2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θυμόμουν και γέλαγα μόνος μου την εποχή που στο ποδόσφαιρο είχε φέρει ο Κόκκαλης παιχταράδες (Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς κτλ) και αυτό άφηνε προσδοκίες πως είναι η νέα κανονικότητα (κάτι σαν τον κορωνιό).
Σαν αποτέλεσμα, υπήρχαν δημοσιεύματα όλη την ώρα για παίκτες που δεν μπορούσαν εύκολα να σταθούν ούτε οικονομικά, ούτε αγωνιστικά να έχει κίνητρο ο παίχτης να έρθει, οπότε κάνανε το εκπληκτικό «σε ανοιχτή γραμμή η γυναίκα του Τζιοβάνι με την γυναίκα του Ρίμπο, έχει αρχίσει το ψηστήρι για την πανέμορφη ζωή στην Αθήνα». Ο Ρίμπο βέβαια ήρθε όντως 2 χρόνια αργότερα, και είναι άγνωστο αν δεχόταν πιέσεις από την γυναίκα του να αφήσουν την Βαρκελώνη για να κάνει βόλτες στην Πλάκα.
Οι Αυστραλοί είναι ζευγαρωμένοι;

Και μια απορία: Ποιος είναι ο Τζ. Σμιθ που προτείνεις; Ψάχνω και δεν βρίσκω.
Και ένα τελευταίο σχόλιο: Ο Γκος έχω την εντύπωση πως είναι πολύ βελτιωμένος. Εντάξει Γιούροκαπ, και μένει να φανεί τι μπορεί να κάνει σε Ολυμπιακό αν έρθει, αλλά μπαίνει πια μέχρι μέσα και ή βγάζει πάσα ή τελειώνει την φάση/παίρνει φάουλ/ ή και τα δύο... πολύ αποτελεσματικά. Έχει και αξιόπιστο μέσης απόστασης/τρίποντο με γρήγορη εκτέλεση, μια χαρά. Γρήγορες και καλές αποφάσεις. Κυρίως όμως μου έκανε εντύπωση πως ένιωθε να καταλαβαίνει τι γίνεται σε άμυνα και επίθεση ένα κλικ πιο γρήγορα από τους συμπαίκτες του και όλη την ώρα τους καθοδηγούσε να κάνουν κίνηση. Και στον πρώτο αγώνα με την Ούνιξ που έβαλε 32 πόντους θα είχε και τις 12 ασσίστ αντί για 6 αν δεν ήταν τόσο άστοχοι οι ψηλοί εκείνη την μέρα.
Όλο και περισσότερο λένε πάντως πως άλλαξε γνώμη ο Σπανούλης και θέλει να παίξει, και λένε ότι όλο παίζεται στο αν θα δεχτεί πως θα έρθουν 2 παίκτες ακόμα μπροστά του και θα είναι 4ος ή απλά θα μείνει ως 3ος ή και 2ος και ο Μπαρτζώ ας κόψει τον λαιμό του να βρει τρόπο να λειτουργήσει αυτό.
0
- benchwarmer
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις κάθε δίκιο που σκέφτηκες αυτόν.
Τού έχω αδυναμία- είναι αλήθεια.
Αλλά εννοούσα τον "κομμάντο" της Λούντβισμπουργκ. Τζέιλιν Σμιθ (άλλωστε με πρόλαβε ο Conan82 και το αποσαφήνισε).
Νομίζω ότι πρόκειται για μια βελτιωμένη εκδοχή του Μπριάντε Γουέμπερ κι είναι λούκουμος για "ρεζέρβα" του Σλούκα. Σε ειδικά σχήματα μπορούν να πάρουν και μαζί κάποιο χρόνο.
@alexd. Έτσι που τα λες είναι με τις αθλητικές φυλλάδες/εφημερίδες (το ΦΩΣ ήταν a limine που λένε κι οι Γερμανοί φιλόσοφοι, στα όρια μεταξύ φυλλάδας κι εφημερίδας). Πλάκα είχε η ιστορία με Ζιο-Ρίμπο (βέβαια οι 2 τους είχαν συνυπάρξει στην θεαματική Μπάρσα της εποχής κι καθώς ήταν φιλαράκια, υπήρχε κάποιος "καπνός" στα δημοσιεύματα που ανέφερες).
Γενικά, πάντως ότι του φανεί του Λωλοστεφανή. Θυμάμαι πρωτοσέλιδο που είχε βγάλει το ΦΩΣ όταν είχαμε πάρει τον "άσφαιρο" Γκάμπριελ Άλβες. Η μισή (από την τεράστια έτσι κι αλλιώς σελίδα) έπιανε μια φωτό του Ουρουγουανού, κι άλλη μισή έγραφε: " Εκτός από παιχταράς είναι κι ομορφόπαιδο"
Αυτό- τίποτε άλλο.

Η αναφορά σου όμως στον Σπανούλη δεν έχει καθόλου πλάκα. Αγγίζει τα όρια του θρίλερ.

¨ακου δεύτερος ή τρίτος τη τάξει, γκαρντ.
Μάμμα μία που λένε κι οι γείτονες.
Να του δώσουμε και νικνεϊμ:
- Συνημμένα
-
- 16775689_highlander.jpg (8.4 KiB) Προβλήθηκε 5261 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Δευ Απρ 12, 2021 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστός κι ο Benchwarmer!! Iδίως τον Ματ Νίλσεν που είχε παίξει και σε μας, έπρεπε να τον θυμηθώ. Από την άλλη που να τον θυμηθώ,
πέρασε και δεν ακούμπησε (κι ας είχε δίπλα του τον σούπερ Ράσο- από τις μεγάλες μας ατυχίες και what if- ο τραυματισμός του) ενώ προερχόταν από καλές χρονιές στη Βαλένσια, αλλά και στον ΠΑΟΚ ήταν αξιοπρεπέστατος.

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μίσκο πάντως δήλωσε πως εκείνος πιστεύει ο Σπανούλης το χει ακόμα για μια χρονιά. Για 15' όμως μίλησε, θα έλεγε κανείς το 4ο δηλαδή. Αυτό εδώ που τα λέμε είναι μια χαρά. Τον φαντάζομαι ήδη να δουλεύει το σουτ σαν τρελός και να μπαίνει αποκλειστικά σε Τζέι σι μόουντ να γυρνάει εκείνα τα παιχνίδια που κάναμε κακό 1ο ή 2ο δεκάλεπτο. Παραδοσιακά να μην του βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο και να του βγαίνει στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου.basket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 12, 2021 3:30 pmΈχεις κάθε δίκιο που σκέφτηκες αυτόν.
Αλλά εννοούσα τον "κομμάντο" της Λούντβισμπουργκ. Τζέιλιν Σμιθ (άλλωστε με πρόλαβε ο Conan82 και το αποσαφήνισε).
Νομίζω ότι πρόκειται για μια βελτιωμένη εκδοχή του Μπριάντε Γουέμπερ κι είναι λούκουμος για "ρεζέρβα" του Σλούκα. Σε ειδικά σχήματα μπορούν να πάρουν και μαζί κάποιο χρόνο.
@alexd. Έτσι που τα λες είναι με τις αθλητικές φυλλάδες/εφημερίδες (το ΦΩΣ ήταν a limine που λένε κι οι Γερμανοί φιλόσοφοι, στα όρια μεταξύ φυλλάδας κι εφημερίδας). Πλάκα είχε η ιστορία με Ζιο-Ρίμπο (βέβαια οι 2 τους είχαν συνυπάρξει στην θεαματική Μπάρσα της εποχής κι καθώς ήταν φιλαράκια, υπήρχε κάποιος "καπνός" στα δημοσιεύματα που ανέφερες).
Γενικά, πάντως ότι του φανεί του Λωλοστεφανή. Θυμάμαι πρωτοσέλιδο που είχε βγάλει το ΦΩΣ όταν είχαμε πάρει τον "άσφαιρο" Γκάμπριελ Άλβες. Η μισή (από την τεράστια έτσι κι αλλιώς σελίδα) έπιανε μια φωτό του Ουρουγουανού, κι άλλη μισή έγραφε: " Εκτός από παιχταράς είναι κι ομορφόπαιδο"
Αυτό- τίποτε άλλο.Ενημέρωσηηηηηη με τα ούλα της.
Η αναφορά σου όμως στον Σπανούλη δεν έχει καθόλου πλάκα. Αγγίζει τα όρια του θρίλερ.![]()
Να του δώσουμε και νικνεϊμ:

0
- PeristeriBCfan
- Reactions: 510
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Favorite players: Kobe Bean Bryant
- reignman
- Reactions: 2941
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μονο που λεει ο Μισκο ειναι οτι θα εχει ακριβως τον ιδιο ρολο με φετος. 15-20 λεπτα. 17 επαιζε φετος. καμια διαφορα.AlexD έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 1:29 amΟ Μίσκο πάντως δήλωσε πως εκείνος πιστεύει ο Σπανούλης το χει ακόμα για μια χρονιά. Για 15' όμως μίλησε, θα έλεγε κανείς το 4ο δηλαδή. Αυτό εδώ που τα λέμε είναι μια χαρά. Τον φαντάζομαι ήδη να δουλεύει το σουτ σαν τρελός και να μπαίνει αποκλειστικά σε Τζέι σι μόουντ να γυρνάει εκείνα τα παιχνίδια που κάναμε κακό 1ο ή 2ο δεκάλεπτο. Παραδοσιακά να μην του βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο και να του βγαίνει στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου.basket72 έγραψε: ↑Δευ Απρ 12, 2021 3:30 pm
Έχεις κάθε δίκιο που σκέφτηκες αυτόν.
Αυτό- τίποτε άλλο.Ενημέρωσηηηηηη με τα ούλα της.
Η αναφορά σου όμως στον Σπανούλη δεν έχει καθόλου πλάκα. Αγγίζει τα όρια του θρίλερ.![]()
Να του δώσουμε και νικνεϊμ:![]()
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μμ διαβάζοντας τις δηλώσεις του (από το γιούροχουπς που τις διάβασα) σου αφήνει ανοιχτό αυτό το ενδεχόμενο, ακούγοντας τον όμως λέει ξεκάθαρα πως ο Βασίλης μπορεί να παίξει ακόμα ένα χρόνο χωρίς όμως να έχει τον ρόλο του σταρ όπως τα τελευταία δέκα χρόνια. Και συμπλήρωσε στο τέλος (κάτι με το οποίο δεν διαφωνώ καθόλου) πως με έναν τέτοιο ρόλο στην ομάδα μπορεί να είναι καλύτερος από ότι ήταν φέτος. Για τον χρόνο είπε "I don't know, 15' or so, the crucial minutes". Και μετά έβαλε τον παράγοντα δάσκαλος για τους μικρούς και πόσο μεγάλο όφελος θα είναι αυτό για την ομάδα. Άκουσε το, νομίζω ξεκάθαρα λέει πως μπορεί και πρέπει να παίξει με πιο μικρό ρόλο.reignman έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 10:11 amΤο μονο που λεει ο Μισκο ειναι οτι θα εχει ακριβως τον ιδιο ρολο με φετος. 15-20 λεπτα. 17 επαιζε φετος. καμια διαφορα.AlexD έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 1:29 am
Ο Μίσκο πάντως δήλωσε πως εκείνος πιστεύει ο Σπανούλης το χει ακόμα για μια χρονιά. Για 15' όμως μίλησε, θα έλεγε κανείς το 4ο δηλαδή. Αυτό εδώ που τα λέμε είναι μια χαρά. Τον φαντάζομαι ήδη να δουλεύει το σουτ σαν τρελός και να μπαίνει αποκλειστικά σε Τζέι σι μόουντ να γυρνάει εκείνα τα παιχνίδια που κάναμε κακό 1ο ή 2ο δεκάλεπτο. Παραδοσιακά να μην του βγαίνει στο πρώτο ημίχρονο και να του βγαίνει στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου.![]()
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η βαλενθια εχει ενα σωρο παικταραδες στο ροστερ που δεν νομιζω να κατσουν χωρις ευρωλιγκα εκει..Ηδη ο καλινιτς μενει ελευθερος..τον ντουμπλιεβιτς αποκλειεται να μπορουμε να τον παρουμε αλλα μπορει να παει σε καμια μπαρτσα και να ειναι πιο ευκολο να φερουμε λαντειλ
Ο τομπευ ειναι καλη περιπτωση αλλα για δευτερος..
Χερμανσον μας κανει?Αποτι τον ειδα φετος νομιζω προτιμω γκος..
Στο φως λενε για γουολντεν του ερυθρου αλλα με 2ασσιστ μ.ο δεν μας κανει θεωρω..πιο πολυ κομπο μου κανει αυτος παρα ασσος,εχει ωραιο σουτακι παντως αυτο!

Στο φως λενε για γουολντεν του ερυθρου αλλα με 2ασσιστ μ.ο δεν μας κανει θεωρω..πιο πολυ κομπο μου κανει αυτος παρα ασσος,εχει ωραιο σουτακι παντως αυτο!
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για κάποιο λόγο μέρες τώρα μου έχει κάτσει ένα προαίσθημα ότι πάμε για Κάλινιτς, αν και δεν μπορώ να βρω πολύ το νόημα σε αυτό, μόνο αν ξέρουμε ότι δεν είναι καλά ο παπ. Υπάρχει και ο Γουίλιαμς, αυτός και αν δεν χρειάζεται να πιάσει μεγάλο συμβόλαιο στο ρόστερ μας. Ο Γουόλντεν είναι μάχιμος και μου αρέσει αλλά ναι δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε νομίζω.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 1:05 pmΗ βαλενθια εχει ενα σωρο παικταραδες στο ροστερ που δεν νομιζω να κατσουν χωρις ευρωλιγκα εκει..Ηδη ο καλινιτς μενει ελευθερος..τον ντουμπλιεβιτς αποκλειεται να μπορουμε να τον παρουμε αλλα μπορει να παει σε καμια μπαρτσα και να ειναι πιο ευκολο να φερουμε λαντειλ![]()
0