Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
την έκανα εικόνα στο μυαλό μου με χορηγό ΜπαϊρακτάρηRolf έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2026 2:13 pmΥποθέτω πως έχει να κάνει και με θέματα μάρκετινγκ και προώθησης προϊόντων σε τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να αγοράσουν κάποιο αναμνηστικό. Μια φανέλα με την Ακρόπολη ή τον Παρθενώνα πάνω της είναι, θεωρώ, μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή για έναν τουρίστα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μπα επειδη πηρε την ευρωλιγκα και η φανελα ειχε την ακροπολη εχει κολλησει ο δπγ οτι μονο με αυτην κερδιζει..εδω νομιζω και περσι ψαχνανε να βρουνε αποθεμα απο εκεινες τις φανελες γιατι ετσι μονο θα σηκωναν ευρωλιγκα..ειχα δει κατι στορι που τα ελεγε.Rolf έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2026 2:13 pmΥποθέτω πως έχει να κάνει και με θέματα μάρκετινγκ και προώθησης προϊόντων σε τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να αγοράσουν κάποιο αναμνηστικό. Μια φανέλα με την Ακρόπολη ή τον Παρθενώνα πάνω της είναι, θεωρώ, μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή για έναν τουρίστα.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γουστα ειναι αυτα ...προσωπικα δεν βρισκω νοημα να εχει τον παρθενωνα μια ομαδα..δεν συνδεει κατι με το μπασκετ ενα μνημειο επειδη τυχαινει να ειναι στην ιδια πολη..ουτε βλεπω να το κανουν και αλλες ομαδες..να παει η αρσεναλ πχ να βαλει το μπιγκ μπεν πχ.τουλαχιστον αποτι εχω δει.. ασε που αν πανε και το κανουν ολες οι ομαδες της αθηνας θα γινει meme.
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι γούστα είναι αυτά , εμάς μας αρέσειshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 13, 2026 3:27 pmγουστα ειναι αυτα ...προσωπικα δεν βρισκω νοημα να εχει τον παρθενωνα μια ομαδα..δεν συνδεει κατι με το μπασκετ ενα μνημειο επειδη τυχαινει να ειναι στην ιδια πολη..ουτε βλεπω να το κανουν και αλλες ομαδες..να παει η αρσεναλ πχ να βαλει το μπιγκ μπεν πχ.τουλαχιστον αποτι εχω δει.. ασε που αν πανε και το κανουν ολες οι ομαδες της αθηνας θα γινει meme.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Rolf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι δικό μου.
Αρκετές ομάδες του NBA έχουν χρησιμοποιήσει City Edition φανέλες που δεν είναι απλώς διαφορετικά χρώματα, αλλά συνδέονται άμεσα με σύμβολα, μνημεία, τοπία, ιστορία ή κουλτούρα της πόλης τους.
1. Atlanta Hawks — Peachtree / Georgia Peach. Αναφορά στο “Peach State” και στις χαρακτηριστικές ονομασίες Peachtree της Atlanta.
2. Boston Celtics — Boston / New England craftsmanship. Σχέδια εμπνευσμένα από την παραδοσιακή χειροτεχνία και την ιστορία της περιοχής.
3. Brooklyn Nets — Brooklyn street art και τοπική καλλιτεχνική κουλτούρα, με συνεργασίες όπως αυτή με τον KAWS.
4. Charlotte Hornets — Gold Rush και U.S. Mint. Σύνδεση με την ιστορία του χρυσού στη North Carolina και το παλιό νομισματοκοπείο της Charlotte.
5. Chicago Bulls — Chicago River, Municipal “Y”, σημαία της πόλης και Chicago Stadium.
6. Cleveland Cavaliers — Lake Erie, Cleveland Metroparks και Playhouse Square.
7. Dallas Mavericks — ο ιστορικός κόκκινος neon Pegasus, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του Dallas.
8. Denver Nuggets — skyline του Denver, Rocky Mountains και “5280”, λόγω του υψομέτρου της Mile High City.
9. Detroit Pistons — St. Cecilia’s Gym και η μπασκετική κουλτούρα του Detroit.
10. Golden State Warriors — Golden Gate Bridge, Bay Bridge, cable cars του San Francisco και στοιχεία από το Oakland.
11. Houston Rockets — NASA, Space City, αστροναύτες και διαστημικό πρόγραμμα του Houston.
12. Indiana Pacers — Indianapolis 500 και γενικότερα η τεράστια παράδοση της πόλης στους αγώνες αυτοκινήτου.
13. LA Clippers — Los Angeles street culture, tattoo αισθητική, West Coast hip-hop και ακόμη και χάρτες των δρόμων της πόλης.
14. Los Angeles Lakers — Hollywood, κινηματογραφική ιστορία και η ιδέα του “California Dream”.
15. Memphis Grizzlies — Memphis Soul, Stax Records, Isaac Hayes, blues και hip-hop κουλτούρα.
16. Miami Heat — Miami Vice, neon αισθητική, South Beach και παλιό Miami Arena.
17. Milwaukee Bucks — “Cream City”, από τα χαρακτηριστικά ανοιχτόχρωμα τούβλα του Milwaukee, αλλά και Lake Michigan.
18. Minnesota Timberwolves — “Land of 10,000 Lakes” και Prince / Minneapolis.
19. New Orleans Pelicans — Mardi Gras, fleur-de-lis και η ιδιαίτερη κρεολική κουλτούρα της New Orleans.
20. New York Knicks — skyline της Νέας Υόρκης, Madison Square Garden και NYC αισθητική.
21. Oklahoma City Thunder — Oklahoma, τοπικά τοπία και στοιχεία από την Native American κληρονομιά της περιοχής.
22. Orlando Magic — πορτοκάλια, Orange County, Orange Avenue και Florida sunshine.
23. Philadelphia 76ers — Liberty Bell και Reading Terminal Market.
24. Phoenix Suns — Camelback Mountain, έρημος της Arizona και χαρακτηριστικά desert sunsets.
25. Portland Trail Blazers — το διάσημο μοτίβο από το χαλί του Portland International Airport.
26. Sacramento Kings — “The Beam” και αρχιτεκτονικά στοιχεία του Golden 1 Center.
27. San Antonio Spurs — Fiesta colors και Hemisfair ’68.
28. Toronto Raptors — “We The North”, maple leaf, Toronto και γενικότερα καναδική ταυτότητα.
29. Utah Jazz — κόκκινοι βράχοι, βουνά, Moab και γενικότερα τα χαρακτηριστικά τοπία της Utah.
30. Washington Wizards — μνημεία της Washington D.C., λευκό μάρμαρο και τα περίφημα cherry blossoms.
Από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις θεωρώ τις Golden State, Phoenix, Houston, Philadelphia, Denver, New Orleans, Dallas, Portland και Washington, γιατί εκεί η σύνδεση της φανέλας με την ίδια την πόλη ή την περιοχή είναι άμεσα αναγνωρίσιμη.
Ουσιαστικά αυτή είναι και η λογική των City Edition: η κάθε φανέλα να λειτουργεί σαν μια μικρή «ταυτότητα» της πόλης και όχι απλώς σαν ένα εναλλακτικό σχέδιο.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα: