Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πταισμα δεν ειναι με τιποτα οποιοσδηποτε τραυματισμος απο τον αγκωνα και κατω εκτος απο τις τελευταιες φαλαγγες των δακτυλων. Αν ειναι ρωγμωδες οκ δεν εγινε τιποτα σοβαρο. Λογικα ετσι θα ειναι καθως απλα μπηκε ναρθηκας. Αν υπηρξε μετατοπιση επειδη η κλειστη αναταξη ειναι σχεδον παντα αδυνατη λογω κινδυνου τραυματισμου αλλων ιστων.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Σεπ 01, 2026 2:52 pm6 εβδομάδες μάξιμουμ
Καταγμα στο 4ο μετακαρπιο ειναο στη βάση του δαχτύλου δλδ.Ο,τι έπαθε κι ο Γκραντ
Πταίσμα
Γενικα παντως απο την προσωπικη μου εμπερια ως χειρουργος ακρας χειρας τετοιου ειδους καταγματα συνοδευονται σχεδον παντα απο τραυματισμους των αυτοχθονων μυων αφηνοντας παντα ενα μικρο κουσουρι οπως μειωση της δυναμης της γροθιας. Δεν θεωρω οτι θα τον επηρεασει σε κατι στην καριερα του αλλα σιγουρα το πως θα βαλει το χερι του στην μπαλα κατα την πασα ή το ριμπαουντ σιγουρα θα θελει λιγο χρονο να το συνηθισει.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι διαφορετικος ο στοχος που θετει ενας επαγγελματιας υγειας(πχ ευρος κινησης, δυναμης γροθιας) σε κατι μετρησιμο ωστε να μπορει να γινεται αξιολογηση του περιστατικου και διαφορετικο αυτο που μεταφερει ο ασθενης στον ιατρο του. Πολλες φορες μου εχει τυχει πχ να ειμαι 100% ικανοποιημενος Με την προοδο ενος ασθενους και αυτος να παραπονιεται οτι νιωθει μουδιασμαδα, οτι το νιωθει πιο αδυναμο, οτι εχει χρονιο πονο. Σε τραυματισμους απο τον καρπο εως και την PIP ειναι κατι που η πλειοψηφια των ασθενων μου το κανουν ειδικα αυτοινπου ασχολουνται με λεπτοδουλεια(πχ ζωγραγοι, μουσικοι, πληροφορικαριοι). Δεν λεω οτι ειναι μονιμο κουσουρι μην παρηξηγηθω επειδη χρησιμοποιησα την συγκεκριμενη λεξη. Εννοω οτι ειδικα στα αρχικα σταδια(τους πρωτους μηνες) υπαρχουν ενοχληματα περισσοτερο υποκειμενικα παρα αντικειμενικα. Για αυτο και στο εξωτερικο ενδιαφερει παρα πολυ το ερωτηματολογιο ικανοποιησης του ασθενους στις ερευνες και οχι μονο τα ιατρικα αποτελεσματα.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Σεπ 01, 2026 4:05 pmΡωγμωδες είναι ναι,4 εβδομάδες ναρθηκα
Τι κουσούρι ρε doc?![]()
Mια χαρά αποκαθιστανται αυτά, κανονικότατα grip strength ανακτας
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο