FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 10, 2026 11:21 am
tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 10, 2026 11:09 am
Αυτό είναι απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό να σχολιάζει ο προπονητής( και οι οπαδοί στα σοσιαλ)τη προσωπική ζωή του κάθε παίκτη. Εμείς συμβόλαιο με το γουόκαπ είχαμε όχι με τον περίγυρό του.
Πως το "τον επηρρέασε ο περίγυρος του" μεταφράζεται σε σχολιασμό της προσωπικής ζωής κάποιου;
είναι τουλάχιστον άκομψο όπως και να το κάνουμε και δεδομένου ότι ο Γουόκαπ δεν άλλαξε μάνατζερ το "αλλάζουν οι άνθρωποι που τους επηρεάζουν (τους αθλητές)" σχεδόν δεδομένα αναφέρεται στην προσωπική ζωή του.
κι εγώ κάτι τέτοια, όπως και τις προσλαμβάνουσες του Σλούκα π.χ. τα θεωρώ απαράδεκτες δηλώσεις που δε βοηθούν σε τίποτα.
έχει χρόνια ανικανότητα ο Μπι στο να φιλτράρει αυτά που λέει και ενώ γενικά χαίρεσαι να τον ακούς να μιλάει (και τον Γουόκαπ τον εκθειάζει συνεχώς στη συνέντευξη) συχνά πυκνά του ξεφεύγουν χοντράδες που προκαλούν ντόρο χωρίς λόγο.