Άρης - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Στατιστικά νομίζω τα τελευταία χρόνια (10+), μόνο την περσινή χρονιά δεν έσπασαν οι έδρες στους τελικούς. Οπότε όντως δεν λένε κάτι ιδιαίτερο.
Απλά θα αποκτήσει παραπάνω ενδιαφέρον η regular με την έννοια ότι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα δώσουν τέσσερα πιο δυνατά παιχνίδια. Το να κάνουν και οι δύο το 4/4 με τις δύο ομάδες της Θεσ/νικης μου φαίνεται δύσκολο.
Νομίζω για φέτος πάντως ο εγχώριος στόχος και για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ είναι κυρίως το κύπελλο. Το πρωτάθλημα ξέρουν ότι είναι σχεδόν ανέφικτο (ακόμα κι αν κάποιος κάνει την μεγάλη έκπληξη και περάσει στους τελικούς, θα πρέπει να ξανακερδίσει) και η 3η θέση πέρα από το γόητρο και λίγα παραπάνω χρήματα δεν δίνει τίποτα, αλλά στο κύπελλο που είναι μονοί αγώνες, όλα γίνονται.
Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο να μπει Ευρωλίγκα του χρόνου, να υπογράψει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες και να κάνει και 2-3 ηχηρές μεταγραφές ξένων τουλάχιστον. Ο Άρης νομίζω το πάει ίσως λίγο πιο σταδιακά.
Απλά θα αποκτήσει παραπάνω ενδιαφέρον η regular με την έννοια ότι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ θα δώσουν τέσσερα πιο δυνατά παιχνίδια. Το να κάνουν και οι δύο το 4/4 με τις δύο ομάδες της Θεσ/νικης μου φαίνεται δύσκολο.
Νομίζω για φέτος πάντως ο εγχώριος στόχος και για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ είναι κυρίως το κύπελλο. Το πρωτάθλημα ξέρουν ότι είναι σχεδόν ανέφικτο (ακόμα κι αν κάποιος κάνει την μεγάλη έκπληξη και περάσει στους τελικούς, θα πρέπει να ξανακερδίσει) και η 3η θέση πέρα από το γόητρο και λίγα παραπάνω χρήματα δεν δίνει τίποτα, αλλά στο κύπελλο που είναι μονοί αγώνες, όλα γίνονται.
Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο στόχο να μπει Ευρωλίγκα του χρόνου, να υπογράψει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε Έλληνες και να κάνει και 2-3 ηχηρές μεταγραφές ξένων τουλάχιστον. Ο Άρης νομίζω το πάει ίσως λίγο πιο σταδιακά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ξεχνάς κάτι πολύ βασικό..φέτος στα playoffs του πρωταθλήματος θα πέσουν κορμιά..μετά στα καπάκια είναι το φ4..οι παίκτες θα είναι αρκετά επιβαρυμένοι στους τελικούς, ίσως η έδρα παίξει τον ρόλο της φέτος παραπάνω από όσο νομίζεις. Και δεν θα είναι οποιαδήποτε έδρα..θα είναι το νέο ΣΕΦ!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 4:33 pmη ρεγκιουλαρ θα αποκτησει ενα καποιο ενδιαφερον απο την αποψη οτι θα υπαρξουν ηττες των αιωνιων φετος..αλλα στην ουσια δεν θα κρινουν κατι..το πλεονεκτημα εδρας ειναι αδιαφορο τα τελευταια χρονια..το να κερδισουν αρης παοκ και να πανε τελικο νομιζω ειναι ακομα μακρινο σεναριο..
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αμφότεροι ΠΑΟΚ και Άρης είναι 2 επίπεδα πάνω από τις εναπομείναντες ομάδες του Eurocup. Αν δεν διασταυρωθούν μεταξύ τους εκεί θα δούμε τον πρώτο ελληνικό τελικό. Ο Άρης έπαιξε τα πιο ζόρικα φιλικά προετοιμασίας, με ομάδες Euroleague και δείχνει δείγματα ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο επίπεδο τους. Ο ΠΑΟΚ είχε παίξει πιο εύκολα αναλογικά παιχνίδια, (με ομάδες Eurocup και την Αρμάνι) που ήταν και πιο δυσπρόσιτα να τα δει κάποιος, και παρόλα αυτά ήταν πολλά επίπεδα πάνω από αυτές. Πλέον, το να σπάσει κάποιος από τους 2 μεγάλους την έδρα του αντιπάλου στην regular season δεν εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 7:18 pmπερσι γκρινιαζαμε οτι θα παμε φ4 χωρις σοβαρο ματς και δεν θα χουμε ρυθμο..φετος θα γκρινιαζουμε οτι θα κουραστουν που θα παιξουν με ομαδα γιουροκαπ? Προφανως καλυτερα να εχεις το πλεονεκτημα αλλα δεν παει να πει οτι δεν σπανε οι εδρες ευκολα..δεν εχει νοημα να σκοτωθεις στην σεζον για να το παρεις
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τίποτα!shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 7:18 pmπερσι γκρινιαζαμε οτι θα παμε φ4 χωρις σοβαρο ματς και δεν θα χουμε ρυθμο..φετος θα γκρινιαζουμε οτι θα κουραστουν που θα παιξουν με ομαδα γιουροκαπ? Προφανως καλυτερα να εχεις το πλεονεκτημα αλλα δεν παει να πει οτι δεν σπανε οι εδρες ευκολα..δεν εχει νοημα να σκοτωθεις στην σεζον για να το παρεις

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο