Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 25, 2026 8:54 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:41 pm
pan24 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:09 pm

Ο Βεζένκοφ αν έβγαινε σήμερα στην αγορά θα έβρισκε πάνω από 4, αν πήγαινε σε όποιον του έδινε τα περισσότερα λεφτά ίσως να έβρισκε και 5+.

Με την αύξηση που έχουν τα κασέ από χρόνο σε χρόνο δε μπορείς εύκολα να συγκρίνεις το συμβόλαιο που υπέγραψε κάποιος το καλοκαίρι του 2024 με αυτό που θα υπογράψει κάποιος το καλοκαίρι του 2026 ή του 2027...

Πχ φέτος ο Φρανσίσκο βρήκε 3,5 το χρόνο και δεν είναι μόνο ο τρελός ο ΔΠΓ. Τα ίδια και περισσότερα θα έβρισκε στη Ντουμπάι και είχε βρει πάνω από 4 στη Βιλερμπάν. Που κάποιος θα μπορούσε βάσιμα να ισχυριστεί ότι έχει πετύχει λιγότερα από τον Ντόρσει.
Και ο φρανσισκο υπεραξια παιρνει.
Η αιώνια συζήτηση του τι είναι υπεραξία.

Όλη η Ευρωλίγκα αν συγκρίνεις με το τι έπαιρνε ο Σπανούλης πχ υπεραξία παίρνει.

Όταν όμως υπάρχουν ομάδες στην αγορά που δίνουν αυτά τα λεφτά και όχι μόνο 1 τρελός που για δικούς του λόγους πληρώνει τρελά τότε αυτή γίνεται η νέα νορμάλ τιμή.

Αν για παράδειγμα το επόμενο καλοκαίρι υπάρχουν 3-4-5 ομάδες που δίνουν 4εκ στον Ντόρσει, το πόσα παίρνει ο Βεζένκοφ είναι αδιάφορο.

Βέβαια αυτό που επίσης είναι προφανές είναι ότι αν δώσεις 4εκ στον Ντόρσει θα πρέπει να καλέσεις για αναπροσαρμογή τον Βεζένκοφ αλλιώς αργά ή γρήγορα θα υπάρξει θέμα.

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 25, 2026 8:55 pm

Knoxville έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:23 pm
Sokos έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 7:55 pm

Η βεβαιότητα ότι ο Walkup δεν φεύγει για τα λεφτά, ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 80 εκατομμύρια, ότι από αυτά στον Dorsey θα δώσει 5, μαζί με τον Λευκό Πύργο και το Μακεδονία Παλας, όπως και το ότι ο Dorsey δεν έχει σχέση με τους συμπαίκτες του προκύπτει από κάπου;
Έστω ότι δίνει τα 5 στον Ντόρσεϊ... Σε ομάδα με 80εκ μπάτζετ πιστεύει κανείς πως θα είναι #1 βιολί?
Για την Α1 ΙΣΩΣ... και λέω ίσως γιατί αν ισχύουν τα 80εκ δύσκολο το κόβω και αυτό.
Τα 80 είναι μόνο για το franchise αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος. Δεν θα είναι το budget αυτό.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Αύγ 25, 2026 8:59 pm

Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 7:35 pm
papp7 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 6:21 pm
Θέλω να πιστεύω οτι είναι σε καλό δρόμο με τον Ντόρσι και κοντά στην ανανέωση, θα μου κάνει αρνητική εντύπωση να χάσουμε αυτό το διαβατήριο. Όλοι οι επίσημοι τίτλοι είναι σημαντικοί, το σνομπάρισμα το δέχομαι (πάλι όμως δεν συμφωνώ) από μια ομάδα που έχει 30 τίτλους διαφορά από τον δεύτερο, όχι από εμάς. Διαβατήριο στην ποιότητα του Ντόρσι δεν υπάρχει διαθέσιμο ταυτόχρονα έχουμε θέμα με τα διαβατήρια(σαν ποιότητα) και ούτε στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα για να προσθέσεις(πάλι σαν ποιότητα), δεν μας παίρνει να έχουμε τη νοοτροπία ''ε καλά ας φύγει". Και θα πληρώσεις υπεραξία ; Ε, κάπου θα πληρώσεις και υπεραξία δεν γίνεται αλλιώς.
Ποια είναι η τιμή του όμως; Ωραία τα γράφετε μερικοί (δεν λέω για σένα), αλλά τον ενδιαφερόμενο τον ρωτήσατε αν θέλει να μείνει; Γιατί πάντα πρέπει να φταίει η ομάδα αν ο παίκτης δεν ανανεώνει - θέλει να φύγει;

Κάτι παρόμοιο δεν έγινε με τον Θωμά τώρα; Πήραμε την Ευρωλίγκα, του έφυγε το απωθημένο, τον μπρίζωσε η Εστρέλα να πάνε Ντουμπάι και θέλει να φύγει (και όχι για τα χρήματα όπως πολλοί πιστεύουν).

Ο ΠΑΟΚ δίνει 80 χαρτιά για να γίνει franchise, του χρόνου θα παίζει Ευρωλίγκα 100%. Αν δίνει 80, σκεφτείτε μόνο πόσο θα είναι το budget του και τι κινήσεις θα πάει να κάνει. Εδώ φέτος και πήγε να χτυπήσει παίκτες επιπέδου Μίροτιτς και άλλους. Γιατί να θέλει ο Ντορσει να μείνει σε εμάς και να ανταγωνίζεται τον Μοντέρο και τον Φουρνιέ χωρίς να έχει εξασφαλισμένα λεπτά και να παλεύει για τον χρόνο του και να μην πάει σε μια ομάδα που θα του συμπεριφέρονται σαν να είναι ο Ναν; Λέω εγώ τώρα.

Ο Ντορσει δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του, είναι πιο στυγνός επαγγελματίας, δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρουν οι φιλίες και τα παρεάκια. Αν εμείς του δίνουμε 3.5, εγγυάται κανείς ότι θα τα πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη;

Και αν το σκέφτεται στα 3.5, τελικά πόσα θα του δώσεις; Και αν του δώσεις 4 και έρθει ο ΠΑΟΚ να του πει πάρε 5 εκεί τι θα κάνεις; Γιατί ο Ντόρσει φαίνεται ότι θα πάει σε αυτόν που απλά θα δώσει περισσότερα (+ ρόλο φυσικά).

Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα έχει 3-4 παίκτες επιπέδου Οσμάν στο ρόστερ. Γιατί να μην πάει εκεί και να χτίσει κάτι καινούργιο και να μένει σε εμάς; Αυτή είναι η ερώτηση μου. Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι απαντήστε.
Καλά προφανώς με το ζόρι δεν μπορώ να τον κρατήσω αν δεν θέλει και το επόμενο καλοκαίρι είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει. Αυτό που λέω εγώ είναι το εξής : κλειστό 3ετές με 9-11Μ είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε ; Aν δεν είμαστε διατεθειμένοι, έχουμε υπολογίσει σαν οργανισμός οτι μετά τον Γουόκαπ αν φύγει και ο Ντόρσι έχουμε -2 ποιοτικά διαβατήρια ;
Mας παίρνει ; Aν μας παίρνει όλα καλά.

Μέχρι φέτος
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 25, 2026 9:03 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:36 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 5:57 pm

Το ξέρεις με βεβαιότητα οτι θα υπέγραφε με 3.5; Εγώ σου λέω οτι μπορεί να θέλει 4 και 30 λεπτά στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα είναι η Ντουμπαι της Ελλλαδας. Και έχει ήδη Οσμάν στο ρόστερ του που είναι το καλύτερο τριάρι της Ευρωλίγκας.και θα παίζει Ευρωλίγκα..
o στεφανου ελεγε οτι εχουμε μικρη αποσταση στο οικονομικο οποτε λογικα εμεις του δινουμε λιγο κατω απο 3 αυτος θελει λιγα πανω απο 3 ..οποτε με 3.5 θα εκλεινε σιγουρα.ο ντορσει στον ολυμπιακο εχει παιξει το καλυτερο μπασκετ γιατι να θελει να φυγει?ειδικα για τον παοκ..ακομα και απο θεμα ζωης στην αθηνα ειναι καλυτερα.

οταν εχεις φτασει να εχεις μονο τον βεζενκοφ και ολοι οι αλλοι ειναι επιπεδου λαρε και κατω δεν σε παιρνει να χασεις τον ντορσει..στην ουσια λες δεν με νοιαζει ας χανω τα πρωταθληματα..δεν ειναι οτι μπορει να παρεις αλλον ντορσει.
Με την ίδια λογική και ο Θωμάς γιατί να φύγει; Πιο ωραία είναι η ζωή στην Αθήνα παρά στο Ντουμπάι. Ας προσπαθήσουμε να μην κρίνουμε από τι αρέσει σε εμάς ή τι θα κάναμε εμείς στην θέση του. Πχ εμένα μου αρέσει περισσότερο η ζωή στην Θεσσαλονίκη γιατί όποτε έχω πάει έχω περάσει φανταστικά, εκεί οι ντόπιοι φίλοι μου με πήγαιναν στα καλύτερα, τρελό φαΐ και με κέρναγαν παντού..αν ήμουν ο Ντόρσει και ο ΠΑΟΚ μου έδινε περισσότερα λεφτά θα πήγαινα να παίζω 30 λεπτά και να μην μου ζαλίζει κανένας τον παπαρο αν έπαιξα μότιον ή αν εδώσα 2 πάσες πριν αποφασίσω να εκτελέσω. Αλλά εγώ είμαι εγώ, εσύ είσαι εσύ, και ο Ντορσει είναι ο Ντορσει. Δεν ξέρουμε καθόλου τι μπορεί να έχει στο μυαλό του.

Το ότι έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ του εδώ δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Οι παίκτες κοιτάνε μόνο τα λεφτά και τον ρόλο στο 90% των περιπτώσεων. Παράγοντες όπως η ζωή κτλ πάνε αρκετά πιο πίσω.

Εδω ο Γκος διάλεξε Ζαλγκίρις για να είναι πιο χαλαρός. Εχει μεγάλη πίεση να παίζεις σε ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού.

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Τρί Αύγ 25, 2026 9:04 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 7:55 pm
Dimmitz έγραψε:

Ποια είναι η τιμή του όμως; Ωραία τα γράφετε μερικοί (δεν λέω για σένα), αλλά τον ενδιαφερόμενο τον ρωτήσατε αν θέλει να μείνει; Γιατί πάντα πρέπει να φταίει η ομάδα αν ο παίκτης δεν ανανεώνει - θέλει να φύγει;

Κάτι παρόμοιο δεν έγινε με τον Θωμά τώρα; Πήραμε την Ευρωλίγκα, του έφυγε το απωθημένο, τον μπρίζωσε η Εστρέλα να πάνε Ντουμπάι και θέλει να φύγει (και όχι για τα χρήματα όπως πολλοί πιστεύουν).

Ο ΠΑΟΚ δίνει 80 χαρτιά για να γίνει franchise, του χρόνου θα παίζει Ευρωλίγκα 100%. Αν δίνει 80, σκεφτείτε μόνο πόσο θα είναι το budget του και τι κινήσεις θα πάει να κάνει. Εδώ φέτος και πήγε να χτυπήσει παίκτες επιπέδου Μίροτιτς και άλλους. Γιατί να θέλει ο Ντορσει να μείνει σε εμάς και να ανταγωνίζεται τον Μοντέρο και τον Φουρνιέ χωρίς να έχει εξασφαλισμένα λεπτά και να παλεύει για τον χρόνο του και να μην πάει σε μια ομάδα που θα του συμπεριφέρονται σαν να είναι ο Ναν; Λέω εγώ τώρα.

Ο Ντορσει δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες του, είναι πιο στυγνός επαγγελματίας, δεν φαίνεται να τον ενδιαφέρουν οι φιλίες και τα παρεάκια. Αν εμείς του δίνουμε 3.5, εγγυάται κανείς ότι θα τα πάρει χωρίς δεύτερη σκέψη;

Και αν το σκέφτεται στα 3.5, τελικά πόσα θα του δώσεις; Και αν του δώσεις 4 και έρθει ο ΠΑΟΚ να του πει πάρε 5 εκεί τι θα κάνεις; Γιατί ο Ντόρσει φαίνεται ότι θα πάει σε αυτόν που απλά θα δώσει περισσότερα (+ ρόλο φυσικά).

Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα έχει 3-4 παίκτες επιπέδου Οσμάν στο ρόστερ. Γιατί να μην πάει εκεί και να χτίσει κάτι καινούργιο και να μένει σε εμάς; Αυτή είναι η ερώτηση μου. Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι απαντήστε.
Η βεβαιότητα ότι ο Walkup δεν φεύγει για τα λεφτά, ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 80 εκατομμύρια, ότι από αυτά στον Dorsey θα δώσει 5, μαζί με τον Λευκό Πύργο και το Μακεδονία Παλας, όπως και το ότι ο Dorsey δεν έχει σχέση με τους συμπαίκτες του προκύπτει από κάπου;
Από το ίδιο σενάριο όπου θα τρώνε τάπες οι Μοντέρο και Μακ από τον φαλ. :ugeek:

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Αύγ 25, 2026 9:05 pm

papp7 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:59 pm
Dimmitz έγραψε:

Καλά προφανώς με το ζόρι δεν μπορώ να τον κρατήσω αν δεν θέλει και το επόμενο καλοκαίρι είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει. Αυτό που λέω εγώ είναι το εξής : κλειστό 3ετές με 9-11Μ είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε ; Aν δεν είμαστε διατεθειμένοι, έχουμε υπολογίσει σαν οργανισμός οτι μετά τον Γουόκαπ αν φύγει και ο Ντόρσι έχουμε -2 ποιοτικά διαβατήρια ;
Mας παίρνει ; Aν μας παίρνει όλα καλά.
Ναι συμφωνώ μαζί σου 100%. Ας του δώσουμε εγγυημένα εμείς τα 10.5 για 3 χρόνια και από εκεί και πέρα αν θέλει να πάει να υπογράψει αλλού με παραπάνω ας πάει.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 25, 2026 9:11 pm

pan24 έγραψε:
Jeight έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:41 pm

Και ο φρανσισκο υπεραξια παιρνει.

Όταν όμως υπάρχουν ομάδες στην αγορά που δίνουν αυτά τα λεφτά και όχι μόνο 1 τρελός που για δικούς του λόγους πληρώνει τρελά τότε αυτή γίνεται η νέα νορμάλ τιμή.

Αν για παράδειγμα το επόμενο καλοκαίρι υπάρχουν 3-4-5 ομάδες που δίνουν 4εκ στον Ντόρσει, το πόσα παίρνει ο Βεζένκοφ είναι αδιάφορο.

Βέβαια αυτό που επίσης είναι προφανές είναι ότι αν δώσεις 4εκ στον Ντόρσει θα πρέπει να καλέσεις για αναπροσαρμογή τον Βεζένκοφ αλλιώς αργά ή γρήγορα θα υπάρξει θέμα.
δεν ειναι νορμαλ τιμη τα 3 και τα 4 μυρια για παικτες με μια καλη σεζον. Ουτε για τον Φρανσισκο ειναι, ουτε για τον Ντορσει ουτε για οποιον εχει παιξει 1-2 χρονια καλο μπασκετ.

Δεν ειναι υπεραξια για τον Λαρκιν προ τραυματισμων, τον Μισιτς του 23 η για τον τωρινο Venzekov, τον Nunn η για τον Mike James του 24-25. Αντε πες και για τον Elijah Bryant που εχει πολλες χρονιες σταθερα ελιτ παρουσια.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Αύγ 25, 2026 9:17 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 8:36 pm

o στεφανου ελεγε οτι εχουμε μικρη αποσταση στο οικονομικο οποτε λογικα εμεις του δινουμε λιγο κατω απο 3 αυτος θελει λιγα πανω απο 3 ..οποτε με 3.5 θα εκλεινε σιγουρα.ο ντορσει στον ολυμπιακο εχει παιξει το καλυτερο μπασκετ γιατι να θελει να φυγει?ειδικα για τον παοκ..ακομα και απο θεμα ζωης στην αθηνα ειναι καλυτερα.

οταν εχεις φτασει να εχεις μονο τον βεζενκοφ και ολοι οι αλλοι ειναι επιπεδου λαρε και κατω δεν σε παιρνει να χασεις τον ντορσει..στην ουσια λες δεν με νοιαζει ας χανω τα πρωταθληματα..δεν ειναι οτι μπορει να παρεις αλλον ντορσει.
Με την ίδια λογική και ο Θωμάς γιατί να φύγει; Πιο ωραία είναι η ζωή στην Αθήνα παρά στο Ντουμπάι. Ας προσπαθήσουμε να μην κρίνουμε από τι αρέσει σε εμάς ή τι θα κάναμε εμείς στην θέση του. Πχ εμένα μου αρέσει περισσότερο η ζωή στην Θεσσαλονίκη γιατί όποτε έχω πάει έχω περάσει φανταστικά, εκεί οι ντόπιοι φίλοι μου με πήγαιναν στα καλύτερα, τρελό φαΐ και με κέρναγαν παντού..αν ήμουν ο Ντόρσει και ο ΠΑΟΚ μου έδινε περισσότερα λεφτά θα πήγαινα να παίζω 30 λεπτά και να μην μου ζαλίζει κανένας τον παπαρο αν έπαιξα μότιον ή αν εδώσα 2 πάσες πριν αποφασίσω να εκτελέσω. Αλλά εγώ είμαι εγώ, εσύ είσαι εσύ, και ο Ντορσει είναι ο Ντορσει. Δεν ξέρουμε καθόλου τι μπορεί να έχει στο μυαλό του.

Το ότι έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ του εδώ δεν είναι σοβαρό επιχείρημα. Οι παίκτες κοιτάνε μόνο τα λεφτά και τον ρόλο στο 90% των περιπτώσεων. Παράγοντες όπως η ζωή κτλ πάνε αρκετά πιο πίσω.

Εδω ο Γκος διάλεξε Ζαλγκίρις για να είναι πιο χαλαρός. Εχει μεγάλη πίεση να παίζεις σε ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού.
ο γουοκαπ εφυγε γιατι πηρε τα διπλα λεφτα..αν του διναμε τα ιδια ουτε θα το σκεφτοταν
ο γκος παλι εφυγε γιατι του ειπαμε παρε την ευρωλιγκα πρωτα και βλεπουμε..
εμεις μιλαμε να δωσουμε στον ντορσει 3.5εκ και αυτος να παει στον παοκ..ε δεν βγαζει νοημα,εδω μπαινει 2η 5δα ευρωλιγκας και εχει προοπτικη μεχρι και μβπ να βγει..

θελουμε η μη ο ολυμπιακος ειναι στους τοπ 2-3 προορισμους ..γιαυτο και ο μοντερο πηρε τοσα λιγα και υπεγραψε απο τον μαιο και στα καπακια ηρθε και ο μακινταιρ

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τρί Αύγ 25, 2026 9:28 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 9:11 pm
pan24 έγραψε:

δεν ειναι νορμαλ τιμη τα 3 και τα 4 μυρια για παικτες με μια καλη σεζον. Ουτε για τον Φρανσισκο ειναι, ουτε για τον Ντορσει ουτε για οποιον εχει παιξει 1-2 χρονια καλο μπασκετ.

Δεν ειναι υπεραξια για τον Λαρκιν προ τραυματισμων, τον Μισιτς του 23 η για τον τωρινο Venzekov, τον Nunn η για τον Mike James του 24-25. Αντε πες και για τον Elijah Bryant που εχει πολλες χρονιες σταθερα ελιτ παρουσια.
Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι το ποια είναι η νορμάλ τιμή δε το καθορίζουμε ούτε εγω ούτε εσύ.

Οι ομάδες που πληρώνουν το ορίζουν. Αν υπάρχουν αρκετές ομάδες που θέλουν να δώσουν 3-4 εκ για έναν παίκτη σημαίνει ότι η αγορά κρίνει αυτή τη τιμή ως νορμάλ.

Το πόσα χρόνια παίζει σε ελίτ επίπεδο είναι μόνο ένας από τους παράγοντες που ορίζουν το κασέ. Είναι πράγματι ένας από τους παράγοντες και για αυτό δε λέει κανείς ότι αν ήταν ταυτόχρονα ελεύθεροι ο Ντόρσει και ο Ναν ή ο Βεζένκοφ θα έπαιρναν τα ίδια λεφτά αλλά δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Αύγ 25, 2026 9:33 pm

Πάντως ο Μυστακίδης αν δεν βγει τσακας πάει να μπει γερά ανάμεσα στους δυο μεγάλους και τα επόμενα χρόνια αν ρίξει χρήμα βλέπω να σπάει το δίπολο.
Είναι μια συνθήκη που έχουμε να δούμε άπειρα χρόνια και γουστάρω φουλ, απο πίσω θα έρχεται και ο Άρης και θα αναγκαστεί αν βρει επενδυτή να ακολουθήσει και η αεκ, δηλαδή ίσως σε 3-4 χρόνια να έχουμε 5 ομάδες να χτυπάνε πρωτάθλημα

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 25, 2026 9:34 pm

ο μυστακιδης λενε οτι ριχνει χρημα γιατι θελει να παρει την παε..οποτε οτι θα πεταει ετσι εκατομμυρια για πολυ καιρο δεν βγαζει νοημα..

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τρί Αύγ 25, 2026 9:41 pm

shaq7 έγραψε:
ο μυστακιδης λενε οτι ριχνει χρημα γιατι θελει να παρει την παε..οποτε οτι θα πεταει ετσι εκατομμυρια για πολυ καιρο δεν βγαζει νοημα..
Έτσι βγάζει ακόμα περισσότερο νόημα γιατί τα λεφτά που θέλει το μπάσκετ είναι αστεία σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ο Μυστακίδης μάλλον, όπως και οι περισσότεροι, θέλει την ομάδα για να έχει την στήριξη του κόσμου για να κάνει δουλειές. Οπότε δε βλέπω να το παρατάει σύντομα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Αύγ 25, 2026 9:44 pm

ναι αν παρει την παε γιατι να συνεχισει να πεταει εκατομμυρια στο μπασκετ χωρις να εχει να κερδισει κατι..εκτος και φτασει σε σημειο οπως εμας που αυτοσυντηριομαστε με τα γηπεδα..αλλα ο παοκ δεν νομιζω οτι μπορει να φτασει ποτε τα εσοδα τα δικα μας..θα χει απλα ενα μπατζετ 15εκ.

τωρα απλα κανει τον απλα για να παρει τον κοσμο με το μερος του

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Αύγ 25, 2026 9:48 pm

pan24 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 9:41 pm
shaq7 έγραψε:
Έτσι βγάζει ακόμα περισσότερο νόημα γιατί τα λεφτά που θέλει το μπάσκετ είναι αστεία σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Ο Μυστακίδης μάλλον, όπως και οι περισσότεροι, θέλει την ομάδα για να έχει την στήριξη του κόσμου για να κάνει δουλειές. Οπότε δε βλέπω να το παρατάει σύντομα.
Προσπαθεί να πάρει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ από όταν ξεκίνησε ο Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμος, με αρνητικές απαντήσεις. Για αυτό και το άνοιγμα στο μπάσκετ και προφανώς θα ρίξει χρήματα με τους φιλάθλους να γίνουν μοχλός πίεσης με την σκέψη οτι "αν ρίχνει στο μπάσκετ φαντάσου τι θα ρίξει στο ποδόσφαιρο ".

Μέχρι φέτος
Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Τρί Αύγ 25, 2026 10:03 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 25, 2026 9:17 pm
Dimmitz έγραψε:

ο γουοκαπ εφυγε γιατι πηρε τα διπλα λεφτα..αν του διναμε τα ιδια ουτε θα το σκεφτοταν
ο γκος παλι εφυγε γιατι του ειπαμε παρε την ευρωλιγκα πρωτα και βλεπουμε..
εμεις μιλαμε να δωσουμε στον ντορσει 3.5εκ και αυτος να παει στον παοκ..ε δεν βγαζει νοημα,εδω μπαινει 2η 5δα ευρωλιγκας και εχει προοπτικη μεχρι και μβπ να βγει..

θελουμε η μη ο ολυμπιακος ειναι στους τοπ 2-3 προορισμους ..γιαυτο και ο μοντερο πηρε τοσα λιγα και υπεγραψε απο τον μαιο και στα καπακια ηρθε και ο μακινταιρ
Ο γουοκαπ απο τα 3 μυρια της ντουμπαι καθαρα ειναι 1.80 μυρια περιπου καθως θα φορολογειται στην αμερικη. Εκτος αν η ντουμπαι του καλυπτε και τον αμερικανικο φορο που μου φαινεται σχεδον απιθανο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”