Σε 5αδες που 3 στους 5 θα είναι 3 εκ των Φουρνιέ, Ντόρσει, Μοντέρο, Βεζένκοφ φαίνεται δύσκολο να παίξει άμυνα της προκοπής όποιοι και αν είναι οι άλλοι 2.
Όμως λογικά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού 3 από αυτούς θα είναι ταυτόχρονα μέσα.
Συντονιστής: Captains

Εχεις μπει και έχεις κάνει 8 σχόλια, τα οποία έχουν τουλάχιστον αρνητική χροιά. Δεν έχω πρόβλημα να τα διαβάζω ούτε χαλιέμαι, αλλά έχω το δικαίωμα να σχολιάζω και εγώ αναλόγως.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 10:17 pmΑλλά τι φάση με εσένα τώρα? Μύγα σε τσίμπησε?
Κανείς δεν βγάζει συμπεράσματα απλά μιλάμε, εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις φθηνό δράμα τώρα όμως με σχόλια τύπου "να πούμε στον Καλαμπόκη να παραιτηθεί" που δεν σου αρμόζουν.
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να μας κάνεις μπλόκ ή να αγνοείς τα τόπικ που αφορούν παιζούμενα παιχνίδια.
Φιλικά πάντα.

Τι συμπέρασμα έβγαλα; Επειδή έκανα ένα σχόλιο ότι ο CMM αν δεν πάρει την μπάλα στα χέρια θα βγει Shorts? Δεν σε καταλαβαίνω.

Κάνεις δεν νομίζω να έβγαλε άμπαλο τον Ward, τον CMM ή τον Montero. Αλλά ο Ndiaye πρακτικά ατομικά στο +/- θα είναι πάντα υπό του μηδενός. Ναι να έχεις εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες, στην ομάδα, αλλά κάποια πράγματα βγάζουν μάτι όσο πλάτη και να θες να βάλεις.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 10:21 pmΕχεις μπει και έχεις κάνει 8 σχόλια, τα οποία έχουν τουλάχιστον αρνητική χροιά. Δεν έχω πρόβλημα να τα διαβάζω ούτε χαλιέμαι, αλλά έχω το δικαίωμα να σχολιάζω και εγώ αναλόγως.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 10:17 pm
Αλλά τι φάση με εσένα τώρα? Μύγα σε τσίμπησε?
Κανείς δεν βγάζει συμπεράσματα απλά μιλάμε, εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις φθηνό δράμα τώρα όμως με σχόλια τύπου "να πούμε στον Καλαμπόκη να παραιτηθεί" που δεν σου αρμόζουν.
Αν δεν σου αρέσει μπορείς να μας κάνεις μπλόκ ή να αγνοείς τα τόπικ που αφορούν παιζούμενα παιχνίδια.
Φιλικά πάντα.
Είναι το τρίτο παιχνίδι - φιλικό και έχετε βγάλει τον Εντζάι άμπαλο, τον Ward μέτριο και πάει λέγοντας. Μπορεί και να είναι άμπαλοι και μέτριοι, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή να βγάλουμε τα αντίστοιχα συμπεράσματα μετά από 10-15 παιχνίδια. Είναι λίγο άδικο για τους παίκτες, κυρίως για τους καινούργιους που μόλις ήρθαν στην ομάδα.

κατσε και ξαναδιαβασε τι λες..και αμα βγαλεις ακρη πες μ και μενα..Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 11, 2026 10:24 pmΤι συμπέρασμα έβγαλα; Επειδή έκανα ένα σχόλιο ότι ο CMM αν δεν πάρει την μπάλα στα χέρια θα βγει Shorts? Δεν σε καταλαβαίνω.
Από τον Ward τι περίμενες δλδ, να βγάζει καπνούς από τα αυτιά και σπίθες από τα μάτια και να καρφώνει από την σέντρα;
Ακόμα και ίδιος να είναι με πέρυσι, πάλι υπέρ χρήσιμος μας είναι, άλλο που εσύ δεν το καταλαβαίνεις.