Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 22, 2026 2:56 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 2:50 pm
manos_89 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 2:44 pm

Μα ο κόσμος μπορεί να ακολουθήσει. Τα διαθέσιμα εισιτήρια της πρεμιέρας είναι ελάχιστα και το ΟΑΚΑ θα έχει πάνω από 16-17000. Έβαλα βασικά το claude να τρέξει στο site της more και να μου πει πόσα εισιτήρια είναι απούλητα και μου έβγαλε 2422.
Το μόνο φάουλ της διοίκησης είναι το ανεκδιήγητο club 1908. Πραγματικά νομίζω ότι σε μένα μόνο μου να μου έλεγαν να το φτιάξω, θα είχα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.
Από την πρώτη στιγμή είχε προβλήματα. Αργό, bloated screens, μη λειτουργικό γενικά. Λες και το έδωσαν να το φτιάξει στο ανηψάκι του καφετζή της ΚΑΕ που ασχολείται με τα κομπιούτερς. Έχω την εντύπωση ότι η μεταβίβαση εισιτηρίων θα γινόταν μέσω αυτού, απλά ήταν τόσο αποτυχημένη η εφαρμογή που δεν λειτουργούσε τίποτα.

Η διασκέδαση, όπως πολύ σωστά ανέφεραν παραπάνω, έχει ακριβύνει. Το καλοκαίρι παίζει να μην έδωσα κάτω από 50Ε για συναυλία
Μπορεί να βρεις πόσα είναι τα πουλημένα εκτός της διαρκειας;
όχι δυστυχώς. Του είπα να μπει σε κάθε θύρα και απλά να μετρήσει πόσα χρωματιστά κυκλάκια υπάρχουν. Αν το έκανα με την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων (που είχε και αναμονή), τότε ίσως είχαμε έναν αριθμό πιο κοντά στο πόσα διαρκείας και πόσα κανονικά εισιτήρια διατέθηκαν

t0ny3

Honorary
Reactions:

Τρί Σεπ 22, 2026 2:59 pm

manos_89 έγραψε:
t0ny3 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 2:12 pm
Εκει στην ΚΑΕ δεν εχουν καταλαβει πως ο κοσμος δεν μπορει να ακολουθησει;

Γινεται Τουρνουα Παυλος Γιαννακοπουλος με επιστροφη Ζοτς, Μητσου και Μπατιστ, ενω παραλληλα εχουν γινει καλες μεταγραφες και βλεπουμε ενα αδειο γηπεδο, οπου ο περιστερωνας ειναι μαλιστα αδειος. Και ηταν ενα παιχνιδι που τα εσοδα θα πηγαινα σε φιλανθρωπικο σκοπο.

Τωρα λοιπον ανακοινωνουν τα τικετς χθες για την πρεμιερα της σεζον και δεν εχει κουνηθει φυλλο. Απουλητα τα τικετς και μιλαμε για πρεμιερα Ευρωλιγκας και πρωτο επισημο του Ζοτς, ασχετα με τον αντιπαλο. ΕΙναι κριμα γιατι πριν 2 χρονια δε θα υπηρχε διαθεσιμο χαρτακι και θα εψαχναν ολοι.

Πιστευω δε θα εχουμε ευκολα sold out πλεον και μαλιστα, αν δεν πηγαινουν τακτικα καποιοι με διαρκειας θα βλεπουμε και αρκετες αδειες θεσεις.

Εμενα προσωπικα αυτο δεν μου αρεσει, αλλα θα μου πεις ποιος νοαιζεται για την αποψη σου.
Μα ο κόσμος μπορεί να ακολουθήσει. Τα διαθέσιμα εισιτήρια της πρεμιέρας είναι ελάχιστα και το ΟΑΚΑ θα έχει πάνω από 16-17000. Έβαλα βασικά το claude να τρέξει στο site της more και να μου πει πόσα εισιτήρια είναι απούλητα και μου έβγαλε 2422.
Το μόνο φάουλ της διοίκησης είναι το ανεκδιήγητο club 1908. Πραγματικά νομίζω ότι σε μένα μόνο μου να μου έλεγαν να το φτιάξω, θα είχα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.
Από την πρώτη στιγμή είχε προβλήματα. Αργό, bloated screens, μη λειτουργικό γενικά. Λες και το έδωσαν να το φτιάξει στο ανηψάκι του καφετζή της ΚΑΕ που ασχολείται με τα κομπιούτερς. Έχω την εντύπωση ότι η μεταβίβαση εισιτηρίων θα γινόταν μέσω αυτού, απλά ήταν τόσο αποτυχημένη η εφαρμογή που δεν λειτουργούσε τίποτα.

Η διασκέδαση, όπως πολύ σωστά ανέφεραν παραπάνω, έχει ακριβύνει. Το καλοκαίρι παίζει να μην έδωσα κάτω από 50Ε για συναυλία
Tα 2422 για πρεμιερα Ευρωλιγκας με τοσο ψηλες προσδοκιες και επιστροφη Ζοτς θεωρω ειναι αρκετα.

Αρχικα το μεγα λαθος ειναι να βαλεις κατηγοριες στον περιστερωνα και να πας την τιμη μεχρι 60 ευρω εκει πανω. Αυτα τα τικετς θα επρεπε να ειναι μαξ 40 ευρω. Επισης πισω απο την μπασκετα δε θα επρεπε να ειναι στα 80-85. Θα επρεπε να δινει εστω και για καποιες θεσεις/διαζωματα οικονομικες θεσεις.

Αν ειδατε και τις δηλωσεις του Φρανσισκο στο Παυλος Γιαννακοπουλος ειπε καπως οτι το γηπεδο δεν ηταν γεματο.

manos_89

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Dejan

Τρί Σεπ 22, 2026 3:09 pm

t0ny3 έγραψε:
Τρί Σεπ 22, 2026 2:59 pm
manos_89 έγραψε:

Tα 2422 για πρεμιερα Ευρωλιγκας με τοσο ψηλες προσδοκιες και επιστροφη Ζοτς θεωρω ειναι αρκετα.

Αρχικα το μεγα λαθος ειναι να βαλεις κατηγοριες στον περιστερωνα και να πας την τιμη μεχρι 60 ευρω εκει πανω. Αυτα τα τικετς θα επρεπε να ειναι μαξ 40 ευρω. Επισης πισω απο την μπασκετα δε θα επρεπε να ειναι στα 80-85. Θα επρεπε να δινει εστω και για καποιες θεσεις/διαζωματα οικονομικες θεσεις.

Αν ειδατε και τις δηλωσεις του Φρανσισκο στο Παυλος Γιαννακοπουλος ειπε καπως οτι το γηπεδο δεν ηταν γεματο.
Δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι είμαστε 2 μέρες πριν τον αγώνα και ότι αυτό σημαίνει ότι θα έχει στη χειρότερη 16.500 μέσα (κάποια διαρκείας ίσως δεν πάνε, αλλά κάποια ακόμα εισιτήρια θα πουληθούν). Με τη Βιλερμπάν την επόμενη βδομάδα έχει 4000 διαθέσιμα προς το παρόν. Θα το ξανατρέξω αύριο να δούμε πόσα έχουν φύγει σε σχέση με σήμερα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”