Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 04, 2026 11:14 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Σεπ 04, 2026 10:33 pm
TuTiS έγραψε:
Παρ Σεπ 04, 2026 10:29 pm

Για μπάσκετ δεν βλέπω δυνατότητες ούτε τις βασικές μέχρι στιγμής. Αντίθετα, για μπράβος μια χαρά φαίνεται το παλικάρι…
Τι μπραβος ; Αυτον τον δερνει και ο βεζενκοφ :D

Ειναι γρηγορος παντως , παταει αναλαφρα στο παρκε .

Παταει αναλαφρα στο παρκε , αυτα .
Α) Μπράβος, αυτός είναι καϊφές
ή
Β) "Μπράβο παιδιά! Μπράβο! Μπράβο Σάσα! Μπράβο Νίκο! Μπράβο Κόντι!"

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 04, 2026 11:14 pm

coach blue έγραψε:
Παρ Σεπ 04, 2026 11:11 pm
Djole77 έγραψε:
Παρ Σεπ 04, 2026 11:09 pm
Πάμε για Πίτερς vs εντζαι :dribble:
Με ερυθρο θα παιξουμε .
Με παρέσυραν οι βλακες εκφωνητές. Ασχολιαστο το σχόλιο τους για φούρνιε.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Παρ Σεπ 04, 2026 11:15 pm

Επίσης, με 2 απαραίτητα disclaimers 1. Δεν έχω δει δευτερόλεπτο από το ματς 2. Προφανώς και δε θα βγει συμπέρασμα από το 1ο στην ουσία φιλικό στο οποίο πήγαμε χωρίς 3 από τους σταρς μας και τον Παπ και έπαιξε μέχρι και ο Πάπας, αλλά...

Διαβάζαμε εδώ πριν το ματς πως "θα γελάσουμε" και κατά τη διάρκεια για "Αλέφαντο" κλπ Τελικά νικήσαμε μια από τις καλύτερες φέτος στα χαρτιά ομάδες με προπονηταρά. Τελικά τι συμβαίνει; Μήπως να ηρεμήσουμε λίγο;

Τα περί Εντζάι και ανάγκης σουτ τα ακούω. Αλλά έχουμε τοπ 3 προπονητή στη διοργάνωση και νομίζω μερικοί το ξεχνάν σταθερά στις κρίσεις τους.

Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και φέτος. Τα περί φαβορί δε μου λένε κάτι. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό πιο πλήρη ομάδα και με δίψα. Αλλά η καταστροφολογία δε νομίζω πως έχει θέση. Σουτ από το 3 ή το 4 θέλουμε, όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Παρ Σεπ 04, 2026 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Σεπ 04, 2026 11:17 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Σεπ 04, 2026 11:13 pm
Αν δώσουμε 3 στον Ντόρσεϊ μετά ο εντζαι πόσα θα ζητήσει; :lol:
100 χιλιαρικα για να σουταρει και 3.5 μυρια για να μην σουταρει .
Εκβιασμος αλλα ετσι ειναι η αγορα .

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 2

Η ομαδα φαινεται οτι θα εχει θεμα στο περιφερειακο σουτ φετος αν βρεθουν σ εκακη μερα Ντορσει, Σασα , Φουρνιε. Κατα τα αλλα ωραιος χαρακτηρας στο τελος και εχει ολα τα φοντα να υποστηριξει ολους τους τυπους αμυνας. Αλλαγες, hedge, drop. Το θεμα με τα αμυντικα ριμπαουντ δεν με απασχολει γιατι δνε επιαζε ο Μιλου και ο Σασα σημερα, -16 rebounds αμυντικα δηλαδη τουλαχιστον.

Δεν θα σχολιασω για Ετζαι, 3 σελιδες τωρα φαινεται δεν υπαρχει αλλο θεμα να ασχοληθειτε....

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τελικά νικήσαμε μια από τις καλύτερες φέτος στα χαρτιά ομάδες με προπονηταρά. Τελικά τι συμβαίνει;
Απο συνήθειο νικήσαμε.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Μπαρζω λέει δεν πάμε για παίκτη..να δούμε την ομάδα πρώτα όλη μαζί... Θα μας τρελάνεις ρε κοουτς???

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Παρ Σεπ 04, 2026 11:19 pm

Τι διάβολο,άλλο ματς βλέπατε; Μια χαρά τίμιος ο Εντζαι κάνει αυτά που ξέραμε και περιμέναμε. Άμυνα, ενέργεια, καλές πάσες,καλά τελειώματα στο καλάθι και φυσικά δεν σουτάρει τρίποντα.

Αυτός που με ψιλοαπογοητευσε είναι ο Κόντι. Δεν μου φαίνεται ότι ταιριάζει στην ομάδα. Θα δούμε. Από Γουοκαπ καλύτερος θα είναι.

Τώρα στα θετικά. Κορι Τζόσεφ ψυχαρα ολυμπιακάρα. Παιχταρας με τρομερό μπασκετικό iq. Φουρνιε κλασικά κλατς στο τέλος. Ντόντα χολ φοβερός, καλός και ο Τζόουνς. Γουόρντ φοβερός και βελτιωμένος. Ντόρσεϊ κακός αλλά στο τέλος τα έβαλε.

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Παρ Σεπ 04, 2026 11:20 pm

prime7 έγραψε:
Μπαρζω λέει δεν πάμε για παίκτη..να δούμε την ομάδα πρώτα όλη μαζί... Θα μας τρελάνεις ρε κοουτς???
Λογικό. Ούτε και αλλιώς τώρα κάποια καλή περίπτωση δεν υπάρχει. Αργότερα βλέπουμε όπως είπε.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:

Knoxville έγραψε:
Τελικά νικήσαμε μια από τις καλύτερες φέτος στα χαρτιά ομάδες με προπονηταρά. Τελικά τι συμβαίνει;
Απο συνήθειο νικήσαμε.
Ήμασταν ακόμα στο Μάιο. :peace:

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

FabrizioOberto έγραψε:
Επίσης, με 2 απαραίτητα disclaimers 1. Δεν έχω δει δευτερόλεπτο από το ματς 2. Προφανώς και δε θα βγει συμπέρασμα από το 1ο στην ουσία φιλικό στο οποίο πήγαμε χωρίς 3 από τους σταρς μας και τον Παπ και έπαιξε μέχρι και ο Πάπας, αλλά...

Διαβάζαμε εδώ πριν το ματς πως "θα γελάσουμε" και κατά τη διάρκεια για "Αλέφαντο" κλπ Τελικά νικήσαμε μια από τις καλύτερες φέτος στα χαρτιά ομάδες με προπονηταρά. Τελικά τι συμβαίνει; Μήπως να ηρεμήσουμε λίγο;

Τα περί Εντζάι και ανάγκης σουτ τα ακούω. Αλλά έχουμε τοπ 3 προπονητή στη διοργάνωση και νομίζω μερικοί το ξεχνάν σταθερά στις κρίσεις τους.

Η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και φέτος. Τα περί φαβορί δε μου λένε κάτι. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό πιο πλήρη ομάδα και με δίψα. Αλλά η καταστροφολογία δε νομίζω πως έχει θέση. Σουτ από το 3 ή το 4 θέλουμε, όσο πιο σύντομα, τόσο το καλύτερο.
Και η Φενέρμπαχτσε έπαιξε χωρίς 3 βασικούς της παίκτες, δεν είχατε μόνο εσείς απουσίες.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

FabrizioOberto έγραψε:
Ναι γιατί ο Mensah είχε έρθει την προηγούμενη δεκαετία… Ακόμα βλέπω στον ύπνο το εφιαλτικό ντεμπούτο που είχε κάνει πρόπερσι…

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 04, 2026 11:21 pm

prime7 έγραψε:
Οταν ο μπαρτζωκας λεει ετσι τοτε ο παικτης ηδη ψαχνει εισιτηρια :wink:

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Σεπ 04, 2026 11:21 pm

είδα από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και μετά οπότε έχασα Εντζάι :cry:

εντάξει ο άνθρωπος είναι 2 μέρες στην Ελλάδα, ας μη τον καταδικάσουμε από τώρα. αμυντικός είναι, μόνο μέσα από το σύστημα θα μπορέσει να κάνει ό,τι κάνει.

δεν είναι αγώνας για συμπεράσματα εννοείται, οι παίκτες όχι απλά δεν έχουν κάνει προπονήσεις μαζί, παίζει να μην έχουν προλάβει καν να πουν τα νέα τους.

ο Φουρνιέ έδειξε να μη βαριέται. δε θέλω τέτοια, είναι νωρίς για μπάσκετ :D

λογικά θα δούμε Μοντέρο την Κυριακή.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:

Παρ Σεπ 04, 2026 11:23 pm

BillyPao έγραψε:
FabrizioOberto έγραψε:

Και η Φενέρμπαχτσε έπαιξε χωρίς 3 βασικούς της παίκτες, δεν είχατε μόνο εσείς απουσίες.
Μα δε βγάζω κάποιο συμπέρασμα. Αλλιώς θα έλεγα "κερδίσαμε χωρίς αυτούς, όταν γυρίσουν θα θερίζουμε". :dribble:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”