Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ρε φιλος έγραψα ότι ο Ντόρσεϊ ΔΕΝ κάνει καραgioziλικια, αυτή η φράση εσένα σου δείχνει ότι ήθελα να γράψω κάτι κακό η καλό για τον παίκτη;kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 9:28 amαπό τότε που ο χαρακτηρισμός "καραγκιόζης" είναι προσβλητικός. Βάλε τον εαυτό σου στην θέση να γράφεις κάτι και κάποιος άλλος να χαρακτηρίζει ως "karggiozilikia" τα λεγόμενα σου. Υπάρχουν πιο δόκιμες εκφράσεις για να πεις ότι δεν συμφωνείς με κάτι, δεν χρειάζεται να το χαρακτηρίσεις με επιθετικούς προσδιορισμούς. Φιλικά πάνταtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 1:58 amKaragiozilikia έγραψα, απο πότε είναι βρισια;
Και συγκεκριμένα έγραψα ο Ντόρσεϊ ΔΕΝ θα κάνει karagiozilikia..![]()
Εσύ είσαι άνθρωπος και έχεις νοημοσύνη να καταλάβεις (σε αντίθεση με το bot) μην με τρελαίνεις
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Σου εξηγώ απλά ότι η λέξη "Δώσε μου δυόσμο να μυρίσω λουΐζα και βασιλικό Μαζί μ’ αυτά να σε φιλήσω και τι να πρωτοθυμηθώ" είναι ένας επιθετικός προσδιορισμός που χρησιμοποιείται μειωτικά συνήθως. Και γι' αυτό το λόγω το μποτ του ρίχνει στοπ. Απλό είναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλη έκφραση, αν δεν σου αρέσει η ποίησηtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 12:35 pmΡε φιλος έγραψα ότι ο Ντόρσεϊ ΔΕΝ κάνει καραgioziλικια, αυτή η φράση εσένα σου δείχνει ότι ήθελα να γράψω κάτι κακό η καλό για τον παίκτη;kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 9:28 am
από τότε που ο χαρακτηρισμός "καραγκιόζης" είναι προσβλητικός. Βάλε τον εαυτό σου στην θέση να γράφεις κάτι και κάποιος άλλος να χαρακτηρίζει ως "karggiozilikia" τα λεγόμενα σου. Υπάρχουν πιο δόκιμες εκφράσεις για να πεις ότι δεν συμφωνείς με κάτι, δεν χρειάζεται να το χαρακτηρίσεις με επιθετικούς προσδιορισμούς. Φιλικά πάντα![]()
Εσύ είσαι άνθρωπος και έχεις νοημοσύνη να καταλάβεις (σε αντίθεση με το bot) μην με τρελαίνεις
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Όταν σε μια φράση χρησιμοποιείς έναν αδύνατο τύπο αλλάζεις όλη την έννοια. Το μποτ λογικό δεν το καταλαβαίνει..kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 12:41 pmΣου εξηγώ απλά ότι η λέξη "Δώσε μου δυόσμο να μυρίσω λουΐζα και βασιλικό Μαζί μ’ αυτά να σε φιλήσω και τι να πρωτοθυμηθώ" είναι ένας επιθετικός προσδιορισμός που χρησιμοποιείται μειωτικά συνήθως. Και γι' αυτό το λόγω το μποτ του ρίχνει στοπ. Απλό είναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλη έκφραση, αν δεν σου αρέσει η ποίησηtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 12:35 pm
Ρε φιλος έγραψα ότι ο Ντόρσεϊ ΔΕΝ κάνει καραgioziλικια, αυτή η φράση εσένα σου δείχνει ότι ήθελα να γράψω κάτι κακό η καλό για τον παίκτη;
Εσύ είσαι άνθρωπος και έχεις νοημοσύνη να καταλάβεις (σε αντίθεση με το bot) μην με τρελαίνεις![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
η λέξη "kargkiozilikia" χρησιμοποιόταν συνεχεία από κόκκινους φίλους για τον Σλουκα (την αποφαση του να φυγει και τον τροπο) για τον Αταμαν και τον ΔΠΓ - απο τους πράσινους φίλους για τον Μπαρτζώκα (διενέξεις με φιλάθλους, προσβολή θρησκευτικών συμβόλων) ή για τον Σασα (φλοπιν). Όλα αυτά είχαν μειωτική χροιά και ήταν ουσιαστικά flame. Στην δική σου περίπτωση, μπορεί να μhν είναι flame , αλλά η κύρια χρήση του στην συντριπτική πλειοψηφία ήταν τέτοια. Καλώς ΔΕΝ επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός αν θες την άποψη μου, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και υπάρχουν τρόποι να εκφραστεί κάποιος καλύτερα. Επίσης αν θες την άποψη μου, ΔΕΝ είναι καν karagiozilikia να προσπαθήσει ο Ντορσευ να πάρει μεγαλύτερο ποσό , βάζοντας στο παιχνίδι και άλλες ομάδες. Είναι δικαίωμα του. Άρα και να το έκανε πάλι δεν θα ήταν karagiozotetoio. Ακόμα και να το έκανε σαν τον Ουόκαπ, θα ήταν λάθος ή μη επαγγελματικό ή Αχαριστία ή Αγνωμοσύνη ή όποια άλλη όμορφη λέξη θες απο το πλουσιο λεξιλόγιο της γλώσσας που μιλάμε και δεν έχει επιθετικό προσδιοστικό χαρακτήρα. Νομίζω ότι έγινα σαφής τι εννοώ.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 12:50 pmΌταν σε μια φράση χρησιμοποιείς έναν αδύνατο τύπο αλλάζεις όλη την έννοια. Το μποτ λογικό δεν το καταλαβαίνει..kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 12:41 pm
Σου εξηγώ απλά ότι η λέξη "Δώσε μου δυόσμο να μυρίσω λουΐζα και βασιλικό Μαζί μ’ αυτά να σε φιλήσω και τι να πρωτοθυμηθώ" είναι ένας επιθετικός προσδιορισμός που χρησιμοποιείται μειωτικά συνήθως. Και γι' αυτό το λόγω το μποτ του ρίχνει στοπ. Απλό είναι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλη έκφραση, αν δεν σου αρέσει η ποίηση![]()
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Μετά από τον Σεφέρη και τον Ελύτη, λέτε να πάνε για Νόμπελ λογοτεχνίας η Ντόρα και ο Άδωνις; Ξεχειλίζουν από ποίηση!!!
https://www.fortunegreece.com/article/c ... iozilikia/
https://www.efsyn.gr/politiki/1457463/a ... a-limania/
ΥΓ: Φαίνεται πως οι Έλληνες εκτός φόρουμ δεν είναι τόσο ευαίσθητοι!

https://www.fortunegreece.com/article/c ... iozilikia/
https://www.efsyn.gr/politiki/1457463/a ... a-limania/
ΥΓ: Φαίνεται πως οι Έλληνες εκτός φόρουμ δεν είναι τόσο ευαίσθητοι!
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Νομίζω υπερβάλεις χωρίς λόγο.kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 1:14 pmη λέξη "kargkiozilikia" χρησιμοποιόταν συνεχεία από κόκκινους φίλους για τον Σλουκα (την αποφαση του να φυγει και τον τροπο) για τον Αταμαν και τον ΔΠΓ - απο τους πράσινους φίλους για τον Μπαρτζώκα (διενέξεις με φιλάθλους, προσβολή θρησκευτικών συμβόλων) ή για τον Σασα (φλοπιν). Όλα αυτά είχαν μειωτική χροιά και ήταν ουσιαστικά flame. Στην δική σου περίπτωση, μπορεί να μhν είναι flame , αλλά η κύρια χρήση του στην συντριπτική πλειοψηφία ήταν τέτοια. Καλώς ΔΕΝ επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός αν θες την άποψη μου, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και υπάρχουν τρόποι να εκφραστεί κάποιος καλύτερα. Επίσης αν θες την άποψη μου, ΔΕΝ είναι καν karagiozilikia να προσπαθήσει ο Ντορσευ να πάρει μεγαλύτερο ποσό , βάζοντας στο παιχνίδι και άλλες ομάδες. Είναι δικαίωμα του. Άρα και να το έκανε πάλι δεν θα ήταν karagiozotetoio. Ακόμα και να το έκανε σαν τον Ουόκαπ, θα ήταν λάθος ή μη επαγγελματικό ή Αχαριστία ή Αγνωμοσύνη ή όποια άλλη όμορφη λέξη θες απο το πλουσιο λεξιλόγιο της γλώσσας που μιλάμε και δεν έχει επιθετικό προσδιοστικό χαρακτήρα. Νομίζω ότι έγινα σαφής τι εννοώ.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 12:50 pm
Όταν σε μια φράση χρησιμοποιείς έναν αδύνατο τύπο αλλάζεις όλη την έννοια. Το μποτ λογικό δεν το καταλαβαίνει..
Edit Δεν τσακωνόμαστε ρε, χαλαρωστε.
Πάμε παρακάτω
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Καταρχάς, ναι δεν τσακωνόμαστε μάγκες, κουβέντα κάνουμε ήρεμη - ο 3d είχε απορία γιατί "έπεσε ποίηση" στο ποστ και εγώ του εξηγούσα ότι είναι μια λέξη που εμπίπτει στο "ποιητικό" δίκαιο του φόρουμ.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 2:28 pmΝομίζω υπερβάλεις χωρίς λόγο.kein έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 1:14 pm
η λέξη "kargkiozilikia" χρησιμοποιόταν συνεχεία από κόκκινους φίλους για τον Σλουκα (την αποφαση του να φυγει και τον τροπο) για τον Αταμαν και τον ΔΠΓ - απο τους πράσινους φίλους για τον Μπαρτζώκα (διενέξεις με φιλάθλους, προσβολή θρησκευτικών συμβόλων) ή για τον Σασα (φλοπιν). Όλα αυτά είχαν μειωτική χροιά και ήταν ουσιαστικά flame. Στην δική σου περίπτωση, μπορεί να μhν είναι flame , αλλά η κύρια χρήση του στην συντριπτική πλειοψηφία ήταν τέτοια. Καλώς ΔΕΝ επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός αν θες την άποψη μου, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και υπάρχουν τρόποι να εκφραστεί κάποιος καλύτερα. Επίσης αν θες την άποψη μου, ΔΕΝ είναι καν karagiozilikia να προσπαθήσει ο Ντορσευ να πάρει μεγαλύτερο ποσό , βάζοντας στο παιχνίδι και άλλες ομάδες. Είναι δικαίωμα του. Άρα και να το έκανε πάλι δεν θα ήταν karagiozotetoio. Ακόμα και να το έκανε σαν τον Ουόκαπ, θα ήταν λάθος ή μη επαγγελματικό ή Αχαριστία ή Αγνωμοσύνη ή όποια άλλη όμορφη λέξη θες απο το πλουσιο λεξιλόγιο της γλώσσας που μιλάμε και δεν έχει επιθετικό προσδιοστικό χαρακτήρα. Νομίζω ότι έγινα σαφής τι εννοώ.
Edit Δεν τσακωνόμαστε ρε, χαλαρωστε.
Πάμε παρακάτω
Δεν είναι υπερβολή, είναι μια έκφραση που συνήθως κατέληγε σε φάουλ εκατέρωθεν. Καλά έκαναν και την έβαλαν σε "καραντίνα" - μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτήν.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο