Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 14, 2026 10:24 pm

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 10:03 pm
tokalytero3d έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 6:12 pm
Ο Μπαρτζώκας πρώτα θα δει την ομάδα στα επίσημα και μετά θα κινηθεί για παίκτη στα φόργουορντ, παίζει ρόλο και ποιος θα είναι διαθέσιμος.

Πάντως, να έχετε στο μυαλό σας και δεν το λέω απαραίτητα για φέτος ότι ολες οι ομάδες κάνουν κύκλο. Και ο Ολυμπιακός τα τελευταία 5 χρόνια είναι στην κορυφή. Δηλαδή, φέτος με την ανανέωση που έγινε, με το γεγονός ότι δεν θα παίζουμε στην έδρα μας, ίσως και με το ψυχολογικό άδειασμα απ την κατάκτηση θα μπορούσε να είναι μια μεταβατική χρόνια.

Βέβαια το ρόστερ και ο προπονητής έχουν τέτοια ποιότητα που και γω πιστεύω ότι πάλι θα είμαστε φάιναλ φορ.
Είναι πιο εύκολο να φτάσεις στην κορυφή παρά να μείνεις εκεί

Τώρα είναι που θέλω και ανυπομονώ να τους δω :wink:

όποιος πάσχει από ψυχολογικό άδεισμα, έχει κι αλλες ομάδες η ευρωλίγκα, σίγουρα δεν ανήκει εδώ
Ακριβώς.
Ο Ντόρσει είπε τώρα πεινάω περισσότερο, θέλω και άλλο.

Όποιος "άδειασε" ψυχολογικά μπορώ να το εκλάβω μόνο ως λουζερίαση. Πως θεώρησε αναπάντεχο πως το πήραμε... και αφού τα κατάφεραμε τέλος αποστολής.
Εγώ απο την άλλη ξέρω πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Σεπ 14, 2026 10:27 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 9:22 pm
Ρε αθεόφοβοι γκρινιάρηδες γαύροι κράζετε τον Σασα για την άμυνα σε φιλικά Σεπτεμβρίου;
Ο τύπος βγαίνει κάθε χρόνο mvp για πλάκα, προέρχεται από τραυματισμό και θα κάτσει να σκιστεί να παίξει άμυνα τον Σεπτέμβριο; Για να μαρκάρει τον Μπρισετ ξέρω γω. Για να αποδείξει τι; Ε δεν είμαστε με τα καλά μας. Εγώ αν ήμουν στη θέση του παίζει να μη κατέβαινα καν.
Ενω λεω οτι ο Βεζένκοφ θα είναι αυτός που πρέπει όταν χρειάζεται αυτή η νοοτροπία θέλει προσοχή.

Τα ίδια λέγαμε και εμείς πέρσι και πρόπερσι ότι έλα μωρέ αρχή της regular είναι τι άμυνα να παίξουν μετά έλα μωρέ θα παίξουν άμυνα το Γενάρη μετά εντάξει σιγά θα παίξουν την άνοιξη και τελικά δεν έπαιξαν ποτέ.

Όσο για τον τραυματισμό δεν το λαμβάνω υπόψιν γιατί ακριβώς επειδή είναι φιλικά αν ακόμα έχει ενοχλήσεις ή δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση μπορεί να μείνει εκτός μέχρι να είναι καλά, φιλικά είναι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Σεπ 14, 2026 10:37 pm

δεν μιλαμε ομως για την συμπεριφορα ολης της ομαδας που ηταν του παο..αλλα για του βεζε που μια ζωη κοροιδευει στην αμυνα..ε οτι θα σκυλιαζε σε φιλικο ειναι αναμενομενο..

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Σεπ 15, 2026 9:28 am

pan24 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 10:27 pm
golitog7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 9:22 pm
Ρε αθεόφοβοι γκρινιάρηδες γαύροι κράζετε τον Σασα για την άμυνα σε φιλικά Σεπτεμβρίου;
Ο τύπος βγαίνει κάθε χρόνο mvp για πλάκα, προέρχεται από τραυματισμό και θα κάτσει να σκιστεί να παίξει άμυνα τον Σεπτέμβριο; Για να μαρκάρει τον Μπρισετ ξέρω γω. Για να αποδείξει τι; Ε δεν είμαστε με τα καλά μας. Εγώ αν ήμουν στη θέση του παίζει να μη κατέβαινα καν.
Ενω λεω οτι ο Βεζένκοφ θα είναι αυτός που πρέπει όταν χρειάζεται αυτή η νοοτροπία θέλει προσοχή.

Τα ίδια λέγαμε και εμείς πέρσι και πρόπερσι ότι έλα μωρέ αρχή της regular είναι τι άμυνα να παίξουν μετά έλα μωρέ θα παίξουν άμυνα το Γενάρη μετά εντάξει σιγά θα παίξουν την άνοιξη και τελικά δεν έπαιξαν ποτέ.

Όσο για τον τραυματισμό δεν το λαμβάνω υπόψιν γιατί ακριβώς επειδή είναι φιλικά αν ακόμα έχει ενοχλήσεις ή δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση μπορεί να μείνει εκτός μέχρι να είναι καλά, φιλικά είναι.
Ενταξει δεν ειναι το ιδιο. Κανεις δεν περιμενει τον Σασα να ειναι defensive stopper, 8 χρονια ειναι στην ομαδα. Το δικο σας προβλημα ηταν συστημικο. Παικτες επιθετικογενεις και ενας προπονητης που δεν δουλευ στην αμυνα και προσπαοθουσε να παρει τα παιχνιδια απο την επιθεση. Δεν υπαρχει περιπτωση ο Μπαρτζωκας να μην δωσει εμφαση στην αμυνα τα τελευταια 5 χρονια ειμαστε σχεδον καθε χρονο τοπ 5 αμυνα στην λιγκα με εξαιρεση το 25

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 15, 2026 9:36 am

καποιος πρεπει να πιασει το σασα στο μπιριμπιρι του στυλ , μεγαλε εμβιπις εχεις βγει , ευρωλιγκα εχεις παρει τι σου λειπει τωρα ενα DPOY . Αντε ξεκινα! :cool:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Σεπ 15, 2026 9:58 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Σεπ 15, 2026 9:36 am
καποιος πρεπει να πιασει το σασα στο μπιριμπιρι του στυλ , μεγαλε εμβιπις εχεις βγει , ευρωλιγκα εχεις παρει τι σου λειπει τωρα ενα DPOY . Αντε ξεκινα! :cool:
DNP-CD εχει παρει ;

Με ενα τετοιο στανιαρεις :)

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 15, 2026 10:09 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 14, 2026 10:37 pm
δεν μιλαμε ομως για την συμπεριφορα ολης της ομαδας που ηταν του παο..αλλα για του βεζε που μια ζωη κοροιδευει στην αμυνα..ε οτι θα σκυλιαζε σε φιλικο ειναι αναμενομενο..
Η συμπεριφορά είναι μεταδοτική φίλε μου.

@Knoxville Αν κάποιος εμφανιστεί κορεσμένος από την κατάκτηση αυτός θα είναι μέλος της παλιάς φρουράς. Ποιοι έχουν μείνει; Ο Σάσα, ο Μίλου, ο Παπ.

Άρα, μάλλον καλά έκανε ο Μπι και έκανε γερό ξεσκαρτάρισμα το καλοκαίρι. Ο Παπ είναι στα τελευταία του, ο Μίλου έχει δύο νταμάρια πίσω του (οπότε αν δεν παίζει καλά απλά θα χάσει την θέση του), άρα ο μόνος που μένει είναι ο Σάσα.

Το να αδειάσει ψυχολογικά μετά από 3 σεζόν που παίζει στα κόκκινα, 2 MVP, 1 χρόνια παρολίγον MVP, και μια κατάκτηση, δεν είναι κάτι απίθανο. Έχει και την νοοτροπία της βεντέτας, ξέρει ότι δεν υπάρχει και άλλος στην θέση, οπότε μπορεί να κοροϊδεύει (στην άμυνα) όσο θέλει, να κατεβαίνει με ύφος μπλαζέ και να περπατάει στο γήπεδο.

Και για να σας προλάβω πριν πείτε ότι τον κράζω άδικα, το ίδιο έπαθε και ο Ναν μετά την κατάκτηση και πολλοί παίκτες του ΠΑΟ. Βέβαια εκεί βρώμαγε το ψάρι από το κεφάλι, αλλά κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Από εκεί και πέρα έχουμε πολλούς νέους παίκτες οπότε είναι δύσκολο να πάθουμε αυτό που έπαθε ο ΠΑΟ που κατέβαινε με ύφος μπλαζέ σε όλα τα παιχνίδια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”