ΠΑΟΚ - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά μην κρίνεις την πορεία του στον Ερυθρό γιατί εκεί επικρατούν σκηνικά αντίστοιχα με Παναθηναϊκό επί Αταμάν.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:12 pmΈπρεπε να περιμένει ο παοκ τα κοψίματα NBA για ψηλό αφού έχει λεφτά. Μοντεγιουνας είναι παλαίμαχος
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει είναι και 36 χρονών όμως.TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:34 pmΚαλά μην κρίνεις την πορεία του στον Ερυθρό γιατί εκεί επικρατούν σκηνικά αντίστοιχα με Παναθηναϊκό επί Αταμάν.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:12 pmΈπρεπε να περιμένει ο παοκ τα κοψίματα NBA για ψηλό αφού έχει λεφτά. Μοντεγιουνας είναι παλαίμαχος
Το περίεργο είναι ότι στο 5 έχουν ηδη Αλεξάντερ, Μουρ, Ομορούγι.
Φεύγει κάποιος; Αλλιώς που χωράει Μοτιεγιούνας.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν το κρίνω από εκεί. Είναι 36 ετών πολύ βαρύ κορμί. Δεν στρίβει με τίποτα. Θα προτιμούσα γιουρτσεβεν για 7foooter από ΕυρώπηTuTiS έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:34 pmΚαλά μην κρίνεις την πορεία του στον Ερυθρό γιατί εκεί επικρατούν σκηνικά αντίστοιχα με Παναθηναϊκό επί Αταμάν.RedEmperor έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 12:12 pmΈπρεπε να περιμένει ο παοκ τα κοψίματα NBA για ψηλό αφού έχει λεφτά. Μοντεγιουνας είναι παλαίμαχος
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή κίνηση αν γίνει αλλά στο 5 με Alexander, Moore, Omoruyi νομίζω είναι κομπλέ ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι δηλαδή ότι έχει κάποιο κενό εκεί, άσε που είναι 36 χρονών ο Λιθουανός και αρκετά βαρύ κορμί.
Περισσότερο για κίνηση εντυπωσιασμού μου φαίνεται, αλλά στο τέλος τι θα κάνουν στον ΠΑΟΚ, θα έχουν διαφορετικό ρόστερ για Ελλάδα και διαφορετικό για Ευρώπη; Για μένα καλύτερα να περίμεναν 2-3 μήνες να δουν πως θα κυλήσει η σεζόν μέχρι τότε και τι ευκαιρίες θα προκύψουν (είτε από κομμένους του ΝΒΑ είτε από Ευρωλιγκάτους που μπορεί να ψάχνουν να φύγουν), και να έπαιρναν τότε παίκτη αν χρειαστεί.
Περισσότερο για κίνηση εντυπωσιασμού μου φαίνεται, αλλά στο τέλος τι θα κάνουν στον ΠΑΟΚ, θα έχουν διαφορετικό ρόστερ για Ελλάδα και διαφορετικό για Ευρώπη; Για μένα καλύτερα να περίμεναν 2-3 μήνες να δουν πως θα κυλήσει η σεζόν μέχρι τότε και τι ευκαιρίες θα προκύψουν (είτε από κομμένους του ΝΒΑ είτε από Ευρωλιγκάτους που μπορεί να ψάχνουν να φύγουν), και να έπαιρναν τότε παίκτη αν χρειαστεί.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρά είναι. Ο Trinchieri πάντα ήθελε ένα πύργο που να έχει καλό τρίποντο από την κορυφή, να μπορεί να πάρει rebound, και να σπάει μπάλες. Τσεκάρει όλα τα κουτάκια ο συγκεκριμένος παίκτης.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 10:12 pmΑρκετά meh μεταγραφή αν γίνει. Εκτός κι αν θέλουν να φορτώσουν την ομάδα με «εμπειρία Ευρωλίγκας» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Νομίζω πιο χρήσιμο παίκτη θα έβρισκαν από ΝΒΑ.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω; Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να κάνει αυτά σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Αν λέμε για Eurocup και Α1 RS τότε οκ μάλλον.TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 10:30 pmΜια χαρά είναι. Ο Trinchieri πάντα ήθελε ένα πύργο που να έχει καλό τρίποντο από την κορυφή, να μπορεί να πάρει rebound, και να σπάει μπάλες. Τσεκάρει όλα τα κουτάκια ο συγκεκριμένος παίκτης.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 27, 2026 10:12 pmΑρκετά meh μεταγραφή αν γίνει. Εκτός κι αν θέλουν να φορτώσουν την ομάδα με «εμπειρία Ευρωλίγκας» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Νομίζω πιο χρήσιμο παίκτη θα έβρισκαν από ΝΒΑ.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο