coach blue έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 2:40 pm
shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 01, 2026 2:26 pm
Νομίζω το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι κάνουνε αναλύσεις όπως ο παπ7 και οι περισσότεροι απλά παπαρολογουμε .. γιαυτο και είναι δύσκολο να βρεις τέτοια σχόλια γιατί πολύ απλά δεν γίνονται
Γι αυτο τον λογο να ειναι μαζεμενα αυτα τα ελαχιστα ποσταρισματα σε ενα θεμα ωστε να ειναι ευκολα προσβασιμα . . Να ανεβουν και λιστες με τα πλει μπουκ των ομαδων οπου μετα οποιος βλεπει τα παιχνιδια να καταλαβαινει ( η και οχι ) ποια πλεις κουμπωνουν στον καθε παικτη .
Αυτα ειναι ας πουμε ενα 30% . Το υπολοιπο ειναι αλλοι παραγοντες που επιδρουν σε ενα παιχνιδι .
Πραγματικά θα ήθελα να βρω κάποιο καλό βιβλίο με θεωρία μπάσκετ, να το διαβάσω να με βοηθήσει να καταλάβω καλύτερα την ορολογία του Παπ7.
Όσον αφορά εμένα, κι εμένα μπορεί να με κουράζουν κάποιοι, αλλά υπάρχει ανοχή εκ μέρους μου και δεν επιτίθεμαι σε κανέναν. Κι εγώ θεωρώ κάποια ποστ αδιάφορα/αχρείαστα κτλ., αλλά ούτε αναφέρομαι σε κανέναν, μπορεί απλά να κάνω ignore κάποιο μέλος αν δεν μπορώ άλλο.
Τέλος πάντων, λέμε δύο κουβέντες να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα αν είναι και αυτό να παρεξηγείται...
Μπορώ πολύ εύκολα να μην ξαναγράψω τίποτα, δεν υπάρχει κανένα θέμα φίλε. Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα αυτό, δε θα με ξαναδείς, ούτε θα με ξανά ακούσεις. Έχω με πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ στη ζωή μου, πίστεψέ με.
Και κάτι τελευταίο, δεν ξέρεις τι μπορεί να περνάει κάποιος κάτω από την πλάκα που κάνει. Μπορεί να τον βοηθάει να κρατήσει ένα ενδιαφέρον στη ζωή του, να έχει έναν μικρόκοσμο να κοροϊδέψει λίγο τον εαυτό του. Γενικότερα αυτό.