Υπόθεση Γουόκαπ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 28, 2026 1:50 am

golitog7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 27, 2026 10:07 pm
tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Αύγ 27, 2026 8:16 pm

Εχω εγώ μια αυθεντική πριν 3-4 χρόνια και δεν ξέρω τι να την κάνω τώρα :D
Να την φοράς. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. Ο Γουοκαπ όσο ήταν σε εμάς τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα και την ομάδα μας. Η ψυχή της ομάδας ήταν όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα τι έγινε και τα σκάτωσαν έτσι μόνο αυτοί ξέρουν.
Να σου πω την αλήθεια ακόμα στην ζελατίνα είναι.

Μόνο του Σπανούλη μια limited μου την είχαν κάνει δώρο (και βλέπω τώρα στο vendora την πουλάνε 200-300) και του Πρίντεζη έχουν μπει σε 2 κορνίζες και κοσμούν το σαλόνι μου 💪

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 29, 2026 12:30 pm

Ολυμπιακός, Γουόκαπ: Στο στόχαστρο της EuroLeague η Ντουμπάι, ανοίγει πειθαρχική διαδικασία

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... iadikasia/

NikBot

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 29, 2026 1:11 pm

Εάν ισχύει μου μοιάζει δύσκολο να τον ανακοινώσει η Dubai γιατί θα φαίνεται περισσότερο ότι υποκίνησε την «επανάσταση» του

Pani7.0

junior
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 1:26 pm

Όσον αφορά στο ΒΑΤ και σε αυτό το σημείο ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε ακριβώς τι ισχύει: “Συζητάμε για το ΒΑΤ, αλλά για να φτάσει κάποιος στο ΒΑΤ πρέπει να προσφύγει για να υπάρχει υπόθεση. Αυτή τη στιγμή για να πάει μια υπόθεση στο ΒΑΤ, πρέπει μια ομάδα να πάρει τον παίκτη. Δηλαδή πρέπει να πάει το Ντουμπάι και να πει εμείς τον ανακοινώνουμε και θέλουμε την ελευθέρας (letter of clearance) που λέμε. Άρα ποτέ δεν θα γίνει… Θέλω να πω ότι το Ντουμπάι δεν θα πάει να βαρέσει το κεφάλι του στον τοίχο”.

Αυτό που λέει ο Καβαλιεράτος είναι μια ΜΠΟΥΡΔΑ. Δεν ισχύει. Μιλάμε οι άνθρωποι δε φτάνει που είναι άσχετοι, είναι και βλάκες.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 29, 2026 3:38 pm

Pani7.0 έγραψε:
Όσον αφορά στο ΒΑΤ και σε αυτό το σημείο ο Σπύρος Καβαλιεράτος ανέλυσε ακριβώς τι ισχύει: “Συζητάμε για το ΒΑΤ, αλλά για να φτάσει κάποιος στο ΒΑΤ πρέπει να προσφύγει για να υπάρχει υπόθεση. Αυτή τη στιγμή για να πάει μια υπόθεση στο ΒΑΤ, πρέπει μια ομάδα να πάρει τον παίκτη. Δηλαδή πρέπει να πάει το Ντουμπάι και να πει εμείς τον ανακοινώνουμε και θέλουμε την ελευθέρας (letter of clearance) που λέμε. Άρα ποτέ δεν θα γίνει… Θέλω να πω ότι το Ντουμπάι δεν θα πάει να βαρέσει το κεφάλι του στον τοίχο”.

Αυτό που λέει ο Καβαλιεράτος είναι μια ΜΠΟΥΡΔΑ. Δεν ισχύει. Μιλάμε οι άνθρωποι δε φτάνει που είναι άσχετοι, είναι και βλάκες.
εχω ακουσει και αλλους να το λενε..δεν ξερω προσωπικα τι ισχυει αλλα απο τους ρεπορτερ βγαινει οτι πρεπει να τον παρει η ντουμπαι πρωτα..αμα κανει πισω η ντουμπαι βλεπω να τον πουλαμε σε κανα παοκ.

Pani7.0

junior
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 3:54 pm

shaq7 έγραψε:
Pani7.0 έγραψε:

εχω ακουσει και αλλους να το λενε..δεν ξερω προσωπικα τι ισχυει αλλα απο τους ρεπορτερ βγαινει οτι πρεπει να τον παρει η ντουμπαι πρωτα..αμα κανει πισω η ντουμπαι βλεπω να τον πουλαμε σε κανα παοκ.
Αυτό αφορά το Letter of Clearance της FIBA σε περίπτωση που ο Γουόκαπ κάνει μεταγραφή.

Η προσφυγή του Γουόκαπ στο BAT είναι άλλη, ξεχωριστή διαδικασία. Εκεί καταγγέλει το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τους χ,ψ λόγπυς που αυτός θεωρεί.

Αυτά τα 2 δεν συνδέονται. Απλά το το ένα μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του άλλου. Όμως είναι διαφορετικές διαδικασίες που κινούνται ανεξάρτητα.

Ο Καλκαβούρας που είναι στοιχειωδώς σοβαρός, το εξηγεί εδώ μια χαρά.
*στην ενότητα "Τι μέλει γενέσθαι από ‘δω και στο εξής" και μετά

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-kai-poio

Rivers15

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 4:14 pm

shaq7 έγραψε:
Pani7.0 έγραψε:

Στο BAT μπορει να προσφυγει το καθε μερος ανα πασα στιγμη που θεωρει οτι εχει υπαρξει breach του συμβολαιου.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 5:35 pm

το ότι ανοίγει πειθαρχική διαδικασία η Ευρωλίγκα είναι μη-είδηση πάντως. προφανώς και θα άνοιγε εφόσον έγινε καταγγελία από μια ομάδα. φαντάζομαι η διαδικασία θα είναι ότι θα πάρουν ένα τηλέφωνο στο Ντουμπάι, θα ρωτήσουν "κάνατε κάτι κακό;", θα απαντήσουν "όχι" και θα βγει μια ανακοίνωση ότι δε βρέθηκαν στοιχεία.

RedEmperor

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 6:44 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Αύγ 29, 2026 5:35 pm
το ότι ανοίγει πειθαρχική διαδικασία η Ευρωλίγκα είναι μη-είδηση πάντως. προφανώς και θα άνοιγε εφόσον έγινε καταγγελία από μια ομάδα. φαντάζομαι η διαδικασία θα είναι ότι θα πάρουν ένα τηλέφωνο στο Ντουμπάι, θα ρωτήσουν "κάνατε κάτι κακό;", θα απαντήσουν "όχι" και θα βγει μια ανακοίνωση ότι δε βρέθηκαν στοιχεία.
Θα διστάσει να υπογράψει η Ντουμπάι πλέον τον Γουοκαπ. Και έκανε 2 επίσημες προσφορές οι οποίες απορρίφθηκαν από τον Ολυμπιακό. Οπότε το ενδιαφέρον της είναι υπαρκτό. Το σήκωσε και ο GM τους.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 7:04 pm

ο βετακης χτες ελεγε οτι απο το ρεπορταζ του οι αλλες ομαδες ειναι θορυβημενες με την υποθεση γουοκαπ γιατι αν δικαιωθει θα γινει χαμος μετα..

ισως πιεσουν την ντουμπαι να μην τον παρει για αυτο το λογο..

Rivers15

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 7:16 pm

Αυτο που λεγαμε τοσες μερες. Ο Ολυμπιακος εχει 4ετες συμβολαιο κ οχι 3+1 οποτε τα δεδικασμενα περι καταχρηστικης option δεν ισχυουν.

https://www.pickandroll.gr/2026/08/29/t ... einai-3-1/

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 7:20 pm

και ο γουοκαπ λεει γιατι ενω ειχε αουτ 50χιλ ο ολυμπιακος ζηταει 3εκ..αλλα στην ουσια δεν εχει καποιο πατημα ο θωμας μιας και αυτος το υπεγραψε..

Άβαταρ μέλους
Καρβουνιάρης

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 29, 2026 7:40 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Αύγ 29, 2026 7:16 pm
Αυτο που λεγαμε τοσες μερες. Ο Ολυμπιακος εχει 4ετες συμβολαιο κ οχι 3+1 οποτε τα δεδικασμενα περι καταχρηστικης option δεν ισχυουν.

https://www.pickandroll.gr/2026/08/29/t ... einai-3-1/
Το έχουμε πει επανειλημμένα πως είναι συμβόλαιο με option out, άρα 4ετές με δικαίωμα μόνο του Ολυμπιακού να ενεργοποιήσει την option και να το κάνει 3ετές. Δεν την ενεργοποίησε.

Rivers15

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 7:43 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 29, 2026 7:20 pm
και ο γουοκαπ λεει γιατι ενω ειχε αουτ 50χιλ ο ολυμπιακος ζηταει 3εκ..αλλα στην ουσια δεν εχει καποιο πατημα ο θωμας μιας και αυτος το υπεγραψε..
Τα 50k ηταν αποζημιωση που θα πληρωνε ο Ολυμπιακος αν το εξασκουσε, δεν ειναι ποσο που θα επαιρνε ο Ολυμπιακος σαν buy out οποτε γενικα ειναι παντελως αστοχη συγκριση και αμφιβαλω πως ειπε κατι τετοιο. Μαλλον δημοσιογραφικες αρλουμπες.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 29, 2026 7:50 pm

@Rivers15 δεν μενει κατι αλλο να ειπε...αυτο για τα 50χιλ και οτι τον υπερχρεωσε ο μαστορας..δεν εχει ακουστει κατι αλλο...αν υπηρχε θα το χε βγαλει η πλευρα του γουοκαπ..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”