Έτοιμο!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 3:20 pmΠοιο παλικαρι μπορει να φτιαξει μια εικονα με γουολκαπ και σταθη ψαλτη στον ρολο του συμβολαιογραφου ;

Συντονιστής: Captains

Έτοιμο!!!coach blue έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 3:20 pmΠοιο παλικαρι μπορει να φτιαξει μια εικονα με γουολκαπ και σταθη ψαλτη στον ρολο του συμβολαιογραφου ;

Και αν τραυματιστουν ? Εχει 2 πλευρες η λεπίδα...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:08 pmΜια λύση θα ήταν να αρχίσουν οι παίκτες να προσέχουν περισσότερο τα συμβόλαια που υπογράφουν, και να σταματήσουν την τακτική "να δέσω τον γάιδαρό μου" υπογράφοντας για 800 χρόνια και να κάνουν μικρά συμβόλαια, παίρνοντας το ρίσκο, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ευκολότερα την αγορά. Θέλει να έχεις και λίγο μυαλό...

Ε δεν μπορούν να τα έχουν όλα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν.Petran911 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 6:57 pmΚαι αν τραυματιστουν ? Εχει 2 πλευρες η λεπίδα...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:08 pmΜια λύση θα ήταν να αρχίσουν οι παίκτες να προσέχουν περισσότερο τα συμβόλαια που υπογράφουν, και να σταματήσουν την τακτική "να δέσω τον γάιδαρό μου" υπογράφοντας για 800 χρόνια και να κάνουν μικρά συμβόλαια, παίρνοντας το ρίσκο, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ευκολότερα την αγορά. Θέλει να έχεις και λίγο μυαλό...

Με την επερχόμενη αύξηση των ομάδων σε 24 από το 2027-2028 περιμένω μεγάλη άνοδο πριν σταθεροποιηθούν.

Γι' αυτό λέω "παίρνοντας το ρίσκο". Όχι μονά ζυγά δικά μας!Petran911 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 6:57 pmΚαι αν τραυματιστουν ? Εχει 2 πλευρες η λεπίδα...Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Αύγ 31, 2026 2:08 pmΜια λύση θα ήταν να αρχίσουν οι παίκτες να προσέχουν περισσότερο τα συμβόλαια που υπογράφουν, και να σταματήσουν την τακτική "να δέσω τον γάιδαρό μου" υπογράφοντας για 800 χρόνια και να κάνουν μικρά συμβόλαια, παίρνοντας το ρίσκο, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν ευκολότερα την αγορά. Θέλει να έχεις και λίγο μυαλό...

Δεν είναι μόνο στην ευρώπη αυτό.

Και μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση και παίρνουν μακροχρόνια να σκάει μύτη η ομάδα και με μία δικαιολογία του τύπου "δεν πήγες το εταιρικό αμάξι εγκαίρως για σέρβις" σπάμε μονομερώς το συμβόλαιο και σε αποδεσμεύουμε και τράβα να βρεις άλλη ομάδα. Δεν νομίζω να άρεσε σε κανέναν.