Δροσοπηγή!

Πλάκα κάνω στον συνόνομάτο σου και φίλτατο John Wick.
Λήξη συναγερμού.
Ο Κένυ παίζει εδώ:
https://gleague.nba.com/player/kenny-gabriel/
Συντονιστής: Captains
Δροσοπηγή!
ναι αλλα ο Sant-Ross και ο Octavius Ellis ειχαν συμβολαιο με τις ομαδες τους και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να δινουμε λεφτα για κατι τετοιο. ασε που ετσι οπως ηταν το ροστερ καθολου δεν θα επαιζαν και αυτοι και θα λεγαμε κοιτα τι αχρηστοι που ειναι!JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 3:38 amΤα είπε όλα ο Μπαρτζώκας :
«Έχουμε αμυντικά προβλήματα. Για να φτιάξεις μία καλή άμυνα, πρέπει να υπογράψεις και παίκτες που έχουν έφεση στην άμυνα. Με όλο το σεβασμό στους προηγούμενους προπονητές, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Όλοι θέλουν να παίξουμε άμυνα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είχε παίκτες με αμυντική προσήλωση, αλλά με επιθετικό ταλέντο. Προσπαθούμε μέσα από την ομάδα να το φτιάξουμε αυτό και ο Έλις θα μας δώσει μία βοήθεια. Ας είμαστε υπομονετικοί. Η διάρκεια μετράει.»
Τι καταλαβαίνουμε από αυτά τα σοφά λόγια ; Μπορείς εκ των έσω να το σώσεις κάπως αλλά αν όντως θες να παίξεις καλή άμυνα είσαι υποχρεωμένος να φέρεις παίκτη με ικανότητες στο τομέα αυτό . Το μπάσκετ της ισορροπίας που αναζητούμε λοιπόν χωρίς μεταγραφή δεν γίνεται να επιτευχθεί . Όχι ότι είμαστε κακοί , λέω τι μέτρα θα έπρεπε να πάρουμε αν θελουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω σαν σύλλογος .
ΥΓ. Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι επέλεξε Rion Brown και Ben Bentil από την Α1 . Αντί για τους Sant-Ross και Octavius Ellis . Άλλη ομάδα θα είμασταν, εκ του αποτελέσματος βέβαια όλοι έξυπνοι είμαστε αλλά κάποιος επαγγελματίας εκεί στην ΚΑΕ θα μπορούσε να βρεθεί για να κάνει την πρόβλεψη . Βέβαια ο πεδουλας ήθελε τον παίκτη του και έβλεπε τον μπραουν σαν νέο Θανάση αντετοκουμπο.. Μπράβο στους δυο Έλληνες προπονητές (ιτουδης-μπαρτζωκας) που τους τσάκωσαν και τους βοήθησαν να ενταχθούν πολύ γρήγορα στο επίπεδο της Ευρωλίγκας!
ΥΓ1. Θα επανερθω αύριο με νέες προτάσεις παικτών (και προπονητών) μετά από τα ματς που είδαμε σήμερα.
Yπάρχει διαθέσιμος παικταράς τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη,και με 200 χιλιαρικα?john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 9:43 am
Αντί λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες να πάρουμε έναν ψηλό να τον ενσωματώσουμε για τα ντέρμπι που έρχονται , εμείς πετάμε χαρταετό... Πιστεύω ότι στην Καε θεωρούν ότι αν τώρα έρθει ένας καλός ψηλός , ίσως κόψει το ξεπέταγμα του Παπαγιάννη...Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό...Ενώ στην ουσία ισχύει το αντίθετο ... Φέρε έναν παικταρά δίπλα του , να κάνει κ αυτός προπονήσεις επιπέδου , να παίζει 20 ΄ αλλά ποιοτικά και να τον απογειώσεις...Φτάσαμε Φλεβάρη , όποιος κ να έρθει θα κοστίσει max 200 χιλιάρικα (με τα νοίκια του σπιτιού μέσα...) και εμείς ακόμα '' κοιτάμε '' την αγορά...
Δεν θέλω να είμαι ο γκρινιάρης από τα στρουμφάκια , αλλά δυστυχώς αυτή ειναι η αλήθεια κατ εμέ..
Κι ο Έλις ελεύθερος ήταν...Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 11:33 amναι αλλα ο Sant-Ross και ο Octavius Ellis ειχαν συμβολαιο με τις ομαδες τους και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να δινουμε λεφτα για κατι τετοιο. ασε που ετσι οπως ηταν το ροστερ καθολου δεν θα επαιζαν και αυτοι και θα λεγαμε κοιτα τι αχρηστοι που ειναι!
ΥΓ τωρα ειδα οτι ο σαντ-ρος ηταν ελευθερος περσυ. ναι επρεπε να τον παρουμε για πισω απο παπι. αλλα υπηρχε μια αισθηση οτι επρεπε να παρουμε σουτερ για αυτο δεν αποκτηθηκε. βεβαια να πουμε οτι δεν ειχε κανει και τρελη σεζον περσυ ο σαντ-ρος, οπως κανει φετος.
Εγώ πάλι θεωρώ ότι εφόσον δεν έχουμε το τεράστιο μπάτζετ και έχουν σχεδόν 4 μύρια σε Καλάθη-Φριντέτ δεν σηκώνουμε άλλο συμβόλαιο μυρίου+john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 9:43 amο Παναθηναϊκός , με την μοναδική ομάδα που (κατά τη γνώμη μου) έχει πιθανότητες >10-15% να την περάσει στα πλέι οφ είναι η Τσσκα. θες γιατί την έχουμε κερδίσει 2 φορές εκεί μέσα και έχουμε την ψυχολογία , θες γιατί νομίζω μας ταιριάζει σαν κορμιά , θες γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο κοιμίζουμε τον Mike james.... ε , για να πέσουμε με την Τσσκα , ως φαίνεται πρέπει να έρθουμε 5οι....Δλδ να φάμε λάχανο τους Μακαμπαίους... Οι οποίοι Μακαμπαίοι χτυπημένοι από τραυματισμούς και πάλι τους βλέπεις ότι για να τους κερδίσεις φτύνεις αίμα...
Αντί λοιπόν εδώ και 2 εβδομάδες να πάρουμε έναν ψηλό να τον ενσωματώσουμε για τα ντέρμπι που έρχονται , εμείς πετάμε χαρταετό... Πιστεύω ότι στην Καε θεωρούν ότι αν τώρα έρθει ένας καλός ψηλός , ίσως κόψει το ξεπέταγμα του Παπαγιάννη...Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό...Ενώ στην ουσία ισχύει το αντίθετο ... Φέρε έναν παικταρά δίπλα του , να κάνει κ αυτός προπονήσεις επιπέδου , να παίζει 20 ΄ αλλά ποιοτικά και να τον απογειώσεις...Φτάσαμε Φλεβάρη , όποιος κ να έρθει θα κοστίσει max 200 χιλιάρικα (με τα νοίκια του σπιτιού μέσα...) και εμείς ακόμα '' κοιτάμε '' την αγορά...
Δεν θέλω να είμαι ο γκρινιάρης από τα στρουμφάκια , αλλά δυστυχώς αυτή ειναι η αλήθεια κατ εμέ..
πάντα υπάρχει....j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 11:55 amΥπάρχει διαθέσιμος παικταράς τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη,και με 200 χιλιαρικα?john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 9:43 am
Kαλά,καλός ο Ρευνολντς,αλλά όχι και παικταρας, ούτε θα μας εκανε ενδεχόμενη προσθηκη του σε ομαδα φ4,μιας και ανεφερες τον Ρευνολντς.john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 12:34 pmπάντα υπάρχει....j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 11:55 amΥπάρχει διαθέσιμος παικταράς τέλη Ιανουαρίου αρχές Φλεβάρη,και με 200 χιλιαρικα?john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 9:43 am
δεν λέω να φέρεις τον udoh ..
δες πόσο κόστισε ο j.Raynolds στον Σφαιρόπουλο , εκτός αν όλοι οι παίκτες μόλις ακούν Παναθηναικό ζητούν τα 3πλάσια .....
τώρα αν είναι να πιστέψουμε το παραμύθι που μας σερβίρουν οι δημοσιογράφοι ότι εχουν βάλει στον μούσκιο τα λεφτά για το 5άρι (εχει εγκριθεί λέει ένα ποσό..) τι να πω...
εάν παρακολουθείς τα καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Τουρκία , Ισραήλ , Βέλγιο , Ιταλία ) είναι αδύνατο σε μία τέτοια δεξαμενή παικτών να μην βρεις έναν παίκτη που να μπορεί να σε βοηθήσει...
Υπάρχουν πολλοί παίκτες Eurocup οι οποίοι μπορούν να κάνουν το ξεπέταγμα... Αυτό προυποθέτει ότι έχεις μάτια παντού,, δεν κάνεις δουλειές μονο με την 8gon...
ναι εχεις δικιο για ελλις. αλλα δεν μας χρειαζοταν ενας σαν τον ελλις. τον ουαιλι καλυτερο τον θεωρω μιας και ο ελλις και αυτος εντελως αδυναμος ειναι, αν και σαφως καλυτερος σε ριμπαουντ-ταπες.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 11:58 amΚι ο Έλις ελεύθερος ήταν...Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 11:33 amναι αλλα ο Sant-Ross και ο Octavius Ellis ειχαν συμβολαιο με τις ομαδες τους και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να δινουμε λεφτα για κατι τετοιο. ασε που ετσι οπως ηταν το ροστερ καθολου δεν θα επαιζαν και αυτοι και θα λεγαμε κοιτα τι αχρηστοι που ειναι!
ΥΓ τωρα ειδα οτι ο σαντ-ρος ηταν ελευθερος περσυ. ναι επρεπε να τον παρουμε για πισω απο παπι. αλλα υπηρχε μια αισθηση οτι επρεπε να παρουμε σουτερ για αυτο δεν αποκτηθηκε. βεβαια να πουμε οτι δεν ειχε κανει και τρελη σεζον περσυ ο σαντ-ρος, οπως κανει φετος.
Αυτό το καλοκαίρι ανανέωσε και μπήκε euroleague out
Εγώ πάλι θεωρώ ότι εφόσον δεν έχουμε το τεράστιο μπάτζετ και έχουν σχεδόν 4 μύρια σε Καλάθη-Φριντέτ δεν σηκώνουμε άλλο συμβόλαιο μυρίου+john wick έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 9:43 amο Παναθηναϊκός , με την μοναδική ομάδα που (κατά τη γνώμη μου) έχει πιθανότητες >10-15% να την περάσει στα πλέι οφ είναι η Τσσκα. θες γιατί την έχουμε κερδίσει 2 φορές εκεί μέσα και έχουμε την ψυχολογία , θες γιατί νομίζω μας ταιριάζει σαν κορμιά , θες γιατί με κάποιο μαγικό τρόπο κοιμίζουμε τον Mike james.... ε , για να πέσουμε με την Τσσκα , ως φαίνεται πρέπει να έρθουμε 5οι....Δλδ να φάμε λάχανο τους Μακαμπαίους... Οι οποίοι Μακαμπαίοι χτυπημένοι από τραυματισμούς και πάλι τους βλέπεις ότι για να τους κερδίσεις φτύνεις αίμα...
Οπότε παικταρά που λες δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον
Μπορείς να προσπαθήσεις να φέρεις ένα στοίχημα όπως ήταν ο Τζέκιρι πριν πάει Βιλερμπάν αλλά αυτό γίνεται καλοκαίρι
Αν έφερνες πέρσι τον Φλεβάρη τον Έλις αντί του Πέιν πιθανότατα θα είχε φύγει σαν αποτυχημένος το καλοκαίρι...
Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 2:51 pm
ναι εχεις δικιο για ελλις. αλλα δεν μας χρειαζοταν ενας σαν τον ελλις. τον ουαιλι καλυτερο τον θεωρω μιας και ο ελλις και αυτος εντελως αδυναμος ειναι, αν και σαφως καλυτερος σε ριμπαουντ-ταπες.
τον σαντ-ρος θα τον ηθελα για πισω απο παπι.
τωρα οσον αφορα το μπατζετ, οπως ολα αυτα τα χρονια ετσι και φετος κανουμε συνεχεια ενα λαθος: παιρνουμε πολλους αλλα λιγους ποιοτικα ρολιστες(ειδικα στο 5 και στο 1) και φορτωνουμε θεσεις μη καιριες με πολλους παικτες(π.χ το 3-4).
Δηλαδη αντι να εχουμε 4 σεντερ και τον τζονσον, δεν θα ηταν πιο ωραιο να ειχαμε εναν παικταρα 5αρι του 1 μυριου, τον χαρισσον της γαλατα και αλλον φθηνο ρολιστα για να συμπληρωνει? δηλαδη να ειμασταν με 5αρι παικταρα-παπατζον-μπεντιλ-τομας-μητο και παπι-χαρισον-μπραουν κλπ.
Ή δεν προτιμας αντι να εχουμε 5 παικτες των 400 χιλ να εχουμε 2 των 800 και οι υπολοιποι απο 200? αν παρεις παικτη πραγματικα σε αυτο που θες μια χαρα ρολιστες βρισκεις και με 200 χιλ οπως ο μπεντιλ.
Η δομή του ρόστερ φέτος δεν ήταν λάθοςTracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 2:51 pmτωρα οσον αφορα το μπατζετ, οπως ολα αυτα τα χρονια ετσι και φετος κανουμε συνεχεια ενα λαθος: παιρνουμε πολλους αλλα λιγους ποιοτικα ρολιστες(ειδικα στο 5 και στο 1) και φορτωνουμε θεσεις μη καιριες με πολλους παικτες(π.χ το 3-4).
Δηλαδη αντι να εχουμε 4 σεντερ και τον τζονσον, δεν θα ηταν πιο ωραιο να ειχαμε εναν παικταρα 5αρι του 1 μυριου, τον χαρισσον της γαλατα και αλλον φθηνο ρολιστα για να συμπληρωνει? δηλαδη να ειμασταν με 5αρι παικταρα-παπατζον-μπεντιλ-τομας-μητο και παπι-χαρισον-μπραουν κλπ.
Ή δεν προτιμας αντι να εχουμε 5 παικτες των 400 χιλ να εχουμε 2 των 800 και οι υπολοιποι απο 200? αν παρεις παικτη πραγματικα σε αυτο που θες μια χαρα ρολιστες βρισκεις και με 200 χιλ οπως ο μπεντιλ.
Συγγνώμη αλλά όχι,δεν σε πηγαίνουν αυτοί οι παίκτες φάιναλ 4.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 3:23 pmΚαι για ρεινολτς που λέτε δεν θα μας πήγαινε φαιναλ 4.. παιδιά θα μας πήγαινε ! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πραγματικά δεν χρειάζεστε τον ουντο . Χρειαζόμαστε ένα 5αρι να παίζει 15 λεπτά και να προσφέρει defensive stops (ελις , Ρέινολντς κλπ) , για όσο είναι ο παπαγιαννης εκτός . Και θέλαμε κι έναν ακόμα που θα κάνει το ίδιο στη περιφέρεια και θα προσφέρει και λίγη δημιουργία για 15 λεπτά (τον Σαντ Ρος).
Και πράγματι δεν είχαν ξεπεταχτεί έτσι πέρσι να πεις πήγαινε και κλειστους . Το θέμα είναι πως πρέπει να τους προλάβεις πριν ξεπεταχτούν γιατί μετά θα τους δώσει ο Ιτουδης 700χιλ ... Φαντάσου τώρα :
Καλαθης-Ράις
Φριντετ-ΣαντΡος-Ραουτινς
Παπαπετρου-Τζονσον
Μητογλου-Τομας-Γουιλι
Παπαγιαννης-Ελις
Αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν και με τον ραουτινς προσθήκη μέσα στη χρονιά . Οργανωτικά θα είμασταν για φαιναλ 4 , δεν θες κάτι άλλο .
ΥΓ. Με Ελις και ΣαντΡος δεν το παίζω εξυπνάκιας τώρα που τους είδα Ευρωλίγκα , από πέρσι το καλοκαίρι το φωνάζω (δεν περίμενα βέβαια να φτάσουν τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο - και εμένα με εξέπληξαν) . Δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ΚΑΕ να κάνει επαγγελματικές και έξυπνες επιλογές και όχι συναισθηματικές . Πρακτικά πιστεύω πως αυτοί οι 2 παίκτες είναι αυτό που μας λείπει για να πάμε φαιναλ 4 φέτος . Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εκεί έξω που ΠΡΕΠΕΙ να τους βρούμε.
γενικα σαν δομη οχι δεν ηταν λαθος. αλλα οι παικτες που αποκτηθηκαν δεν ηταν οι σωστοι. απο το καλοκαιρι βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο με τους ψηλους μας, αφου ημουν σιγουρος οτι δεν θα μπορουσαν στα ριμπαουντ καθολου!pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 8:01 pmΗ δομή του ρόστερ φέτος δεν ήταν λάθοςTracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 2:51 pmτωρα οσον αφορα το μπατζετ, οπως ολα αυτα τα χρονια ετσι και φετος κανουμε συνεχεια ενα λαθος: παιρνουμε πολλους αλλα λιγους ποιοτικα ρολιστες(ειδικα στο 5 και στο 1) και φορτωνουμε θεσεις μη καιριες με πολλους παικτες(π.χ το 3-4).
Το ότι ο Τζόνσον και ο Ουάιλι δεν μας βγήκαν είναι που το χάλασε σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη ανυπαρξία του Παππά και βέβαια ότι δεν κολλάνε τα χαρακτηριστικά παικτών μεταξύ τους
Θες οπωσδήποτε 4 παίκτες αποκλειστικά 1-2(Καλάθης, Ράις, Φριντέτ, Παππας),2 παίκτες αποκλειστικά για το 3(Παπαπέτρου, Τζόνσον), 2 αποκλειστικά για το 4(Τόμας, Μήτογλου) και οπωσδήποτε 2 για το 5(Παπαγιάννης, Ουάιλι).
Για τις θέσεις 11-12 θες σίγουρα έναν κοντό(είτε 1-2 είτε 2-3 ανάλογα αν κάποιο από τα 2αρια μπορεί να παίξει στο 1) και έναν ψηλό ακόμα είτε καθαρό 5 είτε 4-5.
Το αν σαν 13ο παρεις έναν κοντό ή ψηλό με κασέ 200 χιλιάρικα(τύπου Βουγιούκας μετά την τελευταία ανανέωση) ή βάλεις κάποιον μικρό δεν κάνει ιδιαίτερη διαφορά.
Το θέμα με το να πάρεις 3 ξενους των 200 χιλιάδων(δηλαδή παίκτες που πιθανότατα δεν έχουν καν εμπειρία Eurocup) είναι ότι είναι δύσκολο έως απίθανο να σου βγουν και οι 3.
Για την ακρίβεια είναι σχεδόν σίγουρο ότι 1-2 δεν θα σου βγουν, ίσως και οι 3
Αυτό είναι που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός φέτος, αυτό είναι που κάναμε κι εμείς διάφορες χρονιές και δεν είχαμε βάθος.
Οπότε μαζί με την πιθανότητα κάποιος από τους ακριβούς να μην σου βγει βρίσκεσαι με πολύ μικρό ροστερ
ο μπραουν δεν πηρε ευκαιριες να δειξει τι αξιζει! δεν φταιει αυτος. ναι θα προτιμουσα τον σαντ ρος στην θεση του, αλλα και τζονσον και σαντ ρος δεν ταιριαζουν.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 3:23 pmTracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2020 2:51 pm
ναι εχεις δικιο για ελλις. αλλα δεν μας χρειαζοταν ενας σαν τον ελλις. τον ουαιλι καλυτερο τον θεωρω μιας και ο ελλις και αυτος εντελως αδυναμος ειναι, αν και σαφως καλυτερος σε ριμπαουντ-ταπες.
τον σαντ-ρος θα τον ηθελα για πισω απο παπι.
τωρα οσον αφορα το μπατζετ, οπως ολα αυτα τα χρονια ετσι και φετος κανουμε συνεχεια ενα λαθος: παιρνουμε πολλους αλλα λιγους ποιοτικα ρολιστες(ειδικα στο 5 και στο 1) και φορτωνουμε θεσεις μη καιριες με πολλους παικτες(π.χ το 3-4).
Κοιτά , καταρχάς όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω οι Σαντ-Ρος και Ελις ήταν καταρχάς ελεύθεροι το καλοκαίρι . Στην ομάδα είχαμε καλαθη-φριντετ-Ράις-παπαπετρου-τομας-μητογλου-Γουιλι-παπαγιαννη και θα ερχόταν και ο τζονσον , 9 παίκτες και είχες 500χιλ για 2 προσθήκες . Οι Σαντ-Ρος και Ελις ήταν αυτοί που χρειαζόσουν , όχι ο μπραουν και ο Μπεντιλ . Γιατί;
Επειδή ήθελες 4ο γκαρντ που πέρα από τον καλαθη να μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα και να μπορεί να βρίσκεται στο παρκέ ταυτόχρονα είτε με τον Ράις είτε με τον φριντετ . Ο μπραουν είναι παίκτης που όντως βρίσκει ρυθμό από το σκοράρισμα (στην άμυνα χανόταν συνεχώς σε όσες λίγες ευκαιρίες πήρε) . Δεν ήταν αυτό που ήθελες λοιπόν , γενικά ένας ρολίστας δεν πρέπει να μπαίνει και να κοιτάζει να σκοράρει και να κάνει αυτά που κάνουν οι βασικοί , πρέπει να μπορεί να δώσει ενέργεια και μέσα από την άμυνα να πάρει ρυθμό και για την επίθεση . Ο Σαντ-Ρος λοιπόν θα ήταν ιδανικός για εμάς , παίζει στο 1-2-3 , θα μπορούσε να παίξει και παράλληλα με καλαθη καθώς δεν έχει κακό σουτακι , ενώ θα καλύπτει με την αμυντική του ικανότητα αλλά και το ύψος του τα θέματα των φριντετ-Ράις . Αν ο μπραουν δεν ήρθε σαν νέος Θανάσης (με σουτ) τότε κακώς ήρθε γιατί αυτό θέλαμε . Και μην κοιτάς μακριά , το καλοκαίρι ο ΣαντΡος για αντί-μπραουν θα ερχόταν καθώς δεν είχε ξεπεταχτεί ακόμα .
Ο μπεντιλ είναι διαφορετική περίπτωση , σε αντίθεση με τον μπραουν είναι τίμιος όσες φορές έχει παίξει και τον συμπαθεί γενικά η εξέδρα αλλά και πάλι δρούμε συναισθηματικά (και κυρίως ο πεδουλακης που τον έφερε σαν δικό του παιδί) . Είναι ξεκάθαρο πως ενώ έχεις τους μητογλου-τομας στο 4 , το 4/5αρι Γουιλι και τον άγουρο ακόμα παπαγιαννη ήθελες και θες ακόμα έναν ριμ προτεκτορ για 15 λεπτά . Εε αυτός θα ήταν ο ελις , που το είπε και χθες ο άνθρωπος , είμαι ριμ προτεκτορ αυτό ήρθα να κάνω στην Ευρωλίγκα . Και είδες και οι 2 παίκτες πως προσαρμόστηκαν άμεσα στην Ευρωλίγκα , ο μπραουν έφυγε , ο μπεντιλ ακόμα ψάχνεται (και δεν είναι πως αδικούνται και τόσο από τους προπονητές).
Και για ρεινολτς που λέτε δεν θα μας πήγαινε φαιναλ 4.. παιδιά θα μας πήγαινε ! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πραγματικά δεν χρειάζεστε τον ουντο . Χρειαζόμαστε ένα 5αρι να παίζει 15 λεπτά και να προσφέρει defensive stops (ελις , Ρέινολντς κλπ) , για όσο είναι ο παπαγιαννης εκτός . Και θέλαμε κι έναν ακόμα που θα κάνει το ίδιο στη περιφέρεια και θα προσφέρει και λίγη δημιουργία για 15 λεπτά (τον Σαντ Ρος).
Και πράγματι δεν είχαν ξεπεταχτεί έτσι πέρσι να πεις πήγαινε και κλειστους . Το θέμα είναι πως πρέπει να τους προλάβεις πριν ξεπεταχτούν γιατί μετά θα τους δώσει ο Ιτουδης 700χιλ ... Φαντάσου τώρα :
Καλαθης-Ράις
Φριντετ-ΣαντΡος-Ραουτινς
Παπαπετρου-Τζονσον
Μητογλου-Τομας-Γουιλι
Παπαγιαννης-Ελις
Αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν και με τον ραουτινς προσθήκη μέσα στη χρονιά . Οργανωτικά θα είμασταν για φαιναλ 4 , δεν θες κάτι άλλο .
*Αυτό που λέμε για ποιότητα και όχι ποσότητα, εκτός της περσινής χρονιάς πάντα είχαμε μια πολύ καλή αρχική 5αδα τα τελευταία χρόνια και εκεί που υστερούσαμε είναι το βάθος πάγκου . Συνεπώς δεν είναι τόσο το που θα δώσουμε το συμβόλαιο του βασικού αλλά το που θα δώσουμε το συμβόλαιο του αναπληρωματικού (εκεί είναι το κόλπο γιατί για τη θέση αυτή τα διαθεσιμα λεφτά είναι λιγότερα και πρέπει να κανεις έξυπνες κινήσεις) .
ΥΓ. Με Ελις και ΣαντΡος δεν το παίζω εξυπνάκιας τώρα που τους είδα Ευρωλίγκα , από πέρσι το καλοκαίρι το φωνάζω (δεν περίμενα βέβαια να φτάσουν τόσο γρήγορα σε αυτό το επίπεδο - και εμένα με εξέπληξαν) . Δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος στην ΚΑΕ να κάνει επαγγελματικές και έξυπνες επιλογές και όχι συναισθηματικές . Πρακτικά πιστεύω πως αυτοί οι 2 παίκτες είναι αυτό που μας λείπει για να πάμε φαιναλ 4 φέτος . Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εκεί έξω που ΠΡΕΠΕΙ να τους βρούμε.