Euroleague 2026-27, Round 3 : Virtus Bologna vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
για μενα παντως απο αποψη παικτων...
θετικη εντυπωση που εχει κανει ο εντζαι και ομολογω τον θεωρουσα παντελως παλτο.ωστοσο και παλι πιστευω πως κατι καλυτερο θα μπορουσε να ερθει.γιατι λογω του περιορισμενου επιθετικου ταλεντου μακρια απο το καλαθι θεωρω πως στα μεγαλα ματς δεν θα μπορει να δωσει πραγματα οπως πχ ο πιτερς...
αρνητικη εντυπωση μου εχει η εκτελεστικη κατασταση του μακινταιρ...χειροτερος και απο τον θωμα εχει καταντησει προς το παρον
επισης αρνητικη εντυπωση ο γουορντ που δεν εχει δειξει να μπορει να αλλαξει λεβελ.καλος,χρυσος,βοηθητικος αλλά καμια εξελιξη στο παιχνιδι σε σχεση με περσι.μια στατικη μετριοτητα.δεν ειναι παλτο αλλά παρεμενα κατι πιο βελτιωμενο
αρνητικη εντυπωση επισης ο χολ αμυντικα.τιποτα δεν εχει αλλαξει στην ομαδικη αμυνα...χανεται οπως χανονταν τα παιδακια στο αλλου φαν παρκ
αρνητικη εικονα και ο ταιρικ.χρειαζεται να παρει περισσοτερο χρονο αλλά κι αυτος εχει μπερδεψει το αθλημα με την ελληνορωμαικη παλη πνευματικα
φουρνιε,μοντερο,σασα δεν τους φοβαμαι.στα κρισιμα θα ειναι εκει
ντορσει παικταρας αλλά εχει συγκεκριμενο mindset και οσο τον περιοριζεις στο ποσο θα παιζει και τον αφηνεις εκτος στα τελειωματα τον παικτη θα τον χασεις...οπως με βεζενκοφ ετσι με τον ντορσει πρεπει να κοπει το εξελ και να εχει περισσοτερο χρονο.αν νιωσει εμπιστοσυνη θα κοπει και το hero ball
θετικη εντυπωση που εχει κανει ο εντζαι και ομολογω τον θεωρουσα παντελως παλτο.ωστοσο και παλι πιστευω πως κατι καλυτερο θα μπορουσε να ερθει.γιατι λογω του περιορισμενου επιθετικου ταλεντου μακρια απο το καλαθι θεωρω πως στα μεγαλα ματς δεν θα μπορει να δωσει πραγματα οπως πχ ο πιτερς...
αρνητικη εντυπωση μου εχει η εκτελεστικη κατασταση του μακινταιρ...χειροτερος και απο τον θωμα εχει καταντησει προς το παρον
επισης αρνητικη εντυπωση ο γουορντ που δεν εχει δειξει να μπορει να αλλαξει λεβελ.καλος,χρυσος,βοηθητικος αλλά καμια εξελιξη στο παιχνιδι σε σχεση με περσι.μια στατικη μετριοτητα.δεν ειναι παλτο αλλά παρεμενα κατι πιο βελτιωμενο
αρνητικη εντυπωση επισης ο χολ αμυντικα.τιποτα δεν εχει αλλαξει στην ομαδικη αμυνα...χανεται οπως χανονταν τα παιδακια στο αλλου φαν παρκ
αρνητικη εικονα και ο ταιρικ.χρειαζεται να παρει περισσοτερο χρονο αλλά κι αυτος εχει μπερδεψει το αθλημα με την ελληνορωμαικη παλη πνευματικα
φουρνιε,μοντερο,σασα δεν τους φοβαμαι.στα κρισιμα θα ειναι εκει
ντορσει παικταρας αλλά εχει συγκεκριμενο mindset και οσο τον περιοριζεις στο ποσο θα παιζει και τον αφηνεις εκτος στα τελειωματα τον παικτη θα τον χασεις...οπως με βεζενκοφ ετσι με τον ντορσει πρεπει να κοπει το εξελ και να εχει περισσοτερο χρονο.αν νιωσει εμπιστοσυνη θα κοπει και το hero ball
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το χω αναφέρει κάμποσες φορές, δεν ξέρω γιατί κανείς δεν του δίνεις σημασία. Δεν έχει κάνει καμία τροποποίηση η Euroleague στο πρόγραμμα μας, 9 εντός-10 εκτός είναι στον πρώτο γύρο. Όλες οι ομάδες έχουν συνεχόμενα εκτός κάποια στιγμή και συνεχόμενα εντός.Χαρακτηριστικο παράδειγμα η Ρεαλ που ξεκίνησε επίσης με 3 εκτός, ψάξτε όποια ομάδα θέλετε από τις 20 και θα δείτε ότι όλες περνούν κάποια στιγμή από αυτά τα 2 (πολλά εκτός και πολλά εντός)
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δεν ισχύει αυτο που λες, ολα τα σαιτ εκτος από την gazzeta το έχουν γραψει ότι έγινε επισημο αίτημα, τωρα αν εσυ θες να πιστευεις το gazzeta ως αντικειμενικό, ενταξει τι να πω πιστεψε το, δικαιωμα σου. Αλλα η αληθεια είναι άλλη , απο αυτή που θες να παρουσιάσειςConan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 amΤο χω αναφέρει κάμποσες φορές, δεν ξέρω γιατί κανείς δεν του δίνεις σημασία. Δεν έχει κάνει καμία τροποποίηση η Euroleague στο πρόγραμμα μας, 9 εντός-10 εκτός είναι στον πρώτο γύρο. Όλες οι ομάδες έχουν συνεχόμενα εκτός κάποια στιγμή και συνεχόμενα εντός.Χαρακτηριστικο παράδειγμα η Ρεαλ που ξεκίνησε επίσης με 3 εκτός, ψάξτε όποια ομάδα θέλετε από τις 20 και θα δείτε ότι όλες περνούν κάποια στιγμή από αυτά τα 2 (πολλά εκτός και πολλά εντός)
EditQ ακόμα και η gazzeta που είναι φόλα φιλική το έγραψε τελικά ...
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ts-ginetai
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Κυρ Οκτ 04, 2026 11:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το ότι εμάς είναι στις πρώτες αγωνιστικές πιθανότατα είναι επειδή το ζητήσαμε .. επίσης το ότι του παο επίσης είναι τις ίδιες αγωνιστικές στο ανάποδο είναι επειδή η νόβα δεν μπορούσε να κάνει δύο παραγωγές εκτός Ελλάδας ..Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 amΤο χω αναφέρει κάμποσες φορές, δεν ξέρω γιατί κανείς δεν του δίνεις σημασία. Δεν έχει κάνει καμία τροποποίηση η Euroleague στο πρόγραμμα μας, 9 εντός-10 εκτός είναι στον πρώτο γύρο. Όλες οι ομάδες έχουν συνεχόμενα εκτός κάποια στιγμή και συνεχόμενα εντός.Χαρακτηριστικο παράδειγμα η Ρεαλ που ξεκίνησε επίσης με 3 εκτός, ψάξτε όποια ομάδα θέλετε από τις 20 και θα δείτε ότι όλες περνούν κάποια στιγμή από αυτά τα 2 (πολλά εκτός και πολλά εντός)
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι έτσι έχει γίνει , το εχω γραψει μερες πρινshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:41 amΤο ότι εμάς είναι στις πρώτες αγωνιστικές πιθανότατα είναι επειδή το ζητήσαμε .. επίσης το ότι του παο επίσης είναι τις ίδιες αγωνιστικές στο ανάποδο είναι επειδή η νόβα δεν μπορούσε να κάνει δύο παραγωγές εκτός Ελλάδας ..Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 amΤο χω αναφέρει κάμποσες φορές, δεν ξέρω γιατί κανείς δεν του δίνεις σημασία. Δεν έχει κάνει καμία τροποποίηση η Euroleague στο πρόγραμμα μας, 9 εντός-10 εκτός είναι στον πρώτο γύρο. Όλες οι ομάδες έχουν συνεχόμενα εκτός κάποια στιγμή και συνεχόμενα εντός.Χαρακτηριστικο παράδειγμα η Ρεαλ που ξεκίνησε επίσης με 3 εκτός, ψάξτε όποια ομάδα θέλετε από τις 20 και θα δείτε ότι όλες περνούν κάποια στιγμή από αυτά τα 2 (πολλά εκτός και πολλά εντός)
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είπα ότι δεν έγινε αίτημα ούτε αναφέρα κάποιο σάιτ, την πραγματικότητα αναφέρω καιντα στοιχεία καθώς και το ότι ότι το αίτημα δεν πραγματοποιήθηκε.kein έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:38 amΔεν ισχύει αυτο που λες, ολα τα σαιτ εκτος από την gazzeta το έχουν γραψει ότι έγινε επισημο αίτημα, τωρα αν εσυ θες να πιστευεις το gazzeta ως αντικειμενικό, ενταξει τι να πω πιστεψε το, δικαιωμα σου. Αλλα η αληθεια είναι άλλη , απο αυτή που θες να παρουσιάσειςConan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:35 amΤο χω αναφέρει κάμποσες φορές, δεν ξέρω γιατί κανείς δεν του δίνεις σημασία. Δεν έχει κάνει καμία τροποποίηση η Euroleague στο πρόγραμμα μας, 9 εντός-10 εκτός είναι στον πρώτο γύρο. Όλες οι ομάδες έχουν συνεχόμενα εκτός κάποια στιγμή και συνεχόμενα εντός.Χαρακτηριστικο παράδειγμα η Ρεαλ που ξεκίνησε επίσης με 3 εκτός, ψάξτε όποια ομάδα θέλετε από τις 20 και θα δείτε ότι όλες περνούν κάποια στιγμή από αυτά τα 2 (πολλά εκτός και πολλά εντός)
EditQ ακόμα και η gazzeta που είναι φόλα φιλική το έγραψε τελικά ...![]()
Το πρώτο δίμηνο ειδικά έχουμε 8 εντός 7 εκτος! Απλως συνδυασαμε στο μυαλό μας το αίτημα με το ότι ξεκινήσαμε με 3 εντός, αγνοοντας πχ ότι απο 30 Οκτωβρίου έως 4 Δεκεμβρίου εχουμε 6 εντός και 1 εκτός.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι εντάξει αν εσύ νομίζει βλέποντας το πρόγραμμα ότι δεν μπήκε στον αλγόριθμο το αίτημα, και ότι είναι ΚΑΘΑΡΗ τύχη, τι να πω δεν υπάρχει νόημα να το συζητάμε. Βαριεμαι ειλικρινά να σε πείσω για το αυτονόητο.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:49 amΔεν είπα ότι δεν έγινε αίτημα ούτε αναφέρα κάποιο σάιτ, την πραγματικότητα αναφέρω καιντα στοιχεία καθώς και το ότι ότι το αίτημα δεν πραγματοποιήθηκε.kein έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 11:38 am
Δεν ισχύει αυτο που λες, ολα τα σαιτ εκτος από την gazzeta το έχουν γραψει ότι έγινε επισημο αίτημα, τωρα αν εσυ θες να πιστευεις το gazzeta ως αντικειμενικό, ενταξει τι να πω πιστεψε το, δικαιωμα σου. Αλλα η αληθεια είναι άλλη , απο αυτή που θες να παρουσιάσεις
EditQ ακόμα και η gazzeta που είναι φόλα φιλική το έγραψε τελικά ...![]()
Το πρώτο δίμηνο ειδικά έχουμε 8 εντός 7 εκτος! Απλως συνδυασαμε στο μυαλό μας το αίτημα με το ότι ξεκινήσαμε με 3 εντός, αγνοοντας πχ ότι απο 30 Οκτωβρίου έως 4 Δεκεμβρίου εχουμε 6 εντός και 1 εκτός.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το βασικό σας πρόβλημα και στα 3 ματς της ευρωλίγκα που ΕΙΔΑ, είναι η αντιμετώπιση του πικ εν ρολ. Σε αυτό το κομμάτι, ειδικά στο ματς προχθές, μου θύμισε την ομάδα μου επί Αταμαν (πέρσι και πρόπερσι). Η φυγή του Τομας δημιούργησε πρόβλημα στην λειτουργία αυτή. Το έχω γράψει και πιο αναλυτικά σε άλλο σχόλιο νωρίτερα. Δεν έχετε παίχτη να επιβραδύνει την ανάπτυξη του πικ του αντιπάλου. Και αυτό κανει αναγκαίο μετά το πικ να έχετε και ψηλό που να είναι μάστορας στην αμυνα αυτή (με τα χαλια που εχει ο ταιρικ η πίεση πέφτει πανω στον Χολ) και παίχτη κοντό που να μπορει να ακολουθήσει το πικ, που δεν έχετε. Έχετε γρήγορο τον Μοντερο αλλά χωρις τα σωματικά προσόντα. Ο cmm δεν είναι παιχτης που μπορεί να αναχαιτίσει πρώτο χρόνο τα πικ.
Δεν είναι θέμα που δεν λύνεται, αλλα θέλει αλλαγές στην άμυνα και θελει δουλειά και χρόνο. Πιθανόν να το δουλεύει ήδη ο κοουτς.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο