Δηλαδή με αλλαγή πλευρού την γλιτώνουμε ?Jeight έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:00 pmΟι φιλοι Παναθηναικοι καλα θα κανουν να αλλαξουν πλευρο γιατι μια χαρα μπορει να τους χτυπησει η Ντουμπαι η η Χαποελ την πορτα μεθαυριο και σε παικτες πυο εχουν κανα δυο χρονια συμβολαιο να κανουν ακομα ακριβως το ιδιο.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τοσοι απο εσας ειστε υπερ του Γουοκαπ και δνε καταλαβαινετε οτι υπαρχει θεμα δεδικασμενου εδω περα? Αν παει η Ντουμπαι και γλυκοκοιταζει τον Ναν του χρονου και ο παικτης αρχιζει να κανει τα ιδια, να δω ποσο προλεταριοι θα το παιζετε.....
Υπόθεση Γουόκαπ
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μ αρεσει που λες "αν", προφανως και θα γινει αυτο.Jeight έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:00 pmΟι φιλοι Παναθηναικοι καλα θα κανουν να αλλαξουν πλευρο γιατι μια χαρα μπορει να τους χτυπησει η Ντουμπαι η η Χαποελ την πορτα μεθαυριο και σε παικτες πυο εχουν κανα δυο χρονια συμβολαιο να κανουν ακομα ακριβως το ιδιο.
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι τοσοι απο εσας ειστε υπερ του Γουοκαπ και δνε καταλαβαινετε οτι υπαρχει θεμα δεδικασμενου εδω περα? Αν παει η Ντουμπαι και γλυκοκοιταζει τον Ναν του χρονου και ο παικτης αρχιζει να κανει τα ιδια, να δω ποσο προλεταριοι θα το παιζετε.....
Δεν ειναι καν θεμα Γουοκαπ και Ολυμπιακου η ολη αυτη ιστορια και αν θελει ο συγκεκριμενος παιχτης να παιξει στον Ολυμπιακο απο εδω και στο εξης. Αν ο Γουοκαπ δικαιωθει δικαστικα, τα συμβολαια στη Γιουρολιγκ θα εχουν ελαχιστη ισχυ και δεσμευση και η λιγκα θα γινει ζουγκλα. Α, Β, Γ ειναι η φαση.
Τωρα οποιος νομιζει οτι θα ειναι παντα ο πιο ισχυρος στη ζουγκλα οποτε ειναι safe, ας κανει λιγο υπομονη, η ζωη εχει μεγαλο ταλεντο να εκπλησει.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το θεμα ειναι πολυ απλουστερο.qspock έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 7:53 pm2 λαθη:
1ον ποιοι ειμαστε "εμεις"?
2ο: Οχι με αλυσιδες αλλα με συμβολαιο.
Ωφειλει να το τηρησει και αν βγαλει προς τα εξω τη συμφωνια με Ντουμπαι πρεπει να τιμωρηθει και η Ντουμπαι και ο παιχτης.
Αν η Ευρωλιγκα σεβεται τον εαυτο της. Που δε τον σεβεται. Δεν υπαρχει εκβιασμος, ο Ολυμπιακος δεν τον εδωσε επρεπε να τελειωσει εκει το θεμα. Αν ζητησε 3, ας πλησιαζαν το ποσο Ντουμπαι και παιχτης.
Ο ΤΡΟΠΟΣ που επελεξε ο Γουοκαπ ειναι απελπιστικα λαθος και χανει το οποιο δικαιο νομιζει οτι εχει.
Ομαδα και παικτης εχουν ενα συμβολαιο το οποιο κανονικα πρεπει να τηρησουν. Η καθε πλευρα εντουτοις μπορει να παραβιασει το συμβολαιο. Και η ομαδα το εχει κανει στο παρελθον ειτε με καθυστερημενες καταβολες μισθων για μια περιοδο ή με προωρους τερματισμους συμβολαιων. Ετσι το παραβιασε και ο Γουοκαπ. Καπως ακομψα ειναι η αληθεια αλλα μια απλη παραβιαση συμβασης ειναι. Ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια.
Καθε ειδους συμβαση μπορει να παραβιαστει απλα το μερος που την παραβιαζει θα υποστει κ τις συνεπειες ειτε εξωδικαστικα αν υπαρξει συμφωνια ή στα δικαστηρια.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
εγω παντως ξερω πως και με ντουμπαι και με χαποελ στο παιχνιδι παλι φετος τις πιο ακριβες προσθηκες τις εκανε ο ολυμπιακος και ο παναθηναικοςredcard έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:10 pmΜ αρεσει που λες "αν", προφανως και θα γινει αυτο.Jeight έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:00 pmΟι φιλοι Παναθηναικοι καλα θα κανουν να αλλαξουν πλευρο γιατι μια χαρα μπορει να τους χτυπησει η Ντουμπαι η η Χαποελ την πορτα μεθαυριο και σε παικτες πυο εχουν κανα δυο χρονια συμβολαιο να κανουν ακομα ακριβως το ιδιο.
Δεν ειναι καν θεμα Γουοκαπ και Ολυμπιακου η ολη αυτη ιστορια και αν θελει ο συγκεκριμενος παιχτης να παιξει στον Ολυμπιακο απο εδω και στο εξης. Αν ο Γουοκαπ δικαιωθει δικαστικα, τα συμβολαια στη Γιουρολιγκ θα εχουν ελαχιστη ισχυ και δεσμευση και η λιγκα θα γινει ζουγκλα. Α, Β, Γ ειναι η φαση.
Τωρα οποιος νομιζει οτι θα ειναι παντα ο πιο ισχυρος στη ζουγκλα οποτε ειναι safe, ας κανει λιγο υπομονη, η ζωη εχει μεγαλο ταλεντο να εκπλησει.
2.3μακινταιρ,καπου κοντα στο 3αρι ο μοντερο
4 γιαμπου,3.5 φρανσισκο,μπαντιο δεν ξερω ποσο αλλά υποψιαζομαι κοντα στο 2αρι,μπονγκα 2.3
αντιθετα η χαποελ πηρε τον σατορανσκι
και η ντουμπαι τον οκομπο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν το παρουμε αναλογικα για τον ναν το αντιστοιχο μπαι αουτ θα επρεπε να ειναι γυρω στο 3αριJeight έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:00 pmΟι φιλοι Παναθηναικοι καλα θα κανουν να αλλαξουν πλευρο γιατι μια χαρα μπορει να τους χτυπησει η Ντουμπαι η η Χαποελ την πορτα μεθαυριο και σε παικτες πυο εχουν κανα δυο χρονια συμβολαιο να κανουν ακομα ακριβως το ιδιο.
αν εχει να δωσει τοσα η ντουμπαι και να του διπλασιασει τα μισθα ας τον παρει μαγκια τους
εγω εχω εντυπωση οτι αν ο ναν κανει παρομοια με την περσινη χρονια θα θελουμε να τον δωσουμε και διχως μπαι αουτ
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο ειναι το προβλημα, οτι βλεπετε μονο τι εγινε φετος (και μαλιστα πριν καν την υποθεση Γουοκαπ). Ή επικεντρωνεστε στο οτι αφορα τον Ολυμπιακο ή πιο συγκεκριμενα τον Γουοκαπ με ο,τι συναισθηματα εχει ο καθενας για την ομαδα θετικα ή αρνητικα ή για τον παιχτη θετικα ή αρνητικά.basilis_.kts έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:22 pmεγω παντως ξερω πως και με ντουμπαι και με χαποελ στο παιχνιδι παλι φετος τις πιο ακριβες προσθηκες τις εκανε ο ολυμπιακος και ο παναθηναικοςredcard έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:10 pm
Μ αρεσει που λες "αν", προφανως και θα γινει αυτο.
2.3μακινταιρ,καπου κοντα στο 3αρι ο μοντερο
4 γιαμπου,3.5 φρανσισκο,μπαντιο δεν ξερω ποσο αλλά υποψιαζομαι κοντα στο 2αρι,μπονγκα 2.3
αντιθετα η χαποελ πηρε τον σατορανσκι![]()
και η ντουμπαι τον οκομπο
Δεν ειναι θεμα Ολυμπιακου, δεν ειναι θεμα Γουοκαπ, μου φαινεται πολυ περιεργο να επιμενουμε να κοιταμε το δεντρο οταν γυρω υπαρχει δασος και μαλιστα , οπως ειπα και πριν, ζουγκλα.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αναρωτιέμαι γιατί φαίνεται τόσο παράξενο αυτό που κάνει η Ντουμπάι.
Αυτό δε κάνουν και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια όταν θέλουν να πάρουν παίκτη από ομάδα Α1 ή από ομάδες τύπου Μπολόνια;
Είτε έχουν συμβόλαιο με buy out είτε οχι η ομάδα πρακτικά δε μπορεί να αρνηθεί.
Ε το ίδιο κάνει και η Ντουμπάι.
Αυτό δε κάνουν και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια όταν θέλουν να πάρουν παίκτη από ομάδα Α1 ή από ομάδες τύπου Μπολόνια;
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Πηγαν ο Παο και ο ΟΣΦΠ σε παικτη πυο ειχε ακομα ενα χρονο συμβολαιο και του ειπαν σπαστο να ερθεις σε εμας? Ποτε εγινε αυτο?
Αυτο που κανουν ειναι μια προεργασια ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ και ουσιαστικα τον κλοεινουν για ο καλοκαιρι απο τον Απριλιο. Δεν θυμαμαι εγω να ωθησαν παικτη να παραβιασει συμβολαιο.
Αυτο που κανουν ειναι μια προεργασια ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗ και ουσιαστικα τον κλοεινουν για ο καλοκαιρι απο τον Απριλιο. Δεν θυμαμαι εγω να ωθησαν παικτη να παραβιασει συμβολαιο.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Το ίδοο ακριβώς έγραφα χθες βράδυ ....pan24 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:57 pmΑναρωτιέμαι γιατί φαίνεται τόσο παράξενο αυτό που κάνει η Ντουμπάι.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι το ίδιο γιατί μια χαρά buyout έχουν δώσει και οι κόκκινοι και οι πράσινοι. Ίσα ίσα που σε πολλές ομάδες από αυτά τα buyout βγάζουν το 40-50% του αγωνιστικού τους μπάτζετ. Δεν νομίζω κανένας από τους 2 μεγάλους να έπιασε κάποιον παίκτη και να του είπαν «πιστόλιασε» το συμβόλαιο σου και έλα σε εμάς, ειδάλλως θα το είχε βγάλει ο Λαλάκης πρώτο θέμα…kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:00 pmΤο ίδοο ακριβώς έγραφα χθες βράδυ ....pan24 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:57 pmΑναρωτιέμαι γιατί φαίνεται τόσο παράξενο αυτό που κάνει η Ντουμπάι.
Ε το ίδιο κάνει και η Ντουμπάι.![]()
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο,τι ακριβώς λέει ο redcard. Α λα καρτ ανάγνωση της κατάστασης από ορισμένους φίλους, όντας στην ευχάριστη θέση να μην κινδυνεύουν από αντίστοιχες πρακτικές είτε λόγω του υψηλού μπάτζετ της ομάδας τους, είτε γιατί οι παικταράδες της ομάδας τους έχουν πολυετή συμβόλαια.
Ευτυχώς μερικοί βλέπουν πέρα από το στενό οπαδικό.
Ευτυχώς μερικοί βλέπουν πέρα από το στενό οπαδικό.
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για όσα παραδείγματα έχουμε που οι ομάδες συμφώνησαν να πουλήσουν, υπάρχουν άλλα τόσα που οι ομάδες δεν πουλησαν γιατί δεν ήθελαν. Δεν καταλαβαίνω τι δεν γίνεται αντιληπτό.pan24 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 8:57 pmΑναρωτιέμαι γιατί φαίνεται τόσο παράξενο αυτό που κάνει η Ντουμπάι.
Ντουμπάι: Πουλάς?
ΟΣΦΠ: Όχι, μου είναι χρήσιμος
Walkup: Οκ, τότε φεύγω από μόνος μου.
ΟΣΦΠ: No prob. See you at court.
Είναι τόσο απλό το θέμα. Και για την αποφυγή παρεξηγήσεων, ακόμα και να δικαιωθεί ο ΟΣΦΠ, δε θα πάρει ποσό μεγαλύτερο του 1εκ. Απλά σε αυτή τη φάση το κάνει για την τιμή των όπλων και κάνει πάρα πολύ καλα.
je suis jazz thrillos 
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
3
Όχι είναι τόσο μεγάλη οικονομική ψαλίδα των αιωνίων με τις άλλες ομάδες που τα μπει άουτ που έχουν είναι αστεία για το μέγεθος τους. Η Ντουμπάι δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά από τους αιωνίους. Αυτό που θέλει να τονίσει και o @pan24 κι εγώ, είναι ότι οικονομικά ισχυρότερος πάντα έτσι συμπεριφέρεται. Απλά μας κακοφαίνεται αν είμαστε εμείς αδύναμοι.TuTiS έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:05 pmΔεν είναι το ίδιο γιατί μια χαρά buyout έχουν δώσει και οι κόκκινοι και οι πράσινοι. Ίσα ίσα που σε πολλές ομάδες από αυτά τα buyout βγάζουν το 40-50% του αγωνιστικού τους μπάτζετ. Δεν νομίζω κανένας από τους 2 μεγάλους να έπιασε κάποιον παίκτη και να του είπαν «πιστόλιασε» το συμβόλαιο σου και έλα σε εμάς, ειδάλλως θα το είχε βγάλει ο Λαλάκης πρώτο θέμα…
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμφιβάλλω αν είμαστε εμείς το «μικρό ψάρι» σε σχέση με την Dubai. Ακόμα και με τα συμβόλαια να το δεις πραγματικά το μεγαλύτερο τους είναι του Musa 2εκ δολάρια. Ίσα ίσα που η συγκεκριμένη ομάδα είναι «σαν τζάκι που καίνε» χρήματα αφού αφού τα έσοδα τους είναι μηδενικά ελέω μηδενικού fanbase.kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:13 pmΌχι είναι τόσο μεγάλη οικονομική ψαλίδα των αιωνίων με τις άλλες ομάδες που τα μπει άουτ που έχουν είναι αστεία για το μέγεθος τους. Η Ντουμπάι δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά από τους αιωνίους. Αυτό που θέλει να τονίσει και o @pan24 κι εγώ, είναι ότι οικονομικά ισχυρότερος πάντα έτσι συμπεριφέρεται. Απλά μας κακοφαίνεται αν είμαστε εμείς αδύναμοι.TuTiS έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:05 pm
Δεν είναι το ίδιο γιατί μια χαρά buyout έχουν δώσει και οι κόκκινοι και οι πράσινοι. Ίσα ίσα που σε πολλές ομάδες από αυτά τα buyout βγάζουν το 40-50% του αγωνιστικού τους μπάτζετ. Δεν νομίζω κανένας από τους 2 μεγάλους να έπιασε κάποιον παίκτη και να του είπαν «πιστόλιασε» το συμβόλαιο σου και έλα σε εμάς, ειδάλλως θα το είχε βγάλει ο Λαλάκης πρώτο θέμα…
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
1
Μπορείς να πεις μια περίπτωση από αυτές που λες, που να έγινε ό,τι τώρα με τον Γουόκαπ; Μία, όχι δύο.kein έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:13 pmΌχι είναι τόσο μεγάλη οικονομική ψαλίδα των αιωνίων με τις άλλες ομάδες που τα μπει άουτ που έχουν είναι αστεία για το μέγεθος τους. Η Ντουμπάι δεν έχει τόσο μεγάλη οικονομική διαφορά από τους αιωνίους. Αυτό που θέλει να τονίσει και o @pan24 κι εγώ, είναι ότι οικονομικά ισχυρότερος πάντα έτσι συμπεριφέρεται. Απλά μας κακοφαίνεται αν είμαστε εμείς αδύναμοι.TuTiS έγραψε: ↑Τετ Αύγ 19, 2026 9:05 pm
Δεν είναι το ίδιο γιατί μια χαρά buyout έχουν δώσει και οι κόκκινοι και οι πράσινοι. Ίσα ίσα που σε πολλές ομάδες από αυτά τα buyout βγάζουν το 40-50% του αγωνιστικού τους μπάτζετ. Δεν νομίζω κανένας από τους 2 μεγάλους να έπιασε κάποιον παίκτη και να του είπαν «πιστόλιασε» το συμβόλαιο σου και έλα σε εμάς, ειδάλλως θα το είχε βγάλει ο Λαλάκης πρώτο θέμα…

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο