ο ζερβας εβγαλε τα ποσαTuTiS έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 03, 2026 1:44 amΕντωμεταξύ μου κάνει εντύπωση που οι δημοσιογράφοι ξέρουν τέτοιες λεπτομέρειες που πρακτικά έχουν φύγει όλοι κλωτσηδόν από την ομάδα, όπως και όλες αυτές οι πληροφορίες είναι από ένα συγκεκριμένο site (που έχει καταδικαστεί αρκετές φορές για ψευδή άρθρα).shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 03, 2026 1:31 amεντωμεταξυ ο ντορσει εχει βγει φραγκοφονιας στυλ τζειμς ενω ποτε δεν εχει λειτουργησει ετσι..Την πρωτη χρονια προτιμησε να παρει 650χιλ για να αργησει να υπογραψει μηπως βρει στο ΝΒΑ..μετα πηρε 850χιλ χωρις πολλα πολλα.. οταν ξαναγυρισε ζητησε 1.4 ενω στην φενερ επαιρνε 1.8 και δεν μπηκε σε παζαρια και τωρα λεει εγω τιμαω το συμβολαιο μου θα παιξω με 1.8 σε αντιθεση με τον πιστο στρατιωτη..
Ακομα και τωρα παροτι η προσφορα μας ειναι 2.6 δεν εχει βγει να εκβιασει κατι..σου λεει θα παιξω σαν 4εκ και θα σας αναγκασω να μου τα δωσετε..
αληθεια αφου ο μοντερο παιρνει 2.8 και ο κοντι 2.4..ο ντορσει δεν ειναι λογικο να ζηταει 3?γιατι μονο αναποδα βλεπω να το μετρατε..
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μόνος δημοσιογράφος που παίρνει πληροφορίες από την ομάδα είναι ο Στεφάνου και αυτός ψίχουλα και μάλιστα την τελευταία στιγμή του τις δίνουν. Εδώ ο Ζέρβας με τα ποσά που διέρρευσε ότι έδινε η Dubai ακυρώθηκε μόνος του μετά. Επειδή δεν έχει να γράψει φτιάχνει μόνος του άρθρα για να υπάρχει «κίνηση» στο site του, όπως και αρκετές φορές έχει γράψει κάτι το οποίο το έχουμε συζητήσει εδώ μέσα και το έχει παρουσιάσει σαν θέμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο