Οκ στα 47 του ετοιμος ειναι με το διαβατηριο στο χερι!Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 28, 2026 6:42 pmΤα δεδομένα για Μιλουτινοφ και Ντανστον ειναι ότι συνεχής παραμονή 5 ετών σε ελληνικό έδαφος διακόπηκε από την στιγμή που έφυγαν για να αγωνιστουν σε ομάδες εξωτερικού και μετρησε ξανα με την επιστροφή του Μιλου στον Ολυμπιακό και για τον Ντανστον ξεκιναει από φέτος λογικά
δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο δυστυχώς, ούτε μετράει κάτι άλλο ως προς αυτή την προυπόθεση
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
«Επισφαλής η θέση του Μπιμπέροβιτς στους Μάβερικς»
https://www.sdna.gr/mpasket/1471320_epi ... s-maberiks
Πολυ ενδιαφερον θα ελεγα!
Τριαρι ειναι, τετοιο δε θελει ο Ολυμπιακος?
https://www.sdna.gr/mpasket/1471320_epi ... s-maberiks
Πολυ ενδιαφερον θα ελεγα!
Τριαρι ειναι, τετοιο δε θελει ο Ολυμπιακος?
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Biberovic εντωμεταξυ δεν είχε βάλει και ένα εκατομμύριο δολλάρια από την τσέπη του για να πάει ΝΒΑ; Δεν έχω διαβάσει τι αποζημίωση θα πάρει αν μείνει ελεύθερος από τους Mavericks, αλλά θα έχει πλάκα κάτα κάποιο τρόπο αν επιστρέψει Ευρώπη χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι απέναντι.
Στο 4 δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί πάντως. Είναι τόσο τεσσάρι όσο ο Ndiaye πεντάρι.
Στο 4 δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί πάντως. Είναι τόσο τεσσάρι όσο ο Ndiaye πεντάρι.
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και για τριάρι είναι πολύ σοφτ για τα γούστα μου. Αν τον βάλεις και δίπλα στον Σάσα, θα έχουμε την παρωδία της λευκής γάμπας. Ο κόουτς έχει δείξει την κατεύθυνση μετά την απόκτηση του μαύρου σκυλιού Εντζάι, αν αλλαξοπιστούσε τώρα θα το έκανε μόνο για Χεζόνια. Αν έρθει παίκτης θα είναι μαύρο γεροδεμένο αγόρι.kojito έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 12:16 amO Biberovic εντωμεταξυ δεν είχε βάλει και ένα εκατομμύριο δολλάρια από την τσέπη του για να πάει ΝΒΑ; Δεν έχω διαβάσει τι αποζημίωση θα πάρει αν μείνει ελεύθερος από τους Mavericks, αλλά θα έχει πλάκα κάτα κάποιο τρόπο αν επιστρέψει Ευρώπη χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι απέναντι.
- Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Χεζονια μπορει να ειναι λευκογαμπιτης αλλα μονο τετοιος δεν ειναι . Ταχυτητα και αθλητικοτητα που ζηλευουν οι μαυρογαμπιτες. Αλλα ειναι τα προβληματα του. Οι πηγες λενε οτι αν μεινει ελευθερος θα καταληξει σε εμας. Προσωπικη αποψη θα πληρωσουμε buyout σε ευρωλιγκατη ομαδα εν τελει. Ειναι μαλλον βιτσιο του σταφ και των προεδρων να δινουν σε buyout. Σαν να ψωμιζουν ενα πραγμα. Ενω αν τον παρουν ελευθερο ενα πραγμα ειναι σαν να βρισκεις καρι παρατημενο. Θα χαρεις στην αρχη και μετα θα εχεις τις αμφιβολιες γιατι το παρατησαν ; μηπως ειναι ανθρακα σ ο θησαυρος ;Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 9:43 amΚαι για τριάρι είναι πολύ σοφτ για τα γούστα μου. Αν τον βάλεις και δίπλα στον Σάσα, θα έχουμε την παρωδία της λευκής γάμπας. Ο κόουτς έχει δείξει την κατεύθυνση μετά την απόκτηση του μαύρου σκυλιού Εντζάι, αν αλλαξοπιστούσε τώρα θα το έκανε μόνο για Χεζόνια. Αν έρθει παίκτης θα είναι μαύρο γεροδεμένο αγόρι.kojito έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 12:16 amO Biberovic εντωμεταξυ δεν είχε βάλει και ένα εκατομμύριο δολλάρια από την τσέπη του για να πάει ΝΒΑ; Δεν έχω διαβάσει τι αποζημίωση θα πάρει αν μείνει ελεύθερος από τους Mavericks, αλλά θα έχει πλάκα κάτα κάποιο τρόπο αν επιστρέψει Ευρώπη χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα παιχνίδι απέναντι.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας βρουν αθλητικό 3άρι που πατάει και λίγο 4 και με σταθερά αξιοπρεπές αμαρκάριστο 3ποντο κι ας δώσουν και 2 παπόρια στην Άλμπα.Christofis έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 10:02 amΟ Χεζονια μπορει να ειναι λευκογαμπιτης αλλα μονο τετοιος δεν ειναι . Ταχυτητα και αθλητικοτητα που ζηλευουν οι μαυρογαμπιτες. Αλλα ειναι τα προβληματα του. Οι πηγες λενε οτι αν μεινει ελευθερος θα καταληξει σε εμας. Προσωπικη αποψη θα πληρωσουμε buyout σε ευρωλιγκατη ομαδα εν τελει. Ειναι μαλλον βιτσιο του σταφ και των προεδρων να δινουν σε buyout. Σαν να ψωμιζουν ενα πραγμα. Ενω αν τον παρουν ελευθερο ενα πραγμα ειναι σαν να βρισκεις καρι παρατημενο. Θα χαρεις στην αρχη και μετα θα εχεις τις αμφιβολιες γιατι το παρατησαν ; μηπως ειναι ανθρακα σ ο θησαυρος ;Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 9:43 am
Και για τριάρι είναι πολύ σοφτ για τα γούστα μου. Αν τον βάλεις και δίπλα στον Σάσα, θα έχουμε την παρωδία της λευκής γάμπας. Ο κόουτς έχει δείξει την κατεύθυνση μετά την απόκτηση του μαύρου σκυλιού Εντζάι, αν αλλαξοπιστούσε τώρα θα το έκανε μόνο για Χεζόνια. Αν έρθει παίκτης θα είναι μαύρο γεροδεμένο αγόρι.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
4
Εχει μια λογικη γιατι το κανουν, θελουν να δουν πρωτα πως ανταποκρινεται ο παικτης στην Ευρωλιγκα. Λεμε γιατι δεν πηραν τοντ αδε οταν επαιζε g-league η eurocup? Γιατι δεν ειχε παιξει ακομα Ευρωλιγκα και ο Μπαρτζωκας θελει εμπειρια ευρωλιγκας.Christofis έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 10:02 amΟ Χεζονια μπορει να ειναι λευκογαμπιτης αλλα μονο τετοιος δεν ειναι . Ταχυτητα και αθλητικοτητα που ζηλευουν οι μαυρογαμπιτες. Αλλα ειναι τα προβληματα του. Οι πηγες λενε οτι αν μεινει ελευθερος θα καταληξει σε εμας. Προσωπικη αποψη θα πληρωσουμε buyout σε ευρωλιγκατη ομαδα εν τελει. Ειναι μαλλον βιτσιο του σταφ και των προεδρων να δινουν σε buyout. Σαν να ψωμιζουν ενα πραγμα. Ενω αν τον παρουν ελευθερο ενα πραγμα ειναι σαν να βρισκεις καρι παρατημενο. Θα χαρεις στην αρχη και μετα θα εχεις τις αμφιβολιες γιατι το παρατησαν ; μηπως ειναι ανθρακα σ ο θησαυρος ;Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Σεπ 29, 2026 9:43 am
Και για τριάρι είναι πολύ σοφτ για τα γούστα μου. Αν τον βάλεις και δίπλα στον Σάσα, θα έχουμε την παρωδία της λευκής γάμπας. Ο κόουτς έχει δείξει την κατεύθυνση μετά την απόκτηση του μαύρου σκυλιού Εντζάι, αν αλλαξοπιστούσε τώρα θα το έκανε μόνο για Χεζόνια. Αν έρθει παίκτης θα είναι μαύρο γεροδεμένο αγόρι.
Μπορει να μας φαινεται αχρειαστο αλλα προτιμουν να πληρωσουν περισσοτερα οταν δουν οτι ο παικτης στεκεται στο επιπεδο της Ευρωλιγκας παρα να τον παρουν ως λαβρακι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο