δεν ειναι προσωπικη επιθεση αλλά με αφορμη το κειμενο σου θελω να γραψω κατι που εχω παρατηρησειDimmitz έγραψε: ↑Τρί Σεπ 08, 2026 5:20 pmΤα πρώτα κοψίματα είναι τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη και ουσιαστικά μέχρι τέλη Οκτώβρη θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ουσιαστικά είναι 1.5 μήνας που η ομάδα θα πάει έτσι. Άμα πάμε τρένο και ο Εντζάι βγάζει μάτια ίσως να περιμένουν για να κάνουν κίνηση τα Χριστούγεννα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 08, 2026 3:49 pmτο ροστερ ειναι κομπλε αν δεν υπαρχουν τραυματισμοι..αλλα επειδη θα υπαρξουν και εχουμε και διαβολοβδομαδες σερι πρεπει καποια στιγμη να ερθει και ενα σοβαρο 3-4..για κανα 2 μηνες την παλευουμε και ετσι..απιθανο να μην παρουν ομως παικτη και να βγει ετσι σεζον
@pan24 διαφωνούμε σε πολλά οπότε δεν έχει νόημα να σου απαντήσω.
Ενα μικρό σχόλιο μόνο ότι ΠΑΟ και Ολυμπιακός δεν ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Εμείς είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και οι παίκτες έχουν κατακτήσει τους χρόνους συμμετοχής και τον ρόλο τους. Δεν είναι εύκολο να κάνουν πίσω.
Ο ΠΑΟ είναι μια νέα ομάδα με νέα πρόσωπα και πολλές μεταγραφές, νέο προπονητή, όπου όλοι θα κληθούν να αποδείξουν την αξία τους και δεν είναι τίποτα δεδομένο.
Οπότε δεν είναι ίσα και όμοια ώστε να συγκρίνουμε τον συμβιβασμό που θα κάνει ο Χουάντσο με έναν δικό μας παίκτη τύπου Κόρι.
Το έχω ξαναγράψει ότι φέτος οι παίκτες θα συσπειρωθούν γύρω από τον Ζελικο και δεν θα γκρινιάξουν, αλλά από του χρόνου θα γίνει ο κακός χαμός.
πολλοι φιλοι του ολυμπιακου γραφουν ''ολυμπιακος και παο''
φιλοι του παναθηναικου γραφουν ''παναθηναικος και οσφπ''
τοσο οι μεν οσο και οι δε αν γραψετε ολο το ονομα της αντιπαλης ομαδας θα γινει?ειμαστε σε πολεμο?ειναι οι εχθροι?ή μηπως αν γραψετε μονο την συντομογραφια υποβαθμιζετε τον αντιπαλο?ειλικρινα δεν το καταλαβαινω
και αν ειναι χαρην συντομιας ας γραφετε και τους 2 με την συντομογραφια
μην το παρετε ως κριτικη,οπως θελετε θα γραφετε ο καθενας.απλα ειναι μια απορια που την εχω καιρο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο