2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 18, 2021 6:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 18, 2021 4:36 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 17, 2021 3:09 pm
ο γουολκαπ παντως εχει ελληνα μανατζερ(οκταγκον) που εχει πολλα παρα δωσε με ελληνικες ομαδες..εχει τον πριντεζη,τον λαρε,τον αγραβανη ,τον μιλου,αρκετους του παο κτλ,τον γκραντ..δεν βλεπω καναν παικτη της μακαμπι εκει αν λεει κατι αυτο..
Ισως με ανανεωση πρι-λαρε και φορτωμα κανενος αγραβανη να κλεινει πιο ευκολα η δουλεια..

Θεωρω πως με την μακαμπι πανω κατω την ιδια δυναμικη εχουμε και θα μετρησει ποιος δινει περισσοτερα..αν δινουμε 800-900 εχουμε πολλες πιθανοτητες..δεν ειναι να πεις ρεαλ-τσσκα-μπαρτσα-εφες που θα πηγαινε και με λιγοτερα μηπως σηκωσει κουπα..
Από που προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει 800-900 χιλ για μπακαπ ασο? Ενω φετος είχε τον Τζενκινς με 300..

Ευλογη η απορια σου , ουτε εμεις ξερουμε, αληθεια. Μετα το περσινο που αλλα ονοματα ακουγοντουσαν, αλλες περιπτωσεις εξεταστηκαν και τελικα αλλοι ανακοινωθηκαν, δεν μπορουμε να ξερουμε τι ισχυει. Ειδικα με την εξαφανισμενη διοικηση που μας εχει αφησει μετεωρους και οτιδηποτε συμβαινει μας το κρατανε για εκπληξη.Θα δειξει. Ουτως ή αλλως νομιζω οτι τους αφους τους ενδιαφερουν πρωτα οι εκλογες της ΕΟΚ και μετα ο σχεδιασμος, βεβαια μπορει να κανω και λαθος, αλλα αυτη την αισθηση μου εχουν δημιουργησει.

0
Μέχρι φέτος
jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Απρ 18, 2021 8:32 pm

Μονο εγώ δεν θεωρώ τον Γουόλκαπ σπουδαίο παίχτη;; Πραγματικά αν τίθεται θέμα Γκος ή Γουόλκαπ θα τραβάω τα μαλλια μου αν επιλέξουμε τον δεύτερο.

Η εκτιμηση μου είναι οτι πρόκειται για εναν καλούτσικο εργάτη που στο περιβάλλον Ζαλγκίρις παιζει πανω απο τις δυνατότητες του και δείχνει πολύ καλύτερος απ' οτι πραγματικά είναι. Συγγνώμη αλλά τον θεωρώ παίχτη πολυ περιορισμένου ταλέντου και με χαμηλό μπασκετικό ένστικτο. Και του δίνουμε και 9000;; Σοβαρά τώρα;; Για τον Γουολκαπ;;

Τόσα λεφτά ούτε για το ετερο φετινό πουλέν της Ζαλγκίρις δεν θα εδινα εγώ, τον Κριγκόνις. Επισης υπερτιμημένος αλλά οκ, άλλη συζήτηση αυτή, ας πιάσει κορόϊδα τους Μαδριλένους αυτός, δεν μας αφορά.

Γκος και ξερό ψωμί για μένα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 18, 2021 9:08 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Απρ 18, 2021 4:36 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 17, 2021 3:09 pm
ο γουολκαπ παντως εχει ελληνα μανατζερ(οκταγκον) που εχει πολλα παρα δωσε με ελληνικες ομαδες..εχει τον πριντεζη,τον λαρε,τον αγραβανη ,τον μιλου,αρκετους του παο κτλ,τον γκραντ..δεν βλεπω καναν παικτη της μακαμπι εκει αν λεει κατι αυτο..
Ισως με ανανεωση πρι-λαρε και φορτωμα κανενος αγραβανη να κλεινει πιο ευκολα η δουλεια..

Θεωρω πως με την μακαμπι πανω κατω την ιδια δυναμικη εχουμε και θα μετρησει ποιος δινει περισσοτερα..αν δινουμε 800-900 εχουμε πολλες πιθανοτητες..δεν ειναι να πεις ρεαλ-τσσκα-μπαρτσα-εφες που θα πηγαινε και με λιγοτερα μηπως σηκωσει κουπα..
Από που προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει 800-900 χιλ για μπακαπ ασο? Ενω φετος είχε τον Τζενκινς με 300..
καλα και περσι διναν 1.8 στον καλαθη :D Εγω προσωπικα δεν το πιστευω αυτο αλλα μεχρι και ο ιδιος ο παικτης το χει πει,ποτε δεν ξερεις..

Ο μπαρτζωκας ειπε οτι καταλαβε οτι λειπει η ποιοτητα απο το ροστερ και οτι θα παρει παικτες ευρωλιγκας,αυτο σιγουρα σημαινει πιο πολλα λεφτα ..τωρα αν συμφωνουν οι αφοι δεν το ξερουμε :D

Αυτος ο λιθουανος που λεει για τον γουολκαπ παντως ειναι πολυ αξιοπιστος εξακριβωμενα..Μιας και ειναι ελληνας ομως ο μανατζερ του παικτη ειναι πολυ πιθανο να μας χρησιμοποιουν για να ανεβασουν την τιμη του..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Απρ 18, 2021 9:10 pm

jazz thrilos έγραψε:
Μονο εγώ δεν θεωρώ τον Γουόλκαπ σπουδαίο παίχτη;; Πραγματικά αν τίθεται θέμα Γκος ή Γουόλκαπ θα τραβάω τα μαλλια μου αν επιλέξουμε τον δεύτερο.

Η εκτιμηση μου είναι οτι πρόκειται για εναν καλούτσικο εργάτη που στο περιβάλλον Ζαλγκίρις παιζει πανω απο τις δυνατότητες του και δείχνει πολύ καλύτερος απ' οτι πραγματικά είναι. Συγγνώμη αλλά τον θεωρώ παίχτη πολυ περιορισμένου ταλέντου και με χαμηλό μπασκετικό ένστικτο. Και του δίνουμε και 9000;; Σοβαρά τώρα;; Για τον Γουολκαπ;;

Τόσα λεφτά ούτε για το ετερο φετινό πουλέν της Ζαλγκίρις δεν θα εδινα εγώ, τον Κριγκόνις. Επισης υπερτιμημένος αλλά οκ, άλλη συζήτηση αυτή, ας πιάσει κορόϊδα τους Μαδριλένους αυτός, δεν μας αφορά.

Θα διαφωνήσω τελείως. Γκριγκονις φοβερό εργαλείο και Γουοκαπ για μένα ισάξιο του Χένρι, ατελείωτες δουλειές, μυαλό, κλατς, αμυντικαρα, παίζει και ανεβάζει όλη την ομάδα ένα επίπεδο.

Τον Γουοκαπ οι Ισραηλινοί τον θεωρούν τελειωμένο εδώ και καιρό.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Κυρ Απρ 18, 2021 10:47 pm

jazz thrilos έγραψε:

Συμφωνω 100% σε αυτα που λες οσον αφορα τους 2 παιχτες.Ο γουοκαπ ειναι ολα αυτα που λες και σιγουρα ο γκος σε μια κατασταση που θα ψαχναμε ποιον απ τους 2 θελουμε για πρωτο ασο σιγουρα θα πρεπε να χει προβαδισμα και για μενα.Απλα ισως ο μπαρτζωκας να προτιμαει γουοκαπ λογω του οτι ειναι πολυ καλος αμυντικος γιατι σε μια θεωρητικη 3αδα σλουκα γκος λοιντ κανεις τους δεν ειναι πανω του μετριου αμυντικος.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Απρ 18, 2021 11:19 pm

Εγω τον γουολκαπ τον βλεπω σαν εναν γκος με πολυ καλυτερη αμυνα..στο μονο που ισως ειναι καλυτερος ο γκος ειναι στις ασσιστ..ιδιους αριθμους εχουν πανω κατω αλλα ο ενας στην καλοδουλεμενη ζαλγκιρις και δεν ξερουμε πως θα ναι σε αλλη ομαδα..

ο γκος παντως δεν πολυ ταιριαζει μαζι με τον σλουκα,εχουν πανω κατω ιδια χαρακτηριστικα σε αντιθεση με τον γουολκαπ που δενει τελεια..

Σαν συνολο το γουολκαπ-σλουκας-λοιντ/ντορσει ειναι ανωτερο του γκος-σλουκα-λοιντ/ντορσει για μενα ακομα και αν καποιος θεωρει τον γκος καλυτερο.

Επισης ο γουολκαπ μπορει να παιξει μαζι με σπανουλη...

Θα μας σκασει κανας τσερι/τζενκινς στο τελος και θα κλαιμε, το χουμε ξαναδει το εργο :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2943
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Απρ 19, 2021 7:54 am

Επισης ο γουολκαπ μπορει να παιξει μαζι με σπανουλη...
Αυτο ειναι το σημαντικο. :roulette:

1
1 Εικόνα
akistsok199333

sophomore

Δευ Απρ 19, 2021 10:24 pm

0
rohtas

Reactions: 7

Δευ Απρ 19, 2021 10:45 pm

akistsok199333 έγραψε:
Δευ Απρ 19, 2021 10:24 pm
Και με 1/2 (Λόιντ) θα είμαι πολύ ευχαριστημένος....μη μας ρίξει όμως κάνα 2-0 ο κοουτς Bullet και πάμε για άλλους Χάρισον :D

0
akistsok199333

sophomore

Τρί Απρ 20, 2021 12:12 am

Απο συζητησεις καλα παμε για να δουμε τι θα δουμε και φετος

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Απρ 20, 2021 12:23 am

Εντάξει για Γουόκαπ ακούγεται από τόσες μεριές ότι μιλάμε που έως εκεί είναι σίγουρο. Η διαφορά φέτος είναι ότι πριν καν δεν κάτσει του Γουόκαπ, είμαστε σε επαφές και με την εναλλακτική του. Αναρωτιέμαι βέβαια λίγο γιατί είναι κάπως διαφορετικοί παίχτες αν έχει σχέση και με το τι θα γίνει στο 2. Αν δεν κάτσει του Λόιντ ποια είναι η εναλλακτική; Θα δείξει, αλλά μέχρι να την φάμε πάλι λέω να φαντάζομαι ροστεράρες και να γουστάρω.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Απρ 20, 2021 12:53 am

καλα αν οντως ειμαστε σε διαπραγματευσεις να κλεισουμε πχ τον γουολκαπ ειναι λογικο να ακουγεται οτι συζηταμε και με τον χ γκος..Μοχλος πιεσης ειναι για να κλεισει το ντιλ..Οπως και απο την αναποδη ο παικτης θα διαρρευσει οτι εχει καλυτερη προσφορα απο καπου αλλου,ετσι πανε αυτα..

Ο γκος παντως εχει πει πολλες φορες οτι τον νοιαζει να εχει σημαντικο ρολο στην ομαδα,στην καλυτερη εχει 15λεπτα πισω απο σλουκα και 5 λεπτα διπλα του,εκτος πια και αν ο μακισικ θα παιζει καθαρα 3ρι και ο σπανουλης σταματησει..Απιθανο το βλεπω αν μεινει να πεσει απο τα 17΄ που ειχε φετος στα 5΄..

0
akistsok199333

sophomore

Τρί Απρ 20, 2021 1:27 am

Λοιπον οι παιχτες μας στις 3 θεσεις ειναι σλουκας σπανουλης(αφου μαλλον μενει) μακισικ λαρεντζακης παπανικολαου.Στοχος ειναι να μπουν 2 παιχτες ακομα στο ροτεισιον και να κλεισουμε με 7 παιχτες.Τι λειπει απο τους 5 και θα το περιμενουμε απ τους 2.Πρωτον ενας σκορερ ολκης που να μιλαει ειδικα οταν κολλαει η επιθεση,δευτερον ενας σταθερος πολος δημιουργιας πισω απ το σλουκα,τριτον ενας σταθερος σουτερ και τεταρτον ενας ελιτ αμυντικος στον ασο και πανω στη μπαλα και στις αλλαγες.Για να καλυφθουν ολα αυτα απο 2 παιχτες ειδικα με ταβανι 1.5 μυριο και για τους 2 δυσκολο.Συμφωνα παντα λοιπον με βαση την σχεση ποιοτητας-στοιχειων που λειπουν θα ψαξει ο κοουτς ισως σε συνδυασμο με τον παιχτη που θα ρθει στο 5 να καλυψει οτι αδυναμια μπορει.Ετσι λοιπον εγω μετα τα οσα ακουγονται και αν πουμε οτι πανω κατω ισχυουν οι φημες,θεωρω πως εχει σαν πρωτο πλανο μια 3αδα με γουοκαπ(ελιτ αμυντικος καλος δημιουργος συμπαθης επιθετικα),λοιντ(ελιτ σκορερ πλεον φοβερος στο ενας με εναν με μπολικη ποιοτητα στο παιχνιδι του)και λαντειλ(υψος που ελειψε στο 5 και μακρινο σουτ για να ανοιγει γηπεδο).Αν δεν κατσει αυτο μετα πιστευω πως εχει στο μυαλο του πλανο με γκος(ασοδυο με σκορ και δημιουργια που μπορει να αποτελεσει σημαντικο στηριγμα στο σλουκα),και μετα αν κατσει λαντειλ που θα του δινει σταθερο σουτ να παει για ντορσει στο δυο αν δεν κατσει λαντειλ να παρει αλλο 5αρι και να παει σε 2 δυαροτριαρι με σουτ τυπου μπροκχοφ ερικσον.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2943
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Απρ 20, 2021 4:23 am

Λοιπον οι παιχτες μας στις 3 θεσεις ειναι σλουκας σπανουλης(αφου μαλλον μενει) μακισικ λαρεντζακης παπανικολαου.
Οπότε πρακτικά είμαστε -2. Ο Σπαν θα ειναι ακόμα χειρότερος σαν 40αρης πλεον και ο Παπανικολάου με νευρολογικό στον αυχένα δεν ξέρουμε καν αν και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Οπότε πέραν του ότι μιλάμε για -2 παίχτες , ο ενας απο αυτους ειναι το μοναδικο 3αρι που εχει μεινει στην ομαδα (ο μακισικ δεν ειναι 3αρι που να χτυπιομαστε)

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Απρ 20, 2021 1:25 pm

reignman έγραψε:
Τρί Απρ 20, 2021 4:23 am
Λοιπον οι παιχτες μας στις 3 θεσεις ειναι σλουκας σπανουλης(αφου μαλλον μενει) μακισικ λαρεντζακης παπανικολαου.
Οπότε πρακτικά είμαστε -2. Ο Σπαν θα ειναι ακόμα χειρότερος σαν 40αρης πλεον και ο Παπανικολάου με νευρολογικό στον αυχένα δεν ξέρουμε καν αν και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Οπότε πέραν του ότι μιλάμε για -2 παίχτες , ο ενας απο αυτους ειναι το μοναδικο 3αρι που εχει μεινει στην ομαδα (ο μακισικ δεν ειναι 3αρι που να χτυπιομαστε)
Εντάξει υπερβολικό σε βρίσκω. -2 θα ήταν αν είχαμε Παπ φέτος. Όμως ο Παπ και πριν βγει εκτός δεν ήταν καλά (τελικά λόγω του θέματος και όχι απλώς θέμα φόρμας), και έπαιζε από μέτρια έως κακά. Φέτος έχει πιθανότητες να είναι καλά, καλύτερα από πέρυσι.
Επίσης το ότι ο Σπανούλης θα είναι ακόμη χειρότερος πάλι δεν είναι και βέβαιο. Δεν πάει πάντα έτσι, μπορεί πχ φέτος να ήταν άσχημη η προσαρμογή του σε νέο ρόλο και Σλούκα στα τιμόνια, και του χρόνου να παίξει λιγότερο αλλά πιο σωστά. Έχοντας και στο μυαλό μας πως πέρυσι ξεκίνησε ως 2ος πίσω μόνο από Σλούκα... Από την άλλη, αν πάρει έναν γκαρντ που κάνει πάνω από ένα πράγμα αντί του Τζένκινς είμαστε +1.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”