Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Διάθεση κυρίως δεν έχει. Συν ότι είναι καρναβάλι ο τυπάς, εξού και τον στέλνουν δεξιά αριστερά και πλέον έχει καβατζάρει στην g-league. Πιστεύω ότι σε περίπτωση που έρθει Ελλάδα θα πρέπει να τον ψάχνουν κάθε βράδυ που θα βρίσκεται γιατί είναι «το δυνατό του χαρτί» το ξενύχτι.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 4:56 pmO Knox στην αμυνα είναι mentality Holmes
Τι κάνω,που πάω τι γυρεύω εγώ εδώ πέρα κλπ.
Ούτε αντίληψη έχει αλλά ούτε κ διάθεση
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνω για την αντιληψη.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 4:56 pmO Knox στην αμυνα είναι mentality Holmes
Για την διαθεση συμφωνω. Για αυτο θα με προβληματιζε η επιλογη του οπως το ειπα και πριν.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aποκλειστικό ντοκουμέντο άμυναςbig_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 4:56 pmO Knox στην αμυνα είναι mentality Holmes
Μέχρι φέτος
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει σοβαρό θέμα με τις περιστροφές και τις βοήθειες, στον Ολυμπιακό με τις αλλαγές στην άμυνα στα pick και τις δευτερεύοντες στους off ball παίκτες (για να κρυφτούν τα mismatch ) θα πάθει πολυπολιτισμικό σοκ, ειδικά με Χολ στην ίδια 5αδα θα την πετάξεις από το μπαλκόνι την τηλεόρασηChristofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:10 pmΔιαφωνω για την αντιληψη.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 4:56 pmO Knox στην αμυνα είναι mentality Holmes
Για την διαθεση συμφωνω. Για αυτο θα με προβληματιζε η επιλογη του οπως το ειπα και πριν.
Μέχρι φέτος
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οπότε δεν έρχεταιpapp7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:15 pmΈχει σοβαρό θέμα με τις περιστροφές και τις βοήθειες, στον Ολυμπιακό με τις αλλαγές στην άμυνα στα pick και τις δευτερεύοντες στους off ball παίκτες (για να κρυφτούν τα mismatch ) θα πάθει πολυπολιτισμικό σοκ, ειδικά με Χολ στην ίδια 5αδα θα την πετάξεις από το μπαλκόνι την τηλεόρασηChristofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:10 pm
Διαφωνω για την αντιληψη.
Για την διαθεση συμφωνω. Για αυτο θα με προβληματιζε η επιλογη του οπως το ειπα και πριν.![]()
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό δεν πήγε και πολύ καλά πέρσι με Νιλικινά.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 1:44 pmΕγω θα πω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο παικτης που αποκτηθει να ειναι πρωην συμπαικτης του Εβαν. Υπαρχουν 2-3 περιπτωσεις (εκτος Χεζονια) που ο κοουτς εχει παρει πληροφοριες απο τον Γαλλο για Χαρακτηρα και Νοοτροπια
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αυτό θα διαφωνήσω λίγο. Βοήθησε ο Φρανκ, με τα καλά του και τα κακά του ήταν φιλότιμος.Knoxville έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:26 pmΑυτό δεν πήγε και πολύ καλά πέρσι με Νιλικινά.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 1:44 pmΕγω θα πω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο παικτης που αποκτηθει να ειναι πρωην συμπαικτης του Εβαν. Υπαρχουν 2-3 περιπτωσεις (εκτος Χεζονια) που ο κοουτς εχει παρει πληροφοριες απο τον Γαλλο για Χαρακτηρα και Νοοτροπια
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Νοξ είναι απο τις περιπτώσεις παικτών που ενώ όλα τα εργαλεία φαινομενικά είναι εκεί... δεν έπαιξε μπάσκετ επειδή ήταν η ταύλα του... αλλά επειδή απλά μπορούσε.big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 4:56 pmO Knox στην αμυνα είναι mentality Holmes
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες το, θες να με βάλεις πάλι στο youtube, έτσι δεν είναι; Κάτσε να τον τσεκάρουμε κι αυτόν να δούμε τι κουμάσι είναι...
Edit: Μου αρέσει, το 33% τρίποντο στην Ευρώπη άνετα γίνεται και 36%, το οποίο μας κάνει φυσικά. Αλλά και άλλα στοιχεία του παίκτη μου άρεσαν. Είναι καλή πείπτωση, μπράβο. Μπαρτζώκα άμα μας βλέπεις τσέκαρέ τον κι εσύ.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω την αμαρτια μου και εγω αυτο σκεφτηκαKnoxville έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 5:26 pmΑυτό δεν πήγε και πολύ καλά πέρσι με Νιλικινά.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 23, 2026 1:44 pmΕγω θα πω οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ο παικτης που αποκτηθει να ειναι πρωην συμπαικτης του Εβαν. Υπαρχουν 2-3 περιπτωσεις (εκτος Χεζονια) που ο κοουτς εχει παρει πληροφοριες απο τον Γαλλο για Χαρακτηρα και Νοοτροπια

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο