Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 03, 2026 3:23 pm

Δεν βλέπω πάντως πως θα επιστρέψουν οι Ρωσικές ενώ τα τύμπανα του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ χτυπάνε τόσο δυνατά. Ούτε είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν χωρίς πρόβλημα (τουλάχιστον έδρας, ίσως και με παίχτες) οι Ντουμπάι και οι άλλοι δύο. Συγκεκριμένα για τον Ντόρσεϊ είπα τι σκέφτομαι, αλλά γενικά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα είναι σφιχτή η αγορά με πολλές νέες ακριβές ομάδες, ίσως συμβεί το αντίθετο τελικά, τουλάχιστον το επόμενο καλοκαίρι και βλέπουμε.

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 03, 2026 4:52 pm

tsoureki έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 10:50 am
Εγώ δεν καταλαβαίνω αν όντως είναι αληθινό το σενάριο ότι αυτός ζητάει 3,5 για να πάρει περίπου 3 και εμείς δίνουμε 2,6 γιατί δεν καλύπτουμε την διαφορά να τελειώνουμε.
Δηλαδή αν περιμένουμε Νοέμβρη+ για να ξαναμιλήσουμε τι θα γλυτώσουμε;
Θα έχει βρεί το σουπερντουπερ τρομερο σκάουτινγκ μας Έλληνα καλύτερο ή όμοια ποιότητας ή ανεκτά χειρότερο και φθηνότερο του Ντόρσευ; Προφανώς όχι.
Αντέ πες στο διάολο το πρωτάθλημα αφου έχουμε θα πάρουμε ευρωλίγκα, θα έχουμε βρει ξένο ελεύθερο καλύτερο του Ντόρσευ με λιγότερα λεφτά( και για να έχει νόημα η ερώτηση αγνοούμε το salary cap όπου το συμβόλαιο του πιάνεται μισό);
Δεν ξέρω τι ψυχικές αντοχές έχετε αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω όρεξη να περάσω νέα Γουοκαπιάδα και στο τέλος να φέρνουμε ένα Ετζάι/Νιλικινά για μπάλωμα στο 2 μέχρι να βρούμε το νέο μυθικό φιτ.
Προσοχή δεν λέω να πάμε αμαχητί εκεί που ζήτησε απλά να δείξουμε ότι το κοιτάμε σοβαρά. Δηλαδή πάμε στα 3 άντε μαξ +100.000 ακόμη.
Δηλαδή οι βλέψεις μας είναι να μην βλέπεται αυτό το δίμηνο ή χτύπα ξύλο να τραυματιστεί μπας και γλυτώσουμε κάτι; Δηλαδή μετά αν όντως του είπαμε 2,6 και ισχύει μια απο τις δυο προηγούμενς περιπτώσεις θα είμαστε οκ με το παζάρι που κάναμε; Θα του πούμε εκεί ώπα σε πετύχαμε σε κακή στιγμή παίρνουμε πίσω την τελευταία προσφορά μας;
Αν ξεκινήσει όμως και παίζει όπως πέρσι; Εκεί θα δεχτεί με τα λεφτά που ζητάει τώρα ή μήπως θα ζητήσει και παραπάνω;
Μαλλον η διαφορα εγκειται και στο ποτε θα ξεκινησει να μετραει και το νεο συμβολαιο, διαφορετικα δεν εχει οντως νοημα.
Ομως αν ο Ντορσει ζηταει ας πουμε φετος 3, εχει υπολογισει μεσα πως θα παρει και 1.20 παραπανω για το φετινο χρονο που αυτο σε βαθος 3ετιας ειναι 400k ο χρονος. Οποτε το να του δωσει ο Ολυμπιακος 3 απο φετος ειναι σαν να του δινει 3.40 μυρια απο την επομενη χρονια. Ομως αν ο Ολυμπιακος δωσει 3 απο φετος αντι 1.8 σημαινει και επιπλεον πεναλτι στο σαλαρι καπ και παρπανω κοστος σε εφοριες κρατησεις κλπ. Οποτε το 2.60 που του δινουν φετος (αν του δινουν τοσα) πιθανον ειναι equivalent με 3+ απο του χρονου. Το θεμα ειναι του χρονου μην ζηταει 4 ο Ντορσει.

tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:10 pm

kite26 έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 3:19 pm
SbioTech έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 8:50 am
Λοιπόν κυκλοφορεί ευρέως μια φαση απο τελικους Δύσης του 2014, πρωταθληματικη χρονιά των Σπερς που ο Κόραρος κανει πόστερ μετα απο drive τον Ιμπάκα (τον Ιμπακα που εκείνη τη χρονιά ηταν στην καλύτερη αμυντικη πενταδα και πρωτος σε κοψιματα).

Αυτόν τον κακαλάτο παικτη θα έχουμε αδυνατισμένο για δευτερότριτο.

Ανυπομονώ να δω 1-2 Τζοζεφ-Μοντερο!!!!

Πολύ μεγάλο το excitement!!!

Μπορείς να τον λογίσεις άνετα ως έξτρα μεταγραφή (εσωτερική μεταγραφή).
Ο Τζόζεφ είναι 35 στα 36. καλύτερος από πέρυσι δύσκολα θα είναι. Για τρίτος είναι οκ , ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από το Τζόσεφ

Rivers15

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:13 pm

tarp7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 5:10 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 3:19 pm

Μπορείς να τον λογίσεις άνετα ως έξτρα μεταγραφή (εσωτερική μεταγραφή).
Ο Τζόζεφ είναι 35 στα 36. καλύτερος από πέρυσι δύσκολα θα είναι. Για τρίτος είναι οκ , ας μην έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις από το Τζόσεφ
Ο Τζοζεφ παιδια ουτε στο 60%-70% του δεν εφτασε περυσι. Μην ειστε τοσο σιγουροι πως θα ειναι τριτος στο ροτεισον, αν εχει δουλεψει την φυσικη του κατασταση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:38 pm

ισχυει ..θεωρω απιθανο να μην δουμε καλυτερο κορι με τετοια μεταμορφωση στο σωμα.και ο τυπος ειχε απιστευτο πρωτο βημα σχεδον σαν του μακισικ..ποσο να πεσει σε μερικους μηνες.ανεβασε φωτο η ομαδα και ειναι μισος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Πέμ Σεπ 03, 2026 5:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:38 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 2:30 pm
Εαν εξαιρέσετε το θέμα του διαβατηρίου, όσον αφορά την Ευρωλιγκα και την αύξηση των ομάδων, δεν ξέρω αν αυτή η απαισιοδοξία/ανησυχία είναι δικαιολογημενη (warranted η τέλεια λεξη).

Τα τελευταία χρόνια η Ευρωλιγκα εκτός απο κλειστό κλαμπ ομάδων έχει γίνει και κλειστό κλαμπ παικτων με τις ιδιες μετριάτζες να ανακυκλωνονται έχοντας τον τίτλο του "παικτη Ευρωλιγκας".

Ένα expansion θα αναγκάσει πολλά κλαμπ να κάνουν πιο ουσιαστικό scouting εντοπίζοντας prospects σε πιο χαμηλά στρώματα και σε πιο μικρές ηλικίες, και ελπίζω να αποκτήσει το πρωτάθλημα μια φρεσκάδα απο νεα πρόσωπα.

Υπαρχουν παικτες 34-36 χρόνων που τους βλέπουμε 12-15 χρόνια και πέραν της εμπειρίας, θεωρώ οτι με το 1/5 των χρημάτων μπορούν να βρεθούν κατάλληλοι 25αρηδες.

Ούτε είναι ωραίο να φτάνουν 28 χρόνων οι παίκτες για να είναι ρουκι στο πρωτάθλημα. Δηλαδή τελειώνουν κολλεγια στα 22, δοκιμάζουν gleague/nba 2-3 χρονια, βολοδερνουν σε bcl και Γιουροκαπ αλλα 2-3 χρονια, για να φτάσουν 28-29 να δοκιμαστούν.

Πλασματικά δεν υπάρχουν παικτες. Οι ομαδες αν αναγκαστούν θα ρισκάρουν με πιο μικρούς. Καποιοι θα βγαίνουν καποιοι οχι.

Άποψη μου

ΥΓ: Η παραπάνω Άποψη δεν πραγματευεται το ζήτημα των διαβατηρίων αφορά αποκλειστικά στην Ευρωλιγκα
Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά δεν το βλέπω τόσο απλό, τα χαμένα χρόνια είναι ουσιαστικά τα 2-3-4 που βολοδέρνουν μεταξύ G-League και ΝΒΑ και επειδή το κίνητρο είναι μεγάλο, το να παίξουν μόνιμα στο ΝΒΑ δηλαδή, δεν βλέπω πως μπορεί να αντιστραφεί. Σε αυτά τα χρόνια στην ουσία μένουν πίσω στο τακτικό κομμάτι που είναι τόσο απαραίτητο στην Euroleague και εκτός και αν μιλάμε για παίκτες με Ευρωπαϊκή Εμπειρία ή με αρκετά μεγάλο ταλέντο 1-2 χρόνια στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι απαραίτητα συνήθως για να σταθούν Ευρωλίγκα.

Rivers15

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:41 pm

Ο Μπι ειπε ειναι πολυ χαρουμενος με το υπαρχον ροστερ ως εχει. :)
Κατα τα λοιπα ο Λαρε διαβασα δεν θα παει στην κρητη για το τουρνουα, μενει να ολοκληρωθει η μετακινηση στην αεκ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:46 pm

Μα ο τζοζεφ στο 60-70% και αν μεινει στα κιλα αυτα ειναι καλυτερος απο τον μακινταιρ .

Ειδικα σε οτι αφορα τις λεπτομερειες που χρειαζεται μια ομαδα επιπεδου φαιναλ φορ αυτο ειναι ιζι πιζι για τον κορυ .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:50 pm

αμα ειναι καλυτερος αμυντικος ο κορι μπας και του την φαει την θεση..γενικα στα γκαρντ και στα 5ρια υπαρχει τρελος ανταγωνισμος

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Σεπ 03, 2026 5:58 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 4:52 pm
tsoureki έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 10:50 am
Εγώ δεν καταλαβαίνω αν όντως είναι αληθινό το σενάριο ότι αυτός ζητάει 3,5 για να πάρει περίπου 3 και εμείς δίνουμε 2,6 γιατί δεν καλύπτουμε την διαφορά να τελειώνουμε.
Δηλαδή αν περιμένουμε Νοέμβρη+ για να ξαναμιλήσουμε τι θα γλυτώσουμε;
Θα έχει βρεί το σουπερντουπερ τρομερο σκάουτινγκ μας Έλληνα καλύτερο ή όμοια ποιότητας ή ανεκτά χειρότερο και φθηνότερο του Ντόρσευ; Προφανώς όχι.
Αντέ πες στο διάολο το πρωτάθλημα αφου έχουμε θα πάρουμε ευρωλίγκα, θα έχουμε βρει ξένο ελεύθερο καλύτερο του Ντόρσευ με λιγότερα λεφτά( και για να έχει νόημα η ερώτηση αγνοούμε το salary cap όπου το συμβόλαιο του πιάνεται μισό);
Δεν ξέρω τι ψυχικές αντοχές έχετε αλλά εγώ προσωπικά δεν έχω όρεξη να περάσω νέα Γουοκαπιάδα και στο τέλος να φέρνουμε ένα Ετζάι/Νιλικινά για μπάλωμα στο 2 μέχρι να βρούμε το νέο μυθικό φιτ.
Προσοχή δεν λέω να πάμε αμαχητί εκεί που ζήτησε απλά να δείξουμε ότι το κοιτάμε σοβαρά. Δηλαδή πάμε στα 3 άντε μαξ +100.000 ακόμη.
Δηλαδή οι βλέψεις μας είναι να μην βλέπεται αυτό το δίμηνο ή χτύπα ξύλο να τραυματιστεί μπας και γλυτώσουμε κάτι; Δηλαδή μετά αν όντως του είπαμε 2,6 και ισχύει μια απο τις δυο προηγούμενς περιπτώσεις θα είμαστε οκ με το παζάρι που κάναμε; Θα του πούμε εκεί ώπα σε πετύχαμε σε κακή στιγμή παίρνουμε πίσω την τελευταία προσφορά μας;
Αν ξεκινήσει όμως και παίζει όπως πέρσι; Εκεί θα δεχτεί με τα λεφτά που ζητάει τώρα ή μήπως θα ζητήσει και παραπάνω;
Μαλλον η διαφορα εγκειται και στο ποτε θα ξεκινησει να μετραει και το νεο συμβολαιο, διαφορετικα δεν εχει οντως νοημα.
Ομως αν ο Ντορσει ζηταει ας πουμε φετος 3, εχει υπολογισει μεσα πως θα παρει και 1.20 παραπανω για το φετινο χρονο που αυτο σε βαθος 3ετιας ειναι 400k ο χρονος. Οποτε το να του δωσει ο Ολυμπιακος 3 απο φετος ειναι σαν να του δινει 3.40 μυρια απο την επομενη χρονια. Ομως αν ο Ολυμπιακος δωσει 3 απο φετος αντι 1.8 σημαινει και επιπλεον πεναλτι στο σαλαρι καπ και παρπανω κοστος σε εφοριες κρατησεις κλπ. Οποτε το 2.60 που του δινουν φετος (αν του δινουν τοσα) πιθανον ειναι equivalent με 3+ απο του χρονου. Το θεμα ειναι του χρονου μην ζηταει 4 ο Ντορσει.
Να κάνουμε κανα κόλπο αλά Κλιπερς με Καουΐ
Oh wait... That didn't go well

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Σεπ 03, 2026 6:25 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 5:50 pm
αμα ειναι καλυτερος αμυντικος ο κορι μπας και του την φαει την θεση..γενικα στα γκαρντ και στα 5ρια υπαρχει τρελος ανταγωνισμος
δεν νομιζω πως καποιος θα φαει την θεση καποιου
1η 5αδα μακινταιρ-ντορσει-γουορντ-σασα-μιλου
2η 5αδα τζοσεφ-μοντερο-φουρνιε-εντζαι-ταιρικ
+παπ,χολ
αυτην θα ειναι η 12αδα μας...παικτης στο αμεσο επομενο διαστημα δεν βλεπω να ερχεται.
εκει που εχει ενδιαφερον ειναι ποιος θα κλεινει τα παιχνιδια γενικα...αντε πες γουορντ οχι και θα ειναι ο φουρνιε στο 3
μετα μενουν 2 θεσεις για 3 παικτες.θεωρω δυσκολο ο μπαρτζωκας να εχει εκτος τον μακινταιρ στο τελος.ειναι ο καλυτερος αμυντικος στα γκαρντ.μετα μενει μια θεση για ντορσει-μοντερο.δυσκολο.εκτος κι αν ο φουρνιε στις αρχες διακοπαρει ακομα και κλεινουμε με μακινταιρ-μοντερο-ντορσει.τουλαχιστον για κανα 2-3μηνες αρχικα

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 03, 2026 6:55 pm

Εγω πάντως πάντα γελάω που στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τα στέκια των οπαδών οι χορηγοι-χρηματοδοτες ονομάζονται "επενδυτές".

Εδώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πρότζεκτ που οι "επενδυτές" θα ξηλωθούν κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και αντί να λέμε οτι πρέπει να αποσβέσεων η επένδυση λέμε για το αυξημένο μπατζετ που "ΠΡΕΠΕΙ" να έχουμε επειδή θα έχουμε γήπεδο.

Καταρχάς λοιπόν να πω οτι στην Ελλάδα δεν θέλουμε επενδυτές. Κυρίως γιατί η πλειοψηφία δεν γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι επενδύσεις, ποτε τις κρίνουμε αν "αποδιδουν" (yield), η αν αποσβενονται (ROI).

Θέλουμε βλακες που για την κάψα τους θα σπρώχνουν ολο και περισσότερο χρήμα γιατί ετσι.

Αντί να δούμε οτι στο συμφέρον της ομαδας είναι να ειναι κερδοφόρα ωστε να μπορείνα επενδυει οταν πρεπει, αφου και με ισοσκελισμενο προϋπολογισμό χωρίς κερδοφορία δεν είναι βιώσιμη μια εταιρεία γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να επανεπενδυσει.

Έχουμε λοιπόν το δεύτερο μεγαλύτερο μπατζετ στη διοργάνωση και ολο γκρινιάζουμε οτι θελουμε κι αλλο. Κι άλλους παικτες, και πιο ακριβά συμβόλαια κοκ.

Εγω λοιπόν θέλω ενα υγιές σωματείο, με πλανο, με αρχές, με οικονομική πολιτική με στρατηγικό σχέδιο. Εαν μου εξηγήσει κάποιος οικονομικά δεδομένα και πως αυτα λχ δεν επιτρέπουν συμβόλαιο Χ στον τάδε, ή έξτρα παικτη, θα το δεχτώ.

Μπορεί να είμαι μειοψηφία αλλα έτσι λειτουργώ.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Σεπ 03, 2026 7:06 pm

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει ευρωπαϊκή ομάδα που να πρωταγωνιστεί και να βγάζει και κέρδη.

Ειδικά στην Ελλάδα, ανέκαθεν ήταν το χόμπι βαθύπλουτων ανθρώπων.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Σεπ 03, 2026 7:09 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Σεπ 03, 2026 6:55 pm
Εγω πάντως πάντα γελάω που στις εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και τα στέκια των οπαδών οι χορηγοι-χρηματοδοτες ονομάζονται "επενδυτές".

Εδώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το πρότζεκτ που οι "επενδυτές" θα ξηλωθούν κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και αντί να λέμε οτι πρέπει να αποσβέσεων η επένδυση λέμε για το αυξημένο μπατζετ που "ΠΡΕΠΕΙ" να έχουμε επειδή θα έχουμε γήπεδο.

Καταρχάς λοιπόν να πω οτι στην Ελλάδα δεν θέλουμε επενδυτές. Κυρίως γιατί η πλειοψηφία δεν γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι επενδύσεις, ποτε τις κρίνουμε αν "αποδιδουν" (yield), η αν αποσβενονται (ROI).

Θέλουμε βλακες που για την κάψα τους θα σπρώχνουν ολο και περισσότερο χρήμα γιατί ετσι.

Αντί να δούμε οτι στο συμφέρον της ομαδας είναι να ειναι κερδοφόρα ωστε να μπορείνα επενδυει οταν πρεπει, αφου και με ισοσκελισμενο προϋπολογισμό χωρίς κερδοφορία δεν είναι βιώσιμη μια εταιρεία γιατί κάποια στιγμή θα πρέπει να επανεπενδυσει.

Έχουμε λοιπόν το δεύτερο μεγαλύτερο μπατζετ στη διοργάνωση και ολο γκρινιάζουμε οτι θελουμε κι αλλο. Κι άλλους παικτες, και πιο ακριβά συμβόλαια κοκ.

Εγω λοιπόν θέλω ενα υγιές σωματείο, με πλανο, με αρχές, με οικονομική πολιτική με στρατηγικό σχέδιο. Εαν μου εξηγήσει κάποιος οικονομικά δεδομένα και πως αυτα λχ δεν επιτρέπουν συμβόλαιο Χ στον τάδε, ή έξτρα παικτη, θα το δεχτώ.

Μπορεί να είμαι μειοψηφία αλλα έτσι λειτουργώ.
δηλαδη με συγχωρεις ειλικρινα τωρα πιστευεις πως το να εχεις τον μπασκετικο ολυμπιακο ή παναθηναικο ειναι ζημιογονο?και οταν εννοω ζημιογονο εννοω γενικα.κανενας δεν ειναι χαζος να βαζει απλα λεφτα.τα οφελη και η ασκηση πιεσης σε καθε ειδους κυβερνηση για αλλες επενδυσεις και διαφορετικα συμφεροντα των ιδιοκτητων ειναι τεραστια.πραγματι ισως ΛΕΩ ΙΣΩΣ στο αμιγως μπασκετικο μπορει οι αγγελοπουλοι να βαζουν 25εκ και τα συνολικα τους εσοδα να ειναι 20[τυχαια νουμερα]αλλά την δυναμη που αποκτουν ξεροντας πως μπορουν να επηρεασουν τοσο κοσμο την εκμεταλλευονται και βγαζουν πολλα περισσοτερα σε αλλες business εχοντας το ''χαρτι'' ''μπασκετικος ολυμπιακος''
μην πας μακρια...στον πειραια βγηκε δημαρχος ο μωραλης.ποιος ειναι ο μωραλης?απο που εμφανιστηκε?τι προσοντα ειχε?ααα ξεχασα ηταν απλα αντιπροεδρος του ολυμπιακου.νομιζεις βγηκε δημαρχος επειδη ο λαος ενθουσιαστηκε με το πλανο του για τον δημο?ή μηπως απλα επειδη στον πειραια το 99% ειναι ολυμπιακοι?
οι ομαδες ειναι βιτρινες.οχι πως δεν βγαζουν κι απο αυτες.εγω πιστευω ακομα κι απο κει κερδος υπαρχει κι ας λενε αυτοι τα δικα τους.αλλά το πολυ χρημα ερχεται στις αλλες επιχειρησεις οπου εκμεταλλευονται πως ειναι προεδροι της ταδε μεγαλης ομαδας

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 03, 2026 7:17 pm

Το αφήγημα της λαϊκής δύναμης παίζει πολυ στην Ελλαδα. Θα συμφωνήσω οτι έχει μια λογική οταν κάποιος ψάχνει να "χωθει" κάπου.

Τώρα ειλικρινά, ππυ βλέπετε τους Αγγελόπουλους να χωνονται; Απο καθαρη τρελα το κάνουν σαν χόμπι. Με καράβια ασχολούνται οι άνθρωποι (αφου σταματησε η Χαλυβουργικη). Ποιο το όφελος; οτι τους λέμε Μαγκες;

Ή οι βλακειες οτι ο δπγ κρατησε τον παο για να παρει το οακα. Δυο οακα θα είχε ακόμα αν η οικογένεια είχε ασχοληθεί ποτε με παο. Τι νομίζετε, οτι παίρνουν οι παναθηναικοι πιο πολυ depon αντί panadol και βγαίνουν τα εκατομμύρια;

Ή οτι τα λοιπά Ντιλς με Νοσοκομεία τα κάνει επειδή εχει τον παο; λες και ολες οι άλλες φαρμακευτικες που δεν εχουν ομαδα δεν θησαυριζουν.

Στο ποδόσφαιρο που είναι αλλα μεγέθη μπορούν να βγουν λεφτά. Οι πιο πολλοί χάνουν πολλά. Καποιοι βγαζουν.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”