ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 16, 2026 1:53 pm

Συνοπτικά λοιπόν για την υπόθεση λέει ότι είναι λανθασμένο το πόρισμα της ΕΕΑ, ότι ακόμα και αφου αποφάσισε ότι είναι ένοχος δεν στέκεται νομικά το πρόστιμο γιατί ο νόμος δεν προβλέπει κάτι τέτοιο, θεωρεί υποκινούμενη την υπόθεση για διάφορους λόγους φωτογραφίζοντας και πολιτικά θέματα, υπενθυμίζει ότι η ΕΕΑ με 4-3 αποφάσισε αυτό που αποφάσισε δηλαδή οριακά και ότι τα μέλη της ορίζονται απευθείας από το υπουργείο.

Λέει ότι ο ίδιος πίεζε με εξώδικα να βγει το σκεπτικό γιατί δεν το δημοσίευαν επειδή χωρίς το σκεπτικό δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος δικαστικές κινήσεις κατά της απόφασης, τώρα έχει κάνει και θα κάνει τις κινήσεις του και είναι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί.

Πάνω σε αυτό αναρωτιέται ποιος από τα μέλη της επιτροπής τους δημοσιογράφους και όσους λένε για αυτό θα βγουν να ζητήσουν συγγνώμη όταν δικαιωθεί και ποιος θα πάρει την πολιτική ευθύνη, βάζοντας τον εαυτό του σε ρόλο θύματος.

Οπότε αναμένουμε τις επόμενες αποφάσεις...
shaq7 έγραψε:
Τετ Σεπ 16, 2026 1:44 pm
παντως τωρα ειπε οτι ειχε δικαιωμα να ειναι προεδρος του προμηθεα παροτι ο ιδιος επελεξε να μην ειναι..
Είχε ξαναγραφτεί αυτό και όταν είχε πρωτοβγει η υπόθεση.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Σεπ 16, 2026 1:56 pm

Τι εννοεί με το λάθος του 2021 στον προπονητή της Εθνικής;

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Σεπ 16, 2026 1:57 pm

SteveNashidis έγραψε:
Μπερδεμένο το είπε, νομίζω εννοεί ότι σκεφτόταν από τότε τον Σπανούλη αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Τετ Σεπ 16, 2026 1:58 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Σεπ 16, 2026 1:57 pm
SteveNashidis έγραψε:
Μπερδεμένο το είπε, νομίζω εννοεί ότι σκεφτόταν από τότε τον Σπανούλη αλλά για κάποιο λόγο δεν έγινε
Σκουρτόπουλος ή Ιτούδης δηλαδή....;;
Δεν θυμάμαι τι είχε γίνει τότε.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Σεπ 16, 2026 2:09 pm

Μπασκετικοί δημοσιογράφοι αλλά και αυτοί στα της Α1 στέκονται και στα παρασκήνια, καλά όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, ερωτήσεις κάνουν για να γίνει μονόλογος. Αλλά περίμενα να δούμε λίγο και το αναπτυξιακό, τι γίνεται με την αφαίμαξη των παιδιών από συγκεκριμένες ομάδες και τον μαρασμό της επαρχίας

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 16, 2026 2:11 pm

kojito έγραψε:
Τετ Σεπ 16, 2026 1:32 pm
kein έγραψε:
Τετ Σεπ 16, 2026 1:28 pm

Αναμενόμενο, αν ήταν ανοιχτή η συνέντευξη δεν θα τον έπαιρνε να λέει τέτοια. Γιατί μετά θα έπρεπε να στα στηρίξει με επιχειρήματα :mrgreen:
Μέχρι τώρα πάντως μονόλογος είναι παρά συνέντευξη. :lol: Δεν νομίζω βέβαια ότι οι δημοσιογράφοι θα τον ρωτήσουν πολύ διαφορετικά πράγματα, μου θυμίζει σαν τις συνεντεύξεις πρωθυπουργών στην ΔΕΘ που επιλέγουν ποια μέσα θα έχουν εκπρόσωπο και όλως "τυχαίως" συνήθως αποκλείονται τα αντικυβερνητικά.
Ακριβώς αυτό συμβαίνει όπως πολύ εύστοχα το περιγράφεις.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 16, 2026 2:17 pm

Και να πούμε ότι δεν τα λέγαμε χθες; Ακριβώς αυτό που περιμέναμε γίνεται.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
Mood:
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 16, 2026 2:21 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Σεπ 16, 2026 2:17 pm
Και να πούμε ότι δεν τα λέγαμε χθες; Ακριβώς αυτό που περιμέναμε γίνεται.
Εντάξει ήταν προφανές, όταν επιλέγεις 6 δημοσιογράφους μόνο, φιλικούς προς εσένα, καταλαβαίνεις τι μέλλει γενέσθαι

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Σεπ 16, 2026 2:25 pm

Ειμαι δουλεια και δεν μπορω να παρακολουθησω καλα την συνεντευξη, παντως κρινοντας απο τους δημοσιογράφους που είναι παρόντες, που είναι είτε στον ευρύτερο κύκλο της εθνικής ομάδας και ας πουμε ουδετεροι, είτε προσκείμενοι σε μια συγκεκριμένη ομάδα,δεν έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πιο πολύ σαν συζήτηση μεταξύ φίλων μου κάνει. Δεν νομίζω οτι θα του τεθει καποια ερωτηση που θα τον φερει σε δυσκολη θεση να απαντησει,εκει θα ειχε ουσια η συνεντευξη. Να εχει απεναντι εναν αντιλογο και πανω στις δικές του τοποθετησεις να απανταει.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τετ Σεπ 16, 2026 2:28 pm

Πήγε να του κάνει ερώτηση κάποιος δημοσιογράφος για τα μηνύματα και του απάντησε ο Λιόλιος κάτι του στυλ «Δεν θα αναφερθώ σε μηνύματα που έχω στο κινητό μου γιατί είναι προσωπικά δεδομένα και το θεωρώ απολύτως σεβαστό» :D

Άβαταρ μέλους
Archangel

Reactions:

Τετ Σεπ 16, 2026 2:42 pm

Και δελτίο τύπου από την ΕΣΗΕΑ, για τη συνέντευξη του προέδρου της ΕΟΚ

https://www.esiea.gr/epistoli-esiea-pro ... niki-omos/

«Στῶμεν καλῶς, στῶμεν μετά φόβου»
tarp7

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 16, 2026 2:47 pm

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ πληροφορήθηκε ότι προτίθεστε να απευθυνθείτε στο φίλαθλο κοινό, μέσω του καναλιού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στο YouTube, με προσκεκλημένους έξι διακεκριμένους συναδέλφους μας. Η ασυνήθιστη αυτή πρακτική έχει προκαλέσει ανησυχία σε συναδέλφους, που καλύπτουν το χώρο του μπάσκετ και δεν έχουν προσκληθεί, για αποκλεισμό τους. Δημιουργεί επίσης ερωτηματικά ως προς τη σκοπιμότητά της.

Σας επισημαίνουμε ότι η επιλεκτική πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου πλήττει το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση και σας καλούμε να απευθύνεστε ισότιμα σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης"».
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... oy-plittei

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Τετ Σεπ 16, 2026 3:44 pm

Τα δύσκολα θέματα που λέτε πάντως αναφέρθηκαν για sms, διαιτησία, Dpg, wild cards, τοξικότητα , εισαγγελείς, στημένα παιχνίδια, ΕΣΚΑΝΑ, ενώσεις, χρηματοδότηση, Γιάννη Αντετοκούμπο στην εθνική, Θανάση Σκουρτόπουλο, μικρές εθνικές και επιτυχίες. Αυτά συγκράτησα. Θα έλυνε τις παρεξηγήσεις και θα κέρδιζε τις εντυπώσεις αν είχε περισσότερους δημοσιογράφους από άλλα μέσα αλλά δήλωσε ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση δεν έρχονται όλοι οι δημοσιογράφοι (debate, ΔΕΘ ).

Οι απαντήσεις σε κάποιες δύσκολες ερωτήσεις ήταν πιο θεωρητικές και απέφυγε να απαντηθεί η ουσία της ερώτησης κυρίως γιατί παρασκηνιακά γίνονται πολλά. Δεν μάθαμε δηλαδή τι γίνεται από πίσω και αυτό είναι καλό ή κακό;

Γράψτε ποιες ερωτήσεις θέλατε να ακούσετε και δεν ακούσατε :drunk:

Αποδελτιωνοντας:

Εγώ κρατάω ότι θα συνεχιστεί η κόντρα με το σύστημα που αναφέρει ότι θέλει να ξηλώσει και ενδεχομένως και με πολιτικούς αν τραβήξει παραπάνω. Οι ομάδες του ΕΣΑΚΕ αρνήθηκαν να αναλάβουν τους ορισμούς διαιτητών. Το θέμα με τον Παπαθεοδώρου θα συνεχιστεί μαζί με τα sms. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είχε ιατρικό θέμα στα παράθυρα λόγω απουσίας ρυθμού και τραυματισμών. Η ΕΣΚΑΝΑ έχει χρέη που δεν ξέρουν τι γίνεται. Οι μικρές εθνικές δεν έχουν αυτοσκοπό το μετάλλιο αλλά την τροφοδοσία της Εθνικής ομάδας, αλλά είναι καλό και αυτό Οι διοικήσεις των ομάδων έχουν ευθύνη για την τοξικότητα και αυτό θα αφορά και τους ΠΑΟΚ και Άρη στο επόμενο διάστημα. Δεν θα ασχοληθεί με site και ότι δέχεται στοχοποίηση.
Οι Wild Cards έλυσαν προβλήματα των ομάδων που δεν ήξεραν αν θα ανέβουν με το προηγούμενο σύστημα. Το πόρισμα της Επιτροπής είναι κενό και ότι δεν ήταν παράνομο να βρίσκεται ταυτόχρονα στον Προμηθέα. Και ίσως ένα επόμενο βήμα είναι η Παναχαϊκή στην Πάτρα. Τα κολλέγια επηρεάζουν το πρόγραμμα της ομοσπονδίας. Οι ξένοι στον ΕΣΑΚΕ είναι θέμα που θέλει προγραμματισμό από τις ομάδες του ΕΣΑΚΕ.

Λυσαξτε με όλα λοιπόν , περιμένω αρκετή κριτική από τα μέλη προς τα λεγόμενα :drunk:

Εικόνα
Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 16, 2026 3:59 pm

Δεν εχω σε εκτιμηση τον Λιλιο, η συνεντευξη μου εδωσε την εντυπωση ενος ανθρωπου αυταρεσκου, αυτο-αναφορικου με τουπε. Δεν τον ειχα παρακολουθησει πολυ παλιοτερα. Γενικα η εντυπωση που εχω σχηματισει οτι ειχε πονταρει ολες του τις μαρκες σε μεταλλιο με την Εθνικη επι της προεδριας του και για αυτο η Εθνικη ουσιαστικα εγινε τσιφλικι των Αντετοκουνμπο με ολη την Ομοσπονδια να τον προστατευει υπερ του δεοντος προκειμενου να μην χασουμε την μοναδικη ευκαιρια μας για μεταλλιο. Παντως βλεποντας την εθνικη ΧΩΡΙΣ τον Γιαννη δεν μπορω να πω οτι δεν ειχε δοση λογικης αυτο, κακα τα ψεματα περυσι δεν περναμε μεταλλιο χωρις αυτον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 16, 2026 4:18 pm

ολες οι ερωτησεις που ΄΄καιγαν΄΄ γινανε παντως(αν και πολλες τις ντριμπλαρε)..οποτε τσαμπα θεωρω και ολο αυτο με τους στημενους δημοσιογραφους..που μπορει και να ταν αλλα τις ερωτησεις που ηθελε ο κοσμος τις εκαναν..επισης δεν ξερω και ποιος δημοσιογραφος δεν θα θεωρουταν στημενος απο τους παναθηναικους εκτος αυτους απο το σδνα..γιατι πχ ο σκουντης ο μπαρκας και αυτος διπλα στον σκουντη που δεν τον ξερω δεν εχουν καποια αποχρωση..ουτε ο καλκαβουρας για μενα αλλα αυτος λενε εχει καποια σχεση με τον λεπενιωτη,δεν ξερω αν ισχυει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”