Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μήτογλου και ο Καλαϊτζάκης ήταν όντως κακοί σήμερα, ο Μαντζούκας πάλι έδειξε διάθεση και είχε θετική εικόνα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 10:29 pmΧωρίς να έχω πολλές γνώσεις, με το μάτι δεν μου άρεσαν Καλαϊτζάκης, Μήτογλου ενώ καλύτερος μου φάνηκε ο Μαντζούκας (τουλάχιστον για την Α1).
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Από το καθεστωτικό είπαν το καλοκαίρι ότι θέλει να δουλέψει ελληνικό κορμόGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 10:39 pmΜακαρι ο Ομπραντοβιτς να βγαλει καποιους νεους ελληνες παικτες, τους εχει αναγκη η εθνική
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Στην άμυνα είναι προφανές ότι θέλουμε δουλειά, αυτό είναι το φυσιολογικό για μια νέα ομάδα. Συν τοις άλλοις, δε γίνεται οι παίκτες να έχουν την ίδια ενέργεια στην άμυνα έχοντας παίξει το προηγούμενο παιχνίδι πριν από λιγότερες από 24 ώρες.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 6:35 pmΈχουμε πολλή δουλειά στην άμυνα αλλά πιστεύω θα είμαστε καλά. Υπάρχει θέληση και πλάνο τουλάχιστον. Είμαστε πολύ πιο θετικοί στο ριμπάουντ, άντε να φύγει αυτός ο βραχνάς.
Ούτε του παπά το πως μας έκατσε ο Φρανσισκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Σάβ Σεπ 12, 2026 6:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μετά τις πολλαπλές απουσίες τραυματισμών μου βγαίνει λίγη γκρίνια αλλά πιστεύω η ομάδα θα έχει θέμα στο 5 και δεν είναι τόσο γεμάτη όσο φαίνεται στα χαρτιά.
Ο Λεσορτ είναι εκτός σήμερα για να μην καταπονηθεί. Επίσης τον βλέπω πολύ ελαφρύ πλέον και του έχει φύγει ο όγκος. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να βασιστούμε σε Λεσορτ και Φαλ στο 5. Βλέπω επίσης ότι ο Γιαμπου δεν παίζει τόσο 5 στα φιλικά παρότι έχουμε απουσίες.
Ο Λεσορτ είναι εκτός σήμερα για να μην καταπονηθεί. Επίσης τον βλέπω πολύ ελαφρύ πλέον και του έχει φύγει ο όγκος. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να βασιστούμε σε Λεσορτ και Φαλ στο 5. Βλέπω επίσης ότι ο Γιαμπου δεν παίζει τόσο 5 στα φιλικά παρότι έχουμε απουσίες.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Τα δείγματα μέχρι τώρα είναι θετικά. Ο ζοτς δεν αφήνει τίποτα στην άκρη, ούτε μια φάση, κι ας είναι φιλικό. Οι παθογένειες φαίνονται να έχουν εντοπιστεί και γίνεται δουλειά πάνω σε αυτό. Ο ματζουκας θα είναι μεγάλο κέρδος και για τον Παναθηναϊκό αλλά και την εθνική αν ο ζελικο τον μετατρέψει σε παίχτη Ευρωλίγκας. Θέλει κι άλλη δουλειά η ομάδα αλλά οι προοπτικές είναι εξαιρετικές.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γενικά είναι πολύ γεμάτη η ομάδα, μόνο στο "5" ίσως έρθει ένας συμπληρωματικός παίκτης ανάλογα με την κατάσταση του Φαλ.t0ny3 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 12, 2026 6:49 pmΜετά τις πολλαπλές απουσίες τραυματισμών μου βγαίνει λίγη γκρίνια αλλά πιστεύω η ομάδα θα έχει θέμα στο 5 και δεν είναι τόσο γεμάτη όσο φαίνεται στα χαρτιά.
Να πουμε για τον νέο ΠΑΟ;
1) Τα νέα αποκτήματα δείχνουν εξαιρετικές προσθήκες σε αυτή την ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση. Θα είναι πρωταγωνιστές, όχι απλά συμπληρώματα.
2) Η διαφορά του τρόπου παιχνιδιού βγάζει ματια: άμυνα, οργάνωση, ρυθμός, τακτική.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. .
3) Ζελικο η ολική επαναφορά!
4) Ματσουκας ο παίχτης που ξεπεταχτηκε με Ζοτς. Στη θέση 3, εκεί όπου χρειάζεται.
1) Τα νέα αποκτήματα δείχνουν εξαιρετικές προσθήκες σε αυτή την ομάδα και σε πολύ καλή κατάσταση. Θα είναι πρωταγωνιστές, όχι απλά συμπληρώματα.
2) Η διαφορά του τρόπου παιχνιδιού βγάζει ματια: άμυνα, οργάνωση, ρυθμός, τακτική.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. .
3) Ζελικο η ολική επαναφορά!
4) Ματσουκας ο παίχτης που ξεπεταχτηκε με Ζοτς. Στη θέση 3, εκεί όπου χρειάζεται.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο