Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 19, 2026 3:33 pm

basilis_.kts έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 3:17 pm
Christofis έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 3:08 pm

1. Μακινταιαρ, Πλωτας
1-2 Μοντερο
2 Ντορσει
2-3 Φουρνιε, Νερζηπογλου/Πουλακιδας
3-4 Μεταγραφη/Γουορντ(αν δεν γινει μεταγραφη, Παπανικολαου
4 Βεζενκοφ
4-5 Καραγιαννιδης
5. Μιλου, Ταιρικ

Καπως ετσι το βλεπω εγω μαζι με Τζοσεφ και εναν εκ των Χολ/Εντιαγιε στην οκταδα των ξενων

Ο Παο αν παρουμε ως δεδομενο το διαβατηριο του Φαλ.

1. Μωραιτης
1-2 Φρανσισκο, Σλουκας,
2 Ναν, Μπαντιο
2-3 Ρογκαβοπουλος, Καλαιτζακης
3-4 Χειζ Ντειβις, Μπονγκα
4-5 Γιαμπουσελε, Μητογλου
5 Φαλ

Με δυο εκ των Γκραντ και Χουαντσο/Λεσορ στην οκταδα

Καμια σχεση τα ροστερ σε συγκριση με την ευρωλιγκα
doc ασε τα ροστερ και λεγε κανα φρεσκο για θωμα...θελουμε ψωμι τι θα γινει.επισης πες και κανα παρασκηνιο της υποθεσης.πως φτασαμε ως εδω?ο μπαρτζωκας τι λεει για ολα αυτα?αν εχεις μαθει φυσικα τιποτα...
επισης για παναθηναικο αν κι εγω το πιστευω δεν μου φαινεται τοσο απλο να αφησεις εξω τον λεσορτ.κι εγω ετσι θα εβαζα τα ροστερ αλλά η ιδιοσυγκρασια του λεσορτ δεν ξερω αν θα αποδεχθει ευκολα να ειναι εκτος τελικων.
τον γουορντ σε μας ευκολα τον πετας εκτος αν ερθει βαρβατο 3αρι...τον λεσορτ με τα 2.7εκ αλλά κυριως την τρελα του λιγο δυσκολο
Οχι δεν εμαθα κατι καινουργιο. Και γενικα μην περιμενετε να μαθετε πραγματα μεσω της ομαδας. Απο την στιγμη το πραγμα μπαινει σε νομικο πλαισιο δεν προκειται να υπαρξει ουτε μιση διαρροη. Αυτο μου ειπαν εμενα.

Οποτε οτι δειτε τις επομενες μερες ειναι μεσω του παικτη ή απλα εικασιες

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Αύγ 19, 2026 3:35 pm

tokalytero3d έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 3:21 pm
basilis_.kts έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 3:17 pm

doc ασε τα ροστερ και λεγε κανα φρεσκο για θωμα...θελουμε ψωμι τι θα γινει.επισης πες και κανα παρασκηνιο της υποθεσης.πως φτασαμε ως εδω?ο μπαρτζωκας τι λεει για ολα αυτα?αν εχεις μαθει φυσικα τιποτα...
επισης για παναθηναικο αν κι εγω το πιστευω δεν μου φαινεται τοσο απλο να αφησεις εξω τον λεσορτ.κι εγω ετσι θα εβαζα τα ροστερ αλλά η ιδιοσυγκρασια του λεσορτ δεν ξερω αν θα αποδεχθει ευκολα να ειναι εκτος τελικων.
τον γουορντ σε μας ευκολα τον πετας εκτος αν ερθει βαρβατο 3αρι...τον λεσορτ με τα 2.7εκ αλλά κυριως την τρελα του λιγο δυσκολο
Όχι μόνο Λεσορτ αλλά και Χουαντσο που είναι κομβικός ειδικά στην άμυνα.
Και όλα αυτά ενώ δεν έχει βγει ακόμα το διαβατήριο του φαλ.
Το εγραψα οτι αν παρουμε ως παραδοχη το διαβατηριο του

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 19, 2026 3:53 pm

Dimmitz έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 3:30 pm
yawn.brigade έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 12:48 pm

μαζεύονται πολλοί ξένοι και δεν είναι ότι χρειαζόμαστε pg επειγόντως.
Βγάλε λίγο το πρωτάθλημα από την εξίσωση, μιλάμε για Ευρωλίγκα. Το πιο ορθολογικό είναι να γίνει ο Θωμάς ένα ποιοτικό τριάρι, τώρα θα είναι 2/3 τύπου Γκαρσία ή θα είναι 3/4 μένει να το δούμε. Αν είναι 2/3 βλέπω να έρχεται και άλλο τεσσάρι.

Αν φέρναμε παίκτη τύπου Μπλατ, έναν ρολίστα δλδ των 10-15 λεπτών στο ρόλο που προοριζόταν να έχει και ο Θωμάς του χρόνου, πας με Φουρνιέ στο τρία και περιμένεις μόνο μια μεταγραφή στο 3/4.

Γενικά όπως το βλέπω θα πάμε για δύο μεταγραφές ακόμα. Θα είναι ένα pg και ένα forward; Θα είναι δύο forward; Μένει να το δούμε.
δε μπορεί να βγει το πρωτάθλημα από την εξίσωση εκτός κι αν κάνουμε θεωρητική συζήτηση (που κάνουμε, καταλαβαίνεις τι εννοώ) γιατί κάθε ξένος που έρχεται σημαίνει ότι κάποιος άλλος (ή ο ίδιος) θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα και άρα λιγότερο.

για βετεράνο τύπου Κόρι πιθανότατα είναι οκ, για τους άλλους;

συν ότι και αγωνιστικά είναι ζήτημα για τους προπονητές το να έχουν διαφορετικές ομάδες σε κάθε διοργάνωση, το έχουν πει πολλοί κατά καιρούς.

αν θυμάμαι σωστά έχουμε ήδη 9 ξένους και σχεδόν σίγουρα περιμένουμε και ένα 10ο. έχουν μαζευτεί πολλοί και 2 από αυτούς θα είναι μόνιμα εκτός ελληνικού ρόστερ, αν τους κάνουμε 3 πιστεύω θα είναι από ανάγκη και όχι για να πάρουμε έξτρα pg.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Αύγ 19, 2026 4:08 pm

Βγάλε λίγο το πρωτάθλημα από την εξίσωση, μιλάμε για Ευρωλίγκα. Το πιο ορθολογικό είναι να γίνει ο Θωμάς ένα ποιοτικό τριάρι, τώρα θα είναι 2/3 τύπου Γκαρσία ή θα είναι 3/4 μένει να το δούμε. Αν είναι 2/3 βλέπω να έρχεται και άλλο τεσσάρι.

Αν φέρναμε παίκτη τύπου Μπλατ, έναν ρολίστα δλδ των 10-15 λεπτών στο ρόλο που προοριζόταν να έχει και ο Θωμάς του χρόνου, πας με Φουρνιέ στο τρία και περιμένεις μόνο μια μεταγραφή στο 3/4.

Γενικά όπως το βλέπω θα πάμε για δύο μεταγραφές ακόμα. Θα είναι ένα pg και ένα forward; Θα είναι δύο forward; Μένει να το δούμε.
Δυστυχώς κατά την προσωπική μου άποψη, δεν γίνεται να βγάζουμε από την εξίσωση το πρωτάθλημα, είναι βίοι παράλληλοι

Και δεν είναι ορθολογικό να έχεις μεγάλες διαφορές στα 2 ρόστερ. Συμφωνώ ότι θέλουμε 3ρι και καλύτερα να είναι 3/4

Τον Γουοκαπ πρέπει να τον αλλάξεις με Έλληνα αναγκαστικά, μακάρι να πάρουμε και Πουλακίδα όταν θα έχει το ελλ. διαβατήριο γιατί αρχίζουμε να έχουμε ελλείψεις

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 19, 2026 4:50 pm

Dimmitz 1 φάουλ κ μια μέρα οφφ να ηρεμήσει
Λογος :συνεχόμενα προσβλητικά κ ειρωνικα μυνηματα σε άλλον χρηστη

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 19, 2026 5:01 pm

big_lebowski έγραψε: ↑
Μηνύματα (!!!) ή ποσταρίσματα ; Έχει διαφορά. Τα μηνύματα είναι προσωπικά και δεν δικαιούται αυτός που τα έλαβε να τα γνωστοποιήσει αλλού χωρίς την έγκριση του άλλου. Θέλει προσοχή το θέμα.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Αύγ 19, 2026 5:11 pm

Coach Periklis έγραψε: ↑
Τετ Αύγ 19, 2026 4:08 pm

Δυστυχώς κατά την προσωπική μου άποψη, δεν γίνεται να βγάζουμε από την εξίσωση το πρωτάθλημα, είναι βίοι παράλληλοι

Και δεν είναι ορθολογικό να έχεις μεγάλες διαφορές στα 2 ρόστερ. Συμφωνώ ότι θέλουμε 3ρι και καλύτερα να είναι 3/4

Τον Γουοκαπ πρέπει να τον αλλάξεις με Έλληνα αναγκαστικά, μακάρι να πάρουμε και Πουλακίδα όταν θα έχει το ελλ. διαβατήριο γιατί αρχίζουμε να έχουμε ελλείψεις
Έχω μια υποψία ότι για να βγουν τα διαβατήρια με την φυγή του Walkup, θα πάμε για Πουλακίδα στο 3 και θα πάμε για βαρβάτο 4-5. Ο Ndiaye και ο Hall λογικά θα έχουν court seat στην GBL.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Αύγ 19, 2026 5:12 pm

Καρβουνιάρης έγραψε: ↑
Μηνύματα (!!!) ή ποσταρίσματα ; Έχει διαφορά. Τα μηνύματα είναι προσωπικά και δεν δικαιούται αυτός που τα έλαβε να τα γνωστοποιήσει αλλού χωρίς την έγκριση του άλλου. Θέλει προσοχή το θέμα.
Δημόσιο ήταν το σχόλιο

Ας το θέσουμε και αλλιώς. Δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι μα ό,τι θέλουμε και να ζητάμε από τον συμφορουμίτη μας να μας κάνει report. Δεν είναι σωστό ούτε αυτή η λύση, η λύση είναι να γράφουμε με σεβασμό στο συνομιλητή

Τέλος, τα προσωπικά μηνύματα δεν έχουν σκοπό να βριζόμαστε μόνο και μόνο επειδή είναι "μη δημόσια" . Αυτή είναι άσχετη και γενική επισήμανση , δεν συνέβη κάτι τέτοιο

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Αύγ 19, 2026 5:23 pm

Φονιάς (μπεκατσών)
Αυτος γιατι δεν εχει παει Αρη ακομα και με ζωνουν τα μαυρα φιδια ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 5:26 pm

Δεν ισχύει αυτό που λες για την γνωστοποίηση από τον λήπτη του μήνυματος υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. που ορίζει η GDPR και υπάρχει σχετική νομολογία, αν θέλεις λεπτομέρειες σε π.μ. Οπότε μην αρχίζετε σας παρακαλώ να βρίσκεστε σε π.μ και έχουμε και εκεί αναφορές

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 19, 2026 5:27 pm

berry έγραψε: ↑
Φονιάς (μπεκατσών)
Δε ξέρω αν εχω δει ξανά επαγγελματία μπασκετμπολίστα σε αυτό το επίπεδο με τέτοια ποσοστά στη προπόνηση.

Ακόμα και τον Καλάθη θυμάμαι να τα στάζει στο ζέσταμα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Αύγ 19, 2026 5:29 pm

pan24 έγραψε: ↑
berry έγραψε: ↑
Φονιάς (μπεκατσών)
Δε ξέρω αν εχω δει ξανά επαγγελματία μπασκετμπολίστα σε αυτό το επίπεδο με τέτοια ποσοστά στη προπόνηση.

η προπονηση ειναι αλλο θεμα
και ο λεσορ και ο γιουρτσεβεν τα σταζουν στην προπονηση αλλα στον αγωνα ειναι διαφορετικα

θυμαμαι περυσι ειχαν βαλει ενα βιντεο που ο χουαντσο ειχε 50 συνεχομενα τριποντα ξερω γω και μετα απι λιγες μερες ειχε μπαζωσει το οακα τα εχανε τελειως μονος του

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Αύγ 19, 2026 5:30 pm

Ποσταρισματα σωστά

Αλλά μιας που το ανέφερες (το έχουμε ξαναπει) ,και τα μυνηματα υπόκεινται αναφοράς.Εφοσον γίνει αναφορά σε προσωπικό μήνυμα που είναι υβριστικό, γίνεται ορατό στην Δ.Ο και υπόκειται στους όρους με ανάλογη τιμωρια

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 19, 2026 5:31 pm

τουλουμπα έγραψε: ↑

και ο λεσορ και ο γιουρτσεβεν τα σταζουν στην προπονηση αλλα στον αγωνα ειναι διαφορετικα

θυμαμαι περυσι ειχαν βαλει ενα βιντεο που ο χουαντσο ειχε 50 συνεχομενα τριποντα ξερω γω και μετα απι λιγες μερες ειχε μπαζωσει το οακα τα εχανε τελειως μονος του
Αυτό λέω.

Όταν χτίζεις στη προπόνηση σκέψου τι κάνεις σε συνθήκες αγώνα.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Αύγ 19, 2026 5:33 pm

τουλουμπα έγραψε: ↑

Ήμουν έτοιμος να γράψω για ένα βίντεο του shorts που υπήρχε στο tweeter πέρυσι, που τα έσταζε από παντού. Βέβαια κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έφταναν στεφάνι… Στον αντίποδα βέβαια υπήρχε και βίντεο του Αλέκου πριν το F4 που σούταρε λες και ήταν από κάτω από μπασκέτα από τα 8-9 μέτρα. Αυτά τα βίντεο είναι «να ‘χαμε, να λέγαμε».

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”