Καλύτερος Ευρωπαίος σέντερ όλων των εποχών – Ψηφοφορία
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη διάθεση.
Πάμε στις ενστάσεις.
Αν είναι μέσα ο Tomasevic τότε θα πρέπει να είναι και ο Savic.
Τον Γιάννη τον έβαλες για μας τρολάρεις, έτσι;
Υπάρχει ο Βούλγαρος Georgi Glouchkov - αυτός ήταν πρώτα 5 και λιγότερο 4 - ο πρώτος που πήγε από εδώ στο ΝΒΑ και ήταν πολύ σπουδαίος παίκτης των 80s. Και φυσικά μη μησμονούμε το Ρουμάνο Muresan που έχει 6 σεζόν στο ΝΒΑ, οι 4 εξ αυτών γεμάτες και με καλά νούμερα.
Η γνώμη η δική μου είναι ότι οι παίκτες θα πρέπει να κρίνονται πρωτίστως από το ΝΒΑ και την εθνική ομάδα, στο τέλος ο σύλλογος εκτός και αν υπάρχει κάποιος όπως ο Meneghin που κυριαρχούσε στη θέση για 10+ χρόνια με τίτλους και ατομικές διακρίσεις.
** Για όσους δεν το γνωρίζετε μέχρι πριν περίπου 30 χρόνια οι ψηλοί στην Ευρώπη απαγορευόταν να τελειώσουν μια φάση πάνω από τη στεφάνη, για αυτό και ανέπτυσαν κινήσεις ώστε να σκοράρουν με άλλου τρόπους. Δηλαδή ένα έυστοχο alley-oop ήταν η μπάλα απ'έξω στον αμυνόμενο.
Αυτό είναι ένα κριτήριο που οριοθέτησες το οποίο δε με βρίσκει σύμφωνο αλλά το αποδέχομαι αφού τουλάχιστον το διευκρίνησες.
Πάμε στις ενστάσεις.
Ο Τσέχος δεν θεωρείτε ως πεντάρι γιατί στο πολύ υψηλό επίπεδο πάντα έπαιζε πιο ψηλά. Στην εθνική είχε τον Balvin, στο NBA που πέρασε και δεν ακούμπησε έπαιζε πιο ψηλά ακόμη ενώ στη Fener είχε τον Udoh. Είναι ανάλογη περίπτωση με τους Radja και Gasol.
Αν είναι μέσα ο Tomasevic τότε θα πρέπει να είναι και ο Savic.
Τον Γιάννη τον έβαλες για μας τρολάρεις, έτσι;
Υπάρχει ο Βούλγαρος Georgi Glouchkov - αυτός ήταν πρώτα 5 και λιγότερο 4 - ο πρώτος που πήγε από εδώ στο ΝΒΑ και ήταν πολύ σπουδαίος παίκτης των 80s. Και φυσικά μη μησμονούμε το Ρουμάνο Muresan που έχει 6 σεζόν στο ΝΒΑ, οι 4 εξ αυτών γεμάτες και με καλά νούμερα.
Η γνώμη η δική μου είναι ότι οι παίκτες θα πρέπει να κρίνονται πρωτίστως από το ΝΒΑ και την εθνική ομάδα, στο τέλος ο σύλλογος εκτός και αν υπάρχει κάποιος όπως ο Meneghin που κυριαρχούσε στη θέση για 10+ χρόνια με τίτλους και ατομικές διακρίσεις.
** Για όσους δεν το γνωρίζετε μέχρι πριν περίπου 30 χρόνια οι ψηλοί στην Ευρώπη απαγορευόταν να τελειώσουν μια φάση πάνω από τη στεφάνη, για αυτό και ανέπτυσαν κινήσεις ώστε να σκοράρουν με άλλου τρόπους. Δηλαδή ένα έυστοχο alley-oop ήταν η μπάλα απ'έξω στον αμυνόμενο.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
@ssoulliss Τον Gluchkov ομολογώ δεν τον είχα ούτε στην αρχική ευρύτερη λιστα, τον Muresan τον είχα αλλά τον αφαίρεσα. Vesely κι αυτός 5αρι κατέληξε θεωρώ.
Μπορούμε πάντα να τους βάλουμε τώρα που το σκέφτομαι και στο άλλο poll, πλην Gazol που έχει τόσους ψήφους εδω
@benchwarmer πως τπ εννοείς με το τοπ 5 δεν το κατάλαβα.
Μπορούμε πάντα να τους βάλουμε τώρα που το σκέφτομαι και στο άλλο poll, πλην Gazol που έχει τόσους ψήφους εδω
@benchwarmer πως τπ εννοείς με το τοπ 5 δεν το κατάλαβα.
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στόικο φασουλας
Αν έκαναν το 3ο φάουλ από νωρίς πανηγύριζε ο αντίπαλος,ήταν σχεδόν σίγουρη νίκη
Ειδικά ο πανι ήταν μόνος μου εναντίον όλων
Ειδικά το 95 στον ημιτελικό νομίζω ήταν εξαιρετικός
Μπορεί να ήταν ο Στάθης ψάλτης με 2,13,και να περπάταγε σαν την καισαρινα(προγιαγιά μου)αλλά ήταν πραγματική κολώνα
Αν έκαναν το 3ο φάουλ από νωρίς πανηγύριζε ο αντίπαλος,ήταν σχεδόν σίγουρη νίκη
Ειδικά ο πανι ήταν μόνος μου εναντίον όλων
Ειδικά το 95 στον ημιτελικό νομίζω ήταν εξαιρετικός
Μπορεί να ήταν ο Στάθης ψάλτης με 2,13,και να περπάταγε σαν την καισαρινα(προγιαγιά μου)αλλά ήταν πραγματική κολώνα
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είχε και κάποιες προχω πίβοτ κινήσεις αυτόςGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 6:33 pm@ssoulliss @Conan1982 @benchwarmer
μια επιπλεον επιλογη που σκεφτηκα ειναι ο Φεραν Μαρτινεθ, υψος 2.13 που σούταρε και τριποντα (σπανιο για ψηλο στην εποχη του)
ή μηπως να μπει στα 4αρια και αυτος?
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλεις να μας ... μπερδέψεις εσυ μια με τον Φερνάντο Μαρτιν μια με τον Φεραν Μαρτινεθ.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 6:33 pm@ssoulliss @Conan1982 @benchwarmer
μια επιπλεον επιλογη που σκεφτηκα ειναι ο Φεραν Μαρτινεθ, υψος 2.13 που σούταρε και τριποντα (σπανιο για ψηλο στην εποχη του)
ή μηπως να μπει στα 4αρια και αυτος?
Ο τελευταίος δεν ξέρω, δεν νομίζω να έχει θέση στην λιστα, στα πενταρια τουλάχιστον γιαντα τεσσαρια προτάσεις δέκτες να φτιάξουμε όσο καλύτερα την λίστα.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ έβαλα σαν βασικό κριτήριο τις εθνικές γι'αυτό προτίμησα Ντίβατς αντί γιοκιτς στην πρώτη 3αδαbasilis_.kts έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 7:39 pmεγω θα ψηφιζα παου γκασολ μονο και μονο για το πως μας γλεντησει ως εθνικη με καθε πιθανο και απιθανο τροπο...δεν εχω παρακολουθησει νβα αλλά σε επιπεδο εθνικης ειναι πολυ μπροστα απο γιοκιτς

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο