Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 06, 2026 1:58 pm

Αν κριναμε το ποσο εκτιμα ο κοους τους παικτες με βαση τις Παναγιες που ριχνει τοτε δεν εκτιμα κανεναν μεσα στην ομαδα :D :D . Μεχρι και ο Φουρνιε εχει φαει χριστοσταθμιση οταν δεν πασαρε στην τελευταια φαση στο εκτος εδρας στο Ντουμπαι.

Ο Εντζαι ειναι μπαλωμα αλλα το να χαλαμε 4-5 σελιδες για ανθρωπο που εχει μια εβδομαδα στην ομαδα και 2-3 προπονησεις συνολικα ειναι μεροληψια. Το ιδιο ισχυει και για Μακινταιρ και Μοντερο. Μονο που στον Μοντερο που ειναι το πουλεν πολλων (και δικο μου) θα εχετε υπομονη οσο χρεαιστει γιατι σας αρεσει σαν παικτης.

Τον Εντζαι τον εχετε βαλει στον τροχο της Ιερας Εξετασης και ποσταρετε συνεχως bloopers. Καταλαβαινετε γιατι ειναι ξεκαθαρα μεροληπτικο αυτο ετσι? Αμα θελετε να ποσταρετε συνεχως φασεις του τοτε ποσταρετε και τα air ball που εκανε ο Μοντερο με τν εθνικη ομαδα το καλοκαιρι. Τι, οχι?????????

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:17 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 1:33 pm
Sokos έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 1:12 pm

Μέσα στο καλοκαίρι δεν ανανέωσε; Αυτή την αίσθηση έχω.

Ο Μπαρτζώκας έλεγε και τον Ntilikina παίκτη μεγάλης κλάσης. Αυτό έλειπε, να πει ότι δεν πιστεύει παίκτη που πήρε. Εδώ ο Μποζικας προσπάθησε να υπερασπιστεί την επιλογή Mensah.
Ναι μέσα στο καλοκαίρι ανανέωσε, αλλά δεν έληγε το συμβόλαιο του. Είχε κανονικά συμβόλαιο με την ASVEL.
@Dimmitz Στο εγραψα και πριν. Ο παικτης ειχε υπογραψει το 2023 συμβολαιο τριετιας. Το καλοκαιρι εληγε το συμβολαιο του. Δεν ειχε συμβολαιο με την Ασβελ. Αν τον θελαμε απο την αρχη θα τον κλειναμε πριν την ανανεωση

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:24 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 1:58 pm
Αν κριναμε το ποσο εκτιμα ο κοους τους παικτες με βαση τις Παναγιες που ριχνει τοτε δεν εκτιμα κανεναν μεσα στην ομαδα :D :D . Μεχρι και ο Φουρνιε εχει φαει χριστοσταθμιση οταν δεν πασαρε στην τελευταια φαση στο εκτος εδρας στο Ντουμπαι.

Ο Εντζαι ειναι μπαλωμα αλλα το να χαλαμε 4-5 σελιδες για ανθρωπο που εχει μια εβδομαδα στην ομαδα και 2-3 προπονησεις συνολικα ειναι μεροληψια. Το ιδιο ισχυει και για Μακινταιρ και Μοντερο. Μονο που στον Μοντερο που ειναι το πουλεν πολλων (και δικο μου) θα εχετε υπομονη οσο χρεαιστει γιατι σας αρεσει σαν παικτης.

Τον Εντζαι τον εχετε βαλει στον τροχο της Ιερας Εξετασης και ποσταρετε συνεχως bloopers. Καταλαβαινετε γιατι ειναι ξεκαθαρα μεροληπτικο αυτο ετσι? Αμα θελετε να ποσταρετε συνεχως φασεις του τοτε ποσταρετε και τα air ball που εκανε ο Μοντερο με τν εθνικη ομαδα το καλοκαιρι. Τι, οχι?????????
Ο Εντζαι δεν κανει για τιποτε παραπανω απο 2ο-3ο τεσσαρι οπως ηταν ο Ζαν Σαρλ(πολυ καλυτερος επιθετικα και αυτο λεει πολλα και χειροτερος αμυντικος απο τον Εντζαι).

Οποτε τωρα που ειναι 2ο-1ος τρωει το hate που αναλογει στην θεση. Οταν ερθει το 3-4 και παει στο 2ο-3ος στο ροτεισιον ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι οπως και με ρον Χολ.

Ο παικτης οπως και ο Χολ ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Οταν ομως ειναι ο 11ος-12ος παικτης στο ροτεισιον τα 7-8 ποιοτικα λεπτα ειδικων αναγκων που θα προαφερουν θα τους κανουν πολυ πετυχημενες μεταγραφες στα ματια μας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Κυρ Σεπ 06, 2026 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:24 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 12:40 pm
basilis_.kts έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 12:35 pm

θυμασαι να γραφω τετοιο πραγμα περσι το καλοκαιρι?εννοω γνωριζεις απο ποτε γραφω στο φορουμ?
Περυσι σιγουρα εγραψες κατι τετοιο για το θυμαμαι και περσυ εγραφα και εγω οποτε ποια ακριβως ειναι η διαφωνια σου? Οτι δεν το εγραψες φετος? Φετος εγραψες οτι εσωσαν οι παικτες τον Μπαρτζωκα που κοιμοταν στον παγκο....
απλα επειδη ειχαμε διαφωνιες περσι και βλεπω θυμασαι τι ειχα γραψει,θα ηθελα να σου θυμησω τι ειχες γραψει εσυ...ειχες γραψει πως εχει δικιο ο μπαρτζωκας που προτιμαει τον φαλ απο τον μιλουτινοφ καθως ξερει πολυ καλυτερα τα συστηματα και εχει δικιο που θελει να διωξει τον μιλουτινοφ που ειναι αντιεπαγγελματιας.επισης ειχες γραψει πως καλα κανει που περιμενει τον εβανς γιατι θα βγαλει ματια.ο μπαρτζωκας βλεπει τις προπονησεις,ξερει κι εμεις ολοι ειμαστε αμπαλοι.οτι δεν πρεπει να παρθει αλλος ασσος και να ξεκινησει με γουοκαπ,λι και ολοι εμεις που λεμε πως δεν μπορεις να στηριξεις ολη την χρονια στον εβανς ειμαστε αμπαλοι...ααα και πως ο λι θα ειναι η αποκαλυψη της σεζον.ο μπι θα τον δουλεψει το καλοκαιρι και πως θα βγαλει ματια.
στα θυμιζω γιατι οταν σε προηγουμενο μηνυμα στα υπενθυμισα ησουν σε φαση ''δεν ξερω,δεν ειδα,δεν ακουσα'' και δεν θυμασαι καν ποιος ειμαι και τι συζητουσαμε περσι.φαινεται μαλλον πως θυμασαι ποιος ειμαι και τι εγραφα τελικα :welcome: :welcome:
αλλά ας σου υπενθυμισει και καποιος τι εγραφες εσυ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:25 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 1:38 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 1:29 pm

τριβει τα χερια του με το πλαν Γ?δηλαδη με το πλανο Α τι θα εκανε?κωλοτουμπες?που πιθανοτερο ειναι να ηταν πλανο της απελπισιας..σε φαση δεν μας κατσαν 10 παικτες ας παρουμε αυτον να βγει η προετοιμασια..

κανεις λες και ο μπαρτζωκας ειναι ο κοπερφιλντ και θα κανει τον εντζαι παικτη επιπεδου..δεν ειναι μαγος,δεν θυμαμαι κανεναν αμπαλο να τον βελτιωσε δραματικα..ουτε θα τριβει τα χερια του που στην επιθεση θα χει μανταλακια στα χερια αυτος.παναγιες θα του ριχνει..
Προφανώς και τρίβει τα χέρια του. Ο Μπαρτζώκας ήταν κατεξοχήν προπονητής που έδινε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, όταν θα δεις να γινόμαστε φέτος μια από τις καλύτερες άμυνες της λίγκας, τι θα λες;

Εντάξει ξέχασα πάλι κάτι θα βρεις να πεις. Οπως έλεγες και για τον Πίτερς ότι είναι σοφτ, μέτριος, και τα σχετικά.

Παναγίες σίγουρα θα φάνε πολλοί παίκτες, αλλά όχι ο Ντιαγέ. Είναι παίκτης πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και θα κάνει αυτό που θα του πει ο Μπι και θα το κάνει καλά για τα δέκα λεπτά που θα παίζει.

Δεν είπε κανείς ότι θα τον κάνει Kevin Durant, αλλά πάντα τέτοιους ρολίστες τους ήθελε και τους αξιοποιούσε μια χαρά.
ενω ο πιτερς ηταν χαλκεντερος ξερω γω :roofl: το μονο που ελεγα γιατι δεν θελω τον πιτερς ειναι οτι ειναι ενας χειροτερος βεζε..δεν εχω πει κατι αλλο..ισα ισα ελεγα οτι τον αδικει ο μπαρτζωκας με το πως τον βαζει.

απο τις καλυτερες αμυνες και επιθεσεις θα χουμε γιατι παντα φτιαχνει τετοιες ομαδες ο μπαρτζω..εσυ πως το στηριζεις αυτο πανω στον εντζαι ενω απο την αλλη λες θα παιζει 10λ δεν ξερω..

εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν στεκει οτι ο μπαρτζωκας πεταει τα βρακια του με τον εντζαι που λες..αν ηταν ετσι θα τον ειχε πρωτο στοχο οχι τελευταιο..τωρα απλα θα προσπαθησει να τα βολεψει..σιγα μην ΘΕΛΗΜΕΝΑ εφερε παικτη που σουταρει και δεν βρισκει μπασκετα..απλα αναγκαστηκε επειδη δεν εκατσε τιποτα αλλο..και γιαυτο θα φερει και παικτη μπροστα του..εδω θα μαστε.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:29 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ναι μέσα στο καλοκαίρι ανανέωσε, αλλά δεν έληγε το συμβόλαιο του. Είχε κανονικά συμβόλαιο με την ASVEL.
@Dimmitz Στο εγραψα και πριν. Ο παικτης ειχε υπογραψει το 2023 συμβολαιο τριετιας. Το καλοκαιρι εληγε το συμβολαιο του. Δεν ειχε συμβολαιο με την Ασβελ. Αν τον θελαμε απο την αρχη θα τον κλειναμε πριν την ανανεωση
Ακριβώς. Ξεκάθαρα πρώτος στόχος μετά την φυγή του Αλέκου ήταν ο Blossomgame. Χάλασε η δουλειά όχι στο χρόνο που θα είχε, αλλά περιμέναμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση της Monaco για να πάρει την ελευθέρας ο παίκτης. Όταν πήρε την ελευθέρας ο παίκτης «χώθηκε» η Dubai και δεν μπορούσαμε θα «ματσάρουμε» τα 1.6 εκ ευρώ καθαρά που ζητούσε (και του έδινε η Dubai) ο παίκτης των 10-12 λεπτών.

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:35 pm

Ο συμπαθεστατος εντζαι καλειται να γεμισει καποια παπουτσια .
Θα δουμε αν και ποσο μπορει .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:43 pm

εντωμεταξυ ωραιο το νταξει ο εντζαι 10λ θα παιζει ..αλλα θελω να δω αμα παθει καμια θλαση ο βεζε τι θα γινει..

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:54 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Είσαι σίγουρος ότι έμεινε ελεύθερος; Εγώ νομίζω ότι είχε κανονικά συμβόλαιο. Κάποιο λάθος έχεις κάνει. Δεν είχε βγει στην αγορά ο παίκτης. Η τελοσπάντων γράψτε μια πηγή να το δω για να το πιστέψω :D.

Επισης, δεν είπα ότι τον θέλαμε από την αρχή του καλοκαιριού. Plan C είπα ότι ήταν ο συγκεκριμένος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 06, 2026 2:58 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 2:25 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 1:38 pm

Προφανώς και τρίβει τα χέρια του. Ο Μπαρτζώκας ήταν κατεξοχήν προπονητής που έδινε μεγάλη έμφαση στην άμυνα, όταν θα δεις να γινόμαστε φέτος μια από τις καλύτερες άμυνες της λίγκας, τι θα λες;

Εντάξει ξέχασα πάλι κάτι θα βρεις να πεις. Οπως έλεγες και για τον Πίτερς ότι είναι σοφτ, μέτριος, και τα σχετικά.

Παναγίες σίγουρα θα φάνε πολλοί παίκτες, αλλά όχι ο Ντιαγέ. Είναι παίκτης πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και θα κάνει αυτό που θα του πει ο Μπι και θα το κάνει καλά για τα δέκα λεπτά που θα παίζει.

Δεν είπε κανείς ότι θα τον κάνει Kevin Durant, αλλά πάντα τέτοιους ρολίστες τους ήθελε και τους αξιοποιούσε μια χαρά.
ενω ο πιτερς ηταν χαλκεντερος ξερω γω :roofl: το μονο που ελεγα γιατι δεν θελω τον πιτερς ειναι οτι ειναι ενας χειροτερος βεζε..δεν εχω πει κατι αλλο..ισα ισα ελεγα οτι τον αδικει ο μπαρτζωκας με το πως τον βαζει.

απο τις καλυτερες αμυνες και επιθεσεις θα χουμε γιατι παντα φτιαχνει τετοιες ομαδες ο μπαρτζω..εσυ πως το στηριζεις αυτο πανω στον εντζαι ενω απο την αλλη λες θα παιζει 10λ δεν ξερω..

εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν στεκει οτι ο μπαρτζωκας πεταει τα βρακια του με τον εντζαι που λες..αν ηταν ετσι θα τον ειχε πρωτο στοχο οχι τελευταιο..τωρα απλα θα προσπαθησει να τα βολεψει..σιγα μην ΘΕΛΗΜΕΝΑ εφερε παικτη που σουταρει και δεν βρισκει μπασκετα..απλα αναγκαστηκε επειδη δεν εκατσε τιποτα αλλο..και γιαυτο θα φερει και παικτη μπροστα του..εδω θα μαστε.
Το έγραψα πιο πάνω για την άμυνα. Αμα θέλεις ξαναδιάβαζε το ποστ μου. Και ο ΠΑΟ είχε από τις καλύτερες άμυνες την σεζόν που το πήρε με τον Αντετοκούμπο να παίζει 7 λεπτά.

Για Μπαρτζώκα είπα ότι χαίρεται με την προσθήκη γιατί του κάνει την δουλειά στην άμυνα. Χέστηκε για την επίθεση όταν έχει Σάσα και όταν ήδη πέρυσι με αυτά τα Γκαρντ είχαμε από τις καλύτερες επιθέσεις. Φέτος με Μοντερο / CMM από τον Ντιαγέ νομίζεις περιμένει το σκορ;

Ειλικρινά νομίζω ότι δεν του καίγεται καρφακι που την πιάνει από το κοτσάνι. Στην τελική αυτός τον έφερε, σίγουρα του άρεσε ως επιλογή και χαίρεται, αλλιώς πολύ απλά θα πήγαινε σε κάτι άλλο.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Σεπ 06, 2026 3:00 pm

Λοιπόν...
Προπονητής δεν είμαι, αναλυτής δεν είμαι, δημοσιογράφος δεν είμαι (ευτυχώς:)). Αλλά έχω μια άποψη κι εγώ, η οποία έχει να κάνει ότι τόσο με τις ικανότητες του Εντιαγέ μεμονωμένα, αλλά με το ότι λείπει το τρίποντο ΓΕΝΙΚΑ από την ομάδα. Αν ας πούμε ο Κόντι Μάκιτνάιρ ήταν φονιάς στο τρίποντο, εντάξει να πεις ό,τι είχαμε στο 4 το πήραμε στα γκαρντ. Έτσι, αξίζει να απαριθμήσουμε ποιοι δεν τα πάνε καλά με το τρίποντο. Υπάρχουν τρεις ομάδες παικτών, οι κακοί, οι μέτριοι και οι πραγματικά καλοί. Για να πάρεις Ευρωλίγκα οι πολλοί μέτριοι δεν είναι καλό...

Κακοί
1. Εντιαγέ
2. Μιλουτίνοφ
3. Χολ
4. Τζόουνς
5. Πλώτας

Μέτριοι:
1. Παπανικολάου
2. Κόντι Μάκιντάιρ
3. Ουόρντ
4. Νετζήπογλου

Πραγματικά καλοί:
1. Μοντέρο
2. Σάσα
3. Φουρνιέ
4. Λάρρυ (εκτός ροτέισον αυτή τη στιγμή με το ένα πόδι εκτός ομάδας)
5. Τζόζεφ
6. Ντόρσεϋ

Άρα μες στις άκρες από τους 15 παίκτες (δε βάζω Μπουρνελέ, Καραγιαννίδη για να μιλήσουμε ρεαλιστικά), μόλις οι 5 (!) έχουν αξιόπιστο σουτ. Και από αυτούς πραγματικά αξιόπιστο έχουν οι Σάσα, Ντόρσεϋ και Μοντέρο. Οι υπόλοιποι είναι streaky. Άντε πες 4, αφού ο Φουρνιέ στο τέλος της σεζόν τα βάζει.

Υπάρχει θέμα μάγκες. Αυτό τουλάχιστον βλέπω εγώ. Για αυτό πιστεύω ότι θα αποκτηθεί πολύ καλός παίκτης αργά ή γρήγορα. Δεν μπορεί...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Σεπ 06, 2026 3:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Κυρ Σεπ 06, 2026 3:03 pm

shaq7 έγραψε:
εντωμεταξυ ωραιο το νταξει ο εντζαι 10λ θα παιζει ..αλλα θελω να δω αμα παθει καμια θλαση ο βεζε τι θα γινει..
Ή θα σκάσουμε χοντρά λεφτά για να φέρουμε αντικαταστάτη και να δούμε τι θα προλάβουμε να μπαλώσουμε ή θα κάνουμε ότι κάναμε πέρσι στον άσσο με τρένο παικτών Νιλικινα/Μόρις/Τζόζεφ. Βέβαια το σύστημα έχω 5 παίκτες για μια θέση και αξίζουν να παίζουν οριακά 2 έπιασε οπότε και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι ότι τους πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας.
Ε την πίστη μου το ξέρουμε από το περασμένο Πάσχα ότι ο Πίτερς φεύγει θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχουμε δει για το 4 που να είναι προτιμότερο απο τον κανένα.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Κυρ Σεπ 06, 2026 3:05 pm

tsoureki έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 3:03 pm
shaq7 έγραψε:
Ή θα σκάσουμε χοντρά λεφτά για να φέρουμε αντικαταστάτη και να δούμε τι θα προλάβουμε να μπαλώσουμε ή θα κάνουμε ότι κάναμε πέρσι στον άσσο με τρένο παικτών Νιλικινα/Μόρις/Τζόζεφ. Βέβαια το σύστημα έχω 5 παίκτες για μια θέση και αξίζουν να παίζουν οριακά 2 έπιασε οπότε και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είναι ότι τους πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας.
Ε την πίστη μου το ξέρουμε από το περασμένο Πάσχα ότι ο Πίτερς φεύγει θέλω να πιστεύω ότι κάτι έχουμε δει για το 4 που να είναι προτιμότερο απο τον κανένα.
Ο Εντιαγέ δε θα βγάλει τον παραμικρό τραυματισμό, εδώ θα είμαστε και θα με θυμάστε. ΙΤ θα λέμε και θα κλαίμε...(καλά, άλλος αυτός από 'κεί)

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Κυρ Σεπ 06, 2026 3:20 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 12:51 pm
kite26 έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 12:17 pm

Θέλει παρτενέρ σοβαρό πλάι του.
Ακόμη δεν έχω καταλάβει τη λογική της μεταγραφής Εντιαγέ. Προσπαθώ στο μυαλό μου να τη δικαιολογήσω, αλλά...
επειδη το μπασκετ δεν ειναι τεννις να παιζει ο καθενας μονος του , παιζει πολυ μεγαλο ρολο πως κολλανε οι διαφορες πενταδες μεταξυ τους . δεν αρκει δηλαδη να κατεβασεις μια 12δα γκαλακτικος για να πεις οκ θα τα σαρωσω ολα φετος (μπορει να γινει για καποιο διαστημα μεχρι να σε διαβασουν οι αντιπαλοι) . ακομα και η ντριμ τιμ ειχε παικτες πιο επικεντρωμενους στην αμυνα στην οργανωση και τη "χαμαλοδουλεια" οκ θα μου πεις ,ναι ρε Φωτη αλλα μην το παμε και στο αλλο ακρο , αλλα δεν το παμε γιατι παικτες να βαλουν τη μπαλα στο καλαθι εχεις μπολικους ντορσευ ,φουρνιε σασα, μοντερο ,μιλου ,ακομη και χολ που επιθετικα μπορει να τελειωσει τον αγωνα με 15 ποντους και αν μην παρεις χαμπαρι ποτε προλαβε ( πεντε λομπες και πεντε βολες ειναι εν τωμεταξυ )... θελεις ομως διπλα τους και τον παπ και τον cmm και τον τζοουνς και τον γουορντ και τον εντζαι να μαζευουν τα πισω και να τραβανε λιγο τα γκεμια . και φυσικα θελεις και τον κορυ , ετσι γιατι ειναι ο κορυ. κι εκει ακριβως ειναι η δουλεια του προπονητη να σου κατεβαζει σχηματα που ο ενας να σπρωχνει τον αλλον και να τον βοηθαει να κανει αυτα που ξερει να κανει καλα.
Πρέπει να βρούμε το λεγόμενο "γλυκό σημείο" (sweet spot) με τον παίκτη εκεί. Να είναι τόσο "κακός" παίκτης ώστε να δεχτεί να είναι δεύτερο βιολί και την ίδια στιγμή τόσο "καλός" ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ομάδας. Καταλαβαίνω ότι η αγορά πολλές φορές δε βοηθά, δεν έχει αυτό που θες.
Γι' αυτό θεωρώ ότι ίσως έγιναν λάθος χειρισμοί με την υπόθεση του Πίτερς. Τέλος πάντων, πέρασε αυτό. Αλλά άντε να καλύψεις αυτόν τον παίκτη τώρα. Και πάνω απ' όλα μετράει η επίθεση ό,τι και να λέμε χωρίς τρίποντο σήμερα δεν πας πουθενά...

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 06, 2026 3:39 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Σεπ 06, 2026 2:54 pm
Christofis έγραψε:

Είσαι σίγουρος ότι έμεινε ελεύθερος; Εγώ νομίζω ότι είχε κανονικά συμβόλαιο. Κάποιο λάθος έχεις κάνει. Δεν είχε βγει στην αγορά ο παίκτης. Η τελοσπάντων γράψτε μια πηγή να το δω για να το πιστέψω :D.

Επισης, δεν είπα ότι τον θέλαμε από την αρχή του καλοκαιριού. Plan C είπα ότι ήταν ο συγκεκριμένος.
https://www.lequipe.fr/Basket/Actualite ... hatgpt.com

Plan K πιο πιθανο παρα C. Ενα σκασμονπαικτες κοιταξαμε πριν απο αυτον.

Εγω δεν το λεω για κακο. Ο παικτης τωρα δεν κανει για το ρολο που εχει. Οταν θα αποκτησει το ρόλο που του πρεπει (3ος) θα ειναι μια χαρα. Ειδικ αν δινει χρονο να αποκτηθει το plan A ή Β

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”