Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 22, 2026 8:45 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 11:51 pm
η ντουμπαι ειπε οτι δεν δινει πανω απο τα 2εκ του μουσα και δεν μπαινει σε πλειστηριασμους :welcome:
Σε ποιο context το είπε αυτο; Για Χεζονια, για Θωμά;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 9:31 am

coach blue έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 10:37 pm
berry έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 10:33 pm
Ντριαρι ειναι ωρε
Ντο ειδα ωρε καπεταν νικητα .
εισντε κρυωμεντοι γκαι βουλωσε η μυντη?

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 9:32 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 1:15 am
kite26 έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 12:53 am

Καλά ναι, αλλά ο λύκος παραμονεύει, όπως και να 'χει.
Και δευτερη ομαδα πρεπει να φτιαξει/αγορασει για να τους χωρεσει ολους! :lol:
ε και ? ποιο ειναι το προβλημα.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 9:33 am

ειδατε Σερβια -Γαλλια? ο μιλου σουτακια απο τα 5,5 μετρα αχαστος και τριπονταρα με καρπο παρακαλω ρε λες να μεταμορφωθηκε στο στρετς πενταρι που ψαχναμε?

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 9:34 am

βρε παιδια καλημερα ξεχασα να πω ο γαιδαρος. Ειμαστε ολοι καλα ?

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:04 am

kein έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 9:29 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 9:24 pm

φιλε ο Μακιαβελικος εαυτος μου λεει οτι αργα η γρηγορα θα δουμε το Θωμα στα πρασινα κι εμεις επικοινωνιακα θα ειμαστε οι κακοι που ταλαιπωρησαν τον παικτη και ο dpg ο καλος που ανοιξε την αγκαλια να υποδεχτει τον κατατρεγμενο. ξερω θα φαω κραξιμο αλλα οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι αυτο ηταν το αρχικο πλανο . μπορει αν ειμαι και διαστροφικος δεν ξερω , αλλα κατι τετοιο μου μυριζει .
Ελπίζω πως όχι. Μόνο αυτό φοβάμαι να δω τον Τομας στα πράσινα , ειλικρινά θα ξενέρωνα άσχημα. Αν θέλει ο πρόεδρος να τα σκάσει και να πάρει τον Ντορσευ. Λεφτά υπάρχουν, αν του δώσει καλό συμβόλαιο, δεν νομίζω να ακολουθήσουν οι αγγελόπουλοι
επικοινωνιακα θα ηταν δηλωση "κανω ο,τι θελω ,οποτε θελω" και κατι τετοια τα λατρευει ο δικος σας.τωρα αν παει αν δωσει συμβολαιο ναν στον ντορσευ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. οπως και να εχει κρδισμενος θα βγει ο Ταυλερ αφου πιστευω οτι θα τον χρυσωσουν τα αδερφια για να μεινει.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:07 am

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 10:07 pm
Παρ Αύγ 21, 2026 9:24 pm

φιλε ο Μακιαβελικος εαυτος μου λεει οτι αργα η γρηγορα θα δουμε το Θωμα στα πρασινα κι εμεις επικοινωνιακα θα ειμαστε οι κακοι που ταλαιπωρησαν τον παικτη και ο dpg ο καλος που ανοιξε την αγκαλια να υποδεχτει τον κατατρεγμενο. ξερω θα φαω κραξιμο αλλα οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο σκεφτομαι οτι αυτο ηταν το αρχικο πλανο . μπορει αν ειμαι και διαστροφικος δεν ξερω , αλλα κατι τετοιο μου μυριζει .
Τον Θωμά να τον δούμε στα πράσινα, τον Πουλακίδα να μη δούμε!

Γιατί έτσι και συμβεί αυτό, ξέρετε τι έχει να πάθει ο Χαρταετός...
Εικόνα
ο χαρταετος δεν μασαει , πινει δηλητηριο και χ3ζει ναπαλμ σιγα μην παθει τιποτα αν δνε μας προτιμησει ενα κολεγιοπαιδο. το πολυ πολυ να πνιξει τον πονο του σε κανενα πρωτογαλα με εκχυλισμα τσουκνιδας και δρυοκολαπτη .

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:17 am

kite26 έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 10:07 pm

Τον Θωμά να τον δούμε στα πράσινα, τον Πουλακίδα να μη δούμε!

Γιατί έτσι και συμβεί αυτό, ξέρετε τι έχει να πάθει ο Χαρταετός...
Εικόνα
ο χαρταετος δεν μασαει , πινει δηλητηριο και χ3ζει ναπαλμ σιγα μην παθει τιποτα αν δνε μας προτιμησει ενα κολεγιοπαιδο. το πολυ πολυ να πνιξει τον πονο του σε κανενα πρωτογαλα με εκχυλισμα τσουκνιδας και δρυοκολαπτη .
Με Εντιαγέ στο 4, με Ζοτς αντίπαλο και τους πυραυλοκίνητους παίκτες που του πήρε ο dpg, έχει να πέσει το σμέουρο σύννεφο! Στη Φινλανδία το έκανα το θαύμα μου, ανακάτεψα ξινόγαλο με καφέ αζίρα. Δεν το έκανα επίτηδες όμως, απλά δεν διάβασα σωστά την σουηδική ετικέτα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:20 am

kite26 έγραψε:

Με Εντιαγέ στο 4, με Ζοτς αντίπαλο και τους πυραυλοκίνητους παίκτες που του πήρε ο dpg, έχει να πέσει το σμέουρο σύννεφο! Στη Φινλανδία το έκανα το θαύμα μου, ανακάτεψα ξινόγαλο με καφέ αζίρα. Δεν το έκανα επίτηδες όμως, απλά δεν διάβασα σωστά την σουηδική ετικέτα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:22 am

Knoxville έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 10:20 am
kite26 έγραψε:

Εικόνα
Προτείνω να κρατήσουμε Τομ και να του δίνουμε να πιει αζίρα με ξινόγαλο πριν τον αγώνα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:25 am

Σάβ Αύγ 22, 2026 9:33 am
ειδατε Σερβια -Γαλλια? ο μιλου σουτακια απο τα 5,5 μετρα αχαστος και τριπονταρα με καρπο παρακαλω ρε λες να μεταμορφωθηκε στο στρετς πενταρι που ψαχναμε?
Από τα στιγμιότυπα που είδα, κάνει πράγματι σουτακια αμαρκαριστος αλλά ο λόγος είναι ότι έχει βαρύνει κι άλλο, μέχρι να σηκώσει το πόδια βρωμάει τ άλλο. Πήρε και κιλακια.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:36 am

Η απουσια του Γουοκαπ θα ειναι παραπανω απο εμφανης την φετινη σεζον. Οι φαν των "κομπολογατων" γκαρντ θα ειναι υπερευχαριστημενοι λογικα αλλα η περιφερειακη αμυνα θα δεινοπαθησει καθως μονο ο CMM μπορει να δωσει καποια stops και αυτα οχι στα επιπεδα του Γουοκαπ.

Αλλα ειπαμε σημασια εχει οι δικοι μας γκαρντ να την εξαφανιζουν την μπαλα ακομα και αν οι αντιπαλοι γκαρντ σκοκραρουν 20 ποντους ο καθενας. Τι να την κανουμε την ισορροπια, εμεις θελουμε επιθεση μονο......

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:00 am

Βλέπω να γινόμαστε ομάδα Άταμαν με την γνωστή ταρίφα των 50 πόντων στο ημίχρονο :D.

Πάλι καλά που πήρε τον Ντιαγέ ο κόουτς και βλέπω να ακουλουθεί και άλλος ξυλοκόπος οσονουπο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:01 am

Σάβ Αύγ 22, 2026 10:04 am
kein έγραψε:
Παρ Αύγ 21, 2026 9:29 pm

Ελπίζω πως όχι. Μόνο αυτό φοβάμαι να δω τον Τομας στα πράσινα , ειλικρινά θα ξενέρωνα άσχημα. Αν θέλει ο πρόεδρος να τα σκάσει και να πάρει τον Ντορσευ. Λεφτά υπάρχουν, αν του δώσει καλό συμβόλαιο, δεν νομίζω να ακολουθήσουν οι αγγελόπουλοι
επικοινωνιακα θα ηταν δηλωση "κανω ο,τι θελω ,οποτε θελω" και κατι τετοια τα λατρευει ο δικος σας.τωρα αν παει αν δωσει συμβολαιο ναν στον ντορσευ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. οπως και να εχει κρδισμενος θα βγει ο Ταυλερ αφου πιστευω οτι θα τον χρυσωσουν τα αδερφια για να μεινει.
Ναι δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο πρόεδρος της καρδιάς μας :mrgreen: ελπίζω να μην δω τον Θωμά στα πράσινα, μπορώ να αντέξω ακόμα και επιστροφή Γιουρτσέβεν, αυτό όχι :mrgreen: - για τον Ντορσευ ας δώσει όσα θέλει, δικά του είναι ας τα κάψει κιόλας, εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα, για πίσω από τον ναν, και με ένα 3,5άρι πιστεύω και 4ετές θα ερχόταν, αν είχε και μπόνους κατάκτησης. Γενικά να κινηθεί για τον Ντορσευ είναι πολύ σωστή κίνηση σε πολλά επίπεδα. Παίρνεις έναν Έλληνα που είναι μέλος της 3ης πεντάδας της λιγκας και τον στερείς από τον αντίπαλο που μετά από αυτό θα έχει μεγάλο θέμα στην εξάδα Ελλήνων και αξίζει να δωσεις υπεραξία καθώς είναι και επικοινωνιακή η κίνηση. Αν δεν τον πάρεις, μπορείς να αναγκάσεις τους Αγγελόπουλος να του δώσουν συμβόλαιο κοντά σε αυτό που παίρνει ο Ναν και ίσως οριακά μεγαλύτερο από του Σάσα. Εκεί δηλαδή υπάρχουν διάφορα θέματα που γεννώνται. Νομίζω ότι ο πρόεδρος το ξέρει και θα κινηθεί ανάλογα.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:06 am

Και υπεραξία να πληρωθεί ο Ντορσει θα μείνει για πάντα στο λιμάνι. Δεν θα πάθει και τίποτα η ομάδα αν δώσει ένα ακόμα μεγάλο συμβόλαιο. Ο Φουρνιέ μεγάλωσε, ίσως είναι η τελευταία του πολύ ποιοτική χρονιά, από του χρόνου θα αναλάβει ρόλο βετεράνου.

Ο DPG έχει πληρώσει τρελές υπεραξίες για να φέρει αυτούς που έφερε, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα να πληρώσουμε 1 χαρτί παραπάνω.

Όντως θα ήταν καλό φιτ ο Ντορσει σε ένα, όπως και ο Χουάντσο σε εμάς..it will never happen.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”