας) τέτοιου επιπέδου "δημοσιογράφος" που προπαγανδίζει. Το πρόβλημα δεν είναι αυτός αλλά αυτοί που τον διαβάζουν και τον μεταφέρουν εδώ μέσα. Αν θες να βάλεις τον εαυτό σου σε αυτή την κατηγορία, μετά όταν θα κριθείς ανάλογα, μην παραπονιέσαι. Γιατί τον μπούμπουρα, όποιος Παναθηναϊκός σέβεται τον εαυτό του δεν του δίνει κλικ, είναι φερέφωνο.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:00 pmανέβασε και ο Μπούκουρας άρθρο με τίτλο "Διαφορετικοί χειρισμοί, διαφορετικοί οργανισμοί, διαφορετικοί κόσμοι".
θα μπω να το διαβάσω το απόγευμα ώστε να είμαι προετοιμασμένος για αυτά που θα γραφτούν εδώ μέσα![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομίζω μια λύση win-win (ένα λογικό ποσό να ικανοποιεί και τους δύο) θα ήταν το καλύτερο για όλους. Αυτή η κατάσταση περισσότερο βλάπτει παρά αποφέρει στην ομάδα.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:19 pmμηπως θα επρεπε να παρουμε τα 1-1.5 που μας εδινε η ντουμπαι και να τελειωνει η υποθεση?μπας και τα τσονταραμε να φερναμε κανα καλυτερο 4αρι.γιατι στο τελος βλεπω να μας μενει ο εντζαι και απο τον θωμα να παιρνουμε αερα κοπανιστο και να φευγει...
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ΑΝ ο Ολυμπιακος εχει δικιο συμφωνα με τη συμβαση, καλα εκανε και δεν τον εδωσε στα 1-1.50 μυρια. Πιστευω δε η απαιτηση για 3εκ buyout ηταν αρκετα ψαγμενη και δεν βγηκε ετσι για να πεταξουν καποιο νουμερο.kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:23 pmΝομίζω μια λύση win-win (ένα λογικό ποσό να ικανοποιεί και τους δύο) θα ήταν το καλύτερο για όλους. Αυτή η κατάσταση περισσότερο βλάπτει παρά αποφέρει στην ομάδα.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:19 pmμηπως θα επρεπε να παρουμε τα 1-1.5 που μας εδινε η ντουμπαι και να τελειωνει η υποθεση?μπας και τα τσονταραμε να φερναμε κανα καλυτερο 4αρι.γιατι στο τελος βλεπω να μας μενει ο εντζαι και απο τον θωμα να παιρνουμε αερα κοπανιστο και να φευγει...
Δεν παιζεις με τους αφους νομικα...
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομικά δεν ξέρουμε τι ισχύει και τι χαρτιά έχει ο καθένας. Εγώ στάθηκα περισσότερο τι θα ήταν κάλο για να μην υπάρχει όλη αυτή η ιστορία που μπορεί να κάνει και κακό στην προετοιμασία
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διεγράφησαν ποστ άσχετα ,οφτοπικ με χαρακτηρισμους και πιθανώς flame
@yawn.brigade Ποιος ο λογος να γράψεις για ένα άρθρο, χωρίς να βάλεις το λινκ του,με μόνο σκοπό να καταλήξεις να πεις στο τι θα γράψουν οι παναθηναικοο εδώ αφού το έχουν διαβάσει?Πολλω δε μάλλον όταν μερικές σελίδες πισω έχεις εκφρασει τον προβληματισμό σου για το ότι η κουβέντα τείνει στο "εμείς οι ολυμπιακοί κι εσείς οι παναθηναικοι" κλπ.Θεωρησε το αυτό το ποστ παρατήρηση
Σβηστηκαν διαφορά ποστ εκατέρωθεν.
Όποιος θέλει να ποσταρει λινκ το κάνει.Τα σχόλια και οι ειρωνείες περιττεύουν
@yawn.brigade Ποιος ο λογος να γράψεις για ένα άρθρο, χωρίς να βάλεις το λινκ του,με μόνο σκοπό να καταλήξεις να πεις στο τι θα γράψουν οι παναθηναικοο εδώ αφού το έχουν διαβάσει?Πολλω δε μάλλον όταν μερικές σελίδες πισω έχεις εκφρασει τον προβληματισμό σου για το ότι η κουβέντα τείνει στο "εμείς οι ολυμπιακοί κι εσείς οι παναθηναικοι" κλπ.Θεωρησε το αυτό το ποστ παρατήρηση
Σβηστηκαν διαφορά ποστ εκατέρωθεν.
Όποιος θέλει να ποσταρει λινκ το κάνει.Τα σχόλια και οι ειρωνείες περιττεύουν
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Το τι θεωρεί ο καθένας είναι μια κουβέντα που επαφίεται στην κρίση του καθενός. Εγώ θεωρώ πως με κάποιο ποσό μεταξύ 1 και 1.5 θα έπρεπ να ήταν όλοι ευχαριστημένοι.
Από εκεί και πέρα όμως περνάμε πολύ απλά στο τι είναι νόμιμο.
Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι με βάση το συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει το οτιδήποτε να συζητηθεί. Ζήτησε 3, δεν τα πήρε, τέλος. Θα μπορούσε να είχε ζητήσει 13 ή και να πει εξαρχής "δεν τον πουλάω". Ή "τον πουλάω αλλού τζάμπα, δεν τον πουλάω σε εσάς γιατί δεν μου αρέσει η μούρη σας". Δικαίωμά του (σύμφωνα με την άποψη του Ολυμπιακού) να πει ό,τι θέλει.
Και αυτή η άποψη είναι αυτή που η γνωστή σε εμένα κοινή λογική έχει το δίκιο.
Ο Γουόκαπ τι ισχυρίζεται? Ότι θα έπρεπε να θεσμοθετηθεί κάποια συγκεκριμένη ρήτρα βάση της πρότασης που είχε? Αν είχε πρόταση 3 εκατομμύρια τότε ας ορίσουμε την ρήτρα στο 1? Και αν είχε πρόταση 5 εκατομμύρια η ρήτρα να ήταν στα 2 πχ? Δεν το καταλαβαίνω.
Αν δεν μπορέσει να αποδείξει κάποια άλλη αθέτηση ή παρατυπία του Ολυμπιακού (πχ να μην έχει πληρωθεί στην ώρα του, ή να αποδειχτεί νομικά ότι δεν ισχύει αυτό το +1 όπως λέει ο φίλος pan24), τότε δεν βλέπω τον τρόπο να έχει η υπόθεση αίσιο τέλος για αυτόν. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα περάσει στην αντεπίθεση με δικιά του καταγγελία όταν ο Γουόκαπ αύριο δεν εμφανιστεί στην υποχρεωτική του παρουσία στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Από εκεί και πέρα όμως περνάμε πολύ απλά στο τι είναι νόμιμο.
Ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται ότι με βάση το συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει το οτιδήποτε να συζητηθεί. Ζήτησε 3, δεν τα πήρε, τέλος. Θα μπορούσε να είχε ζητήσει 13 ή και να πει εξαρχής "δεν τον πουλάω". Ή "τον πουλάω αλλού τζάμπα, δεν τον πουλάω σε εσάς γιατί δεν μου αρέσει η μούρη σας". Δικαίωμά του (σύμφωνα με την άποψη του Ολυμπιακού) να πει ό,τι θέλει.
Και αυτή η άποψη είναι αυτή που η γνωστή σε εμένα κοινή λογική έχει το δίκιο.
Ο Γουόκαπ τι ισχυρίζεται? Ότι θα έπρεπε να θεσμοθετηθεί κάποια συγκεκριμένη ρήτρα βάση της πρότασης που είχε? Αν είχε πρόταση 3 εκατομμύρια τότε ας ορίσουμε την ρήτρα στο 1? Και αν είχε πρόταση 5 εκατομμύρια η ρήτρα να ήταν στα 2 πχ? Δεν το καταλαβαίνω.
Αν δεν μπορέσει να αποδείξει κάποια άλλη αθέτηση ή παρατυπία του Ολυμπιακού (πχ να μην έχει πληρωθεί στην ώρα του, ή να αποδειχτεί νομικά ότι δεν ισχύει αυτό το +1 όπως λέει ο φίλος pan24), τότε δεν βλέπω τον τρόπο να έχει η υπόθεση αίσιο τέλος για αυτόν. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα περάσει στην αντεπίθεση με δικιά του καταγγελία όταν ο Γουόκαπ αύριο δεν εμφανιστεί στην υποχρεωτική του παρουσία στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε βγαίνει από πουθενά ότι ο Ουόκαπ ζήτησε 3 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μπορούσε να τον είχε ανανεώσει νωρίτερα ή, έστω, να τον είχε καλέσει εγκαίρως για μια αναπροσαρμογή και πιθανότατα τώρα να μην υπήρχε καν θέμα. Γιατί κανένας παίκτης δε θα έκανε όλα αυτά λίγο καιρό αφού είχε ανανεώσει με όρους που τον κάλυπταν.benchwarmer έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:37 pm
Από τη στιγμή που έχεις πρόταση 3 εκατομμύρια από αλλού, προφανώς αποκτάς και διαπραγματευτική δύναμη. Τα 3 μπορεί να ήταν υπερβολικά για τον Ολυμπιακό, αλλά ένα ποσό κοντά εκεί ή έστω στα λεφτά του Μίλερ μπορούσε άνετα να το ζητήσει. Και, αν θεωρούμε ότι τα αξίζει ο Μίλερ, τότε ο Ουόκαπ γιατί να μην τα αξίζει;
Και κάτι που ξεχνάνε ξαφνικά όλοι αυτοί που τώρα τον κράζουν: τόσα χρόνια “στρατιώτη” τον ανέβαζαν, “στρατιώτη” τον κατέβαζαν. Ότι είναι πάντα εκεί στα δύσκολα, ότι βάζει πλάτη, ότι είναι μετρημένος χαρακτήρας και καλό παιδί στα αποδυτήρια. Τώρα τι έγινε δηλαδή; Επειδή για πρώτη φορά έκανε κάτι που δε μας άρεσε, διαγράφηκαν όλα και έγινε ξαφνικά ο κακός της υπόθεσης;
- benchwarmer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοώ ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε 3 εκατομμύρια από την Ντουμπάι.Rolf έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 3:00 pmΔε βγαίνει από πουθενά ότι ο Ουόκαπ ζήτησε 3 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μπορούσε να τον είχε ανανεώσει νωρίτερα ή, έστω, να τον είχε καλέσει εγκαίρως για μια αναπροσαρμογή και πιθανότατα τώρα να μην υπήρχε καν θέμα. Γιατί κανένας παίκτης δε θα έκανε όλα αυτά λίγο καιρό αφού είχε ανανεώσει με όρους που τον κάλυπταν.benchwarmer έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 2:37 pm
Από τη στιγμή που έχεις πρόταση 3 εκατομμύρια από αλλού, προφανώς αποκτάς και διαπραγματευτική δύναμη. Τα 3 μπορεί να ήταν υπερβολικά για τον Ολυμπιακό, αλλά ένα ποσό κοντά εκεί ή έστω στα λεφτά του Μίλερ μπορούσε άνετα να το ζητήσει. Και, αν θεωρούμε ότι τα αξίζει ο Μίλερ, τότε ο Ουόκαπ γιατί να μην τα αξίζει;
Και κάτι που ξεχνάνε ξαφνικά όλοι αυτοί που τώρα τον κράζουν: τόσα χρόνια “στρατιώτη” τον ανέβαζαν, “στρατιώτη” τον κατέβαζαν. Ότι είναι πάντα εκεί στα δύσκολα, ότι βάζει πλάτη, ότι είναι μετρημένος χαρακτήρας και καλό παιδί στα αποδυτήρια. Τώρα τι έγινε δηλαδή; Επειδή για πρώτη φορά έκανε κάτι που δε μας άρεσε, διαγράφηκαν όλα και έγινε ξαφνικά ο κακός της υπόθεσης;
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παιδιά νομίζω χάνουμε την ουσία και δεν βρίσκω εγώ προσωπικά νόημα να το κάνουμε όπως με τον Σλούκα και να γράψουμε 50 σελίδες:
1. Ο Ουόκαπ όσο καιρό ήταν στην ομάδα ήταν κύριος, τα έδωσε όλα και βοήθησε την ομάδα να πάρει τίτλους (ασχέτως αν μερικοί δεν θέλατε να τον βλέπετε).
2. Ο Ουόκαπ δεν θα ξαναπαίξει μπάσκετ με την φανέλα του Ολυμπιακού.
3. Ο Ουόκαπ του χρόνου θα παίζει μπάσκετ στην Ντουμπάϊ στην Ευρωλίγκα.
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν θα πάρουμε 3,3.5 ή 5.5 για μένα μικρή σημασία έχει.
Αυτό που αποκλείω είναι να κρεμαστεί το δελτίο του όπως επιθυμείτε μερικοί και να να βγάλει την επόμενη σεζόν στην κερκίδα (ή στην Νέα Υόρκη).
1. Ο Ουόκαπ όσο καιρό ήταν στην ομάδα ήταν κύριος, τα έδωσε όλα και βοήθησε την ομάδα να πάρει τίτλους (ασχέτως αν μερικοί δεν θέλατε να τον βλέπετε).
Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Αν θα πάρουμε 3,3.5 ή 5.5 για μένα μικρή σημασία έχει.
Αυτό που αποκλείω είναι να κρεμαστεί το δελτίο του όπως επιθυμείτε μερικοί και να να βγάλει την επόμενη σεζόν στην κερκίδα (ή στην Νέα Υόρκη).
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Θα είχε πλάκα πάντως δεν ιστορία να φύγει σαν τον Σλούκα από τον Ολυμπιακό, ως προδότης να πάει στην Ντουμπάϊ και να το σηκώσουν το τρόπαιο ! Αντερντογκ στορυ , εντελώςDimmitz έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 3:15 pmΠαιδιά νομίζω χάνουμε την ουσία και δεν βρίσκω εγώ προσωπικά νόημα να το κάνουμε όπως με τον Σλούκα και να γράψουμε 50 σελίδες:

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο