Θα συμφώνησω σχεδόν σε όλα ή ακόμα και σε όλα χωρίς αστερίσκους. Κάπως έτσι φαντάζομαι ότι θα τον χρησιμοποιήσει ο ζοτς και το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα είναι σε θέση να επανέλθει από τον τραυματισμό και να βοηθήσει. Πιστεύω θα χρειαστεί πίστωση χρόνου και πάντα κρατάω την επιφύλαξη του ρίσκου αυτού του είδους τραυματισμού. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον η περίπτωση του. Καθαρά αγωνιστικά μιλάω.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 3:20 pmΗ περίπτωση του Φαλ είναι τελείως straightforward για κάποιον που καταλαβαίνει τα βασικά του αθλήματος. Το βασικό προσόν του Φαλ στην άμυνα είναι ότι έχει γρήγορα πλάγια βήματα για το ύψος του και μπορεί να σκεπάζει την ρακέτα με τα χέρια του ώστε να δυσκολεύει τα αντίπαλα γκάρντ.
Η άμυνα που παίζαμε στον prime Ναν ήταν χαρακτηριστική όταν ήταν ο Φαλ μέσα: ο Γκος ή ο Ουόκαπ τον «άφηναν» να πάει προς την ρακέτα να πέσει πάνω στον Φαλ και τον έπαιζαν άμυνα από πίσω με αποτέλεσμα να ασφυκτιά και να μην μπορεί να δει ούτε καλάθι ούτε πάσα.
Για τους συν οπαδούς μου θα πω ότι ο Φαλ ανήκει στην κατηγορία συνεχούς υποτίμησης μαζί με τον Θωμά, τον Πίτερς και άλλους που έχουν φορέσει την φανέλα (και ο Γκος δεν είχε ακούσει λίγα όσο έπαιζε σε εμάς). Οταν βγαίνουν ο hoopfellas και άλλοι που είναι η δουλειά τους και έλεγαν ότι θα κράταγαν τον Φαλ αντί του Μιλου (πριν τον τραυματισμό του Φαλ), μάλλον κάτι έβλεπαν που εμείς δεν βλέπουμε. Μην ξεχνάμε ότι ο Μιλου τις δύο πρώτες χρονιές και πριν την υπογραφή του νέου του συμβολαίου σερνόταν και δεν είχε δικαιολογήσει τα χρήματα που είχαν δαπανηθεί για την απόκτηση του.
Προφανώς και ο Φαλ έχει συγκεκριμένα και χτυπητά μειονεκτήματα, αλλά στον ΠΑΟ αν είναι υγιής ο Ομπράντοβιτς μπορεί να τα καλύψει για πλάκα με το ρόστερ που έχει.
Δεν θα τον εκθέσει όπως έκανε ο Μπαρτζώκας να τον βάλει στην ίδια πεντάδα με Ουόκαπ, Μακισικ, και Παπανικολάου που ήταν πολύ περιορισμένοι επιθετικά στο σετ παιχνίδι. Ούτε θα έχει τον Πίτερς δίπλα του ώστε να φανεί η τρανταχτή αδυναμία του στο ριμπάουντ.
Ο Φαλ θα παίζει σε πεντάδες με Γιαμπουσέλε στο τέσσερα ή Χουάντσο και στο 1-2 θα είναι παίκτες που θα σκοράρουν. ΑΡΑ και αμυντικά τον καλύπτεις στις αδυναμίες του και επιθετικά τον θες γι αυτό που κάνει καλά, να είναι δηλαδή playmaker ρακέτας. Χέστηκε ο Ομπράντοβιτς αν θα φοβάται να ποστάρει, δεν τον πήρε γι αυτό.
Στα θέματα υγείας δεν είμαι ειδικός, αλλά έτσι όπως τον είδα φαίνεται σε καλύτερη σωματική κατάσταση από ότι ήταν πριν δύο χρόνια. Ισως βγάλει κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς γιατί είναι μεγάλο κορμί, αλλά δεν θεωρώ ότι θα έχει πρόβλημα να παίξει τα 10-15 λεπτά του συστηματικά.
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
O Μπι στη συνεντευξη που εδωσε στο Eurohoops αφησε να εννοηθει πως οσον αφορα τον Γουοκαπ, τον Φαλ, Μακισικ κλπ υπηρχε οργανωμενο πλανο για refresh της ομαδας ωστε να γινει refresh και το κινητρο των παικτων. Διοτι η ευρωλιγκα ηρθε μετα απο 5ετη μεγαλη προσπαθεια και θα μπορουσε να επιδρασει αρνητικα στο τωρινο κινητρο των παλαιοτερων παικτων.
ΥΓ: Για τον Γουοκαπ ειπε οτι ειναι ενας απο τους τοπ-3 παικτες που εχει συνεργαστει ποτε. Και πως μιλησε μαζι του στο τηλεφωνο οταν γινοταν ο κακος χαμος.
ΥΓ: Για τον Γουοκαπ ειπε οτι ειναι ενας απο τους τοπ-3 παικτες που εχει συνεργαστει ποτε. Και πως μιλησε μαζι του στο τηλεφωνο οταν γινοταν ο κακος χαμος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rivers15 την Τετ Σεπ 09, 2026 6:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Σωστό αυτό που είπε. Νέα ομάδα, νέο κίνητρο, πιο πεινασμένοι.Rivers15 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 5:57 pmO Μπι στη συνεντευξη που εδωσε στο Eurohoops αφησε να εννοηθει πως οσον αφορα τον Γουοκαπ, τον Φαλ, Μακισικ κλπ υπηρχε οργανωμενο πλανο για refresh της ομαδας ωστε να γινει refresh και το κινητρο των παικτων. Διοτι η ευρωλιγκα ηρθε μετα απο 5ετη μεγαλη προσπαθεια και θα μπορουσε να επιδρασει αρνητικα στο τωρινο κινητρο των παλαιοτερων παικτων.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
καλα δεν αλλαξε και 5 βασικους...σιγα το refresh.ασσους πηρε στην πραγματικοτητα,που δεν επαιρνε εδω και 5 χρονια.
οσον αφορα το τοπ-3 για τον γουοκαπ τρεμω να ρωτησω με τι κριτηριο...αν πει καλος χαρακτηρας το δεχομαι.αν πει τιποτα ποιοτητα και γενικως βαλλει την μπασκετικη ικανοτητα στην κουβεντα θα γελασουν και τα τσιμεντα
οσον αφορα το τοπ-3 για τον γουοκαπ τρεμω να ρωτησω με τι κριτηριο...αν πει καλος χαρακτηρας το δεχομαι.αν πει τιποτα ποιοτητα και γενικως βαλλει την μπασκετικη ικανοτητα στην κουβεντα θα γελασουν και τα τσιμεντα
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο πραιμ Φαλ του 2023-2024 θα ηταν σημερα τοπ 5 σεντερ μαζι με Ταβαρες Μιλου, Οτουρου, Καμπενγκελε.
Εχει σαφη πλεονεκτηματα οπως γρηγορα ποδια, τεραστιο μεγεθος και τεραστιο μπασκετικο iq τεραστιο. Εχει σαφη μειονεκτηματα οπως απουσια σουτ και αναξιοπιστος στις βολες, σχεδον μηδαμινη παρουσια ποστ παιχνιδιου.
Ολα αυτα τα ξερουμε χρονια και ο Φαλ ηταν ο βασικος σεντερ της ομαδας που τερματισε πρωτη 2 φορες τα τελευαια χρονια πριν την χρονια που εμεινε εξω, ασχετα να η παρουσια του στα φαιναλ φορ ηταν πενιχρη. Αρα κατι πολυ καλο εκανε.
Το βασιμο ερωτημα ειναι η αγωνιστικη του κατασταση. Προσωπικη εκτιμηση ιατρικως χωρις ομως και το τονιζω να ειμαι εξειδικευμενος (specialized) ή ειδικος (να εχω την ειδικοτητα του ορθοπεδικου) αλλα εχοντας ραψει πολλους τενοντες και μυες στην καριερα μου ειναι οτι σε οσο καλη κατασταση και να ειναι ο Φαλ τραυματισμους θα παρουσιασει σιγουρα μεσα στην Χρονια(ευχομαι αληθεια και ολοψυχα να με διαψευσει καθως τονθεωρω αμαρτια και ανηθικο καποιος να σκεφτεται κατι διαφορετικο). Αρα παρολο που με την Τζοουνς παροντα τον υγιη Φαλ τον προτιμω απο τον Χολ θεωρω οτι σωστα εκαναν στην ομαδα να μην τοννκρατησουν
Ο Παο ρισκαρε πολυ(εν μεσω λειψανδριας ψηλών με τα χαρακτηριστικα του ανα το παγκοσμιο) δινοντας του ενα μεγαλο συμβολαιο. Εφοσον το χρημα ρεει στην συγκεκριμενη ομαδα δεν βρισκω κανενα προβλημα. Σκεφτειτε οτι ο συμπαθης κατα τα αλλα Ντινος παιρνει 1,8 εκ. Ε αν αου βγει ο Φαλ με διαβατηριο με τα ιδια λεφτα θα εχεις κανει κινηση ματ.
Εχει σαφη πλεονεκτηματα οπως γρηγορα ποδια, τεραστιο μεγεθος και τεραστιο μπασκετικο iq τεραστιο. Εχει σαφη μειονεκτηματα οπως απουσια σουτ και αναξιοπιστος στις βολες, σχεδον μηδαμινη παρουσια ποστ παιχνιδιου.
Ολα αυτα τα ξερουμε χρονια και ο Φαλ ηταν ο βασικος σεντερ της ομαδας που τερματισε πρωτη 2 φορες τα τελευαια χρονια πριν την χρονια που εμεινε εξω, ασχετα να η παρουσια του στα φαιναλ φορ ηταν πενιχρη. Αρα κατι πολυ καλο εκανε.
Το βασιμο ερωτημα ειναι η αγωνιστικη του κατασταση. Προσωπικη εκτιμηση ιατρικως χωρις ομως και το τονιζω να ειμαι εξειδικευμενος (specialized) ή ειδικος (να εχω την ειδικοτητα του ορθοπεδικου) αλλα εχοντας ραψει πολλους τενοντες και μυες στην καριερα μου ειναι οτι σε οσο καλη κατασταση και να ειναι ο Φαλ τραυματισμους θα παρουσιασει σιγουρα μεσα στην Χρονια(ευχομαι αληθεια και ολοψυχα να με διαψευσει καθως τονθεωρω αμαρτια και ανηθικο καποιος να σκεφτεται κατι διαφορετικο). Αρα παρολο που με την Τζοουνς παροντα τον υγιη Φαλ τον προτιμω απο τον Χολ θεωρω οτι σωστα εκαναν στην ομαδα να μην τοννκρατησουν
Ο Παο ρισκαρε πολυ(εν μεσω λειψανδριας ψηλών με τα χαρακτηριστικα του ανα το παγκοσμιο) δινοντας του ενα μεγαλο συμβολαιο. Εφοσον το χρημα ρεει στην συγκεκριμενη ομαδα δεν βρισκω κανενα προβλημα. Σκεφτειτε οτι ο συμπαθης κατα τα αλλα Ντινος παιρνει 1,8 εκ. Ε αν αου βγει ο Φαλ με διαβατηριο με τα ιδια λεφτα θα εχεις κανει κινηση ματ.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως μετά και την επίσημη πλέον πώληση του Λαρεντζάκη, αντιλαμβάνεστε ότι έχουν φύγει πια όλοι οι παίχτες που κάνανε γουφ-γουφ πριν τους αγώνες;
Άραγε θα αρχίσει να γαβγίζει κανας El Problema μέσα στη χρονιά; Αν και αυτόν τον κόβω το πολύ να κάνει καμιά φιγούρα reggaeton ως τελετουργικό, αφού έχει πει πως του αρέσει αυτή η μουσική.
Άραγε θα αρχίσει να γαβγίζει κανας El Problema μέσα στη χρονιά; Αν και αυτόν τον κόβω το πολύ να κάνει καμιά φιγούρα reggaeton ως τελετουργικό, αφού έχει πει πως του αρέσει αυτή η μουσική.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το βασιμο ερωτημα ειναι η αγωνιστικη του κατασταση. Προσωπικη εκτιμηση ιατρικως χωρις ομως και το τονιζω να ειμαι εξειδικευμενος (specialized) ή ειδικος (να εχω την ειδικοτητα του ορθοπεδικου) αλλα εχοντας ραψει πολλους τενοντες και μυες στην καριερα μου ειναι οτι σε οσο καλη κατασταση και να ειναι ο Φαλ τραυματισμους θα παρουσιασει σιγουρα μεσα στην Χρονια(ευχομαι αληθεια και ολοψυχα να με διαψευσει καθως τονθεωρω αμαρτια και ανηθικο καποιος να σκεφτεται κατι διαφορετικο).
[/quote]
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... io-miriaio
Δεν εγραφα κατι αλλο. Μακαρι να μικροθλαση
[/quote]
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... io-miriaio
Δεν εγραφα κατι αλλο. Μακαρι να μικροθλαση
- Djole77

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το τελετουργικό έχει γίνει πολύ soft. Είμαστε μείον σε αυτό.steph.larry έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 7:34 pmΠάντως μετά και την επίσημη πλέον πώληση του Λαρεντζάκη, αντιλαμβάνεστε ότι έχουν φύγει πια όλοι οι παίχτες που κάνανε γουφ-γουφ πριν τους αγώνες;![]()
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
οχι δα εχουμε τον παπας ακομη...steph.larry έγραψε: ↑Τετ Σεπ 09, 2026 7:34 pmΠάντως μετά και την επίσημη πλέον πώληση του Λαρεντζάκη, αντιλαμβάνεστε ότι έχουν φύγει πια όλοι οι παίχτες που κάνανε γουφ-γουφ πριν τους αγώνες;![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο