Υπάρχει και η πιθανότητα ξέρετε, να μην μπορούσαμε να τους πάρουμε. Πχ ο Μπόνγκα να ήθελε να παίξει ξανά για τον Ομπράντοβιτς. Ή ο Κι να έβλεπε τον Βεζενκοφ ως ανυπέρβλητο εμπόδιο για να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μιλάμε με μία σιγουριά ότι όποιον παίκτη θέλαμε θα τον παίρναμε. Αρα όλοι αυτοί που αναφέρονται κατά καιρούς τελικά δεν έρχονται επειδή εμείς τους απορρίπτουμε.
Υπάρχει και η πιθανότητα ξέρετε, να μην μπορούσαμε να τους πάρουμε. Πχ ο Μπόνγκα να ήθελε να παίξει ξανά για τον Ομπράντοβιτς. Ή ο Κι να έβλεπε τον Βεζενκοφ ως ανυπέρβλητο εμπόδιο για να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
συμφωνω απολυτα...ο μονος τροπος να δελεασεις παικτες οπως ο μπονγκα ή μπλοσομγκειμ ειναι να τους ταξεις 2πλο ρολο.οτι δηλαδη θα λογιζονται ως 3-4 και θα παιρνουν πχ 10λ στο 4 και 15 στο 3...αρα να εψαχνες για 3-4αριPani7.0 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 6:45 pmΜιλάμε με μία σιγουριά ότι όποιον παίκτη θέλαμε θα τον παίρναμε. Αρα όλοι αυτοί που αναφέρονται κατά καιρούς τελικά δεν έρχονται επειδή εμείς τους απορρίπτουμε.
ο εντζαι ειναι μονο 4...αν βγηκες στην αγορα και ειπες θελω παικτη αποκλειστικα 4,οι μανατζερς θα προτεινουν ευρωλιγκατους τυπου εντζαι ή θα σου ελεγαν αν θες μπορουμε να κοιταξουμε πιο κατω στρωμα γιουροκαπ-bcl με πιο ταλαντουχα παιδια απο εντζαι αλλά χωρις εμπειρια.κι εκει θα πρεπει για να γινει καλη επιλογη να κοβει και λιγο το ματι του σταφ.
δεν υπαρχει παικτης στατους μπονγκα,κι,μπλοσομγκειμ που να ερχοταν για 10λ εκτος αν εταζες πολυ μεγαλο συμβολαιο οπως παιρνει πχ τωρα ο χουαντσο με 2.5εκ
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτι ακούγεται ότι το "πακέτο" που περιμένουν θα το γνωρίζουμε από τις 15/10. Πάντως δυσκολεύει υπερβολικά το "πακέτο"...RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 7:09 pmΗ επιλογή εντζαι έγινε γιατί θα πέσει το πακέτο στο 3αρο4αρι. Οπότε για τώρα ήθελαν απλά ένα παίχτη πίσω από Σάσα 10-12 λεπτά που στο μέλλον όταν έρθει το 3αρο4αρι που περιμένουμε δεν θα γκρινιάζει ακόμα και DNP να είναι.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μήπως ο Εντζαι ήρθε γιατί είναι απλά καλός παικτης και ταιριάζει στο σύστημα και τα υπόλοιπα είναι ράδιο αρβύλα;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 7:21 pmΚάτι ακούγεται ότι το "πακέτο" που περιμένουν θα το γνωρίζουμε από τις 15/10. Πάντως δυσκολεύει υπερβολικά το "πακέτο"...RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 7:09 pmΗ επιλογή εντζαι έγινε γιατί θα πέσει το πακέτο στο 3αρο4αρι. Οπότε για τώρα ήθελαν απλά ένα παίχτη πίσω από Σάσα 10-12 λεπτά που στο μέλλον όταν έρθει το 3αρο4αρι που περιμένουμε δεν θα γκρινιάζει ακόμα και DNP να είναι.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω να το σκέφτηκε έτσι. Σε περίπτωση που έμενε ο Θωμάς πολύ πιθανό να μην χρειαζόμασταν να πάμε για 3άρι αφού έδειξε και στα φιλικά να βάζει εκεί τον Dorsey. Τώρα βέβαια με την φυγή του, εξορθολογίστηκε το ρόστερ και φαίνεται η έλειψη στο 3. Με ένα 3-4 έχει καλύψει τα πάντα αφού είναι σαν να έχεις 3 επιλογές σε κάθε θέση.
PG: CMM, Montero, Corey
SG: Dorsey, Fournier, Montero
SF: Ward, παίκτης, Παπανικολάου
PF: Sasha, παίκτης, Ndiaye
C: Milu, Jones, Hall
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι αλλά άμα αυτός ο παίκτης δεν είναι ο Χεζόνια, είναι εύκολο να φέρεις ποιοτικό παίκτη που θα προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα αυτή την περίοδο και θα είναι και διθεσίτης;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 8:06 pmΔεν νομίζω να το σκέφτηκε έτσι. Σε περίπτωση που έμενε ο Θωμάς πολύ πιθανό να μην χρειαζόμασταν να πάμε για 3άρι αφού έδειξε και στα φιλικά να βάζει εκεί τον Dorsey. Τώρα βέβαια με την φυγή του, εξορθολογίστηκε το ρόστερ και φαίνεται η έλειψη στο 3. Με ένα 3-4 έχει καλύψει τα πάντα αφού είναι σαν να έχεις 3 επιλογές σε κάθε θέση.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για εμένα ιδανικά θα ήταν ο Diallo αλλά αυτός φέτος δεν πρόκειται να φύγει. Ο Hezonja, διαβάζω ότι δυσκολεύει αρκετά η περίπτωση του ελέω έλειψης βάθους στο 3-4 των Cavs, ενώ παράλληλα έχει εξευτελιστικό για τα δεδομένα του NBA. Προφανώς κάτι θα δώσει η αγορά, το θέμα είναι να είναι κατάλληλο fit στις απαιτήσεις της ομάδας.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 8:16 pmΝαι αλλά άμα αυτός ο παίκτης δεν είναι ο Χεζόνια, είναι εύκολο να φέρεις ποιοτικό παίκτη που θα προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα αυτή την περίοδο και θα είναι και διθεσίτης;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 8:06 pm
Δεν νομίζω να το σκέφτηκε έτσι. Σε περίπτωση που έμενε ο Θωμάς πολύ πιθανό να μην χρειαζόμασταν να πάμε για 3άρι αφού έδειξε και στα φιλικά να βάζει εκεί τον Dorsey. Τώρα βέβαια με την φυγή του, εξορθολογίστηκε το ρόστερ και φαίνεται η έλειψη στο 3. Με ένα 3-4 έχει καλύψει τα πάντα αφού είναι σαν να έχεις 3 επιλογές σε κάθε θέση.
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Yπάρχει κάποια βεβαίωση/εγγύηση πως ο Χεζόνια(φτου φτου μακριά απο εμάς) θα προσαρμοστεί αργά ή γρήγορα?Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 8:16 pmΝαι αλλά άμα αυτός ο παίκτης δεν είναι ο Χεζόνια, είναι εύκολο να φέρεις ποιοτικό παίκτη που θα προσαρμοστεί σχετικά γρήγορα αυτή την περίοδο και θα είναι και διθεσίτης;TuTiS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 14, 2026 8:06 pm
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ποστάρει στο 3, έχει πλέον διάθεση να παίξει άμυνα και να πασάρει, έχει τρελό μέγεθος για 3, πατάει στο 4, έχει καλό τρίποντο, αμυντικό iq έχει ώστε να μην χάνεται στις αλλαγές. Γενικότερα στο σύστημα του Μπι, το τριάρι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι εξεζητημένο.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε αθεόφοβοι γκρινιάρηδες γαύροι κράζετε τον Σασα για την άμυνα σε φιλικά Σεπτεμβρίου;
Ο τύπος βγαίνει κάθε χρόνο mvp για πλάκα, προέρχεται από τραυματισμό και θα κάτσει να σκιστεί να παίξει άμυνα τον Σεπτέμβριο; Για να μαρκάρει τον Μπρισετ ξέρω γω. Για να αποδείξει τι; Ε δεν είμαστε με τα καλά μας. Εγώ αν ήμουν στη θέση του παίζει να μη κατέβαινα καν.
Ο τύπος βγαίνει κάθε χρόνο mvp για πλάκα, προέρχεται από τραυματισμό και θα κάτσει να σκιστεί να παίξει άμυνα τον Σεπτέμβριο; Για να μαρκάρει τον Μπρισετ ξέρω γω. Για να αποδείξει τι; Ε δεν είμαστε με τα καλά μας. Εγώ αν ήμουν στη θέση του παίζει να μη κατέβαινα καν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο