απλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:22 amΣίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:06 am
απλα εχει σημασια και που θα πας να δεις το παιχνιδι...πχ εγω θεωρω ικανοποιητικα για να δει κανεις ειναι οι 2 κατω κερκιδες και αντε για πιο οικονομικα τα πεταλα.αν ειναι να δωσει καποιος 55 για φιλικα και να μην βλεπει και στην ουσια οντας στο πανω διαζωμα εεε ας το δω απο την τηλεοραση.
σε τετοιες κερκιδες αξιζει να εισαι σε μεγαλα ματς ευρωλιγκας ή με τον ολυμπιακο...για να βιωσεις το σολντ αουτ την ενταση και να λες ημουν μεσα σε εκεινο ματς.
αποψη μου ετσι
ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.
Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν είναι μόνο για το πάνω διάζωμα, είναι ακριβά.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:49 amαπλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:22 am
Σίγουρα παίζει ρόλο και η θέση από την οποία παρακολουθεί κανείς το παιχνίδι, εγώ αναφέρθηκα στην τιμή με τη λογική ότι αντιστοιχεί σε μια θέση με μια "μέση" ορατότητα, π.χ. σε κάποιο μεσαίο διάζωμα. Προφανώς αν είναι να πληρώσεις 55 ευρώ, να είσαι σε θέση από την οποία να βλέπεις τον αγωνιστικό χώρο από πολύ ψηλά και μακριά και να παρακολουθήσεις μόνο ένα παιχνίδι, δε συμφέρει. Σε αυτή την περίπτωση, καλύτερα να το δεις από την τηλερόαση.
ΥΓ. Προφανώς συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά έχω μια (προσωρινή ελπίζω) απαγόρευση χρήσης reactions οπότε δεν μπορώ να σου κάνω like.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
55 είναι για το πάνω διάζωμα, 70 για το ένα πέταλο και 80 για τις γωνίες στο κάτω διάζωμα. Στις κεντρικές κερκίδες απ'οτι είδα ξεκινάνε από 100 ευρώ, οπότε αν θέλει να πάει κάποιος πατέρας με το παιδί του για παράδειγμα, θα θέλει τουλάχιστον 200 ευρώ.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:52 amΑν είναι μόνο για το πάνω διάζωμα, είναι ακριβά.basilis_.kts έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 1:49 am
απλα επειδη μολις το κοιταξα τα 55 ευρω αντιστοιχουν σε θεση στο πανω διαζωμα και μονο εκει...
Βέβαια και στο Super Cup που είναι την επόμενη εβδομάδα (που πρακτικά και αυτό σαν τουρνουά είναι, αλλά πιο επίσημο) και η δυναμική των ομάδων είναι λίγο καλύτερη από αυτή του Π. Γιαννακόπουλος, οι τιμές είναι ακόμα πιο ακριβές. Πέρσι ξεκίναγαν από 80 ευρώ για το πακέτο των 4 αγώνων, οπότε και φέτος εικάζω εκεί θα ξεκινάνε.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε σίγουρα τα έσοδα της ΚΑΕ ε;kojito έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 10:59 am55 είναι για το πάνω διάζωμα, 70 για το ένα πέταλο και 80 για τις γωνίες στο κάτω διάζωμα. Στις κεντρικές κερκίδες απ'οτι είδα ξεκινάνε από 100 ευρώ, οπότε αν θέλει να πάει κάποιος πατέρας με το παιδί του για παράδειγμα, θα θέλει τουλάχιστον 200 ευρώ.
Βέβαια και στο Super Cup που είναι την επόμενη εβδομάδα (που πρακτικά και αυτό σαν τουρνουά είναι, αλλά πιο επίσημο) και η δυναμική των ομάδων είναι λίγο καλύτερη από αυτή του Π. Γιαννακόπουλος, οι τιμές είναι ακόμα πιο ακριβές. Πέρσι ξεκίναγαν από 80 ευρώ για το πακέτο των 4 αγώνων, οπότε και φέτος εικάζω εκεί θα ξεκινάνε.
Θα ήθελα να ξέρω τι ποσοστό των εσόδων αποτελούν αυτά τα ακριβά εισιτήρια (και τα διαρκείας). Αν είναι μεγάλο, οκ, κάπως πρέπει να βγουν οι μεταγραφές. Αν όμως είναι μικρό, τότε είναι λίγο άπληστη αυτή η τακτική. Εκτός κι αν θέλουν «διαφορετικό» κόσμο στο γήπεδο.

-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αναλογιστεί κάποιος ότι από την χρονιά του "παρκαρίσματος" η ομάδα δούλευε ¨έσοδα - έξοδα" και η εκτόξευση έγινε από την στιγμή που πήρε την εκμετάλλευση του ΟΑΚΑ, λογικά ακόμα και τώρα η ομάδα πάει στον αυτόματο ή στην χειρότερη να βάζει 2-3 εκ τον χρόνο. Νομίζω αναρτιούνται στο ΓΕΜΗ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 11:23 amΔεν υπάρχει κάποιος τρόπος να ξέρουμε σίγουρα τα έσοδα της ΚΑΕ ε;kojito έγραψε: ↑Τρί Σεπ 15, 2026 10:59 am
55 είναι για το πάνω διάζωμα, 70 για το ένα πέταλο και 80 για τις γωνίες στο κάτω διάζωμα. Στις κεντρικές κερκίδες απ'οτι είδα ξεκινάνε από 100 ευρώ, οπότε αν θέλει να πάει κάποιος πατέρας με το παιδί του για παράδειγμα, θα θέλει τουλάχιστον 200 ευρώ.
Θα ήθελα να ξέρω τι ποσοστό των εσόδων αποτελούν αυτά τα ακριβά εισιτήρια (και τα διαρκείας). Αν είναι μεγάλο, οκ, κάπως πρέπει να βγουν οι μεταγραφές. Αν όμως είναι μικρό, τότε είναι λίγο άπληστη αυτή η τακτική. Εκτός κι αν θέλουν «διαφορετικό» κόσμο στο γήπεδο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο