Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:13 am

kein έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 11:01 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 10:04 am

επικοινωνιακα θα ηταν δηλωση "κανω ο,τι θελω ,οποτε θελω" και κατι τετοια τα λατρευει ο δικος σας.τωρα αν παει αν δωσει συμβολαιο ναν στον ντορσευ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. οπως και να εχει κρδισμενος θα βγει ο Ταυλερ αφου πιστευω οτι θα τον χρυσωσουν τα αδερφια για να μεινει.
Ναι δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο πρόεδρος της καρδιάς μας :mrgreen: ελπίζω να μην δω τον Θωμά στα πράσινα, μπορώ να αντέξω ακόμα και επιστροφή Γιουρτσέβεν, αυτό όχι :mrgreen: - για τον Ντορσευ ας δώσει όσα θέλει, δικά του είναι ας τα κάψει κιόλας, εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα, για πίσω από τον ναν, και με ένα 3,5άρι πιστεύω και 4ετές θα ερχόταν, αν είχε και μπόνους κατάκτησης. Γενικά να κινηθεί για τον Ντορσευ είναι πολύ σωστή κίνηση σε πολλά επίπεδα. Παίρνεις έναν Έλληνα που είναι μέλος της 3ης πεντάδας της λιγκας και τον στερείς από τον αντίπαλο που μετά από αυτό θα έχει μεγάλο θέμα στην εξάδα Ελλήνων και αξίζει να δωσεις υπεραξία καθώς είναι και επικοινωνιακή η κίνηση. Αν δεν τον πάρεις, μπορείς να αναγκάσεις τους Αγγελόπουλος να του δώσουν συμβόλαιο κοντά σε αυτό που παίρνει ο Ναν και ίσως οριακά μεγαλύτερο από του Σάσα. Εκεί δηλαδή υπάρχουν διάφορα θέματα που γεννώνται. Νομίζω ότι ο πρόεδρος το ξέρει και θα κινηθεί ανάλογα.
Δεν παιρνετε παικτες που θελει να κρατησει ο Ολυμπιακος. Αυτο ειναι φανερο εδω και χρονια. Και θα γινει ακομα φανεροτερο οταν θα εχουμε και τα δικα μας εσοδα απο το γηπεδο και θα βαζουν οι Αγγελοπουλοι ελαχιστα οπως κανει και ο δικος σας.

Αλλα παικτη που θελει να κρατησει η ομαδα δεν παιρνει ο Γιαννκοπουλος ασχετα το τι θα υπετροφικες φανφαρες θα γραφει στα social media.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:45 am

Jeight έγραψε:
kein έγραψε:
Σάβ Αύγ 22, 2026 11:01 am

Ναι δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο πρόεδρος της καρδιάς μας :mrgreen: ελπίζω να μην δω τον Θωμά στα πράσινα, μπορώ να αντέξω ακόμα και επιστροφή Γιουρτσέβεν, αυτό όχι :mrgreen: - για τον Ντορσευ ας δώσει όσα θέλει, δικά του είναι ας τα κάψει κιόλας, εγώ θα τον ήθελα στην ομάδα, για πίσω από τον ναν, και με ένα 3,5άρι πιστεύω και 4ετές θα ερχόταν, αν είχε και μπόνους κατάκτησης. Γενικά να κινηθεί για τον Ντορσευ είναι πολύ σωστή κίνηση σε πολλά επίπεδα. Παίρνεις έναν Έλληνα που είναι μέλος της 3ης πεντάδας της λιγκας και τον στερείς από τον αντίπαλο που μετά από αυτό θα έχει μεγάλο θέμα στην εξάδα Ελλήνων και αξίζει να δωσεις υπεραξία καθώς είναι και επικοινωνιακή η κίνηση. Αν δεν τον πάρεις, μπορείς να αναγκάσεις τους Αγγελόπουλος να του δώσουν συμβόλαιο κοντά σε αυτό που παίρνει ο Ναν και ίσως οριακά μεγαλύτερο από του Σάσα. Εκεί δηλαδή υπάρχουν διάφορα θέματα που γεννώνται. Νομίζω ότι ο πρόεδρος το ξέρει και θα κινηθεί ανάλογα.
Δεν παιρνετε παικτες που θελει να κρατησει ο Ολυμπιακος. Αυτο ειναι φανερο εδω και χρονια. Και θα γινει ακομα φανεροτερο οταν θα εχουμε και τα δικα μας εσοδα απο το γηπεδο και θα βαζουν οι Αγγελοπουλοι ελαχιστα οπως κανει και ο δικος σας.

Αλλα παικτη που θελει να κρατησει η ομαδα δεν παιρνει ο Γιαννκοπουλος ασχετα το τι θα υπετροφικες φανφαρες θα γραφει στα social media.
Αυτό θα το μάθουμε, όταν θα έρθει η ώρα, κανείς δεν είναι μάντης. Εγώ πιστεύω ότι θα κινηθούμε σοβαρά για τον Ντόρσευ και θα ήθελα να τον στα πράσινα. ☘️

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:48 am

Συμβιβάσου με τον Θωμά σε πρώτη φάση και όλοι ευχαριστημένοι.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:51 am

kein έγραψε:
Jeight έγραψε:

Αυτό θα το μάθουμε, όταν θα έρθει η ώρα, κανείς δεν είναι μάντης. Εγώ πιστεύω ότι θα κινηθούμε σοβαρά για τον Ντόρσευ και θα ήθελα να τον στα πράσινα. ☘️
Δεν θα μαθουμε τιποτα. Ο Ντορσει θα μεινει στον Ολυμπιακο. Η μεγαλομανια της ομαδας σας θα γυρισει boomerang οπως και εχει γινει και τα τελευταια χρονια.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 22, 2026 11:54 am

Jeight έγραψε:
kein έγραψε:

Δεν θα μαθουμε τιποτα. Ο Ντορσει θα μεινει στον Ολυμπιακο. Η μεγαλομανια της ομαδας σας θα γυρισει boomerang οπως και εχει γινει και τα τελευταια χρονια.
Η σιγουριά που παραθέτεις έχει κάποια βάσιμη πληροφορία ή απλά ευσεβής πόθος; Ο Ντόρσει θα είναι ο καλύτερος διαθέσιμος Έλληνας παίχτης στην αγορά, ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει, να προσπαθήσει. Αν τα καταφέρει, είναι κάτι που κανείς μας δεν ξέρει, γιατί δεν είμαστε προφήτες. Η λογική λέει ότι θα έχουμε μαχη για την υπογραφή. Δεν είναι μεγαλομανία, αλλά ένα απολύτως ρεαλιστικό σενάριο.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:16 pm

Jeight έγραψε:
kein έγραψε:

οκ ξερουμε πολυ καλα οτι αν αποφασισει να χτυπησει Ντορσευ θα το κανει ,δεν ειναι θεμα μεγαλομανιας, ειναι θεμα αναγκης δεδομενου οτι του χρονου λογικα ο Σλουκας χαιρεταει και χρειαζετα καλο ελληνικο διαβατηριο. παραλληλα στερει κι απο εμας ενα , κι εδω που τα λεμε οση υπεραξια κι αν θεωρουμε οτι δινει το διαβατηριο του ταυλερ κατω απο δυομιση-τρια χαρτια δυσκολα θα του προτεινε καποιος αν ηθελε να τον διεκδικησει, με τα ποσα στην ευρωλιγκα να εχουν ξεφυγει.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:24 pm

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:16 pm
Jeight έγραψε:

οκ ξερουμε πολυ καλα οτι αν αποφασισει να χτυπησει Ντορσευ θα το κανει ,δεν ειναι θεμα μεγαλομανιας, ειναι θεμα αναγκης δεδομενου οτι του χρονου λογικα ο Σλουκας χαιρεταει και χρειαζετα καλο ελληνικο διαβατηριο. παραλληλα στερει κι απο εμας ενα , κι εδω που τα λεμε οση υπεραξια κι αν θεωρουμε οτι δινει το διαβατηριο του ταυλερ κατω απο δυομιση-τρια χαρτια δυσκολα θα του προτεινε καποιος αν ηθελε να τον διεκδικησει, με τα ποσα στην ευρωλιγκα να εχουν ξεφυγει.
Αυτό λέω κι εγώ Φώτη. Πέρα από την γνωστή "λόξα" του προέδρου για επικοινωνιακές νίκες, η κίνηση για την απόκτηση του είναι πολύ λογική. Η δεν αξία του, εγνωσμένη. Σίγουρα μπορεί να βρει συμβόλαιο 2.5+ στην ευρωλίγκα και να σου πω την αλήθεια, απο Χαποελ και Ντουμπάι μπορεί η προσφορά να ξεκινάει απο 3+. Αν μπει (που θα μπει, τι συζητάμε τώρα) ο Παναθηναϊκός στην εξίσωση, το συμβόλαιο του θα είναι στο ύψος του Σάσα και μην το ξεπεράσει να σου πω. Εκει γεννιώνται διαφορές ανισορροπίες μετά. Για να κάνουμε και λίγη πλάκα, αυτά έχεί ο καπιταλισμός :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:26 pm

η ιστορία (Σάσα, Μίλου) δείχνει ότι εμείς κρατάμε τους παίκτες και ο Πρόεδρος τα mind games. πιο πολύ φοβάμαι τον ΠΑΟΚ που πέρα από λεφτά θα μπορεί να του προσφέρει και ρόλο σταρ αλλά πιστεύω ότι ο παίκτης θα ανανεώσει πριν βγει στην αγορά ως ελεύθερος.

Pani7.0

junior
Reactions:

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:28 pm

Ψυχρά να το δούμε

1) Με την φυγή του Γουόκαπ, το ρόστερ εξορθολογίζεται στα γκαρντ και ο ρόλος του Ντόρσευ αναμένεται σημαντικός

2) Όπως και να χει, στον ΠΑΟ των Φρανσίσκο κ Ναν, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει σημαντικότερο ρόλο

3) Του χρόνου το ΣΕΦ θα είναι λογικά έτοιμο και τα έσοδα θα εκτοξευθούν.

4) Ο Φουρνιέ θα είναι 34 στα 35 και θα μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του

5) το 3+4 συνηγορούν στο ότι θα είναι εφικτό να προσφερθεί ένα συμβόλαιο στα 3,5 εκ.

6) Γενικά η διοίκηση, μετά τον Χάινς δεν εχει κάνει κάποια μεγάλη πατάτα με σημαντικό παίκτη. Αντε να πούμε και με τον Σλουκα το 15. Αλλά πλέον έχει αλλάξει το κονσεπτ των ανανεώσεων.

Οπότε νομίζω κι εγω οτι ο Ντόρσευ θα παραμείνει. Εδώ θα μαστε να δούμε τι θα συμβεί.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Mood:

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:30 pm

yawn.brigade έγραψε:
η ιστορία (Σάσα, Μίλου) δείχνει ότι εμείς κρατάμε τους παίκτες και ο Πρόεδρος τα mind games. πιο πολύ φοβάμαι τον ΠΑΟΚ που πέρα από λεφτά θα μπορεί να του προσφέρει και ρόλο σταρ αλλά πιστεύω ότι ο παίκτης θα ανανεώσει πριν βγει στην αγορά ως ελεύθερος.
Άμα φτάσει το ποσό στα 4, μην είσαι τόσο σίγουρος. Το να είμαστε κατηγορηματικοί για το τι θα γίνει στο μέλλον, όντας απλοί οπαδοί, χωρίς καμία πληροφορία, δεν είναι λογικό. Ας περιμένουμε να δούμε, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η διαφαινόμενη μάχη, καθώς ο Ντορσευ είναι παίχτης που ταιριάζει εξίσου καλα και στα 2 ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:31 pm

kein έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
Άμα φτάσει το ποσό στα 4, μην είσαι τόσο σίγουρος. Το να είμαστε κατηγορηματικοί για το τι θα γίνει στο μέλλον, όντας απλοί οπαδοί, χωρίς καμία πληροφορία, δεν είναι λογικό. Ας περιμένουμε να δούμε, σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η διαφαινόμενη μάχη, καθώς ο Ντορσευ είναι παίχτης που ταιριάζει εξίσου καλα και στα 2 ρόστερ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο Τσάκος να φύγει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας για τον Παναθηναϊκό.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

kein έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:
έγραψα "πιστεύω" και έβαλα και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, δεν είμαι κατηγορηματικός.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:33 pm

Σάβ Αύγ 22, 2026 9:34 am
βρε παιδια καλημερα ξεχασα να πω ο γαιδαρος. Ειμαστε ολοι καλα ?
Μια χαρα :D

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:35 pm

Ο Μπαρτζώκας πήρε ευρωπαϊκό με τουβλαδορο και με Ντόρσεϊ να είναι απών από το final 4 .

Με μακινταιρ και Μοντέρο θα δούμε ασύλληπτο μπάσκετ. Ο μακινταιρ θα κάνει κανονικό bullying σε Γκραντ, Σλούκα, Φρανσίσκο. Ένα τζαρτζαρισμα και θα τους πετάει πέντε μέτρα μακριά και ο Μοντέρο θα μοιράζει σακούλες.

Τζόουνς και Χολ θα πιαστούν από τα αλει ουπ που θα κάνουν.

Ο Ιωάννου θα χορτάσει να λέει "awesome baby awesome"

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Σάβ Αύγ 22, 2026 12:36 pm

kite26 έγραψε:
kein έγραψε:

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει ο Τσάκος να φύγει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας για τον Παναθηναϊκό.
Ο καλύτερος μας παίκτης είναι ο Ντόρσεϊ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”