Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 23, 2026 11:05 pm

@TuTiS

Ναι και εγω δεν εχω εικονα

Για τζιλιγκατο θα παμε δηλαδη ;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Αύγ 23, 2026 11:07 pm

Nα και βιντεο και στατς για να μην ψαχνετε

https://www.proballers.com/basketball/p ... son-ingram

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Αύγ 23, 2026 11:10 pm

Νομιζω αυτα τα ονοματα καηκανε @Tutis με την αποκτηση Εντζαι και την φυγη του Γουοκαπ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Αύγ 23, 2026 11:55 pm

Christofis έγραψε:
Νομιζω αυτα τα ονοματα καηκανε @Tutis με την αποκτηση Εντζαι και την φυγη του Γουοκαπ
ας το ελπισουμε.. :Amen:

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Αύγ 24, 2026 12:40 am

Christofis έγραψε:
Μακάρι να μην μείνει ευσεβής πόθος των περισσοτέρων αυτό. Με την φυγή του Walkup χρειαζόμαστε σοβαρό stopping power και σε συνδυασμό με την φυγή του Αλέκου θέλουμε να ανοίξουμε και άλλο το spacing. Ιδανικά πάμε για top 3nD παίκτη που να παίζει 3 και 4. Πέρα από Diallo και πολύ λιγότερο Hezonja δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έχει εμπειρία από Ευρώπη.

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Αύγ 24, 2026 10:27 am

TuTiS έγραψε:
Christofis έγραψε:
Μακάρι να μην μείνει ευσεβής πόθος των περισσοτέρων αυτό. Με την φυγή του Walkup χρειαζόμαστε σοβαρό stopping power και σε συνδυασμό με την φυγή του Αλέκου θέλουμε να ανοίξουμε και άλλο το spacing. Ιδανικά πάμε για top 3nD παίκτη που να παίζει 3 και 4. Πέρα από Diallo και πολύ λιγότερο Hezonja δεν υπάρχει κάτι άλλο που να έχει εμπειρία από Ευρώπη.
Πάντως έτσι όπως τα έχουμε κάνει πάλι φέτος, αν δεν έρθει ο Χεζόνια ή κάποια αντίστοιχου βεληνεκούς θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία. Να έχεις κλείσει τα δύο καλύτερα pg της περσινής περιόδου και να μην μπορείς να φέρεις έναν τίμιο ρολίστα τύπου Μπόνγκα; Ποσό δύσκολο δλδ είναι αυτό; Ελπίζω να πήρανε το μάθημα τους από τα περσινά και να μην έχουμε πάλι τα ίδια!

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:

Δευ Αύγ 24, 2026 12:30 pm

Dimmitz έγραψε:
TuTiS έγραψε:

Πάντως έτσι όπως τα έχουμε κάνει πάλι φέτος, αν δεν έρθει ο Χεζόνια ή κάποια αντίστοιχου βεληνεκούς θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία. Να έχεις κλείσει τα δύο καλύτερα pg της περσινής περιόδου και να μην μπορείς να φέρεις έναν τίμιο ρολίστα τύπου Μπόνγκα; Ποσό δύσκολο δλδ είναι αυτό; Ελπίζω να πήρανε το μάθημα τους από τα περσινά και να μην έχουμε πάλι τα ίδια!
Τίμιος ρολιστας υπολογίζεται ο εντζαι. Λογικά θα έρθει άλλος ένα παίκτης οπότε χαλάρωσε με την καταστροφολογια. Όλο το καλοκαίρι για κάποιον λόγο τα βλέπεις από μια αρνητική πλευρά που δεν δικαιολογείται.

Επίσης μιλάς για περσινά όταν η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε όταν είδε ότι χρειάζονται νέοι παίκτες. Και το έχει κάνει και τα προηγούμενα χρονια. Άρα το μάθημα το έχουμε πάρει εδώ και καιρό.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Αύγ 24, 2026 12:46 pm

Djole77 έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Τίμιος ρολιστας υπολογίζεται ο εντζαι. Λογικά θα έρθει άλλος ένα παίκτης οπότε χαλάρωσε με την καταστροφολογια. Όλο το καλοκαίρι για κάποιον λόγο τα βλέπεις από μια αρνητική πλευρά που δεν δικαιολογείται.

Επίσης μιλάς για περσινά όταν η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε όταν είδε ότι χρειάζονται νέοι παίκτες. Και το έχει κάνει και τα προηγούμενα χρονια. Άρα το μάθημα το έχουμε πάρει εδώ και καιρό.
Δεν ξέρω γιατί με έχεις βάλει στο μάτι, ούτε καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι καταστροφολογώ. Παίζει να είμαι και ο μόνος που έχω γράψει τόσα θετικά σχόλια για τον Εντζάι όταν άλλοι έφερναν την καταστροφή. Επίσης, πέρυσι ήμουν από τους λίγους που πίστευα τόσο πολύ την ομάδα όταν το πρώτο μισό της σεζόν οι περισσότεροι κράζανε και ακόμα και με τον Μόρις έλεγα ότι θα παίξει μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά δεν δικαιώθηκα και καποοοι μου κάνουν ακόμα χαβαλέ γι αυτό.

Από την άλλη δεν τα βλέπω όλα ρόδινα, αν εσύ βρίσκεσαι σε άλλο μήκος κύματος και ενοχλείσαι από αυτά που γράφω μπορείς να με αγνοήσεις. Τελείως φιλικά στο λέω.

Στα μεταγραφικά, ενώ η ομάδα κινήθηκε άμεσα και πήρε τα δύο καλύτερα pg μετά και την απαρχή του επεισοδίου με τον Θωμά επικρατεί μια αδράνεια, η οποία μας έχει φέρει μια εβδομάδα πριν το πρώτο φιλικό με ένα ρόστερ που μόνο πλήρες δεν είναι.

Επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος από Αμερική που να δικαιολογεί αυτή την καθυστέρηση. Αν πάμε σε ένα μήνα σε επιλογή επιπέδου Ντιλικινά θα απογοητευτώ πολύ, αν η ομάδα όντως περιμένει κάτι καλό που δεν έχει διαρρεύσει και τον πάρει τότε θα πω ότι έκανε καλό προγραμματισμό. Δυστυχώς, όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμεθα.

Sokin100

sophomore
Reactions:

Δευ Αύγ 24, 2026 2:03 pm

O εντζαι ειδα ειναι ο νο2 σε ταπες πισω απο ταβαρες την χρονια που μας περασε στην euroleague. Και τοπ 5 σε κλεψιματα. Επισης ηταν ο κορυφαιος rim protector απο την weak side. Νομίζω πολλοι που τον υποτιμούν θα εκπλαγουν με το ποσο καλος αμυντικος είναι. Μακαρι δλδ, ολα στο παρκέ. Αν παρουμε ενα δυνατο 3ρι νομιζω θα είμαστε μια χαρα.

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:

Δευ Αύγ 24, 2026 2:07 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Αύγ 24, 2026 12:46 pm
Djole77 έγραψε:

Δεν ξέρω γιατί με έχεις βάλει στο μάτι, ούτε καταλαβαίνω γιατί θεωρείς ότι καταστροφολογώ. Παίζει να είμαι και ο μόνος που έχω γράψει τόσα θετικά σχόλια για τον Εντζάι όταν άλλοι έφερναν την καταστροφή. Επίσης, πέρυσι ήμουν από τους λίγους που πίστευα τόσο πολύ την ομάδα όταν το πρώτο μισό της σεζόν οι περισσότεροι κράζανε και ακόμα και με τον Μόρις έλεγα ότι θα παίξει μέχρι τελευταία στιγμή και τελικά δεν δικαιώθηκα και καποοοι μου κάνουν ακόμα χαβαλέ γι αυτό.

Από την άλλη δεν τα βλέπω όλα ρόδινα, αν εσύ βρίσκεσαι σε άλλο μήκος κύματος και ενοχλείσαι από αυτά που γράφω μπορείς να με αγνοήσεις. Τελείως φιλικά στο λέω.

Στα μεταγραφικά, ενώ η ομάδα κινήθηκε άμεσα και πήρε τα δύο καλύτερα pg μετά και την απαρχή του επεισοδίου με τον Θωμά επικρατεί μια αδράνεια, η οποία μας έχει φέρει μια εβδομάδα πριν το πρώτο φιλικό με ένα ρόστερ που μόνο πλήρες δεν είναι.

Επίσης, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος από Αμερική που να δικαιολογεί αυτή την καθυστέρηση. Αν πάμε σε ένα μήνα σε επιλογή επιπέδου Ντιλικινά θα απογοητευτώ πολύ, αν η ομάδα όντως περιμένει κάτι καλό που δεν έχει διαρρεύσει και τον πάρει τότε θα πω ότι έκανε καλό προγραμματισμό. Δυστυχώς, όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμεθα.
Ακριβώς επειδή πέρσι είχες μια αισιόδοξη πλευρά τώρα μου φαίνεται περίεργο να βγάζεις τόσο αρνητισμο. Απλά μια παρατήρηση δικιά μου είναι. Τεσπά πάντως η ομάδα είναι πλήρης ένα forward δυνατό θελουμε και επειδή προφανώς δεν υπάρχει αυτή την στιγμή διαθέσιμο καλά κάνουν και περιμένουν.

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:

Δευ Αύγ 24, 2026 2:08 pm

Sokin100 έγραψε:
O εντζαι ειδα ειναι ο νο2 σε ταπες πισω απο ταβαρες την χρονια που μας περασε στην euroleague. Και τοπ 5 σε κλεψιματα. Επισης ηταν ο κορυφαιος rim protector απο την weak side. Νομίζω πολλοι που τον υποτιμούν θα εκπλαγουν με το ποσο καλος αμυντικος είναι. Μακαρι δλδ, ολα στο παρκέ. Αν παρουμε ενα δυνατο 3ρι νομιζω θα είμαστε μια χαρα.
Θα τον δούμε στο γήπεδο. Και για τον χολ πολλοί κραζαν όταν ήρθε αλλά τώρα αν τους πεις να φύγει δεν θα θέλουν.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Αύγ 24, 2026 2:09 pm

Sokin100 έγραψε:
Σε μια ομαδα με στρετς πενταρι και αλλη στελεχωση θα ηταν μια χαρα ρολιστας. Στην δικη μας που τεινει προς το ασουτη η τουαλχιστον προς το streaky δεν ξερω πως θα σταθει. Δηλαδη δευτερη πενταδα με Μοντερο, Φουρνιε, Παπ, Εντιαι, Ταιρικ, σταθερη απειλη θα ειναι μονο ο Φουρνιε? Και μην μου πειτε παλι για Μοντερο, δεν ειναι ΣΤΑΘΕΡΟΣ απο το τριποντο ο Μοντερο ΑΚΟΜΑ. Εχει τα φοντα να γινει αλλα προς το παρον και αυτος streaky ειναι. Ε, δεν λειτουργει το spacing τι να κανουμε?

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Αύγ 24, 2026 2:52 pm

@Dimmitz σα φιλε οχι και αποτυχία το φετινό καλοκαίρι, κοψε κάτι.

Η ομάδα είναι ηδη για εμένα μια κλάση πανω απο την περυσινή και ας λείπει η ευκολία σκορ και το spacing που έδινε ο Αλέκος.

Φωναζαν οι μισοί και βάλε εδω οτι πρέπει να πάρουμε έναν γρήγορο στα ποδια αμυντικο για πισω απο το Σασα (εγώ ήμουν μια χαρα με Αλεκο) και πήραμε.

Αντικαταστησαμε τους Ντιλικινα Θωμα με CMM και Μοντέρο.

Εγω για πρώτη φορά καλοκαίρι ανυπομονώ σαν παιδί τα Χριστούγεννα να δω τον Μοντέρο να μοιράζει σακούλες.

Η ομαδα είναι ηδη καλυτερη σε ποιότητα. Το αν θα αποδώσει αυτο θα φανεί στο παρκε.

Το 3&D forward που πρέπει να πάρουμε θα ειναι το κερασάκι στην τουρτα

Απόλαυσε το

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Αύγ 24, 2026 2:58 pm

Sokin100 έγραψε:
δεν εχει πει καποιος κατι για τις αμυντικες του επιδοσεις..ολοι λεμε πως θα βγει η επιθεση οταν 3/5 δεν σουταρουν..και ο νιλικινα καλη αμυνα επαιζε αλλα μας πονεσαν τα ματια μας..εχω την εντυπωση οτι τον εντζαι θα τον βαζει με μοντερο φουρνιε και αυτοι αναγκαστικα θα παιζουν γιουρουσια και 1με1 .

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Αύγ 24, 2026 3:06 pm

Απόλαυσε το, καλά λέει.

Η δεύτερη 5άδα θα μπορούσε να είναι Μοντέρο/Φουρνιέ/σουτέρ/Εντζάι/Ταϊρίκ

ή Τζόσεφ/Μοντέρο/Φουρνιέ/Εντζάι/Ταϊρίκ

ή μπορεί να κουνήσει Μιλού ή Γουόρντ ή Ντόρσεϊ

Πλέον που δεν υπάρχει σίγουρα το Κόντι στην μία και Θωμάς στην άλλη μπορεί να πάνε διαφορετικά τα ροτέισιο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”