Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Knoxville

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 29, 2026 5:20 pm

Ο Φουρνιέ δεν έχει δείξει δείγματα κωλοπαιδισμού στην καριέρα του, το αποκλείω να είναι θέμα "μπιφ", ζήλειας κτλ.
Απλά ως βετεράνος θέλει να συνετίζει λίγο τον πιτσιρικά, καλά κάνει, κάποιος πρέπει να αναλάβει και αυτό τον ρόλο.

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 29, 2026 5:26 pm

Κολλατε ολοι με τις λεξεις ηγετης λες κςι ειναι καραμελα. Απλα ο Φουρνιε ηταν ζεστος και ηθελε την μπαλα γιατι ενιωθε οτι δεν θα αστοχουσε. Σιγα μην ειχε εσωτερικο μονολογο τυπου Αμλετ για το ποιος ειναι ο ηγετης εδω....

Άβαταρ μέλους
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 29, 2026 5:29 pm

Conan1982 έγραψε: ↑
Τρί Σεπ 29, 2026 4:44 pm
Rivers15 έγραψε: ↑
Τρί Σεπ 29, 2026 3:21 pm

Ουτε ο Τζοζεφ δεν παιζει να εχει αγχωθει τοσο μην τυχον και φερει ο Μπαρτζωκας αλλο PG! :mrgreen:
Με ελαφρά διάθεση καζούρας συμφωνώ κι εγώ με τον Dimitz ότι αποκλείεται να κοιτάμε για point guard όταν μάλιστα εχουμε εμφανές κενό πισω από τον Γουόρντ όσο ο Παπανικολάου φθίνει. Σαν τέταρτος οργανωτής άλλωστε παίζει και ο Φουρνιέ αν χρειαστεί.
Εγω ειχα πει απο τον Απριλιο οτι οι πληροφοριες μου μιλουσαν για 2 γκαρντ + 2 φοργουορντ. Φυσικα εφαγα αρκετο κραξιμο. Τελικα φτασαμε να μιλαμε για δεδομενο οτι ετσι θα γινει.

Οταν εφυγε ο Γουοκαπ ανεφερα οτι οι πληροφοριες μιλανε οτι ισως παμε για 2 παικτες περαν δηλαδη του ενος φοργουορντ που περιμενουμε να μας κατσει. Απλα δεν ειναι προτεραιοτητα.

Η αληθεια @Dimmitz και @Rivers15 ειναι καπου στην μεση. Ο Μπαρτζωκας θα ηθελε εναν επιπλεον χειριστη απλα δεν τον θελει οπως τον εχετε στο μυαλο σας. Θα ηθελε εναν παικτη οπως ο jones Garcia. Οπως ο Μακκισικ δηλαδη. Ενας γκαρντ που μπορει να μαρκαρει ολες τις θεσεις τις περιφεριας, με καθετο παιχνιδι και να μοιρασει την μπαλα αν χρειαστει. Εναν νεο Μακκισικ γιατι ως χειριστη τον θεωρουσε παρολο που επαιζε κατα κυριο λογο τριαρι(Βασικα επαιζε με 3 γκαρντ). Τετοιος παικτης αν δοθει η ευκαιρια θα αποκτηθει παντως. Απλα δεν ειναι προτεραιοτητα. Ομαρι Μουρ, Μπαντον (επιτηδες τους αναφερω αυτους γιατι κανενας δεν ειναι στοχος τωρα) αναφερω ως παραδειγματα και οχι Ροντεν που δεν μπορει να κανει τον εν δυναμει χειριστη.

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Σεπ 29, 2026 5:59 pm

«Δεν αντέχω τον ήλιο. Δεν είμαι άνθρωπος του ήλιου. Δεν μου αρέσει η ζέστη. Δεν την αντέχω άλλο. Γύρισα όλο τον κόσμο. Πήγα δύο φορές στην Ισπανία, στο Ορλάντο, στην Κροατία – παντού ήλιος. Έχω βαρεθεί εντελώς αυτή την κατάσταση. Οπότε, σύννεφα, βροχή, χιόνι. Ευχαριστώ, Κλίβελαντ. Η επιστροφή στο NBA ήταν μια επιλογή που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά τη φούσκα (bubble) στον COVID. Είναι πολύ εύκολο να λες "θέλω να κυριαρχήσω, θέλω να γίνω ο καλύτερος, θέλω να τα κερδίσω όλα". Όμως το να το κάνεις στην πράξη είναι κάπως διαφορετικό. Επομένως, είμαι πολύ ευγνώμων που επέστρεψα, γιατί πάντα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός ότι ήρθα στο NBA πολύ νέος και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα κάτι σημαντικό».

Χεζόνια

Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά; :D

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Σεπ 29, 2026 6:16 pm

αχαχα ΠΑΟΚ ή Αρης είναι μια χαρά, θα έχει και χιόνια

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 29, 2026 11:56 pm

FabrizioOberto έγραψε: ↑
Τρί Σεπ 29, 2026 5:59 pm
«Δεν αντέχω τον ήλιο. Δεν είμαι άνθρωπος του ήλιου. Δεν μου αρέσει η ζέστη. Δεν την αντέχω άλλο. Γύρισα όλο τον κόσμο. Πήγα δύο φορές στην Ισπανία, στο Ορλάντο, στην Κροατία – παντού ήλιος. Έχω βαρεθεί εντελώς αυτή την κατάσταση. Οπότε, σύννεφα, βροχή, χιόνι. Ευχαριστώ, Κλίβελαντ. Η επιστροφή στο NBA ήταν μια επιλογή που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να επιστρέψω στην πατρίδα μου μετά τη φούσκα (bubble) στον COVID. Είναι πολύ εύκολο να λες "θέλω να κυριαρχήσω, θέλω να γίνω ο καλύτερος, θέλω να τα κερδίσω όλα". Όμως το να το κάνεις στην πράξη είναι κάπως διαφορετικό. Επομένως, είμαι πολύ ευγνώμων που επέστρεψα, γιατί πάντα με ενοχλούσε λίγο το γεγονός ότι ήρθα στο NBA πολύ νέος και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα κάτι σημαντικό».

Χεζόνια

Λέτε να εννοεί θα πάω Σαλούγκα που έχει και καμιά συννεφιά; :D
Καλά ο Χεζόνια σου λέει καλημέρα και κοιτάς από το παράθυρο να δεις αν όντως έχει βγει ο ήλιος. Αυτές τις δηλώσεις παίζει να τις έχει κάνει σε ξαπλώστρα στο Mandalay Bay στο Vegas με 45 βαθμούς , πασαλειμμένος με copertone για βαθύ μαύρισμα

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 30, 2026 12:25 am

ένα στοιχείο που με εξέπληξε στον Εντζάι βλέποντας τα σταστιστικά του είναι το ριμπάουντ. μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανένα (!) σε δύο αγώνες με εμάς ενώ και στην καριέρα του έχει 2κάτι μ.ο.

περίεργο μου φαίνεται.

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Σεπ 30, 2026 12:58 am

yawn.brigade έγραψε: ↑
ένα στοιχείο που με εξέπληξε στον Εντζάι βλέποντας τα σταστιστικά του είναι το ριμπάουντ. μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανένα (!) σε δύο αγώνες με εμάς ενώ και στην καριέρα του έχει 2κάτι μ.ο.

περίεργο μου φαίνεται.
Κάνει τρελή δουλειά στα box out γι’αυτό δεν παίρνει rebound. Το ίδιο είχα παρατηρήσει με τον Alexander του ΠΑΟΚ.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τετ Σεπ 30, 2026 2:02 am

TuTiS έγραψε: ↑

περίεργο μου φαίνεται.
Κάνει τρελή δουλειά στα box out γι’αυτό δεν παίρνει rebound. Το ίδιο είχα παρατηρήσει με τον Alexander του ΠΑΟΚ.
True, επίσης πάει για το μπλοκ/αλλοίωση και αυτό τον βγάζει εκτός θέσης για ριμπάουντ.

Μέχρι φέτος
Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 30, 2026 6:57 am

Όταν ανακοινώθηκε εντζάι λέω α καλά τι μενσοειδες είναι αυτό. Μετανοω. Λίγο να βελτιώσει και τις βολές μόνο αν και δε βοηθάει και πολύ η φόρμα του σουτ του.

Η αλλαγή χαντμπολ με Σάσα στο τέλος ονειρική. Μάλλον πιο χρήσιμος και από πιτερζ σε rs γιατί δίνει αυτά που δεν έχει ο Σάσα. Στα κρίσιμα θα δούμε.

Γιώργο Μπαρτζώκα και κύριε Μποζικα συγνώμη και πάλι.

Σακίλ ευχαριστούμε που δώσες κίνητρο στο σύγχρονο legend.

Mοντερο πραγματικά νομίζω είναι απτους πιο πλήρεις παίχτες που έχουν περάσει απτα μέρη μας. Οκ και Φουρνιε προφανώς, αλλά στον εβαν αγχώνεσαι λίγο αν χάσει καμία μπάλα στην τρίπλα κλπ. Ενώ στον Μοντέρο αν κάνει λάθος κιόλας ακόμα το αποδίδεις στο νεαρό της ηλικίας.

Μας λείπει ένα τριάρι ακόμα να είμαστε πιο ευέλικτοι για τον μαραθώνιο αλλά φυσικά ο,τι πει ο κύριος Μπαρτζώκας

Dimmitz

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 30, 2026 11:29 am

Σε μένα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη που ήμουν ο μόνος που τον υποστήριζα όταν όλοι γράφατε για Μενσά και χειρότερα; :D

Άβαταρ μέλους
SbioTech

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Τετ Σεπ 30, 2026 12:17 pm

TuTiS έγραψε: ↑

περίεργο μου φαίνεται.
Καλα, ο Αλεξάντερ είναι εξαιρετικος ριμπαουντερ. 3ος το 24-25 και 5ος το 23-24 στο Γιουροκαπ. Με 6.5ριμπ ΜΟ σε 3 σεζον

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:

Τετ Σεπ 30, 2026 2:00 pm

Ναι, ο Φουρνιέ ένιωθε καλά και σουτάρει.

Αλλά και να μην το ένιωθε τόσο, ήταν σουτ που έπρεπε να πάρει. Και αυτό, γιατί τα σουτ βγαίνουν από συγκεκριμένους ρόλους και αρμοδιότητες.
Έτσι λοιπόν, τα αλά Σπανούλη σουτ στην κραντς τάιμ ανήκουν στην αρμοδιότητα του Φουρνιέ. Κάποια θα χάσει, κάποια θα κερδίσει, αλλά το βασικότερο είναι ότι είτε όταν τα βάζει είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Αυτό φέρει συγκεκριμένο ονοματεπώνυμο: Μπαρτζώκας Γεώργιος.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Mood:

Τετ Σεπ 30, 2026 2:02 pm

Dimmitz έγραψε: ↑
Σε μένα ποιος θα ζητήσει συγγνώμη που ήμουν ο μόνος που τον υποστήριζα όταν όλοι γράφατε για Μενσά και χειρότερα; :D
Ήταν παίκτης ο Μενσά;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 30, 2026 3:35 pm

Dimmitz έγραψε: ↑
Σε εσενα πρεπει να ζητησει συγγνωμη πχ ο μορρις που τον στηριζες ενω εκανε κρα οτι εκανε αγγαρεια και μας μαλωνες κι απο πανω :D

Αν θες να σου γραψω κι αλλους που πρεπει να σου ζητησουν συγγνωμη που τους πιστευες και σε κρεμασανε :wink:

Οσο για τον εντζαι αν σε εχει ενθουσιασει με αυτα που κανει τοτε φαντασου τι θα γινοταν αν ειχαμε καταληξει σε μπλοσομγκειμ η εστω τον κι . Θα τον ειχες βγαλει εξω και θα κυνηγαγες κοσμο .

Δεν κανει κατι τρομερο ο εντζαι . Απλα ηταν τοσο εντονη η ελλειψη αθλητικοτητας στο 4 που ακομα και αυτα τα βασικα που κανει φανταζουν οαση στην ερημο .

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”