Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 07, 2026 2:46 pm

Ο Εντζαι ήταν καλός χθες, βέβαια δεν έχει καθόλου στυλ στις κινήσεις του με αποτέλεσμα είτε κάνει λει απ είτε σουτ είτε τριπλά να φοβάσαι ότι θα κάνει λάθος.
Εγώ μπροστά δεν περιμένω κάτι απ'τον συγκεκριμένο, τουλάχιστον αν μπορέσει να βοηθήσει πίσω θα είναι χρήσιμος.

Με τον μακινταιρ δεν ξέρω τι γίνεται, οκ θέλει χρόνο να καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού, μπορεί να νιώθει και έξω απ τα νερά του που δεν έχει την μπάλα στα χέρια αλλά να μην μπορεί να βάλει ενα λει απ; Γιατί είναι τόσο μαγκωμενος;

Μοντέρο αρρώστια, με το που μπήκε κατάλαβες τι έχουμε να δούμε φέτος, δεν είναι μόνο ότι είναι παικταρας αλλά το λέει η καρδιά του.

Ισως ο Ντόρσεϊ να επηρεαστεί λίγο με όλον αυτόν τον χαμό στα γκαρντ. Μπαίνει ο Τζόζεφ και λες δεν γίνεται αυτός να είναι 3ος άσσος!

Επίσης η 3αδα στο 5 αν καταφέρει να τους κρατήσει χωρίς γκρίνιες είναι τρομερή, παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που όποιος μπαίνει δίνει άλλα στοιχεία.

Επιμένω ότι χρειάζεται άλλο ένα φόργουορντ.
Ας είναι και ο πουλακιδας στην συγκεκριμένη φάση.

Δυστυχώς θα ακυρωθεί το σούπερ καπ Ευρώπης και περίμενα πως και πως να δω την ομάδα σε αυτά τα ματς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 07, 2026 2:49 pm

δεν θα γινει το σουπερ καπ?γιατι?

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 07, 2026 3:07 pm

Ετσι γράφουν σήμερα ότι πάει για ακύρωση λόγω της κατάστασης.

https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... super-cup/

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 07, 2026 3:14 pm

Δεν νομίζω να χαλάει κανένα μια ακύρωση :mrgreen:

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Δευ Σεπ 07, 2026 3:19 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 2:49 pm
δεν θα γινει το σουπερ καπ?γιατι?
Και μόνο που αποφασίσανε να το κάνουν εκεί φέτος ήταν λάθος. Όλες οι διοργανώσεις που γίνονται εκεί κοντά ψάχνουν εναλλακτικές και η Euroleague το θεώρησε σωστό να το κάνει στο Abu Dhabi...

Δεν ξέρω τι όνειρο είδαν πραγματικά.

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 3:29 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 1:37 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 10:05 am
O Μακινταιαρ ειναι πολυ καλυτερος παικτης συνολικα αποντον Θωμα. Τι συζηταμε τωρα. Ειναι ο παικτης που εγραψε τριμπλ νταμπλ πριν κιγους μηνες. Ποσοι τονεχουν καταφερει; Ελαχιστοι. Σιγουρα δεν μπορει να φτασει τον θωμα στο αμυντικο κομματι στο πραιμ του αλλα σιγουρα ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παικτης.

Εγω πιστευω οτι θα ειναι μεταγραφαρα μολις αποβαλλει το αγχος και το πρεπει μεσα του. Δεν ξερω αν θα αποδωσει το ιδιο με τον Θωμα ή αν θα βρει χημεια οπως ο Θωμας με τους συμπαικτες του. Κανενας δεν μπορει να το εγγυηθει. Ο θωμας ειναι ενας παικτης του 6-7 που στις καλες του μερες επαιζε παντα 6-7 και αμυντικα 9-10. Ο Μακινταιαρ ειναι παικτης του 7-8 αλλα δεν ξερουμε αν θα καταφερει να το κανει αυτο σταθερα οπως ο Γουοκαπ.

Παντως στο ερωτημα ειναι τοσο καλυτερος απο τον Θωμα. Η απαντηση ναι αποντον σημερινο Θωμα που δεν ειναι ο αμυντικος προ διετιας και ας παραμενει ελιτ ειναι αρκετα καλυτερος, νεοτερος και χωρις ερωτηματικα οσο αφορα χρονιους τραυματισμους.

Ο Εντζαι δεν θα γινει παικτης μεγαλου ρολου επειδ τα εβαλε σε ενα φιλικο. Ενας ρολιστας θα παραμεινει. Αυτα που μπορει να δωσει θα τα δωσει καλα. Παρα το οτι τα εβαλε (εγω προσωπικα το ειδα στο replay τα μεσανυχτα τονπαιχνιδι και ενω ηξερα τα στατιστικα του) την ωρα που σηκωνοταν ετσι οπως πετουσε την μπαλα με αυτο το περιεργο release ελεγα ωχ παναγια μπυ ενω ηξερα εκ των προτέρων οτι θα μπει.
Νομίζω το λάθος που κάνεις εσύ και κάποια άλλα παιδιά με όλο το σεβασμό που σου τρέφω είναι ότι συγκρίνετε παίκτες 1vs1 σαν να παίζουμε τέννις ή μονάκι. Στην παραπάνω σύγκριση σαφώς κερδίζει ο CMM, ο οποίος έιναι κλάσης καλύτερος από τον Θωμά σε όλα (ακόμα και στις ασίστ), όπως και ο Shorts είναι παικταράς και το απέδειξε με τα νούμερα που είχε στην Παρί, θα το επαναλάβει και φέτος στην Βαλένθια (θεωρώ πως θα είναι μέσα στα καλύτερα πέντε γκάρντ της Λίγκας).

Ο Θωμάς, όμως, ήταν πολύ καλύτερο φιτ στο σύστημα του Μπαρτζώκα, όχι επειδή το ξέρει από έξω και ανακατωτά, αλλά επειδή είναι low mistake παίκτης και δεν θέλει την μπάλα στα χέρια. O CMM έκανε τα νούμερα που έκανε στον Ερυθρό γιατί ήταν ο απόλυτος floor general και έβρισκε ρυθμό μέσα από την επίθεση και το scoring. Σε έμας δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να έχει τόσο πολύ την μπάλα στα χέρια του, στο off ball και στο spot shooting είναι τραγικός, και θα πρέπει να δουλέψει πολύ τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα (να κατεβάζει τα κατάλληλα σχήματα ο Μπι που δεν θα έχει πολλούς χειριστές όσο είναι μέσα) για να μπορέσει να αφήσει το impact που είχε στον Ερυθρό.

Τα ίδια λέω και για τον Εντζάι. Πολύ καλύτεροι παίκτες υπήρχανε, αλλά για τον ρόλο και τον χρόνο που τον θέλουμε, είσαι σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερος ο Κόλσον πχ? Δεν νομίζω.

Το φιτ παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο σε αυτές τις ομάδες από την ατομική ποιότητα. Το είδαμε πέρυσι και πρόπερσι με τον ΠΑΟ, ελπίζω να μην το ξαναδούμε και φέτος με τον Ολυμπιακό. Μέχρις ώτου μου αποδείξει ο CMM ότι μπορεί να είναι πιο αποδοτικός στο σύστημα του Μπαρτζώκα από τον Θωμά ή ακόμα και από τον Κόρι, νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός.

Το καλό είναι ότι δεν βιαζόμαστε.
Φιλε μου ουσιαστικα συμφωνεις με αυτα που εγραψα. Ο Μακινταιαρ ειναι καλυτερος παικτης αλλα δεν ξερουμε αν θα αποδοσει τοσο καλα οσο ο Γουοκαπ. Παντως και για τον Γουοκαπ ηταν ποκυ δυσκολη η προσαρμογη. Το σιχτιρι που του εριξα τους πρωτους μηνες δεν το εχει φαει αλλος στην ομαδα την τελευταια πενταετια. Μετα τα Χριστουγεννα τοτε ομως αρχισε να μου αρεσει και σιγα σιγα εγινε απο τους αγαπημενους παικτες και να ειμαι απο τους πιο ενθερμους υποστηρικτες του μεσα και εξω απο το φορουμ.

Αυτο δεν αναιρει οτι αποτελει ενα μεγαλο ρισκο. Περσι το πηραμε και μας βγηκε . Φετος δεν ειναι σιγουρο οτι θα εβγαινε παλι. Ο παικτης ειναι 34 στα 35 με χρονιο προβλημα στην μεση, το αμυντικοντου παιχνιδι εχει ξεθωριασει(και ας παραμενει απο τους καλυτερους) και το επιθετικο του ταβανι χαμηλο. Επισης τον εχουμε δει να κανει χοντρα λαθη σε κρισιμα παιχνιδια στο κλεισιμο των αγωνων. Φετος η διαφορα ειχε ονομα και αυτο ηταν ο Φουρνιε. Γιατι φετος σε συγκριση με περσι στο φαιναλ φορ πχ ηταν οτι βρηκε 2-3 παικτες να του συμπαρασταθουν ενω ολες μας ολες οι αποφασεις πραγματικα οταν ηταν μεσα τις επαιρνε εκεινος ειτε δε οργανωση ειτε σε εκτελεση ενω ενα χρονο νωριτερα εκανε τον εκτελεστη καθως οι υπολοιποι δεν κατεβηκαν στο γηπεδο.

Ειναι διαφορετικο να πας με ρισκο στον βασικο που ποιντ γκαρντ και διαφορετικο να πας στον 2ο-3ο. Ετσι αποφασιστηκε να αποκτηθει καποιος μπροστα του. Δεν ειναι κακο. Ετσι πρεπει να σκεφτεται καθε σοβαρη ομαδα. Επιλεχθηκε ενας νεοτερος(2-3 χρονια ειναι σημαντικα στο μπασκετ) πιο ανθεκτικος οπως ηταν ο Θωμας παλιοτερα παικτης με μεγαλυτερο συνολικο ταβανι και σχετικα εξισου καλο αμυντικο παιχνιδι με τον σημερινο Θωμα(γιατι τον Πραιμ Θωμα δεν τον εφτανε κανεις).

Ο Μακινταιαρ σε συγκριση με τον Σορτς δεν ειναι δικαιη. Ο Μακινταιαρ ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παικτης απο τον Σορτς αν και θεωρω τον Σορτς καλυτερο ηγετη οταν ηνομαδα χτιστει γυρω του. Βασικα αυτο ειναι το θεμα του Σορτς. Πρεπει ο προπονητης να στησει την ομαδα με αυτον ως κεντρικο προσωπο και να ζησει και να πεθανει μαζι του. Επισης ο Σορτς φανηκε τοσο καλος σε καποια κομματια της σεζον γιατι ανηκε σε μια εντελως αδουλευτη και με ελαχιστο two way χαρακτηρα ομαδα οπως ο περσινος Παο που εξανε τις αδυναμιες του ακομη πιο εμφανεις. Ο Μακινταιαρ ερχεται στον πρωταθλητη ευρωπης με ενα προπονητη με αυτοματισμους που ελαχιστα εχουμε παρακολουθησει στο παρελθον (ομαδες του Ζοτς, Μπαρτσελονα του Πασκουαλ, Ρεαλ του Λασο) αρα σιγουρα θα βρεθει ο τροπος να ταιριάζει. Μπορει να μην ειναι παικτης που φανταστηκαμε αλλα σιγουρα δεν θα μεινει ανεκμετάλλευτος

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Σεπ 07, 2026 3:36 pm

Christofis έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 1:37 pm

Νομίζω το λάθος που κάνεις εσύ και κάποια άλλα παιδιά με όλο το σεβασμό που σου τρέφω είναι ότι συγκρίνετε παίκτες 1vs1 σαν να παίζουμε τέννις ή μονάκι. Στην παραπάνω σύγκριση σαφώς κερδίζει ο CMM, ο οποίος έιναι κλάσης καλύτερος από τον Θωμά σε όλα (ακόμα και στις ασίστ), όπως και ο Shorts είναι παικταράς και το απέδειξε με τα νούμερα που είχε στην Παρί, θα το επαναλάβει και φέτος στην Βαλένθια (θεωρώ πως θα είναι μέσα στα καλύτερα πέντε γκάρντ της Λίγκας).

Ο Θωμάς, όμως, ήταν πολύ καλύτερο φιτ στο σύστημα του Μπαρτζώκα, όχι επειδή το ξέρει από έξω και ανακατωτά, αλλά επειδή είναι low mistake παίκτης και δεν θέλει την μπάλα στα χέρια. O CMM έκανε τα νούμερα που έκανε στον Ερυθρό γιατί ήταν ο απόλυτος floor general και έβρισκε ρυθμό μέσα από την επίθεση και το scoring. Σε έμας δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να έχει τόσο πολύ την μπάλα στα χέρια του, στο off ball και στο spot shooting είναι τραγικός, και θα πρέπει να δουλέψει πολύ τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα (να κατεβάζει τα κατάλληλα σχήματα ο Μπι που δεν θα έχει πολλούς χειριστές όσο είναι μέσα) για να μπορέσει να αφήσει το impact που είχε στον Ερυθρό.

Τα ίδια λέω και για τον Εντζάι. Πολύ καλύτεροι παίκτες υπήρχανε, αλλά για τον ρόλο και τον χρόνο που τον θέλουμε, είσαι σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερος ο Κόλσον πχ? Δεν νομίζω.

Το φιτ παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο σε αυτές τις ομάδες από την ατομική ποιότητα. Το είδαμε πέρυσι και πρόπερσι με τον ΠΑΟ, ελπίζω να μην το ξαναδούμε και φέτος με τον Ολυμπιακό. Μέχρις ώτου μου αποδείξει ο CMM ότι μπορεί να είναι πιο αποδοτικός στο σύστημα του Μπαρτζώκα από τον Θωμά ή ακόμα και από τον Κόρι, νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός.

Το καλό είναι ότι δεν βιαζόμαστε.
Φιλε μου ουσιαστικα συμφωνεις με αυτα που εγραψα. Ο Μακινταιαρ ειναι καλυτερος παικτης αλλα δεν ξερουμε αν θα αποδοσει τοσο καλα οσο ο Γουοκαπ. Παντως και για τον Γουοκαπ ηταν ποκυ δυσκολη η προσαρμογη. Το σιχτιρι που του εριξα τους πρωτους μηνες δεν το εχει φαει αλλος στην ομαδα την τελευταια πενταετια. Μετα τα Χριστουγεννα τοτε ομως αρχισε να μου αρεσει και σιγα σιγα εγινε απο τους αγαπημενους παικτες και να ειμαι απο τους πιο ενθερμους υποστηρικτες του μεσα και εξω απο το φορουμ.

Αυτο δεν αναιρει οτι αποτελει ενα μεγαλο ρισκο. Περσι το πηραμε και μας βγηκε . Φετος δεν ειναι σιγουρο οτι θα εβγαινε παλι. Ο παικτης ειναι 34 στα 35 με χρονιο προβλημα στην μεση, το αμυντικοντου παιχνιδι εχει ξεθωριασει(και ας παραμενει απο τους καλυτερους) και το επιθετικο του ταβανι χαμηλο. Επισης τον εχουμε δει να κανει χοντρα λαθη σε κρισιμα παιχνιδια στο κλεισιμο των αγωνων. Φετος η διαφορα ειχε ονομα και αυτο ηταν ο Φουρνιε. Γιατι φετος σε συγκριση με περσι στο φαιναλ φορ πχ ηταν οτι βρηκε 2-3 παικτες να του συμπαρασταθουν ενω ολες μας ολες οι αποφασεις πραγματικα οταν ηταν μεσα τις επαιρνε εκεινος ειτε δε οργανωση ειτε σε εκτελεση ενω ενα χρονο νωριτερα εκανε τον εκτελεστη καθως οι υπολοιποι δεν κατεβηκαν στο γηπεδο.

Ειναι διαφορετικο να πας με ρισκο στον βασικο που ποιντ γκαρντ και διαφορετικο να πας στον 2ο-3ο. Ετσι αποφασιστηκε να αποκτηθει καποιος μπροστα του. Δεν ειναι κακο. Ετσι πρεπει να σκεφτεται καθε σοβαρη ομαδα. Επιλεχθηκε ενας νεοτερος(2-3 χρονια ειναι σημαντικα στο μπασκετ) πιο ανθεκτικος οπως ηταν ο Θωμας παλιοτερα παικτης με μεγαλυτερο συνολικο ταβανι και σχετικα εξισου καλο αμυντικο παιχνιδι με τον σημερινο Θωμα(γιατι τον Πραιμ Θωμα δεν τον εφτανε κανεις).

Ο Μακινταιαρ σε συγκριση με τον Σορτς δεν ειναι δικαιη. Ο Μακινταιαρ ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος παικτης απο τον Σορτς αν και θεωρω τον Σορτς καλυτερο ηγετη οταν ηνομαδα χτιστει γυρω του. Βασικα αυτο ειναι το θεμα του Σορτς. Πρεπει ο προπονητης να στησει την ομαδα με αυτον ως κεντρικο προσωπο και να ζησει και να πεθανει μαζι του. Επισης ο Σορτς φανηκε τοσο καλος σε καποια κομματια της σεζον γιατι ανηκε σε μια εντελως αδουλευτη και με ελαχιστο two way χαρακτηρα ομαδα οπως ο περσινος Παο που εξανε τις αδυναμιες του ακομη πιο εμφανεις. Ο Μακινταιαρ ερχεται στον πρωταθλητη ευρωπης με ενα προπονητη με αυτοματισμους που ελαχιστα εχουμε παρακολουθησει στο παρελθον (ομαδες του Ζοτς, Μπαρτσελονα του Πασκουαλ, Ρεαλ του Λασο) αρα σιγουρα θα βρεθει ο τροπος να ταιριάζει. Μπορει να μην ειναι παικτης που φανταστηκαμε αλλα σιγουρα δεν θα μεινει ανεκμετάλλευτος
Γιατρέ δεν ξερω αν είδες χθες το φιλικό. Κανένα ρισκο στο βασικό PG ο οποίος θα είναι αδιαμφισβήτητα ο Μοντέρο. Το παιδι φάνηκε απο το πρώτο φιλικό τι μπορεί να κάνει.

2-3ος o CMM παρέα με Τζοζεφ.

Μια χαρά είμαστε στον ασσο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 3:41 pm

τον μοντερο ασσο τον βαζει ο μπαρτζω οποτε αυτος ειναι αντικαταστατης του γουοκαπ..

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 3:43 pm

SbioTech έγραψε:
Christofis έγραψε:

Γιατρέ δεν ξερω αν είδες χθες το φιλικό. Κανένα ρισκο στο βασικό PG ο οποίος θα είναι αδιαμφισβήτητα ο Μοντέρο. Το παιδι φάνηκε απο το πρώτο φιλικό τι μπορεί να κάνει.

Ρισκο εννοουσα τον Θωμα και τους τραυματισμους του στην μεση. Ειναι διαφορετικος να ειναι 1ος και διαφορετικο να ειναι 2ο-3ος.

Επισης ο Τζοζεφ οπως ειναι τωρα θα μπορουσε ανετα να ειναι πρωτος σε καθε ομαδα της ευρωλιγκας. Ο τύπος στο πρωτο βημα ειναι βολιδα

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Σεπ 07, 2026 3:45 pm

shaq7 έγραψε:
τον μοντερο ασσο τον βαζει ο μπαρτζω οποτε αυτος ειναι αντικαταστατης του γουοκαπ..
Θα ήταν περίεργο να μην τον έβαζε άσσο, άσσος είναι ο άνθρωπος.

Μπορεί να παίξει και στο 2 δίπλα σε άλλον άσσο όπως μπορεί να το κάνει και ο Φρανσίσκο αλλά η θεση του είναι το 1.

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Mykonos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 07, 2026 3:48 pm

shaq7 έγραψε:
θα φανει στα επισημα παιχνιδια τι θα επικρατησει...δεν ειμαι σιγουρος πως ο μοντερο θα παιζει ασσος ή εν παση περιπτωσει θα παιζει με 2 ασσους τζοσεφ-μοντερο
θεωρω πως βασικο ποιντ γκαρντ θα ειναι ο μακινταιρ
ο μπαρτζωκας δεν θα αλλαξει την συνταγη ντορσει-γουορντ-σασα-μιλου...σε αυτην την 4αδα κολλαει ο μακινταιρ
στο 2ο ροτεισον βλεπω να υπερισχυει τζοσεφ εναντι παπανικολαου και να παιζουμε με τζοσεφ-μοντερο-φουρνιε-εντζαι-τζοουνς/χολ
ολα αυτα αν ολοι ειναι υγιεις

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Σεπ 07, 2026 3:52 pm

ο μοντερο και ο φουρνιε θα ειναι βασικοι και ας ξεκινανε απο τον παγκο..δεν ειναι ποδοσφαιρο που παιζει ρολο η αρχικη 5δα.και ο παπ βασικη ξεκινουσε και επαιζε 5λ..επισης μην δουμε τον μανταλακια στην 1η 5δα με μιλου και τον σασα να ρχεται απο παγκο..

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Δευ Σεπ 07, 2026 3:52 pm

Θα ανέβει ο CMM, ίσως του πάρει χρόνο αλλά θα αποδώσει. Ο Μοντέρο είναι άλλο tier και δεν έχω αμφιβολία οτι θα είναι επιδραστικός με το καλημέρα. Αυτός που είναι το κερασάκι στην τούρτα είναι ο Κόρι, ποιότητα είχε και το ξέραμε, η αλλαγή στο σώμα του είναι απίστευτη. Ειδικά για παίχτη στο τέλος της καριέρας του (με τη δική του καριέρα που είναι γεμάτη) τέτοια σωματική αλλαγή δείχνει "πείνα" για περισσότερες διακρίσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μέχρι φέτος
TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Σεπ 07, 2026 3:55 pm

Και εμένα θα μου άρεσε ο Πουλακίδας στο 3 με την βασική προϋπόθεση να πάρει ελληνικό διαβατήριο, που και να γίνει, θα αργήσει υπερβολικά πολύ γιατί ούτε οι γονείς του έχουν ελληνικό διαβατήριο, αφού γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και αυτοί και δεν δηλώθηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Ο πιο κοντινός στόχος πραγματικά είναι ο Hezonja που είναι το missing piece αυτού του τρομερού ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Σεπ 07, 2026 3:59 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Σεπ 07, 2026 3:43 pm
SbioTech έγραψε:

Ρισκο εννοουσα τον Θωμα και τους τραυματισμους του στην μεση. Ειναι διαφορετικος να ειναι 1ος και διαφορετικο να ειναι 2ο-3ος.

Επισης ο Τζοζεφ οπως ειναι τωρα θα μπορουσε ανετα να ειναι πρωτος σε καθε ομαδα της ευρωλιγκας. Ο τύπος στο πρωτο βημα ειναι βολιδα
Όχι και βολίδα μη τα παραλέμε. Στην άμυνα τον περνάνε σχετικά άνετα στα πόδια.
Όντως βελτιώθηκε και με τα λιγότερα κιλά θα έχει και καλύτερες αντοχές αλλά μη τον βαφτίσουμε και Λάρκιν.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”