The contract : Υπόθεση Thomas Walkup
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Να διαφωνούμε δεν είναι κακό. Ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο και το έχω δηλώσει επανειλημμένα, όπως έχω δηλώσει ότι είναι "άκυρο" να προσπαθεί κάποιος να μειώσει των αιώνιο αντίπαλο του και τις επιτυχίες του γιατί έτσι μικραίνει και τις δικές του. Αυτό το γράφω γιατί αν διαβάσει κανείς το ποστ σου, και δεν διαβάσει τα προηγούμενα, από την διατύπωση που κάνεις, θα μπορούσε να του δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το υποστηρίζω, κάτι που φυσικά ΔΕΝ ισχύει.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 12:54 pmΝα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ. Ο Οσφπ είναι μεγάλη ομάδα, υπήρχε πριν τον Ντορσει και θα υπάρχει και μετά απ αυτόν. Αν δεν ανανεώσει αυτός θα βρούμε έναν άλλον, παίχτες υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν τελειώνει ο κόσμος στον Ντόρσει.kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 11:29 am
Αν βρεθεί κάποιος να του τα δώσει, θα είναι πραγματικότητα, όχι παράλογο. Αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς, ο ισχυρότερος πάντα καθορίζει τις τιμές. Ο Ντορσει όχι μόνο τα ζητάει άλλα θα τα βρει και άνετα μάλιστα. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν θα διστάσουν να κάνουν προτάσεις 4 εκ. - το ξέρει άλλωστε και για αυτό δεν υπογράφει, και καλά κάνει για να λέμε την αλήθεια. Την πίεση πλέον την έχει ο ολυμπιακός όχι ο παίχτης.
Ο Ντόρσει όμως είναι στο κρίσιμο σημείο της καρριέρας του που θα πάρει μάλλον το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Αν υποθέσουμε ότι φέτος δεν αποδώσει όπως πέρυσι, χάσει τη θέση του από τον Μοντέρο πχ ή (χτύπα ξύλο) τραυματιστει, θα πάει ο Παοκ ή ο Παο του χρόνου να του δώσουν 4 εκ?
Στο θέμα του Ντόρσει, εφόσον διαφωνούμε με επιχειρήματα, ας θέσω τα δικά μου: Ο ολυμπιακός έχει την πίεση γιατί συμβαίνουν διάφορα στο ελληνικό μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ πρωτίστως (και ο Άρης μάλλον θα ακολουθήσει) έχει σκοπό να μπει σφήνα στο αιώνιο δίπολο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος (λόγω κανονισμών με Όριο ξένων) είναι να φτιάξει πολύ δυνατό ελληνικό κορμό. Ο Ντόρσει είναι η ιδανικότερη περίπτωση. 30 ετών, ελληνικό διαβατήριο, ηγετικές ικανότητες, και δεινός σκόρερ. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν Έλληνες γκαρντ αξιώσεων και δεν θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. Ο Ντόρσευ είναι παίχτης που μπορεί να είναι βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα της ευρωλίγκα, χωρίς να έχει το αβαντάζ του διαβατηρίου. Δεν βγήκε άλλωστε τυχαία στην 2η πεντάδα φέτος στην Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ (φέρεται) να του έχει κάνει κρούση με 16 εκ για 4 χρόνια (4 το χρόνο) και ο παίχτης (φέρεται) να έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό 14 για 4 χρόνια (3,5 το χρόνο). Μέχρι εδώ ο ΠΑΟΚ δεν μοιάζει να έχει το πάνω χέρι, ίσως δηλαδή το μισό εκατομμύριο το χρόνο να μην είναι επαρκές ως δέλεαρ. Αν ο ολυμπιακός κανει τώρα κίνηση ίσως πάρει το ναι του παίχτη, ενώ αν δεν κάνει μοιραία θα μπει σε μια φάση "πλειστηριασμού" αργότερα. Εκεί στηρίζω την άποψη μου. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα επανέλθει και εφόσον μας έδειξε ότι έχει σκοπό να πληρώσει υπεραξίες. Θα μπορούσε (εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν ο Τέλης Μυστακίδης) θα πήγαινα να του κάνω σαφές ότι τον θέλω για ηγέτη, να χτιστεί ο ΠΑΟΚ γύρω του. Θα του έδινα 5ετές με 4 εκ το χρόνο. Δηλαδή ουσιαστικά έναν χρόνο παραπάνω με τα ίδα χρήματα. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι λογικό αν τον θες για ηγέτη. Ε αυτή η πρόταση (υποθετικά πάντα μιλάμε) μπορεί να είναι η κίνηση που θα γείρει την πλάστιγγα. Γιατί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει και μεγαλύτερο σε διάρκεια και σε αξία συμβόλαιο από αυτό του ηγέτη Σάσα. Η διάρκεια σε ενα συμβόλαιο είναι πολύ σοβαρός λόγος για να υπογράψεις. Μέσα σε όλα αυτά δεν βάζω την "παρόρμηση" του ΔΠΓ, που πάνω στην "κάψα" του μπορεί να πάει και να του σκάσει έτσι στο άσχετπ, 4,5 εκ το χρόνο για 2 χρόνια ή για 3. Γιατί δεν έχει "το μυαλό να τον κρατήσει" που λενε στα χωριά οι γριές
Συνεπώς ΝΑΙ θεωρώ ότι αν δεν τον υπογράψετε τώρα, θα έχετε την πίεση σε μια πιθανή δημοπρασία. Νομίζω ότι το έκανα πολύ αναλυτικό για να μην υπαρχει αμφιβολία τι πιστεύω
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Ντορσει πουθενα στην καριερα του δεν εχει αποδειξει οτι μπορει να ειναι βασικος εκτος Ολυμπιακου. Πουθενα ομως....kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:17 pmΝα διαφωνούμε δεν είναι κακό. Ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο και το έχω δηλώσει επανειλημμένα, όπως έχω δηλώσει ότι είναι "άκυρο" να προσπαθεί κάποιος να μειώσει των αιώνιο αντίπαλο του και τις επιτυχίες του γιατί έτσι μικραίνει και τις δικές του. Αυτό το γράφω γιατί αν διαβάσει κανείς το ποστ σου, και δεν διαβάσει τα προηγούμενα, από την διατύπωση που κάνεις, θα μπορούσε να του δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το υποστηρίζω, κάτι που φυσικά ΔΕΝ ισχύει.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 12:54 pm
Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αγαπητέ. Ο Οσφπ είναι μεγάλη ομάδα, υπήρχε πριν τον Ντορσει και θα υπάρχει και μετά απ αυτόν. Αν δεν ανανεώσει αυτός θα βρούμε έναν άλλον, παίχτες υπάρχουν και θα υπάρχουν. Δεν τελειώνει ο κόσμος στον Ντόρσει.
Ο Ντόρσει όμως είναι στο κρίσιμο σημείο της καρριέρας του που θα πάρει μάλλον το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του. Αν υποθέσουμε ότι φέτος δεν αποδώσει όπως πέρυσι, χάσει τη θέση του από τον Μοντέρο πχ ή (χτύπα ξύλο) τραυματιστει, θα πάει ο Παοκ ή ο Παο του χρόνου να του δώσουν 4 εκ?
Στο θέμα του Ντόρσει, εφόσον διαφωνούμε με επιχειρήματα, ας θέσω τα δικά μου: Ο ολυμπιακός έχει την πίεση γιατί συμβαίνουν διάφορα στο ελληνικό μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ πρωτίστως (και ο Άρης μάλλον θα ακολουθήσει) έχει σκοπό να μπει σφήνα στο αιώνιο δίπολο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος (λόγω κανονισμών με Όριο ξένων) είναι να φτιάξει πολύ δυνατό ελληνικό κορμό. Ο Ντόρσει είναι η ιδανικότερη περίπτωση. 30 ετών, ελληνικό διαβατήριο, ηγετικές ικανότητες, και δεινός σκόρερ. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν Έλληνες γκαρντ αξιώσεων και δεν θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον.χωρίς να έχει το αβαντάζ του διαβατηρίου. Δεν βγήκε άλλωστε τυχαία στην 2η πεντάδα φέτος στην Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ (φέρεται) να του έχει κάνει κρούση με 16 εκ για 4 χρόνια (4 το χρόνο) και ο παίχτης (φέρεται) να έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό 14 για 4 χρόνια (3,5 το χρόνο). Μέχρι εδώ ο ΠΑΟΚ δεν μοιάζει να έχει το πάνω χέρι, ίσως δηλαδή το μισό εκατομμύριο το χρόνο να μην είναι επαρκές ως δέλεαρ. Αν ο ολυμπιακός κανει τώρα κίνηση ίσως πάρει το ναι του παίχτη, ενώ αν δεν κάνει μοιραία θα μπει σε μια φάση "πλειστηριασμού" αργότερα. Εκεί στηρίζω την άποψη μου. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα επανέλθει και εφόσον μας έδειξε ότι έχει σκοπό να πληρώσει υπεραξίες. Θα μπορούσε (εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν ο Τέλης Μυστακίδης) θα πήγαινα να του κάνω σαφές ότι τον θέλω για ηγέτη, να χτιστεί ο ΠΑΟΚ γύρω του. Θα του έδινα 5ετές με 4 εκ το χρόνο. Δηλαδή ουσιαστικά έναν χρόνο παραπάνω με τα ίδα χρήματα. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι λογικό αν τον θες για ηγέτη. Ε αυτή η πρόταση (υποθετικά πάντα μιλάμε) μπορεί να είναι η κίνηση που θα γείρει την πλάστιγγα. Γιατί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει και μεγαλύτερο σε διάρκεια και σε αξία συμβόλαιο από αυτό του ηγέτη Σάσα. Η διάρκεια σε ενα συμβόλαιο είναι πολύ σοβαρός λόγος για να υπογράψεις. Μέσα σε όλα αυτά δεν βάζω την "παρόρμηση" του ΔΠΓ, που πάνω στην "κάψα" του μπορεί να πάει και να του σκάσει έτσι στο άσχετπ, 4,5 εκ το χρόνο για 2 χρόνια ή για 3. Γιατί δεν έχει "το μυαλό να τον κρατήσει" που λενε στα χωριά οι γριέςΟ Ντόρσευ είναι παίχτης που μπορεί να είναι βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα της ευρωλίγκα,![]()
Συνεπώς ΝΑΙ θεωρώ ότι αν δεν τον υπογράψετε τώρα, θα έχετε την πίεση σε μια πιθανή δημοπρασία. Νομίζω ότι το έκανα πολύ αναλυτικό για να μην υπαρχει αμφιβολία τι πιστεύω![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς, όλοι είναι ¨στρατευμένοι¨ δημοσιογράφοι, άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Ο Ντορσει αν πειστεί ότι θα είναι ο Αντικαταστάτης του Σλουκα (όχι σε θέση αλλά ως Έλληνας ηγέτης) τότε μια χαρά θα "ξεροψηθεί" στην ιδέα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα όταν στον πάγκο βρίσκεται ο Ζοτς, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, γιατί έχει χειριστεί στο παρελθόν την πληρέστερη περιφέρεια στην ευρωλιγκα all time. Σαρας-ΔΔ-Σπανόυλης-Νίκολας και πέμπτος ο ΧατζηβρέταςJeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:43 pmΘα ηθελα παντως εναν αξιοπιστο ρεπορτερ που να ξερει τι λεει να μας παει ποσα ζηταει ο Ντορσει. Γιατι εχω δει απο 3.2 μεχρι 3.6. Και οτι ο ΠΑΟΚ θα του δωσει 4. Τον ΠΑΟ δεν τον βαζω καν στην εξισωση, δεν πιστευω οτι ψηνεται να παει ο Ντορσει να κανει τα ρεπο του Ναν.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
και ο σλουκας ολη του την καριερα αναπληρωματικος ηταν...δεν εκανε για βασικη 5αδα τι να λεμε τωρα.εκανε ο θωμας για βασικοςJeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:45 pmΟ Ντορσει πουθενα στην καριερα του δεν εχει αποδειξει οτι μπορει να ειναι βασικος εκτος Ολυμπιακου. Πουθενα ομως....kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:17 pm
Να διαφωνούμε δεν είναι κακό. Ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, είναι κάτι που με βρίσκει σύμφωνο και το έχω δηλώσει επανειλημμένα, όπως έχω δηλώσει ότι είναι "άκυρο" να προσπαθεί κάποιος να μειώσει των αιώνιο αντίπαλο του και τις επιτυχίες του γιατί έτσι μικραίνει και τις δικές του. Αυτό το γράφω γιατί αν διαβάσει κανείς το ποστ σου, και δεν διαβάσει τα προηγούμενα, από την διατύπωση που κάνεις, θα μπορούσε να του δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το υποστηρίζω, κάτι που φυσικά ΔΕΝ ισχύει.
Στο θέμα του Ντόρσει, εφόσον διαφωνούμε με επιχειρήματα, ας θέσω τα δικά μου: Ο ολυμπιακός έχει την πίεση γιατί συμβαίνουν διάφορα στο ελληνικό μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ πρωτίστως (και ο Άρης μάλλον θα ακολουθήσει) έχει σκοπό να μπει σφήνα στο αιώνιο δίπολο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος (λόγω κανονισμών με Όριο ξένων) είναι να φτιάξει πολύ δυνατό ελληνικό κορμό. Ο Ντόρσει είναι η ιδανικότερη περίπτωση. 30 ετών, ελληνικό διαβατήριο, ηγετικές ικανότητες, και δεινός σκόρερ. Ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν Έλληνες γκαρντ αξιώσεων και δεν θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. χωρίς να έχει το αβαντάζ του διαβατηρίου. Δεν βγήκε άλλωστε τυχαία στην 2η πεντάδα φέτος στην Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ (φέρεται) να του έχει κάνει κρούση με 16 εκ για 4 χρόνια (4 το χρόνο) και ο παίχτης (φέρεται) να έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό 14 για 4 χρόνια (3,5 το χρόνο). Μέχρι εδώ ο ΠΑΟΚ δεν μοιάζει να έχει το πάνω χέρι, ίσως δηλαδή το μισό εκατομμύριο το χρόνο να μην είναι επαρκές ως δέλεαρ. Αν ο ολυμπιακός κανει τώρα κίνηση ίσως πάρει το ναι του παίχτη, ενώ αν δεν κάνει μοιραία θα μπει σε μια φάση "πλειστηριασμού" αργότερα. Εκεί στηρίζω την άποψη μου. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα επανέλθει και εφόσον μας έδειξε ότι έχει σκοπό να πληρώσει υπεραξίες. Θα μπορούσε (εγώ αυτό θα έκανα αν ήμουν ο Τέλης Μυστακίδης) θα πήγαινα να του κάνω σαφές ότι τον θέλω για ηγέτη, να χτιστεί ο ΠΑΟΚ γύρω του. Θα του έδινα 5ετές με 4 εκ το χρόνο. Δηλαδή ουσιαστικά έναν χρόνο παραπάνω με τα ίδα χρήματα. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι λογικό αν τον θες για ηγέτη. Ε αυτή η πρόταση (υποθετικά πάντα μιλάμε) μπορεί να είναι η κίνηση που θα γείρει την πλάστιγγα. Γιατί ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει και μεγαλύτερο σε διάρκεια και σε αξία συμβόλαιο από αυτό του ηγέτη Σάσα. Η διάρκεια σε ενα συμβόλαιο είναι πολύ σοβαρός λόγος για να υπογράψεις. Μέσα σε όλα αυτά δεν βάζω την "παρόρμηση" του ΔΠΓ, που πάνω στην "κάψα" του μπορεί να πάει και να του σκάσει έτσι στο άσχετπ, 4,5 εκ το χρόνο για 2 χρόνια ή για 3. Γιατί δεν έχει "το μυαλό να τον κρατήσει" που λενε στα χωριά οι γριές![]()
Συνεπώς ΝΑΙ θεωρώ ότι αν δεν τον υπογράψετε τώρα, θα έχετε την πίεση σε μια πιθανή δημοπρασία. Νομίζω ότι το έκανα πολύ αναλυτικό για να μην υπαρχει αμφιβολία τι πιστεύω![]()
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
3
Οπως σε ειπες σε αλλο thread, ευσεβεις ποθοι ειναι αυτα και τιποτε αλλο. Εχει παικτη στην θεση του που κανενας απο τους δυο δεν κατεβαινει με αστρονομικο usage και συμβολαιο. 4.5 μυρια. Καθαρα sg και οι 2. Ο Ντορσει εφυγε απο την Μακαμπι επειδη δεν μπορουσε να παιζει πισω απο τον Wilkebin και θα ερθει να παιζει πισω απο τον Ναν.kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:48 pmΔεν υπάρχει αυτό που ζητάς, όλοι είναι ¨στρατευμένοι¨ δημοσιογράφοι, άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Ο Ντορσει αν πειστεί ότι θα είναι ο Αντικαταστάτης του Σλουκα (όχι σε θέση αλλά ως Έλληνας ηγέτης) τότε μια χαρά θα "ξεροψηθεί" στην ιδέα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα όταν στον πάγκο βρίσκεται ο Ζοτς, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, γιατί έχει χειριστεί στο παρελθόν την πληρέστερη περιφέρεια στην ευρωλιγκα all time. Σαρας-ΔΔ-Σπανόυλης-Νίκολας και πέμπτος ο ΧατζηβρέταςJeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:43 pmΘα ηθελα παντως εναν αξιοπιστο ρεπορτερ που να ξερει τι λεει να μας παει ποσα ζηταει ο Ντορσει. Γιατι εχω δει απο 3.2 μεχρι 3.6. Και οτι ο ΠΑΟΚ θα του δωσει 4. Τον ΠΑΟ δεν τον βαζω καν στην εξισωση, δεν πιστευω οτι ψηνεται να παει ο Ντορσει να κανει τα ρεπο του Ναν.- ειδικά αν το επιχείρημα αυτό πλαισιώνεται και με μια προταση 4+ εκ. ....
ε δεν βλέπω να τον χαλάει
Ευσεβεις ποθοι και τιποτε αλλο...
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μπορω να βαλω διπλο λαικ;Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 1:01 pmΛοιπόν, τώρα που το θέμα Γουόκαπ έκλεισε με ξεκάθαρα κερδισμένο τον Ολυμπιακό (και από οικονομική άποψη, αλλά και επειδή αποδείχθηκε πως τα συμβόλαια δεν είναι κουρελόχαρτα και πως όποιος θέλει να πάρει παίκτη με συμβόλαιο πρέπει να πληρώσει χοντρά την ομάδα), τώρα ξεκίνησε από κάποιους φίλους Παναθηναϊκούς καινούργιο θέμα συζήτησης/πόλωσης/αντιπαράθεσης: η ανανέωση του Ντόρσεϊ και πόσο θα πιάσει του χρόνου, αν μείνει ελεύθερος.
Ας το κλείσουμε το τόπικ Γουόκαπ εδώ, και όποιος έχει όρεξη ας ανοίξει καινούργιο.
Επίσης, προτείνω να ανοίξει κι ένα άλλο τόπικ: πόσο θα πιάσει ο Ναν του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιό του και πώς θα τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Ντόρσεϊ έφυγε από την Μακάμπι γιατί του δώσατε μεγαλύτερο συμβόλαιο, όχι γιατί δεν μπορούσε να παίζει πίσω από τον Ουίλμπεκιν. Επομένως μια χαρά μπορεί να πάει π.χ. στον ΠΑΟΚ αν του δώσει 4.000.000 το χρόνο και εσείς έχετε "ταβάνι" τα 3.000.000.Jeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:52 pmΟπως σε ειπες σε αλλο thread, ευσεβεις ποθοι ειναι αυτα και τιποτε αλλο. Εχει παικτη στην θεση του που κανενας απο τους δυο δεν κατεβαινει με αστρονομικο usage και συμβολαιο. 4.5 μυρια. Καθαρα sg και οι 2. Ο Ντορσει εφυγε απο την Μακαμπι επειδη δεν μπορουσε να παιζει πισω απο τον Wilkebin και θα ερθει να παιζει πισω απο τον Ναν.kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:48 pm
Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς, όλοι είναι ¨στρατευμένοι¨ δημοσιογράφοι, άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Ο Ντορσει αν πειστεί ότι θα είναι ο Αντικαταστάτης του Σλουκα (όχι σε θέση αλλά ως Έλληνας ηγέτης) τότε μια χαρά θα "ξεροψηθεί" στην ιδέα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα όταν στον πάγκο βρίσκεται ο Ζοτς, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, γιατί έχει χειριστεί στο παρελθόν την πληρέστερη περιφέρεια στην ευρωλιγκα all time. Σαρας-ΔΔ-Σπανόυλης-Νίκολας και πέμπτος ο Χατζηβρέτας - ειδικά αν το επιχείρημα αυτό πλαισιώνεται και με μια προταση 4+ εκ. .... :mrgreen: ε δεν βλέπω να τον χαλάει
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Μάλλον μπέρδεψες τα τόπικ. Οι ευσεβείς πόθοι είναι στο άλλο για τον φαλJeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:52 pmΟπως σε ειπες σε αλλο thread, ευσεβεις ποθοι ειναι αυτα και τιποτε αλλο. Εχει παικτη στην θεση του που κανενας απο τους δυο δεν κατεβαινει με αστρονομικο usage και συμβολαιο. 4.5 μυρια. Καθαρα sg και οι 2. Ο Ντορσει εφυγε απο την Μακαμπι επειδη δεν μπορουσε να παιζει πισω απο τον Wilkebin και θα ερθει να παιζει πισω απο τον Ναν.kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:48 pm
Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς, όλοι είναι ¨στρατευμένοι¨ δημοσιογράφοι, άλλοι λίγο άλλοι πολύ. Ο Ντορσει αν πειστεί ότι θα είναι ο Αντικαταστάτης του Σλουκα (όχι σε θέση αλλά ως Έλληνας ηγέτης) τότε μια χαρά θα "ξεροψηθεί" στην ιδέα να έρθει στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα όταν στον πάγκο βρίσκεται ο Ζοτς, το κίνητρο είναι μεγαλύτερο, γιατί έχει χειριστεί στο παρελθόν την πληρέστερη περιφέρεια στην ευρωλιγκα all time. Σαρας-ΔΔ-Σπανόυλης-Νίκολας και πέμπτος ο Χατζηβρέτας- ειδικά αν το επιχείρημα αυτό πλαισιώνεται και με μια προταση 4+ εκ. ....
ε δεν βλέπω να τον χαλάει
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
επίσης όταν έχεις συμβόλαιο 1-1,5+ εκ, μπορεί να φέρεις αντιρρήσεις για τον ρόλο σου, αν ανέβει στα 4+ εκ. η προσφορά, οι αντιρρήσεις κάμπτονται πολύ πολυ πολύ ... πιο εύκολαBillyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:57 pmΟ Ντόρσεϊ έφυγε από την Μακάμπι γιατί του δώσατε μεγαλύτερο συμβόλαιο, όχι γιατί δεν μπορούσε να παίζει πίσω από τον Ουίλμπεκιν. Επομένως μια χαρά μπορεί να πάει π.χ. στον ΠΑΟΚ αν του δώσει 4.000.000 το χρόνο και εσείς έχετε "ταβάνι" τα 3.000.000.Jeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:52 pm
Οπως σε ειπες σε αλλο thread, ευσεβεις ποθοι ειναι αυτα και τιποτε αλλο. Εχει παικτη στην θεση του που κανενας απο τους δυο δεν κατεβαινει με αστρονομικο usage και συμβολαιο. 4.5 μυρια. Καθαρα sg και οι 2. Ο Ντορσει εφυγε απο την Μακαμπι επειδη δεν μπορουσε να παιζει πισω απο τον Wilkebin και θα ερθει να παιζει πισω απο τον Ναν.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν μπορείς δυστυχώς, αλλα μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα για τον Ναν.redcard έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 2:52 pmΜπορω να βαλω διπλο λαικ;Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 1:01 pmΛοιπόν, τώρα που το θέμα Γουόκαπ έκλεισε με ξεκάθαρα κερδισμένο τον Ολυμπιακό (και από οικονομική άποψη, αλλά και επειδή αποδείχθηκε πως τα συμβόλαια δεν είναι κουρελόχαρτα και πως όποιος θέλει να πάρει παίκτη με συμβόλαιο πρέπει να πληρώσει χοντρά την ομάδα), τώρα ξεκίνησε από κάποιους φίλους Παναθηναϊκούς καινούργιο θέμα συζήτησης/πόλωσης/αντιπαράθεσης: η ανανέωση του Ντόρσεϊ και πόσο θα πιάσει του χρόνου, αν μείνει ελεύθερος.
Ας το κλείσουμε το τόπικ Γουόκαπ εδώ, και όποιος έχει όρεξη ας ανοίξει καινούργιο.
Επίσης, προτείνω να ανοίξει κι ένα άλλο τόπικ: πόσο θα πιάσει ο Ναν του χρόνου που τελειώνει το συμβόλαιό του και πώς θα τον κρατήσει ο Παναθηναϊκός.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντόρσει αν και θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με τον Γουόκαπ δεν το έκανε.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα κοιτάξει το καλύτερο για τον εαυτό του και καλά θα κάνει.
Είναι 30 χρονών, 31 το καλοκαίρι.
Το 3-4ετες που θα υπογράψει θα είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, αποκλείεται να βρει μετά περισσότερα λεφτά στα 34-35.
Αν κάποιος του δίνει 4εκ το χρόνο (που είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος, μη βρεθεί κάποιος να του δίνει και περισσότερα δε ξέρω) και ο επόμενος του δίνει 2,8 ε θα πάρει τα 4 εκ όπως ο καθένας μας στη θέση του.
Αν κάποιος του δίνει 4 και ο άλλος 3,5 εκεί θα παίξουν και άλλα πράγματα ρόλο.
Επίσης αν κάποιος του δώσει 3-3,5 σήμερα μπορεί να υπογράψει από τώρα για να είναι σίγουρος αντι να ρισκάρει να περιμένει το καλοκαίρι για να του δώσει τότε κάποιος 4.
Αλλά με κάτω από 3εκ το χρόνο μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κλείσει τον Ντόρσει είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα κοιτάξει το καλύτερο για τον εαυτό του και καλά θα κάνει.
Το 3-4ετες που θα υπογράψει θα είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, αποκλείεται να βρει μετά περισσότερα λεφτά στα 34-35.
Αν κάποιος του δίνει 4εκ το χρόνο (που είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί κάποιος, μη βρεθεί κάποιος να του δίνει και περισσότερα δε ξέρω) και ο επόμενος του δίνει 2,8 ε θα πάρει τα 4 εκ όπως ο καθένας μας στη θέση του.
Επίσης αν κάποιος του δώσει 3-3,5 σήμερα μπορεί να υπογράψει από τώρα για να είναι σίγουρος αντι να ρισκάρει να περιμένει το καλοκαίρι για να του δώσει τότε κάποιος 4.
Αλλά με κάτω από 3εκ το χρόνο μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κλείσει τον Ντόρσει είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
ακριβώς τα ίδια γράφουμεpan24 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 3:12 pmΟ Ντόρσει αν και θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με τον Γουόκαπ δεν το έκανε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο