Από τη στιγμή που γίνεται και στους δύο δε βλέπω κάποιον να κερδίζει πλεονέκτημα.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το ότι ο Ολυμπιακός δίνει τον Λαρεντζάκη ενω μάλιστα έχει φύγει ο Γουόκαπ και οτι ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Τολιόπουλο μάλλον δείχνει ότι έχουν αποδεχθεί ότι 2-3 διαβατήρια θα έχουν που μπορούν να παίξουν και οι άλλοι θα είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου.
Από τη στιγμή που γίνεται και στους δύο δε βλέπω κάποιον να κερδίζει πλεονέκτημα.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Περσι ξεκινησαμε με Γουοκαπ, Ντορσει, Λαρεντζακη, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Σασα, Αντετοκουμπο και Μπουρνελε δηλαδη 7+1. Ο Αντετοκουμπο ναι μεν εφυγε τον Γεναρη αλλα στην ουσια μιση χρονια μπορουσες να ξεκουραζεις τον Μιλουτινοφ
Φετος παμε Πλωτας, Ντορσει, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Σασα, Καραγιαννιδη και Μπουρνελε δηλαδη 6+1
Αν δεν παρουμε παικτη σημαινει οτι ο Σασα και ο Ντορσει δεν θα ξεκουραζονται καθολου. Τα δυσκολα παιχνιδια ειναι περισσοτερα ενω η ταλαιπωρια στην αρχη της χρονιας θα ειναι περισσοτερη και γιατι περισσοτερα εκτος θα εχει η ομαδα και δεν θα παιζει στην φυσικη της εδρα.
Φετος παμε Πλωτας, Ντορσει, Νετζηπογλου, Παπανικολαου, Σασα, Καραγιαννιδη και Μπουρνελε δηλαδη 6+1
Αν δεν παρουμε παικτη σημαινει οτι ο Σασα και ο Ντορσει δεν θα ξεκουραζονται καθολου. Τα δυσκολα παιχνιδια ειναι περισσοτερα ενω η ταλαιπωρια στην αρχη της χρονιας θα ειναι περισσοτερη και γιατι περισσοτερα εκτος θα εχει η ομαδα και δεν θα παιζει στην φυσικη της εδρα.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο παο εχει περισσοτερα διαβατηρια:pan24 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:56 pmΤο ότι ο Ολυμπιακός δίνει τον Λαρεντζάκη ενω μάλιστα έχει φύγει ο Γουόκαπ και οτι ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Τολιόπουλο μάλλον δείχνει ότι έχουν αποδεχθεί ότι 2-3 διαβατήρια θα έχουν που μπορούν να παίξουν και οι άλλοι θα είναι πολύ χαμηλότερου επιπέδου.
Μωραιτης, Καλαιτζακης, Σλουκας, Ρογκαβοπουλος, Μαντζουκας, Μητογλου, Κουζελογλου και Φαλ
Δηλαδη 2 παικτες επιπλεον παιγμενους(ο Μπουρνελες ακομη παιζει με διπλο δελτιο και δεν μπορει να σταθει Α1. Σημαινει οτι μπορει πιο ευκολα να ξεκουρασει μεσα στη σεζον τον Σλουκα, τον Εογκαβοπουλο, τον Μητογλου και τον Φαλ τα καλα του διαβατηρια.
Στους τελικους προφανως και αυτοι οι 4 θα εχουν ρολονοπως και στον Ολυμπιακο ο Ντορσει, ο Παπανικολαου και ο Σασα
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για Πλωτα το εχω γραψει οτι ο παικτης ειναι δικος μας και αν θα ειναι στην ομαδα απο φετος θα εξαρτηθει απο τον Θωμα. Αυτο το εχω γραψει πριν τις 20 Ιουλιου. Ειναι ασχετο με τον Λαρεντζακη. Για τον Λαρεντζακη το θεμα ειναι γνωστο απο τον Ιουλιο και τη Sunel. Ο λογος που δεν προχωρησε ηταν γιατι περιμενε η ομαδα τις εξελιξεις. Για να φευγει(το εγραψα και εχθες οτι δεν θα φυγει αν δεν ερθει παικτης αλλος) σημαινει οτι υπαρχει και αλλη κινηση στα σκαρια.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:51 pmΕ μπορεί να ήρθε ο πλωτας ως αντι Λαρεντζάκης, βασικά ως αντι Νετζηπγλου μιας και ο αντι Λαρεντζάκης θα είναι ο Νετζηπγλου φέτος και πάρουν και κανέναν άσσο, αλλά ποιον; Λουντζη παλι; Μητρου λονγκ; Ο Λαρεντζάκης για μένα δεν έπρεπε να φύγει μετά την φυγή του γουοκαπ.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:42 pmΓια να φυγει ο Λαρε σημαινει οτι θα παρουμε και αλλον ελληνα και δεν ειναι ο Πουλακιδας. Ο Πουλακιδας αν ερθει θα ερθει Σεπτεμβριο Οκτωμβριο και δεν εχει διαβατηριο ακομη.
Εγω ελπιζω σε κατι καλο(οχι Πουλακιδα) αλλα δεν θα χαλαστω αν ερθει ο Μητρου Λονγκ πχ.
Καλό και Έλληνας ?? Θα φέρουμε Παπαγιάννη?? Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος Έλληνας καλός όπως το λες να σταθεί Ευρωλίγκα.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 11:05 pmΓια Πλωτα το εχω γραψει οτι ο παικτης ειναι δικος μας και αν θα ειναι στην ομαδα απο φετος θα εξαρτηθει απο τον Θωμα. Αυτο το εχω γραψει πριν τις 20 Ιουλιου. Ειναι ασχετο με τον Λαρεντζακη. Για τον Λαρεντζακη το θεμα ειναι γνωστο απο τον Ιουλιο και τη Sunel. Ο λογος που δεν προχωρησε ηταν γιατι περιμενε η ομαδα τις εξελιξεις. Για να φευγει(το εγραψα και εχθες οτι δεν θα φυγει αν δεν ερθει παικτης αλλος) σημαινει οτι υπαρχει και αλλη κινηση στα σκαρια.tokalytero3d έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 20, 2026 10:51 pm
Ε μπορεί να ήρθε ο πλωτας ως αντι Λαρεντζάκης, βασικά ως αντι Νετζηπγλου μιας και ο αντι Λαρεντζάκης θα είναι ο Νετζηπγλου φέτος και πάρουν και κανέναν άσσο, αλλά ποιον; Λουντζη παλι; Μητρου λονγκ; Ο Λαρεντζάκης για μένα δεν έπρεπε να φύγει μετά την φυγή του γουοκαπ.
Εγω ελπιζω σε κατι καλο(οχι Πουλακιδα) αλλα δεν θα χαλαστω αν ερθει ο Μητρου Λονγκ πχ.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Ντορσει
Νετζηπγλου
Πλωτας
Παπανικολάου
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
Σίγουρα θα έρθει άλλος ένας δεν γίνεται να πάνε τόσο οριακά. Κάποιος άσσος ίσως. Δεν ξέρω και πέρα από τους γνωστούς λονγκ λουντζη κλπ αν υπάρχουν άλλοι άσσοι Έλληνες που θα μπορούσαν να έρθουν
Το ότι ο Λαρεντζάκης έγινε πλωτας και ο Γουοκαπ κάποιος τύπου Λονγκ είναι υποβάθμιση.
Πρέπει να γίνει το πρέπον και να ανανεώσει ο Ντόρσεϊ δεν μας παίρνει για άλλη απώλεια διαβατηρίου. Ούτε στα πιο υγρά όνειρα του Ντι πι τζι αυτή η εξέλιξη
Νετζηπγλου
Πλωτας
Παπανικολάου
Βεζενκοφ
Καραγιαννίδης
Σίγουρα θα έρθει άλλος ένας δεν γίνεται να πάνε τόσο οριακά. Κάποιος άσσος ίσως. Δεν ξέρω και πέρα από τους γνωστούς λονγκ λουντζη κλπ αν υπάρχουν άλλοι άσσοι Έλληνες που θα μπορούσαν να έρθουν
Το ότι ο Λαρεντζάκης έγινε πλωτας και ο Γουοκαπ κάποιος τύπου Λονγκ είναι υποβάθμιση.
Πρέπει να γίνει το πρέπον και να ανανεώσει ο Ντόρσεϊ δεν μας παίρνει για άλλη απώλεια διαβατηρίου. Ούτε στα πιο υγρά όνειρα του Ντι πι τζι αυτή η εξέλιξη
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Πέμ Αύγ 20, 2026 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν χρειαζομαστε καποιον που να μπορει να παρει λεπτα στην ευρωλιγκα αλλα να εχει μελλον και να μην αταλαντος. Ο Λιοτοπουλος και ο Στογιακοβιτς πχ. . Δεν ξερω πληροφορια χαριν κουβεντας το λεω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο