Τι να πρωτοψηφίσεις. Πραγματικά τι;
Αδιαμφισβήτητο το 5αρι στον Πάρκερ (τον Γάλλο, όχι της Μακάμπι, άλλοι Αντονι

), διότι κυριάρχησε και στο ΝΒΑ (οκ του έκατσε απίστευτη αρμάδα, με απίστευτο προπονητή) αλλά δεν νομίζω ότι σήμερα που μιλάμε μπορούμε να βγάλουμε τον Λούκα πιο μπροστά.
Αδιαμφισβήτητο 4άρι στον Λούκα λόγω ικανοτήτων, τρέλας με το μπάσκετ, λόγω ταλέντου και ποτέντιαλ, που έχει όσο όλοι στη λίστα μαζί. Αν μπορέσει να δουλέψει σωστά, αν βρει πρόσφορο έδαφος βάσει ομάδας και προπονητή, σίγουρα σε 10 χρόνια από σήμερα θα είναι στην κορυφή της λίστας. Αν όχι μπορεί να πέσει πιο χαμηλά.
Τριάρι στον Σάρας, γιατί αντικειμενικά μιλώντας, για το επίπεδο της Ευρώπης ήταν τρομερός.
Δυάρι στον 3D, διότι το χταπόδι ήξερε πολύ μπάσκετ.
Άσσο σε έναν από τους τρεις αχώνευτους Ισπανούς, που άξιζαν όλοι τους 3άρι, αλλά είμαι τόσο προκατειλημμένος απέναντί τους που κα ο άσσος είναι με μισή καρδιά. Τον Καλντερόν, ίσος μεταξύ ίσων με τους συμπατριώτες του. Λιγότερο flashy από τον Τσάτσο, λιγότερα σωματικά προσόντα από τον Ρούμπιο, αλλά η επιτομή του floor general. Λάθος μόνο κατά λάθος, και άψογο σουτ. Dream PG
Honorary mention σε παικταράδες που θα γέμιζαν άλλη μια λίστα: Οι άλλοι δυο Ισπανοί, ο Τεό που αν δεν είχε αποτύχει στον Ολυμπιακό θα τον ανέβαζα πιο ψηλά γιατί ήταν μπασκετική ιδοφυϊα, ο Σρέντερ που είναι μια ομάδα μόνος του στην Εθνική, αλλά στο ΝΒΑ τα έχει κάνει ρόιδο, ο Ντράγκιτς που σεμνά και ταπεινά έκανε φοβερή καριέρα, ο Σάσα ο Ντζόρτζεβιτς που για μένα είναι ο κορυφαίος των 90ς, και ο Τεοντόσιτς, που έχει βγάλει με εκείνη τη nfl πάσα, την κορυφαία πάσα που έχω δει...