Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 12, 2026 10:34 pm

Θεωρω πολυ αδυναμες τις ομαδες που αντιμετωπισε ο Παο για να βγουν συμπερασματα. Η Αεκ φαινεται να εχει πολυ χαμηλοτερη δυναμικη απον φετινο Αρη και Παοκ ενω η Σουμποτιτσα ακομη χαμηλοτερου βεληνεκους ομαδα.

Απο την αλλη ακομη και ετσι βλεπεις οτι ο φετινος Παο θα ειναι ομαδα με αρχη μεση και τελος.

Ο Φρανσισκο με τον τροπο που ηρθε πραγματικα ειναι πας να αναψεις λαμπαδα στο μποι του Παρκερνκαι του ψευδοεπενδυτη του. Μεγαλη προσθηκη.

Ο Μπονγκα ακομη και ο Μπαντιο(ξερετε την αποψη μου) φαινεται ξεκαθαρα η λογικη αποκτησης τους. Με μοναδικο αστερακι οτι λειπουν τα 25 λεπτα του Ναν που θα περιορισουν αρκετα το ρολου ειδιξα του δευτερου. Ο Γκραντ στα ματια μου φαινεται πιο φρεσκος μεσα στο παιχνιδι.

Ο Γιαμπουσελε ισως και κογω του τραυμαρισμου του Χειζ Ντειβις δεν παιρνει χρονο στο 5 και θα εμμεινω στην θεση μου οτι χρειαζεταινοπωσδηποτε προσθηκη καθως ο παικτης δεν μπορει και σεν θα μπορεσει να παρει χοντρα λεπτά στο 5. Εκτος και αν ο Ομπραντοβιτς καταφερει και αναστησει το περιπλανο πτωμα με την φανελα του Μητογλου(κριμα ρε αγορι μου7

Μακαρι ο Μαντζουκας να κανει επιτελους το ξεπεταγμα που περιμεναμε πριν 5 χρονια. Ταλεντο εχει σιγουρα και μεγαλο. Απο τους λιγους νεους παικτες που οταν τον αγορασε ο Παο τοτε ζηλεψα πραγματικα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Σεπ 12, 2026 10:58 pm

Το κυριότερο θέμα που έχει να λύσει ο Ζοτς, είναι η λειτουργία της άμυνας και η αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Ευτυχώς από ότι φαίνεται, το βάρος έχει πέσει εκεί.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”