Τη Ρεάλ την ξέρουμε αρκετά καλά. Την θαυμάσαμε όσο καμιά άλλη ευρωπαϊκή ομάδα από το 13' και μετά (κι ας την είχαμε πάντα, στην "μπούκα" εξαιτίας του δεσμού της με τον "καουδίγιο").
Κί όντως, όπως γράφτηκε εδώ μέσα από την πρώτη (1η) αγωνιστική της Ευρωλίγκας θα ήταν δύσκολη ιστορία η πρόκρισή της στους 8 (!!!) μετά τη φυγή του Καμπάσο.
Πάμε σε φρέσκα κουλούρια. Τον Ερτέλ τον έχει ήδη έτοιμο όπως είχε πριν κανά3ρι χρόνια έτοιμο τον Πρέπελιτς.
Μιλάει με Πουαριέ, Π. Χένρι και Ντόρσεϊ (τους 2 από αυτούς τους θεωρώ λουκούμια και για τις 2 ελληνικές ομάδες, κι αν τον Χένρι τον έκοβα για συμβολαιάρα, στην περίπτωση του Ντόρσεϊ πιάνομαι αδιάβαστος, μιας και πίστευα ότι κάτι μπορούσε να γίνει) Κάλινιτς. Με κάποιες πιθανότητες και για τον Γκριγκόνις που βρίσκεται πιο κοντά στην ΤΣΣΚΑ (που έχει πλησιάσει και Ντ. Πιέρ.
Με κάποια επιφύλαξη, όμως όχι σχετικά με το ενδιαφέρον αλλά με την έκβαση όλων αυτών των υποθέσεων. Τα τελευταία χρόνια έχουν ναυαγήσει τελευταία στιγμή υποθέσεις όπως αυτές των Ντέιβις, Ζίζιτς, Σλούκα, Μίσιτς και μερικών ακόμη που θα μου διαφεύγουν.
Επίσης όσο και παικτάρα κι αν είναι ο Πουαριέ, εγώ θα έβλεπα πιο λειτουργικό ένα δίδυμο Ταβάρες-Ρέινολντς. Ο Αμερικάνος (που σουτάρει καλά από τα 5μέτρα) δεν θα θέλει τον ρόλο που θα ζητήσει ο Γάλλος, ενώ μπορούν σε ψηλά σχήματα να παίξουν μαζί με τον Αφρικανό ψηλό.
* ¨Ετσι για το σημειωλογικό κομμάτι: Οι 3 από τους 5 της λίστας των μερένγκες, έχουν αποτελέσει σταθερές προτάσεις μου στο τόπικ του Ολυμπιακού. Ο Ντόρσεϊ από τις μέρες στο Τέ-χ-ας και τις "ρουκέτες" του, ο Γκριγκόνις (στα όρια της εμμονής, παρέα με τον Γουόκαπ) πέρσι το καλοκαίρι κι ο Χένρι από τότε που έπαιζε στην Τόφας και το Γιουροκάπ και τα λέμαμε με τον Benchwarmer ή τον Weekendman για τη βελτίωσή του συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά του στο Ισραήλ).