Νομίζω η όλη συζήτηση και διαφωνία έχει νόημα αν συμφωνούμε ότι το να κατακτήσεις το ελληνικό πρωτάθλήμα, έχει αξία
Γιατί αν δεν σας νοιάζει όπως νοιάζει εμένα, ε οκ ναι βρε παιδιά εννοείται τι 3,5 στον Ντορσει δεκτό . Μετά όμως κατεβαίνεις στο πρωτάθλημα με έναν ελιτ τον Σασα, έναν παππου ηγέτη και 5 παίκτες επιπέδου μικρομεσαίας ομάδας Α1
Αν το θέλουμε το πρωτάθλημα ο Ντορσει είναι εως και υποχρεωτικός

και τα δίνεις τα λεφτά. Δεν θα πω ανευ όρων παραδινόμαστε στις ορέξεις του, αλλά μπαίνεις να διαπραγματευτείς, ειδικά αν όπως δείχνει ενδιαφέρεται να μείνει περισσότερο από το να φύγει
Τα ποσά επίσης είναι υπό διερεύνηση, γιατί μπορεί το καθε ρεπορταζ σκοπιμα να γράφει όποτε συμφέρει δολλάρια ή ευρώ. Ο Ντορσει αμοίβεται με 1,8Μ ευρώ σύμφωνα με τα ρεπορταζ και ζηταει σύμφωνα με άλλα ρεπορταζ 3Μ δολλάρια άρα 2.6Μ ευρώ. Η αυξηση που ζηταει ειναι 1Μ USD ή 800.000 ευρώ. Άλλοι έγραψαν ζητάει 14Μ για 4 χρόνια, προφανώς δολλάρια που ειναι 3Μ ευρώ
Δλδ κι εγώ που γράφω σε τόσα ποστ 3.5Μ μάλλον μπαρούφες λέω που βρήκα καπου στο διαδίκτυο και είναι υπό σοβαρή εξέταση
Αν πάμε με το γνωστό θεώρημα η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, ίσως να ισχύει ότι ουσιαστικά ζητάει γύρω στα 800Κ με 1Μ άυξηση που για μένα είναι λογική αξίωση, για άλλους ας είναι παράλογο δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πείσουμε η μια πλευρά την άλλη