Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
εγω παντως μια φορα που επαιζα ποκερ με μια αρκουδα κι ενα ελαφι ειδα να τραβαει το καλαμι κι εβγαλα ενα σολωμο 4,5 κιλα . απο τη χαρα μου πυλοβολησα στον αερα και πετυχα δυο φασιανους, εβγαλα και φωτο αλλα μου τις εφαγε ο σκυλος .Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 10:45 amΝα θυμίσω πως είμαστε εντελώς εκτός τόπικ; Δεν μας φτάναν οι ψαράδες και οι κυνηγοί με τις πραγματικές ή φανταστικές ιστορίες τους, τώρα θα έχουμε και τους τζογαδόρους;![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
κατσε να μπουνε και οι ταριφες να δεις τι ιστοριες θα διαβασειςΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 10:45 amΝα θυμίσω πως είμαστε εντελώς εκτός τόπικ; Δεν μας φτάναν οι ψαράδες και οι κυνηγοί με τις πραγματικές ή φανταστικές ιστορίες τους, τώρα θα έχουμε και τους τζογαδόρους;![]()
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παν μετρον αριστον φιλε μου. Το τζοκερ, το προπο, το ξυστο, το κρατικο λαχειο, το στοιχημα τζογος ειναι. Φτανει να υπαρχει οριο στα ποσα και να ειναι απο περισσευμα και οχι απο υστερημα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 10:45 amΝα θυμίσω πως είμαστε εντελώς εκτός τόπικ; Δεν μας φτάναν οι ψαράδες και οι κυνηγοί με τις πραγματικές ή φανταστικές ιστορίες τους, τώρα θα έχουμε και τους τζογαδόρους;![]()
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα είναι οτι για τους περισσότερους ισχύει το κακό σενάριο. Τα κέρδη των στοιχηματικών έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Σε λίγο καιρό θα έχουμε και την μετακόμιση του καζίνου της Πάρνηθας στο Μαρούσι ώστε να μην αναγκάζεται ο κόσμος να παίρνει αμάξι, τελεφερίκ κλπ. Να είναι έτσι πιο προσβάσιμο σε περισσότερο κόσμο ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να χάσουν τα σπίτια τους. Ναι δεν είμαι φαν στα πάρτι.Christofis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 11:47 amΠαν μετρον αριστον φιλε μου. Το τζοκερ, το προπο, το ξυστο, το κρατικο λαχειο, το στοιχημα τζογος ειναι. Φτανει να υπαρχει οριο στα ποσα και να ειναι απο περισσευμα και οχι απο υστερημα.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 10:45 amΝα θυμίσω πως είμαστε εντελώς εκτός τόπικ; Δεν μας φτάναν οι ψαράδες και οι κυνηγοί με τις πραγματικές ή φανταστικές ιστορίες τους, τώρα θα έχουμε και τους τζογαδόρους;![]()
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Ξεκάθαρα είναι τζόγος, όταν παίζεται με αληθινά χρήματα, ασχέτως που δεν είναι παιχνίδι καθαρής τύχης, αλλά υπάρχει και σημαντικό στοιχείο δεξιότητας: μαθηματικά πιθανοτήτων, διαχείριση κεφαλαίου, στρατηγική, ψυχολογία, ανάγνωση αντιπάλων κλπ. Όμως η τύχη επηρεάζει έντονα το αποτέλεσμα μέσω του μοιράσματος και ανοίγματος των φύλλων.
Από μένα τέλος το οφ τόπικ.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πόκερ δεν είναι τζόγος φίλε. Είναι κατά βάση μαθηματικά. Γιαυτο υπάρχουν και επαγγελματίες παίκτες που ζουν και θησαυρίζουν απ αυτό.
Θα προσθέσω και την αφεντιά μου στην παρέα. Έπαιζα και εγώ πολλά χρόνια και ακόμα παίζω οπότε προλαβαίνω. Οταν ήμουν φοιτητής διάβαζα κιόλας. Ω ναι το πόκερ θέλει κ πάρα πολύ διάβασμα τουλάχιστον στην αρχή.
Μιας και μαζευτήκαμε μήπως ν στρώσουμε κανα τραπέζι και όταν πηγαίνουμε πάσο ν συζητάμε για μεταγραφές;
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη κύριε! Είστε εκτός τόπικ...tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Σεπ 18, 2026 3:48 pmΕκτός ο Μιλουτινοφ για το ματς με φενερ.
Αναλυτικά η δωδεκάδα: Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ, Τζόσεφ, Γουόρντ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Εντιάι, Φουρνιέ, Καραγιαννίδης, Χολ, Τζόουνς.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένας αγνώριστος Ολυμπιακός, εκνευριστικά άστοχος, θα γνωρίσει τη συντριβή από την υπέροχη Φενέρμπαχτσε, η οποία θα δώσει τολμηρές υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Μόνοι διασωθέντες από το κόκκινο ναυάγιο, ο Μοντέρο στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση και το νέο πουλέν του κόουτς, ο φιλότιμος Εντιαγέ.
Από την πλευρά των κιτρινόμαυρων θα λάμψει ο Χόρτον Τάκερ και ο υπέροχος Μέλι. Ένα ματς-εκδίκηση, με τον διψασμένο για τίτλο Γιασικεβίτσιους να δίνει το έναυσμα για μια εξίσου δυναμική συνέχεια...
Μόνοι διασωθέντες από το κόκκινο ναυάγιο, ο Μοντέρο στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση και το νέο πουλέν του κόουτς, ο φιλότιμος Εντιαγέ.
Από την πλευρά των κιτρινόμαυρων θα λάμψει ο Χόρτον Τάκερ και ο υπέροχος Μέλι. Ένα ματς-εκδίκηση, με τον διψασμένο για τίτλο Γιασικεβίτσιους να δίνει το έναυσμα για μια εξίσου δυναμική συνέχεια...
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο