Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 21, 2026 12:46 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 12:44 pm
Προφανώς η απόκτηση δυο πρωτοκλασάτων μπροστά του. Λες κι έπρεπε να τον ρωτήσουμε πρώτα.
Η ομάδα έχει δικαίωμα να φέρει όποιον θέλει προφανώς αλλά και ο παίκτης έχει δικαίωμα να μη του αρέσει.

Kwstantino

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 21, 2026 12:47 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
Προφανώς η απόκτηση δυο πρωτοκλασάτων μπροστά του. Λες κι έπρεπε να τον ρωτήσουμε πρώτα.
Επρεπε.Σεβασμος λεγεται σε αθλητη που 5 χρονια εδωσε και την ψυχη του για την ομαδα.Ακομα και τραυματισμενος.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Αύγ 21, 2026 12:48 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 12:33 pm
Kwstantino έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 12:23 pm

Ο Σπανουλης παντως αλλαξε ομαδα γιατι ηθελε να παιζει περισσοτερο και να ειναι πρωτο ονομα.Ενταξει δεν ειχε συμβολαιο αλλα μοιαζει η περιπτωση
Ναι αλλα ο Σπαν δεν τα εκανε τανα για να φυγει.. Επισης ηταν σε αλλη ηλικια..
Το ιδιο και ο Σλουκας ας πουμε, μπορει να κοροιδεψε τους παντες δυο φορες, αλλα δεν τα εκανε τανα να φυγει απλα επελεξε την καλυτερη προταση για την παρτη του οταν ηταν ελευθερος.
Κι εδω αν ο Γουοκαπ εληγε το συμβολαιο του και ελεγε ευχαριστω δεν θελω να ανανεωσω, ποιος θα τον κατηγορουσε; Αντε να τον βριζαν μονο αν πηγαινε στον Παναθηναικο και αυτο για αλλους λογους.
Το θεμα εδω δεν ειναι πως εφυγε αλλα ειναι πως τα εκανε τανα και αφησε τον προπονητη του και το συλλογο ξεκρεμαστους τελη αυγουστου.
Ενας παικτης που ηταν στην ομαδα 5-6 χρονια αν δεν κανω λαθος και με σοβαροτατο ρολο και που δεν ειχε δημιουργησει παραμικρο προβλημα μεχρι σημερα (απ οσα γνωριζουμε).
απο θεμα συμβολαιου δεν τα εκανε γιατι δεν ειχε
απο θεμα συμπεριφορα τα εκανε χειροτερα απτον θωμα
ο ζοτς δεν τους μιλουσε για 10 χρονια

οταν παλι ειχε συμβολαιο στο χιουστον και ηθελε να φυγει τους επρηζε και εβαζε τον θαναση να τους παιρνει τηλ αφου τον ειχαν παρει τηλ ο ιδιος ο σπαν η μανα του ο μπατζανακης του και ολο του το σοι
οποτε και εκει που ειχε συμβολαιο δεν εφυγε ευκολα και με το καλο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Αύγ 21, 2026 12:50 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
οχι αλλα δεν μπορεις να λες σε υπολογιζω για σημαντικο ρολο και να φερνεις 2 παιχτες μπροστα
οπως και δεν γινεται να λες σε υπολογιζω για σοβαρο ρολο και να παιρνεις 1 εκατ το 2026

αυτα ειναι αντιφατικα

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

pan24 έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:
Η ομάδα έχει δικαίωμα να φέρει όποιον θέλει προφανώς αλλά και ο παίκτης έχει δικαίωμα να μη του αρέσει.
Σαφώς, αλλά το θέμα είναι πώς αντιδράς. Εξάλλου, μόνος του είχε ζητήσει αυτή τη χρονιά να έχει μειωμένο χρόνο και να τη βγάλει πιο χαλαρά.

Άβαταρ μέλους
Djole77

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Παρ Αύγ 21, 2026 12:51 pm

Kwstantino έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 12:47 pm
Καρβουνιάρης έγραψε:
Επρεπε.Σεβασμος λεγεται σε αθλητη που 5 χρονια εδωσε και την ψυχη του για την ομαδα.Ακομα και τραυματισμενος.
το προβλημα πιστευω ειναι οτι ηρθε ο μακ με μεγαλυτερο συμβολαιο. εναν παικτη κιολας που ειχε κοντρα και μεσα στο γηπεδο. αν και αυτα ξεπερνιουνται οταν πεσει το παραδακι. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Αύγ 21, 2026 12:53 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
pan24 έγραψε:

Σαφώς, αλλά το θέμα είναι πώς αντιδράς. Εξάλλου, μόνος του είχε ζητήσει αυτή τη χρονιά να έχει μειωμένο χρόνο και να τη βγάλει πιο χαλαρά.
συμφωνω κανονικα επρεπε να κανει το ευκολο να κατσει να κανει αγροτουρισμο να βγαλει και κανα ηχητικο και τον ιανουαριο να υπογραψει στο ντουμπαι η αν δεν υπηρχε τοτε η προσφορα της στον παο που την εχουν ετοιμη και το καλοκαιρι να φυγει ξεκουραστος

νομζω οτι αν δεν τον πιεζε η εστρελλα για ντουμπαι εδω και τωρα αυτο θα ειχε κανει

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 12:53 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 12:38 pm
yawn.brigade έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 12:35 pm
@Dimmitz κανείς δε μίλησε για παρκάρισμα του Γουόκαπ, όλοι νομίζω συμφωνούμε ότι τον ήθελε ο Μπι. στο πόσο τον ήθελε και στο ρόλο του διαφωνούμε.

και ναι τον αγαπούσε τον Γουόκαπ αλλά πήρε 2 τοπ παίκτες στη θέση του.

αγαπούσε και τον Φαλ αλλά του έσπασε το συμβόλαιο για να φύγει.

λάτρευε και τον Σακ αλλά τον άφησε να φύγει.

εγώ βλέπω ότι φέτος επιλέχτηκε μια πιο "κυνική" προσέγγιση στην ομάδα και γίνεται προσπάθεια ανανέωσης και θεωρώ αβάσιμο το συμπέρασμα ότι στην περίπτωση του Γουόκαπ δε θα άλλαζε σχεδόν τίποτα παρά μόνο το ότι θα έπαιζε 5 λεπτά λιγότερο.
Αν ισχυει αυτο που λες, ο Ολυμπιακος δεν παιζει να αντιδρουσε ετσι στην προταση της Ντουμπαι θα ηταν πιο διαλλακτικος και πιστευω παιζει να επαιρνε και κοντα στα 2 μυρια εν τελει για να τον πουλησει.
Ο προπονητης προοριζε για σοβαρο ρολο τον Γουοκαπ, τωρα αν αυτο θα ηταν εξαιτιας του διαβατηριου ή επειδη προοριζε τον μοντερο για δυαρι και τον φουρνιε για φοργουορντ δεν μπορουμε να το ξερουμε καθως δεν ειμαστε στο μυαλο του Μπαρτζωκα και ουτε ξερουμε αν για τον Μπαρτζωκα ο Γουοκαπ ειναι μεγαλυτερος παικταρας απ τους αλλους δυο σε αυτα που του προσφερει του ιδιου μεσα στο παρκε.
Απλα η ομαδα δεν εχει δειξει γενικα σημαδια οτι αντιδραει εκδικητικα, ειδικα με παικτες που εχουν προσφερει στο συλλογο.
σίγουρα δε μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του και κάνουμε υποθέσεις προσπαθώντας να βγάλουμε συμπεράσματα από τα γεγονότα.

δε ξέρουμε τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση και τι προηγήθηκε της στάσης του Γουόκαπ γιατί δε νομίζω ότι απλά τρελάθηκε κάποια στιγμή και αποφάσισε να τα γκρεμίσει όλα.

οι υποθέσεις που κάνω είναι ότι :

α) αν ήταν τόσο σημαντικός για τον Μπαρτζώκα ο Γουόκαπ δε θα έπαιρνε 2 παίκτες με τα διπλάσια συμβόλαια (και βάλε) στη θέση του. αν τον προόριζε για βασικό pg πιθανότατα θα έπαιρνε έναν παίκτη και όχι δύο και θα πρότεινε μια γενναία αύξηση στον Γουόκαπ. δεν έγινε κάτι τέτοιο.

β) αν πρότειναν μια καλή αύξηση στον Γουόκαπ και πρακτικά τον ίδιο ρόλο με πέρυσι δε θα είχε λόγο να τα κάνει όλα μπουρδέλο. δε λέω ότι δε θα είχε λόγο για να φύγει, μπορεί να έφευγε για περισσότερα λεφτά, αλλά η συμπεριφορά του που οδήγησε στην περιβόητη συνέντευξη εμένα μου δείχνει ότι κάτι έγινε που δε του άρεσε καθόλου.

σχετικά με τη Ντουμπάι αφενός δεν έκανε ποτέ πρόταση στα 2 εκατ. αλλά μέχρι το 1 έφτασε επιβεβαιωμένα (το 1,5 διαψεύστηκε) αφετέρου δεν αποκλείω και το να λειτουργεί και εκδικητικά η ΚΑΕ. δε το είχε κάνει μέχρι τώρα αλλά δεν υπήρξε και περιστατικό που να την οδηγήσει στο να το κάνει.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 12:55 pm

τουλουμπα έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:
οχι αλλα δεν μπορεις να λες σε υπολογιζω για σημαντικο ρολο και να φερνεις 2 παιχτες μπροστα
οπως και δεν γινεται να λες σε υπολογιζω για σοβαρο ρολο και να παιρνεις 1 εκατ το 2026

αυτα ειναι αντιφατικα
Οι παίκτες πληρώνονται για να παίζουν και όχι για να συμμετέχουν στον σχεδιασμό της ομάδας. Άσε που τα λεφτά που έπαιρνε σε ένα χρόνο (που δεν του αρέσανε) για να τα βγάλω εγώ πρέπει να δουλεύω 100 χρόνια. Ώπα...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Καρβουνιάρης έγραψε:
pan24 έγραψε:

Αυτό επειδή το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω, υπάρχει κάπου δήλωση του ίδιου που να λέει οτι θέλει να παίζει λιγότερο;
Γιατί όσο και αν έχω ψάξει δεν εχω βρει κατι.

Kwstantino

senior
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 12:57 pm

Καρβουνιάρης έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

αυτα ειναι αντιφατικα
Οι παίκτες πληρώνονται για να παίζουν και όχι για να συμμετέχουν στον σχεδιασμό της ομάδας. Άσε που τα λεφτά που έπαιρνε σε ένα χρόνο (που δεν του αρέσανε) για να τα βγάλω εγώ πρέπει να δουλεύω 100 χρόνια. Ώπα...
Αν ερχοταν καποιος νεος,περιπου στην ηλικια σου και του εδιναν περισσοτερα χρηματα στην εταιρεια που εργαζεσαι για 5 χρονια θα καθοσουν ή θα εφευγες;Mπεσα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 1:04 pm

pan24 έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Αυτό επειδή το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω, υπάρχει κάπου δήλωση του ίδιου που να λέει οτι θέλει να παίζει λιγότερο;
όχι. το είχε πει κάποιος δημοσιογράφος (δε ξέρω ποιος) και από τότε θεωρείται δεδομένο για πολύ κόσμο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 1:04 pm

pan24 έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

όχι. το είχε πει κάποιος δημοσιογράφος (δε ξέρω ποιος) και από τότε θεωρείται δεδομένο για πολύ κόσμο.

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 1:13 pm

Kwstantino έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Αν ερχοταν καποιος νεος,περιπου στην ηλικια σου και του εδιναν περισσοτερα χρηματα στην εταιρεια που εργαζεσαι για 5 χρονια θα καθοσουν ή θα εφευγες;Mπεσα.
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Αν η αμοιβή μου είχε βγει με διαπραγμάτευση ανάμεσα σε μένα και στην εταιρεία μου (έτσι υπογράφουν συμβόλαια οι παίκτες), τότε το πολύ να θεωρούσα πως έκανα πατάτα πριν 5 χρόνια ή (και το πιο σωστό) ότι έχει αλλάξει η κατάσταση στην αγορά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καρβουνιάρης την Παρ Αύγ 21, 2026 1:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Παρ Αύγ 21, 2026 1:15 pm

Kwstantino έγραψε:
Καρβουνιάρης έγραψε:

Με την διαφορά ότι αν δουλεύει κάποιος σε μια εταιρεία , δεν έχει κάποιο συμβόλαιο που να ορίζει την διάρκεια (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων). Είναι ελεύθερος ανά πάσα στιγμή να βρει αλλού δουλειά ή ανα πάσα στιγμή να διαπραγματευτεί τις απολαβές του χωρίς πάλι να ορίζεται χρονική διάρκεια.

Εάν λοιπόν ο Θωμάς είχε υπογράψει 3+1 με οψιόν από την μεριά της ομάδας, δικαίωμα του είναι να ζητήσει αυξημένες απολαβές είναι δικαίωμα όμως και την ομάδας να το αρνηθεί και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του στις αποδοχές που έχουν υπογράψει.

Είμαι σίγουρος ότι πριν ξεκινήσει όλο το πανηγύρι θα του γινόταν μια πρόταση με αυξημένες αποδοχές (ίσως και επέκταση). Η φάση στράβωσε κατά την άποψη μου μετά την συνέντευξη. Δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του και τα είπε αυτά δημόσια. Θα μπορούσε κάλιστα να βρεθεί μια λύση σε κατ ιδίαν διαπραγμάτευση με την ομάδα και όχι μέσω youtube.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”