Χαίρομαι που συμφωνείς έστω στο δεύτερο σκέλος του μηνύματος μου.Knoxville έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 6:54 pmΝτιμ... μην προσπαθούμε να βάψουμε τα άσπρα μαύρα.Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 6:03 pm
Θα συμφωνήσω με αυτή την τοποθέτηση. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αστείο αυτό που γίνεται με τον Ουόκαπ όταν η μεγαλύτερη μερίδα φίλων της ομάδας τον βρίζανε, μειώνανε, δεν τον θελανε και τώρα που αποφάσισε να φύγει έχει γίνει ο κακός χαμός.
Ο τρόπος του δεν ήταν ωραίος αλλά business is business και για μένα μικρή σημασία έχει. Αυτό ότι έχει σημασία είναι ότι ο Ουόκαπ αποφάσισε ότι δεν ήθελε να παίξει ξανά με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπως έκανε και ο Ταιρίκ με την Παρτιζάν, όπως έχουν κάνει πολλά μεγάλα ονόματα στο NBA, όπως έκανε και ο Χεζόνια με την Ρεάλ και πάει λέγοντας.
Αν δηλαδή ο Χεζόνια καταλήξει στον Ολυμπιακό και ουσιαστικά καταχραστεί τον όρο που είχε στο συμβόλαιο του με την Ρεάλ εκεί μάλλον δεν θα ανοίξει μύτη και θα λέμε μπράβο ρε παικταρα μάγκα Χεζόνια, τι τους έπαιξες, καλώς ήρθες στην ομάδα της καρδιάς μας.
Κανείς δεν ήθελε ΝΑ ΦΥΓΕΙ ο Τεξμεξ.
Όσοι είχαν τις ενστάσεις τους και τα θέματα τους ήταν για το "βασικός, μοναδικός και αναντικατάστατος", ουσιαστικά στους περισσότερους απο όσους τον έκραζαν, έβριζαν, μείωναν δεν τον ήθελαν ως #1.
Τον ήθελαν σε υποβαθμισμένο ρόλο να κάνει αυτά τα πράγματα που μπορεί να κάνει σε εξαιρετικό βαθμό και στα συν ΠΡΟΦΑΝΩΣ το Ελληνικό διαβατήριο.
Αυτή την μανία να βγάλουμε τον Ολυμπιακό και τους φίλους του Ολυμπιακού που ΠΡΟΦΑΝΩΣ στηρίζουν την ομάδα που αγαπάνε ως τους κακούς αυτού του ομολογουμένως κακόγουστου παραμυθιού δεν μπορώ να την καταλάβω αδερφέ... έτυχε να πιαστώ απο το δικό σου μήνυμα τώρα αλλά είναι κάνας δυό ακόμα.
Σχετικά με τον Χεζόνια και την Χεζονιάδα θα συμφωνήσω μαζί σου.
Προσωπικά για την ομάδα μας δεν μου κάνει... ούτε παικτικά, αλλά κυρίως λόγο χαρακτήρα και συμπεριφοράς επαναλαμβανόμενης σε βάθος πολλών ετών.... οπότε θα είναι τουλάχιστον υποκριτικό όσοι είναι απέναντι στον Τεξμεξ τώρα να υποδεχθούν Χεζόνια με ανοιχτές αγκάλες.
Αναφορικά με τον Θωμά αντιλαμβάνομαι αυτό που λες και δεν διαφωνώ, ούτε εγώ τον ήθελα για πρώτο (και μάλλον ούτε ο Μπι αλλιώς δεν θα είχε κινηθεί για Έβανς, Τζέιμς κτλ). Ο Θωμάς ένας καλός ρολίστας ήταν, υπέρ χρήσιμος στο σύστημα του Μπι, αλλά έχει ακούσει τα εξαμάξης όπως και ο Πίτερς και άλλοι ανά καιρούς.
Γι αυτό δεν καταλαβαίνω τον κακό χαμό που γίνεται τώρα, λες και πήγαν να μας πάρουν τον Σάσα κάνουν μερικοί άνω τουβλατζή τον ανέβαζαν, οικοδόμο τον κατέβαζαν.
Δεν έχει το gravity ούτε του Σλούκα ο Θωμάς. Για μένα ήθελε να φύγει για τους χ,ψ λόγους, δεν τον ανανεώσαμε εγκαίρως, αν ήμουν στην θέση των Αγγελόπουλων θα τον άφηνα να πάει στην ευχή του θεού.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο