επειδη εγω ειμαι ο χρηστης για ποτε ακριβως αναφερεσαι οτι το ειπα?για τον ιουλιο μας περασε ή τον ιουλιο του 2025?Jeight έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 10:39 amΟ Αλεκος ηταν καθοριστικος στο φ4 αλλα συνολικα εκανε μετρια χρονια. οχι βεβαια με ευθυνη του καθως δεν ειναι ευκολο να παιζει πισω απο τον Σασα. Δεν υπαρχει περιπτωση να παιζεις φ4 με backup τον εντζαι ανδ εν ο κοουτς οτι δεν βγαινει. Οπως δεν το εκανε με Σικμα, με ντιλικινα και λοιπους. Δεν ειναι εμμονικος εν αντιθεσει με οτι ευαγγελιζεται χρηστης εδω που ηταν ετοιμος να φουλαρει το ντεποζιτο οπως ελεγε και να παει να ξεπροβοδισει τον Μπαρτζωκα στο τελος της περσινης χρονιας με δαφνες και τιμες....Erether έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 10:22 am
Δεν μπορούμε να υποβαθμιζουμε τον ρολο του backup 4αριου τόσο πολύ, από την στιγμή που αυτός ήταν κυριολεκτικά ο mvp του τελικού. Εκτός του ότι εν τέλει ήταν ένα από τα κλειδιά δίπλα στον Σάσα στα κρίσιμα, τραβούσε πολύ scoring για την 2η 5αδα. Θα πρέπει να παίξουμε αρκετό διαφορετικό μπάσκετ με έμφαση στην περιφέρεια, για να καλυφθεί το κενο.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιζουν και λιγοτερο αθλητικοι στο nba .
Δεν ηταν αυτο το προβλημα με τον βεζενκοφ .
Ο βεζενκοφ ειναι στο περιβαλλον που του ταιριαζει με τον προπονητη που του ταιριαζει .
Οσο για αυτο που γραφτηκε για το δευτερο τεσσαρι των 12-13 λεπτων , περυσι αυτο ακριβως εγινε .
Την ευρωλιγκα την εκρινε το δευτερο τεσσαρι των 12-13 λεπτων .
Δεν ηταν αυτο το προβλημα με τον βεζενκοφ .
Ο βεζενκοφ ειναι στο περιβαλλον που του ταιριαζει με τον προπονητη που του ταιριαζει .
Οσο για αυτο που γραφτηκε για το δευτερο τεσσαρι των 12-13 λεπτων , περυσι αυτο ακριβως εγινε .
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Εννοεις αν το εγραψες τον Ιουλιο μετα πυο ειχε κερδισει το πρωταθλημα η τον Ιουλιο μετα που κερδισε την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα??? Δεν ξερω φιλε μου, το 40% των σχολιων σου ηταν για τον Μπαρτζωκα και το ποσο ακαταλληλος ειναι. Πιθανοτατα να τα γραφεις καθε Ιουλιοbasilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:24 pmεπειδη εγω ειμαι ο χρηστης για ποτε ακριβως αναφερεσαι οτι το ειπα?για τον ιουλιο μας περασε ή τον ιουλιο του 2025?Jeight έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 10:39 am
Ο Αλεκος ηταν καθοριστικος στο φ4 αλλα συνολικα εκανε μετρια χρονια. οχι βεβαια με ευθυνη του καθως δεν ειναι ευκολο να παιζει πισω απο τον Σασα. Δεν υπαρχει περιπτωση να παιζεις φ4 με backup τον εντζαι ανδ εν ο κοουτς οτι δεν βγαινει. Οπως δεν το εκανε με Σικμα, με ντιλικινα και λοιπους. Δεν ειναι εμμονικος εν αντιθεσει με οτι ευαγγελιζεται χρηστης εδω που ηταν ετοιμος να φουλαρει το ντεποζιτο οπως ελεγε και να παει να ξεπροβοδισει τον Μπαρτζωκα στο τελος της περσινης χρονιας με δαφνες και τιμες....
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
θυμασαι να γραφω τετοιο πραγμα περσι το καλοκαιρι?εννοω γνωριζεις απο ποτε γραφω στο φορουμ?Jeight έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:32 pmΕννοεις αν το εγραψες τον Ιουλιο μετα πυο ειχε κερδισει το πρωταθλημα η τον Ιουλιο μετα που κερδισε την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα??? Δεν ξερω φιλε μου, το 40% των σχολιων σου ηταν για τον Μπαρτζωκα και το ποσο ακαταλληλος ειναι. Πιθανοτατα να τα γραφεις καθε Ιουλιοbasilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:24 pm
επειδη εγω ειμαι ο χρηστης για ποτε ακριβως αναφερεσαι οτι το ειπα?για τον ιουλιο μας περασε ή τον ιουλιο του 2025?![]()
![]()
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Την ευρωλιγκα την εκριναν πολλοι διαφορετικοι παικτες και μαλιστα διαφορετικοι στους 2 αγωνες. Ο Σασα ηταν καλος στον ημιτελικο και κακος στον τελικο, ο Εβαν ηταν οκ στον ημιτελικο και καλοστ στον τελικο.O Ντορσει καλος στον ημι και αθλιος στον τελικο. Ο Γουοκαπ ηταν καλος και στα 2 οπως και ο Ward. Δεν ηταν μονος του ο Πιτερς. Ο ταιρικ ηταν αφαντος στον ημιτελικο και κομβικος στον τελικο. Αλλα αμα δεν ηταν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ δεν θα υπηρχε ευρωλιγκα.coach blue έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:25 pmΠαιζουν και λιγοτερο αθλητικοι στο nba .
Δεν ηταν αυτο το προβλημα με τον βεζενκοφ .![]()
Οποτε κατ εμε δεν την εκρινε το back up 4.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Περυσι σιγουρα εγραψες κατι τετοιο για το θυμαμαι και περσυ εγραφα και εγω οποτε ποια ακριβως ειναι η διαφωνια σου? Οτι δεν το εγραψες φετος? Φετος εγραψες οτι εσωσαν οι παικτες τον Μπαρτζωκα που κοιμοταν στον παγκο....basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:35 pmθυμασαι να γραφω τετοιο πραγμα περσι το καλοκαιρι?εννοω γνωριζεις απο ποτε γραφω στο φορουμ?Jeight έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:32 pm
Εννοεις αν το εγραψες τον Ιουλιο μετα πυο ειχε κερδισει το πρωταθλημα η τον Ιουλιο μετα που κερδισε την ευρωλιγκα και το πρωταθλημα??? Δεν ξερω φιλε μου, το 40% των σχολιων σου ηταν για τον Μπαρτζωκα και το ποσο ακαταλληλος ειναι. Πιθανοτατα να τα γραφεις καθε Ιουλιο![]()
![]()
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Στο ξαναγράψει την μέρα που ανακοινώθηκε : ήρθε για ασφάλεια και για να γεμίσει την αμυντική φαρέτρα μιας και ο ουοκαπ δεν θα είναι πια μαζί σας, σίγουρο. Υπαρχει και το ματς του σουπερκαπ, που πρεπει να ματσαρει καποιος στην γραμμη των φορ που έχουμε. Θα ερθει παιχτης, αργοτερα, αυτο μαρτυρά η κίνηση αυτη
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
επειδη το μπασκετ δεν ειναι τεννις να παιζει ο καθενας μονος του , παιζει πολυ μεγαλο ρολο πως κολλανε οι διαφορες πενταδες μεταξυ τους . δεν αρκει δηλαδη να κατεβασεις μια 12δα γκαλακτικος για να πεις οκ θα τα σαρωσω ολα φετος (μπορει να γινει για καποιο διαστημα μεχρι να σε διαβασουν οι αντιπαλοι) . ακομα και η ντριμ τιμ ειχε παικτες πιο επικεντρωμενους στην αμυνα στην οργανωση και τη "χαμαλοδουλεια" οκ θα μου πεις ,ναι ρε Φωτη αλλα μην το παμε και στο αλλο ακρο , αλλα δεν το παμε γιατι παικτες να βαλουν τη μπαλα στο καλαθι εχεις μπολικους ντορσευ ,φουρνιε σασα, μοντερο ,μιλου ,ακομη και χολ που επιθετικα μπορει να τελειωσει τον αγωνα με 15 ποντους και αν μην παρεις χαμπαρι ποτε προλαβε ( πεντε λομπες και πεντε βολες ειναι εν τωμεταξυ )... θελεις ομως διπλα τους και τον παπ και τον cmm και τον τζοουνς και τον γουορντ και τον εντζαι να μαζευουν τα πισω και να τραβανε λιγο τα γκεμια . και φυσικα θελεις και τον κορυ , ετσι γιατι ειναι ο κορυ. κι εκει ακριβως ειναι η δουλεια του προπονητη να σου κατεβαζει σχηματα που ο ενας να σπρωχνει τον αλλον και να τον βοηθαει να κανει αυτα που ξερει να κανει καλα.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό νομίζω το αναφέρεις δεύτερη φορά, από που προκύπτει;Sokos έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:27 pmΊσως ο Ndiaye να μην ήταν κίνηση πανικού, ήταν σίγουρα κίνηση απελπισίας όμως. Αλλιώς δεν θα περιμέναμε να ανανεώσει για να πληρώσουμε και buy out. Προφανώς κάτι άλλο κυνηγούσαμε και δεν μας έκατσε.
Δίνω κάπου 0% πιθανότητα η ομάδα να πάει τόσο γυμνή στο 3-4 μέχρι το τέλος πάντως.
Ο παίκτης είχε έτσι και αλλιώς συμβόλαιο με την ASVEL, δεν ήταν ελεύθερος. Είτε τον έπαιρνες τον Ιούνιο είτε όταν τον πήρες το ίδιο buy out θα πλήρωνες.
Εσύ μπορεί να τον θεωρείς κίνηση απελπισίας, εγώ λέω ότι ήταν το plan C. Αν ρωτήσεις τον Μπαρτζώκα θα σου πει ότι τρίβει τα χέρια του πάντως.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μέσα στο καλοκαίρι δεν ανανέωσε; Αυτή την αίσθηση έχω.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:54 pmΑυτό νομίζω το αναφέρεις δεύτερη φορά, από που προκύπτει;Sokos έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:27 pmΊσως ο Ndiaye να μην ήταν κίνηση πανικού, ήταν σίγουρα κίνηση απελπισίας όμως. Αλλιώς δεν θα περιμέναμε να ανανεώσει για να πληρώσουμε και buy out. Προφανώς κάτι άλλο κυνηγούσαμε και δεν μας έκατσε.
Δίνω κάπου 0% πιθανότητα η ομάδα να πάει τόσο γυμνή στο 3-4 μέχρι το τέλος πάντως.
Ο παίκτης είχε έτσι και αλλιώς συμβόλαιο με την ASVEL, δεν ήταν ελεύθερος. Είτε τον έπαιρνες τον Ιούνιο είτε όταν τον πήρες το ίδιο buy out θα πλήρωνες.
Εσύ μπορεί να τον θεωρείς κίνηση απελπισίας, εγώ λέω ότι ήταν το plan C. Αν ρωτήσεις τον Μπαρτζώκα θα σου πει ότι τρίβει τα χέρια του πάντως.
Ο Μπαρτζώκας έλεγε και τον Ntilikina παίκτη μεγάλης κλάσης. Αυτό έλειπε, να πει ότι δεν πιστεύει παίκτη που πήρε. Εδώ ο Μποζικας προσπάθησε να υπερασπιστεί την επιλογή Mensah.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο παικτης δεν ειχε συμβολαιο. Υπεγραψε συμβολαιο τριετιας εως το 2029 και ανακοινωθηκε στις 8 Ιουλιου. Οχι δηλαδη πολυ νωρις μεσα στο καλοκαιρι. Προφανως και ηταν κινηση τυπου Νιλικινια γιατι τα πραγματα δεν πηγαν οπως τα ειχαν σχεδιασει. Απλα εδω τους παιρνει με τον παικτη καθως ειναι αρχη της σεζον και ο παικτης μπορει να βοηθησει σε μια θεση που δεν απαιτουνται πολλα λεπτα οταν ειναι παρον ο Σασα. Απλα με τον Νιλικινια η μεταγραφη ηταν τραγικη γιατι η σεζον ειχε ξεκινησει και ειχαμε μεινει μονο με τον Γουοκαπ μετα τον τραυματιαμο του Εβανς(τον πρωτο που τον αφησε εξω ενα μηνα)Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:54 pmΑυτό νομίζω το αναφέρεις δεύτερη φορά, από που προκύπτει;Sokos έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:27 pmΊσως ο Ndiaye να μην ήταν κίνηση πανικού, ήταν σίγουρα κίνηση απελπισίας όμως. Αλλιώς δεν θα περιμέναμε να ανανεώσει για να πληρώσουμε και buy out. Προφανώς κάτι άλλο κυνηγούσαμε και δεν μας έκατσε.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τριβει τα χερια του με το πλαν Γ?δηλαδη με το πλανο Α τι θα εκανε?κωλοτουμπες?που πιθανοτερο ειναι να ηταν πλανο της απελπισιας..σε φαση δεν μας κατσαν 10 παικτες ας παρουμε αυτον να βγει η προετοιμασια..
κανεις λες και ο μπαρτζωκας ειναι ο κοπερφιλντ και θα κανει τον εντζαι παικτη επιπεδου..δεν ειναι μαγος,δεν θυμαμαι κανεναν αμπαλο να τον βελτιωσε δραματικα..ουτε θα τριβει τα χερια του που στην επιθεση θα χει μανταλακια στα χερια αυτος.παναγιες θα του ριχνει..
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι μέσα στο καλοκαίρι ανανέωσε, αλλά δεν έληγε το συμβόλαιο του. Είχε κανονικά συμβόλαιο με την ASVEL.Sokos έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 1:12 pmΜέσα στο καλοκαίρι δεν ανανέωσε; Αυτή την αίσθηση έχω.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 12:54 pm
Αυτό νομίζω το αναφέρεις δεύτερη φορά, από που προκύπτει;
Ο Μπαρτζώκας έλεγε και τον Ntilikina παίκτη μεγάλης κλάσης. Αυτό έλειπε, να πει ότι δεν πιστεύει παίκτη που πήρε. Εδώ ο Μποζικας προσπάθησε να υπερασπιστεί την επιλογή Mensah.
Εντάξει έχετε πάρει κάποιες επιλογές και δηλώσεις του κόουτς και το έχετε ξεχυλώσει τελείως. Τι θα έλεγε στους δημοσιογράφους μια εβδομάδα μετά την μεταγραφή; Ότι είναι παλτό και αμυντικό χάφ και τραυματίζεται πιο γρήγορα από την σκιά του;
Προφανώς ο κόουτς έχει κάνει πολύ άστοχες κινήσεις στο παρελθόν και δεν είπα ότι έχει το αλάθητο.
Ο Ντιαγέ δεν νομίζω ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανώς και τρίβει τα χέρια του. Ο Μπαρτζώκας ήταν κατεξοχήν προπονητής που έδινε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, όταν θα δεις να γινόμαστε φέτος μια από τις καλύτερες άμυνες της λίγκας, τι θα λες;shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 06, 2026 1:29 pmτριβει τα χερια του με το πλαν Γ?δηλαδη με το πλανο Α τι θα εκανε?κωλοτουμπες?που πιθανοτερο ειναι να ηταν πλανο της απελπισιας..σε φαση δεν μας κατσαν 10 παικτες ας παρουμε αυτον να βγει η προετοιμασια..
κανεις λες και ο μπαρτζωκας ειναι ο κοπερφιλντ και θα κανει τον εντζαι παικτη επιπεδου..δεν ειναι μαγος,δεν θυμαμαι κανεναν αμπαλο να τον βελτιωσε δραματικα..ουτε θα τριβει τα χερια του που στην επιθεση θα χει μανταλακια στα χερια αυτος.παναγιες θα του ριχνει..
Εντάξει ξέχασα πάλι κάτι θα βρεις να πεις. Οπως έλεγες και για τον Πίτερς ότι είναι σοφτ, μέτριος, και τα σχετικά.
Παναγίες σίγουρα θα φάνε πολλοί παίκτες, αλλά όχι ο Ντιαγέ. Είναι παίκτης πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και θα κάνει αυτό που θα του πει ο Μπι και θα το κάνει καλά για τα δέκα λεπτά που θα παίζει.
Δεν είπε κανείς ότι θα τον κάνει Kevin Durant, αλλά πάντα τέτοιους ρολίστες τους ήθελε και τους αξιοποιούσε μια χαρά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο