The contract : Υπόθεση Thomas Walkup
Συντονιστής: Captains
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν καταλαβαίνω γιατί το αναλύεται χωρίς να ξέρουμε τα ποσά που προτειναμε. Προφανώς για να πήγε Ντουμπάι δεν τον συμφερε η πρόταση μας. Τι πρότεινε ο Ολυμπιακός δεν ξέρουμε αλλά φαίνεται δεν πλησίαζε την πρόταση της ντουμπαι. Επίσης φέραμε και τον Μακ με πολύ μεγάλο συμβόλαιο και λογικό είναι να τα πήρε και να ήθελε να φυγει.
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Δίκιο εχεις που το λες. Εφόσον ο ΠΑΟΚ χτυπάει ότι κινείται θα έπρεπε. Δεν ξέρω τι γράφει ο Βαγγέλης, ίσως δικαιώθηκε και αυτός ως άλλος insider. Πάντως όλοι περιμένουν τον Στεφάνου για να γράψουν είδησηΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Τρί Σεπ 08, 2026 12:55 amΗ ρήτρα ήταν για Ελλάδα ή για Παναθηναϊκό αποκλειστικά; Δηλαδή Παοκ πάει τζάμπα;
Ε ; Δεν ακούω. Τι συμβαίνει; Χαχαχαχα!!! Ετσιιι!!!
άνοιξα το ποστ και με τσίμπησε
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί, πρώτη φορά φεύγει παίκτης με buy out ; Δεν είχε δηλώσει εξαρχής ο Ολυμπιακός ότι με υψηλο buy out τον δίνει; Όπως και να το κάνουμε, το 2,6 με το 1 έχει διαφορά...τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 9:00 pmδηλαδη δεν του κοπηκε το μπασκετ?
δεν θα αποβληθει η ντουμπαι απτην ευρωλιγκα?
δεν θα γινει η υποθεση του σταθμος στην ιστορια του μπασκετ?
δεν θα τραβηξει ο οσφπ ωστε να τιμωρηθει να μην ξαναζητησει παιχτης να φυγει απτην ομαδα?
το δικαιο του εργατη τελικα κερδισε
![]()
Αυτό που δεν περνάει, είναι ο εκβιασμός από πλευράς παίκτη, για να αποχωρήσει μονομερώς από το συμβολαιο.
Προφανώς τα φούσκωσαν αρκετά οι δημοσιογράφοι με διάφορα πατριωτικά τσιτάτα.
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ο εργάτης δικαιώνεται με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει ελπίδα για την δημιουργία του τέλειου πολιτεύματος μιας και αιώνες τώρα δεν έχει βρεθεί κάτι.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 9:00 pmδηλαδη δεν του κοπηκε το μπασκετ?
δεν θα αποβληθει η ντουμπαι απτην ευρωλιγκα?
δεν θα γινει η υποθεση του σταθμος στην ιστορια του μπασκετ?
δεν θα τραβηξει ο οσφπ ωστε να τιμωρηθει να μην ξαναζητησει παιχτης να φυγει απτην ομαδα?
το δικαιο του εργατη τελικα κερδισε
![]()
Με τα 2,3 μύρια λύθηκαν οι απαντήσεις στις φιλοσοφικές απορίες των δημοσιογραφικών Ουμπέρτο Έκο του Τουίτερ.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι μου θύμησες ρε kite:kite26 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 8:56 pmΌξω ρε, όξω λέμε!!Heisenberg έγραψε: ↑Δευ Σεπ 07, 2026 7:55 pmΓουοκαπ πριν λιγο.
«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου από καρδιάς στον Ολυμπιακό και στους απίστευτους οπαδούς του για τα αξέχαστα χρόνια και τις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε, καθώς και για τους τίτλους που κατακτήσαμε μαζί, με πιο σημαντικό την πρόσφατη EuroLeague. Θέλω επίσης να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την υποστήριξη που μου έδειξαν κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω στους φίλους του Ολυμπιακού ότι δεν ήταν πρόθεσή μου να τους απογοητεύσω. Τρέφω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση για τον Ολυμπιακό, έναν από τους πιο ιστορικούς και επιτυχημένους συλλόγους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, και ήταν τιμή μου να παίξω με τα χρώματά του. Καθώς συνεχίζω την καριέρα μου σε μία άλλη χώρα και ξεκινώ ένα νέο κεφάλαιο, ο Ολυμπιακός θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα θυμάμαι για πάντα τις εμπειρίες, τις φιλίες και τα επιτεύγματά μας και εύχομαι στον σύλλογο, στους οπαδούς του και σε όλους όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό επιτυχίες για τα επόμενα χρόνια».

-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για όποιον δεν θυμάται, το οξω ρε αφορούσε την φράση του κοστουμαρισμενου νεαρού, ότι ο Σαμαράς μας έβγαλε από τα μνημόνια.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι αλλα μονο στο μυαλο τουConan1982 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 08, 2026 10:11 amΔεν ασχολούμαι με το twitter αλλά μου κίνησε την περιέργεια, διάβαζα, διάβαζα, οι μισές του αναρτήσεις είναι ότι αυτός μας τα έλεγε και δεν τον πιστεύαμε και οι άλλες μισές κάποια ποστ με μυστικό νόημα. Αρθογραφεί και κάπου που λέει οτιδήποτε; Ειναι Αθλητικογράφος;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο